|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
17.10.2008 23:31:21   
skačica
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
17.10.2008 23:32:37   
skačica
zdej ima tako frizurco kot je na zg. sliki. Čisto frišne forke so pa še na fotoaparatu.

Lahko noč.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.10.2008 0:35:18   
skačica
evo, tole sem še našla pa jo morm pokazat, so mi tko fletni: Naši trije otročki
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.10.2008 6:19:42   
tinaaja
Kaki.. kje so kakiji?????? zdaj sem jih 2x kupila na trgu in vsakic fantasticne user posted image Mi2 z brino sva nori na kakije - sploh vanilijeve user posted image

Obalanke pa kar na vrtu trgajo mandarine in kakije - kaj ce naredimo eno srecanje dol user posted image ne kostanjev piknik, ampak mandarinin in kakijev piknik. user posted image

Skacica, kok se je Iza spremenila. Joj kok rastejo, sploh ne morem verjet. Vsakic ko vidim slikice enega od nasih pikcev, sem cist presenecena. svojega otroka gledas vsak dan in ze pri njih opazis, kako rastejo. pol pa tkole.. uff.. pa sami lepotci in lepoticke user posted image pismo, bi se res morale dobit ...

Anja, jaz bom porento klicala naslednji teden, da mi pove, kaj misli. ce vmes ne fasemo se kaksne zadeve.

Tejcica .. upam, da je bila vasa noc podobna nasi, edino daljsa. No brina je spet spala v kosu user posted image do 5 user posted image ampak se ne bom pritozevala. korak za korakom a ne user posted image Ma sem prav ponosna na tle naso piko, ob vsem problemih z uspavanjem, spanjem... je tole kul.. no se malo pa bom spet dezurala user posted image

Dajadada- nestrpno cakamo porocilo poroda in slikicooo user posted image malega junaka... In se seveda veselimo z druzinico user posted image

Evo tko... zdaj pa akcija, kavica zacenja delovatuser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.10.2008 9:22:39   
A-N-J-A
skačica-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšna lepotička je Izauser posted image user posted image user posted image .Pa od kdaj je blond?Ko sem jo nazadnje vidla je bla temnauser posted image .

tinaaja-super za prespano noč, upam da se nadaljuje in daljšauser posted image

Vid ti , ti lumpi, da ne pustiš mamice spat!

Dajadada -jaz tud čakam porodno zgodbo in pa slikico.Me zanima, če sta si z Nejkotom kaj podobnauser posted image .

Jaz imam pa eno VELIKO novico.Vam zaupam malo kasnejeuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.10.2008 10:42:05   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Mi2 z brino sva nori na kakije - sploh vanilijeve user posted image

Men so tudi ful dobri. Včeraj sem lepe vidla v Mercatorju na Cigaletovi user posted image
Pa upam, da bo čimveč prespanih noči.

skačica - user posted image user posted image  kok je cortik Iza. Pa nečaka tud. Samo se je pa Iza čisto spremenila user posted image

Anja - kaj pa ti skrivaš user posted image

Grem zdej mal pospravit, ampak se mi tok ne da user posted image  Mala dva sta pa zadnje dni prava user posted image . Posebno Žiga.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.10.2008 17:32:42   
Anonimen

tale anonimna o kateri govorite, pa mislim,da vemo katera je, ker je jjasna tako diskretno nakazala...

a si ziher.. a ni nobena pomislila, da jjasna mal vse vas ostale heca  user posted image user posted image user posted image vec pa ne bom kometirala.

Veste kaj bom rekla - motiti se je človeško... ammmm, a ne... celo za tako izkušene detektive. user posted image user posted image user posted image Mogoče sem tokrat brcnila v temo... no, will we see, ampak tako kaže. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, enkrat bo tale definitivno noseča, kolkr vem pri enem ne mislijo ostati. user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.10.2008 18:13:23   
Anonimen
Ob tej priliki bi se tudi opravičila (se posipam s pepelom) tej anonimni in vsem bralkam marčevk07, pa pač kdor nas bere.... eh, bom raje striktno brala sm kar se mene tiče, da ne bo zopet dezinformacij in vsega ostalega.

Imam vas pa vse vseeno rada! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.10.2008 19:12:09   
pocka
jjasna- brez zamere, saj nisem nič slabega mislila, če tole slučajno name letiuser posted image

ostale pa...hvala za odgovore glede tistih bulic, ne bom glih panike zganjala, bom pa vsekakor na naslednjem pregledu spet omenila zadevo dr., upam,da so res lojnice ali pa bezgavke

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.10.2008 19:32:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jjasna- brez zamere, saj nisem nič slabega mislila, če tole slučajno name letiuser posted image

Ne, ne... sej sploh nisem vedela kaj si napisala. Ampak sama sem bila v isti kaši, k so vsi prej vedeli od mene (pa daleč stran od česarkoli)... pol pa jst isto foro trosim naprej. Ah ja... pa sploh če nisi prepričan in ne veš je boljš bit tiho. Joj, kolk easy je to napisat, pol pa... moj bi reku - babe!

