draja
|
Ojla punce! Najprej Dajadada iskrene čestitke ob rojstvu Tima. Bravo punca!!! Čestitke tudi očiju in Nejcu, Timu pa želim vse najlepše v življenju! Drugače pa smo mi ok (hvala Kati za skrb), samo noro mi zmanjkuje časa in energije. V službi vlada prava norišnica, doma pa - no, saj vse veste ali pa si vsaj lahko predstavljate kako je, če prideš ob 17-ih domov. Do spanja je vse posvečeno Živi, pol pa itak ni več energije za karkoli drugega. Mami in babica sta obe že iz bolnic in zdaj se spopadata vsaka s svojimi težavami, ampak saj bo. Sploh za mamo se mora izteči kar najbolje. Še enkrat hvala vsem,ki ste mislile na nas ob teh preizkušnjah Sistematski - imeli smo ga v sredo in teste opravili z odliko in nadpovprečno hitro. Baje ful prehiteva z znanjem . Govor ji sploh šiba in res že govori v stavkih, poje pesmice in se jezi name, če ne znam kakšne,ki jo pojejo v vrtcu . Če pa katero prav zapojem, ali pa znam prav z rokami zraven kazat pa mi reče: "Ja, bavo, tko ja!" Mislim, kdo koga uči??????? Noro, kaj šele bo . Še naše mere: 79,5 cm, 9.750 g, noga 20- 21 (brez zamere, se mi ne da iskat seznama, ker sem zdaj morala 4 strani prebrati). Tinaaja ja kaj naj ti rečem - čestitam še tukaj ! Pazi nase in super, da si v službi že povedala. Pa super, super za konec dojenja. in jaaaaaaa, vreča je ZAKON!!!! Sezam sem se nasmejala Ani . Amy super, da je Ela bolje. Anja lahko si tudi moja mami, če hočeš . Aja, kupili smo mizico in stolček in Živa je navdušena. Zdaj seveda tam je in riše in kuha in oh in sploh. Jaz imam pa še eno stvar več za brisat in pospravljat . Zdaj pa moram it, ker mi bo zmanjkalo baterije, pa se mi ne da dvignit riti s kavča . Aja - srečka nosečka pa jaz tudi (še) nisem. Saj ne da ne bi bila, samo zdaj ni več tako enostavno, ko ni več časa in energije za vsakodnevno "akcijo" . Bo že, se nam še ne mudi preveč in nismo še čist ziher če je že čas za ta korak.
|