draja
|
Ojla punce! Da se vam mal javim, preden se začne nov delovni teden . Danes zvečer se po 5-ih dneh končno vrne mož domov in moram priznati, da ga res že ful pogrešam. Sicer se imava z Živo super in kar malo paše imeti kakšen večer samo zase, samo zdaj pa je bilo dovolj . Mi je pa zdajle Živa delala take scene pri kosilu kot še nikoli. Ni in ni hotela jesti, ker so bili makarončki in bi morala grizti. Ampak najhuje je to, da ni hotela niti poskusit ! Sem jo ene 5-krat dala iz stolčka in ji rekla naj gre v kot, pa je revica stala sredi kuhinje in takooooooooo jokala, da se mi je smilila v dno duše. Ampak, da bi pa jedla pa ne. Pol sem ji šla pa zmiksat in je res ratala ogabna brozga, ampak tist je pa pol jedla, pa čeprav se je videlo, da ji ni všeč. Joj,joj, joj.Sva izgubili 1 uro časa za brez veze. Zdaj spančka, meni pa se tako smili, da je prej jokala, da bi jo šla najraje celo polubčkat. Nisem jaz iz ta pravega testa, da bi se spopadala s trmo. Tole bo še težko! Skačica iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, res je lepotička Iza. Pa frizurico ima noro dobro! Kmalu bomo morali po moje tudi mi odstriči kodrčke in bi ji naredili prav tako frizuro! Trio v bazenu je pa sploh najlepši! Žabika super, da uživate v KG in da ste skupaj! To je od vsega najlepše, a ne, ne glede na to kje ste,samo da ste skupaj. Pa zadnjič sem pozabila napisat, da super za Lupusa, da se tako fajn drži. Tinaaja kot veš, smo mi prejšnji teden cepili Živo (OMR) smrkajočo in kašljajočo. Na žalost ni bilo druge, ker ima čez 1 mesec že revakcinacijo na PK. K sreči smo jo odnesli brez kakšne posebne reakcije. Držim pesti tudi za Brino!!!! Tejčica lepo, lepo, lepo te je spet brati. Pa na kakije ste me spomnile! Pocka tudi jaz bi na sistematskem še enkrat opozorila na bulice. Kako pa kaj drugače tvoja nosečnost? Se dobro počutiš? Že veste kaj boste imeli, imena,....? Sem firbec ne . Kati savne ti sicer ne zavidam, zavidam pa ti 2 uri z možem na samem. Sej, se vid, da ga pogrešam ne . Anja kaj je zdje to, jaz čakam in čakam in čakam tukaj na RR, pa nobene novice!? Nič punce, fajn se imejte, pa lepo nedeljo še naprej!
< Sporočilo je popravil draja -- 19.10.2008 13:21:56 >
|