Tko, bom raje pisala sam kaj se dogaja pri nas doma in ne kaj se dogaja na drugi strani sveta, k sploh v bistvu na koncu niti ne veš... sem zakomplicirala, pa upam, da me katera kljub vsemu razume.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3785
18.10.2008 21:32:29   
Žabika
jjasna: jaz te zastopim in ti svetujem, da še naprej opravljaš detektivske posle.

mandarine, kakiji: mnjami, mnjami. Jaz obožujem oboje, Hana samo kaki. Blagor tistim, ki vam ti sadeži rastejo na vrtovih.

skačica: čist druga punca je Iza, luštkana rjavookica. Trojček je pa sploh super. A to so uživali pri tvoji mami?

No mi smo pa po dolgem času kompletni v KG. To pa je uživanje. Sonce cel dan sicer s kar močnim severnim vetrom, mirno vzdušje, nič hitenja, ... samo Hana ga serje z dnevnim spanjem. Danes ni in ni hotla zaspat, potem sem jo pa popokala v voziček, šla malo naokoli in je zaspala. Potem je pa prišel moj čas. Hana je takole
user posted image

v na pol horizontali spala na sončku, jaz pa 1,5h sedela, brala trač revije in uživala. Potem so bili pa doma že pripravljeni škampi in sva morale zapustit "raj". Hana je nora na morske jedi (jabolko res ne pade daleč od drevesa) in je pojedla cca pol kile škampov, potem pa še četrt kilskega brancina in blitvo. No cca enako količino sva pojedli.

Ostanek popoldneva pa smo preživeli na igriščih, ki jih je tukaj res kar nekaj. Hana je neumorno plezala po toboganih, gugalnicah, ... Še eno dokazno gradivo:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.10.2008 12:46:20   
K_a_t_i
Tok se javim, da nas premaknem mal bolj gor user posted image . Pa da vas mal podražim - včeri sva bla z user posted image 2 urci v savni user posted image . Dons sva sicer temu primerno oba čist lena in cotasta, ampak pasal pa je... user posted image
Slikce Iza, Hana - luštne, luštne user posted image . Tale mini Žabika res zna uživat user posted image .

Skromno za danes... Grem kosilo kuhat user posted image . Če gre popoldne kera na grad, se pa mogoče vidmo. So neki zmajevi dnevi, a ne?

Aha, še eno vprašanje - Hoffer - a je kera kupla un rdeč in moder bodi? Al pa neko rdečo trenerko s Tom in Jerijem? - me zanima, če gre kej v barvo ta rdeča, al lahko mirne duše zraven ostalih cunj operem? Hvala...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.10.2008 13:18:56   
draja
Ojla punce!

Da se vam mal javim, preden se začne nov delovni tedenuser posted image . Danes zvečer se po 5-ih dneh končno vrne mož domov in moram priznati, da ga res že ful pogrešam. Sicer se imava z Živo super in kar malo paše imeti kakšen večer samo zase, samo zdaj pa je bilo dovoljuser posted image .
Mi je pa zdajle Živa delala take scene pri kosilu kot še nikoli. Ni in ni hotela jesti, ker so bili makarončki in bi morala grizti. Ampak najhuje je to, da ni hotela niti poskusituser posted image ! Sem jo ene 5-krat dala iz stolčka in ji rekla naj gre v kot, pa je revica stala sredi kuhinje in takooooooooo jokala, da se mi je smilila v dno duše. Ampak, da bi pa jedla pa ne. Pol sem ji šla pa zmiksat in je res ratala ogabna brozga, ampak tist je pa pol jedla, pa čeprav se je videlo, da ji ni všeč. Joj,joj, joj.Sva izgubili 1 uro časa za brez veze. Zdaj spančka, meni pa se tako smili, da je prej jokala, da bi jo šla najraje celo polubčkat. Nisem jaz iz ta pravega testa, da bi se spopadala s trmo. Tole bo še težko!

Skačica iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, res je lepotička Iza. Pa frizurico ima noro dobro! Kmalu bomo morali po moje tudi mi odstriči kodrčke in bi ji naredili prav tako frizuro! Trio v bazenu je pa sploh najlepši!

Žabika super, da uživate v KG in da ste skupaj! To je od vsega najlepše, a ne, ne glede na to kje ste,samo da ste skupaj. Pa zadnjič sem pozabila napisat, da super za Lupusa, da se tako fajn drži.

Tinaaja kot veš, smo mi prejšnji teden cepili Živo (OMR) smrkajočo in kašljajočo. Na žalost ni bilo druge, ker ima čez 1 mesec že revakcinacijo na PK. K sreči smo jo odnesli brez kakšne posebne reakcije. Držim pesti tudi za Brino!!!!

Tejčica lepo, lepo, lepo te je spet brati. Pa na kakije ste me spomnile!

Pocka tudi jaz bi na sistematskem še enkrat opozorila na bulice. Kako pa kaj drugače tvoja nosečnost? Se dobro počutiš? Že veste kaj boste imeli, imena,....? Sem firbec neuser posted image .

Kati savne ti sicer ne zavidam, zavidam pa ti 2 uri z možem na samem. Sej, se vid, da ga pogrešam neuser posted image .

Anja kaj je zdje to, jaz čakam in čakam in čakam tukaj na RR, pa nobene novice!?

Nič punce, fajn se imejte, pa lepo nedeljo še naprej!

< Sporočilo je popravil draja -- 19.10.2008 13:21:56 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.10.2008 13:51:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Anja kaj je zdje to, jaz čakam in čakam in čakam tukaj na RR, pa nobene novice!?

Jst tud...

Zdele sem se spomnila, Erna, si spraševala že doooooooooolgo nazaj, če še katerega marčka nismo ostrigle - naš februarček ma še dolgo do frizerja user posted image . Vsak na svoj način dinarčke špara user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.10.2008 14:46:14   
pocka
Ojla,

skačica - moram še jaz pohvalit slikice, Iza je prava mala gospodična.

striženje - mi Taje še nismo ostrigli (razen spredaj kak cm, ker jih je imela na očeh), drugače pa razmišljam o tem,da bi jo malo, ker pravijo,da se potem lasje bolj zgostijo (saj ne ven,če je to glih resnica no). Mi je pa tako škoda tistih kodrčkov zadaj...

draja - ja tale trma je težka, tudi midve imava včasih borbe in pol večinoma Taja zmaga, ker mami nima srca jo gledat kako joka, ah ja...saj bo, se bo treb malo v roke vzet Drugače pa hvala,ker si vprašala, moja nosečnost trenutno poteka super, sem sicer na bolniški, da se spočijem (mi začne kar hitro otrdevat trebuh), saj veš, zdaj je itak tisto najlepše obdobje, danes sem celo začutila tiste prve taprave brcike...spola še ne vemo, imena pa so še vprašanje, no za fantka ga imava še od prvič izbranega, za punčko se pa nekako ne moreva uskladitiuser posted image

žabika - super slikice, vidim,da resnično uživate, zaviddammm

kakiji in mandarine - pri nas je tudi zadnje dni stalno na jedilniku za malico nekaj od tega, Taja mlati mandarine kot za stavo, kakije pa kakor kdaj, kupujem pa kar tiste vanilija, so mi najbolj všeč, no dokler ne bodo tisti z domačega drevesa zreli

anja - mene tudi že firbec matra katera je tale velika novica!

...no takole, zdaj pa počakam moje dva, da se zbudita, da gremo še malo na sončka, mogoče bomo šli na en sprehod ob morju, nismo bili že kar dolgo, smo zadnje čase kar na igrišču...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.10.2008 14:51:22   
pocka
a ja, pa še to Tinaaja, glede cepoljenja - naša dr. ne cepi, dokler ni popolnoma zdrava, v bistvu nas že sestra ne pusti na sistematski dokler ni zdrava (to velja tudi za kašljanje, smrkanje, ...), ker bi kao nalezli ostale otroke, ki so tam zdravi (imajo strogo ločene sistematske preglede oz. posvetovalnico od pregledov bolnih otrok). Upam,da se pri nas tudi neha tale prehladek, ker drugače ne bomo do spomladi imeli sistematskega in niti cepljenja...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.10.2008 15:06:59   
tinaaja
Hvala za odgovore glede zdravja in cepljenja. Brina zdaj neki kaslja oz pokasljuje. Sranje je, da zgleda, da se je moj prehladil user posted image user posted image user posted image Tko da ju3 klicem P pa naj ona pove, kaj misli. Saj ce je cepljenje pri P, pol ni take panike, ampak tole pod nadzorom pa - se je treba narocit, frej dan v sluzbi vzet, pa se racunat, da si lahko morda se pol doma, ce je kaksna reakcija. Tko da aaaaa.. da ne govorim o mojih psihicnih motnjah, ko razmisljam o cepljenju in se pripravljam na to. Si poskusam dopovedat, da bo vse ok, ampak vsake tok me mal zamede in sem cist user posted image ...Vcer sem sla prav poiskat junj2007, ko sem pisala o brinini reakciji na cepljenje, me je mal tezilo, ker nisem vec vedela poteka...

Anjina velika novice .. kar cakite user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, ni je med junijcicami user posted image user posted image user posted image Dugace pa anja, drzim pesti user posted image

Strizenje - brine ne strizemo razen spredaj, da ni lezlo v ucke. Ampak se to bi jo zdaj rada navadila na spangico, da pustimo dolge. Zadaj ima pa take kodre, da ni sans, da jih ostrizem.

jjasna user posted image user posted image

soncek je in jaz sem skustrana user posted image mejte se

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.10.2008 15:40:14   
tinaaja
A je kaksna za skupno narocanje iz Mothercare UK? NAj se javi na ZS, ce je interes user posted image

JAz sem ravno cist not padla v christmas :) http://www.mothercare.com/gp/search/202-0613762-1300612?ie=UTF8&flatten=1&node=42764041&sort=salesrank&search-alias=Mothercare&field-browse=&viewID=&mcb=core&size=12&rh=n%3A42764041%2Ck%3Achristmas&field-keywords=christmas&page=1 pa kostumcke user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 19.10.2008 15:42:13 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.10.2008 22:12:13   
A-N-J-A
Anjina velika novice .. kar cakite Aja, ni je med junijcicami Dugace pa anja, drzim pesti

user posted image user posted image user posted image
Jutri vam povem, ok?Da ne boste preveč na RR čekirale, pa nobene novice goruser posted image .

Tinaaja- jaz sem pa včeri Gap čekirala, pa nimam komu naročituser posted image .Kaj je pa kaj S Crocsi?Jaz bi Eli full une škornčke naročila.

Nočka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
20.10.2008 7:00:29   
tinaaja
Kaj je pa kaj S Crocsi?Jaz bi Eli full une škornčke naročila.

nisem nasla nic pametnega za narocit. je pa v SN rekla,d a dobijo skornje, tko da bom jaz pocakala na njih, da sploh probam, ce bodo B vsec.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
20.10.2008 7:24:03   
A-N-J-A

nisem nasla nic pametnega za narocit. je pa v SN rekla,d a dobijo skornje, tko da bom jaz pocakala na njih, da sploh probam, ce bodo B vsec.

In kdaj naj bi to bilo?????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
20.10.2008 8:09:40   
thaiss
user posted image
Matičko je v vrtcu, jaz sem pa danes freeuser posted image user posted image user posted image

ANJA jaz sem bila tudi zagreta za Crocsove škornje za dež , na koncu sem ugotovila da so dragi, izbire malo pa še za une parkrat ko jih bo rabu...sem mu kar v Chiccotu vzela komplet s palerino, še po dežnik bom šla!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
20.10.2008 8:43:50   
skačica
jutro!

ANJA- si dobila službico? Daj povej, no! A bomo sodelavke?user posted image

Jaz pokonc, Iza še spi, ampak se grem stavit, da ne bo dolgo, ker se ponavadi zbudi takoj, ko jaz dvignem rit iz postelje.
Čez vikend nismo počeli kaj posebnega, v soboto smo šli na kosilo s sodelavci in smo se imeli fajn, včeraj smo bili pa doma. Dopoldne sem jaz pekla bananino rulado, po kosilu smo bili pa zunaj pred hišo na sončku. Je blo tko toplo, da ne morš verjet.
Danes se moram pa zmenit, da naročimo novo kuhinjo. Sem prav vesela, da bom imela drugo. Jo bomo dali kar po naročilu narest.

Grem ...pod tuš.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
20.10.2008 9:01:26   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

In kdaj naj bi to bilo?????

ko zna user posted image

sam dragi so res noro... jaz bi vzela take skornje, ki so podlozeni, torej bolj varianta ski buck user posted image

No cepljenje smo prestavili - moj mozek je zbolel v nulo (to vem tako, da je v spanici in spi in ni priklopljen na TV user posted image ) in otrok mora bit 14 dni pred cepljenjem popolnoma zdrav so mi pol povedal an PK - hahah kako to dosezt user posted image

veselo na delo...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.10.2008 14:12:52   
K_a_t_i
A je pri nas v H&M-u že vidla kera to? Če ja - kateri H&M in kje točno? HVALA.
http://shop.hm.com/at/?action=viewshoppingwindow&dept=BARN_POJ_SPO_REG

Aha - link ne dela do konca -> une gumihose sem misla.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.10.2008 14:13:23 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......