|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
9.10.2008 19:22:50   
pocka
tinaaja - čestitke za user posted image , super novičkauser posted image  user posted image  user posted image , a si spet med marčevkami ali med aprilkami (nimam cajta brskat pa ugotavljat, te raje kar vprašamuser posted image )?

Kaj več pa trenutno nimam časa napisat, se bom kak drugi dan potrudila.

pa pa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.10.2008 19:52:35   
Žabika
Ja kok dela sem imela zdele. Postajamo (-te) čvekice nazaj.

Anja: Hana je tudi prijavljena na Lumpijev tek, kaj pa ti in 10ka? Bom mogla spet sama laufat? A nisi ti neki že trenirala vmes? S Tino itak spet nič ni.user posted image

strahovi: ja Hana zdaj spi s solno lučko. Sej ne vem, moram en dan, ko bo naslednji dan na izi probat brez lučke. Zdej, dokler zadeva špila, jo ne bi spreminjala.

pižame: jaz imam dve dvodelni iz CA-ja in so mi res super. Se mi zdi, da so že kar preveliki za pajace.

Danes smo imeli roditeljski v vrtcu. Hana pohvaljena (sej če bi bilo drugače se ne bi hvalila); lepo je, zna sezuti copate in obuti čevlje, na sprehodu se drži za vrvico in pa še ena pohvala: starši jo primerno oblačimo. Sem bila pa tako kot ravnateljica malo razočarana nad ostalimi starši. Očitno nekateri to, da je pač vrtec malo dražji izkoriščajo in po otroka pridejo po uri, ko se vrtec uradno zapira. No v našem vrtcu je ob 15:20, ko največkrat pridemo po Hano še polno otrok; samo nekaj jih manjka.

plavanje: samo vprašam; bi mogoče katera hodila na plavanje; termin torek od 15-16, organizira ABC sport, vadba otroka s staršem, lokacija: osnovna šola Bežigrad, Savsko naselje, začetek 14.10. - konec marca. Zadeva je bila sicer najprej mišljena samo za naš vrtec, zdaj so jo pa zaradi premalo otrok odprli tudi za zunanje. No samo, če katero zanima.

grizenje: tudi Hana je imela nekaj poskusov. Zdaj ko me ugrizne in glede na to, da sva takrat največkrat doma, ji rečem, da se to ne dela in da naj gre v svojo sobo na blazino sedet. In odkolovrati tja, se vsede, začne jokat, potem jo pa čez nekaj časa grem vprašat, če se je že pomirila, reče ja, me poboža tam kjer je ugriznila in da lupčka. Baje da teh for, da jih nazaj ugriznimo ne zastopijo. Če jih nazaj ugrizne vrstnik je baje drugače.

srečanje: glede na vremensko napoved - se v ponedeljek kje dobimo v kakšnem večjem številu? Bizovik, ZOO, ...??? Predlagam ponedeljek, ker čez vikend ne morem - sem dežurna v službi.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.10.2008 20:53:57   
Lejci
Ojla,

Zadnje dni mi kar precej zmanjkuje časa za vse... Še spremljam bolj kampanjsko user posted image  

tinaaja - čestitke za user posted image , ful lepooo user posted image  user posted image  user posted image

... in še naša, je mela v torek sistematski, po cepljenju pa kr hudo reakcijo. Vročina, driska, bruhanje... ampak zdej je že boljš.

Marčki pri 18-19 mesecih

01.03. bibi : Aljaž 92 cm, 16.500g, noga: 24-25
14.03. A-N-J-A : Bor 88 cm, 14.500g, noga: 23-24

12.3.tejčica: Vid 90 cm, 13.800g, noga 24-25
27.02. K_a_t_i: Žiga 85 cm, 12.500g, noga: 23
03.04.soncek 78: Nika 89 cm, 12.200 g, noga 23-24
09.02. urla: Katja 87cm, 12.000g, noga 23
27.02. thaiss : Matia 84,5 cm, 12.000g, noga: 22-23

23.03. dajadada: Nejc 80 cm, 11.500g, noga: 21
21.03. jjasna : Jure 84 cm, 11.500g, noga:22-23
05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21

15.03. Žabika: Hana Re 81cm, 11.400g, noga 21
14.03. dskubin: Diti 83 cm, 11200 g, noga: 23
21.03.tinaaja: Brina 84cm, 11.000g,noga:22
02.03.TeDyBear: Jurij 83cm, 9.900g, noga 21-22 
18.03. cv108: Maks 79,5 cm, 9.700 g, noga: 20-21

31.03. Pikca: Jernej 78 cm, 9.000 g, noga:22
08.03.Lejci: Ines 83 cm, 11.000g,noga:22

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.10.2008 21:04:43   
A-N-J-A
Anja: Hana je tudi prijavljena na Lumpijev tek, kaj pa ti in 10ka? Bom mogla spet sama laufat? A nisi ti neki že trenirala vmes? S Tino itak spet nič ni.

Daj nehi , sem tok jeznauser posted image .Sem nehala poleti ko je G začel rihtat flat in je hodil zvečer domov.Mam nove superge, pa še nisem tekla v njihuser posted image .Bodo pa vsaj otroc tekluser posted image .

pižame-mi imamo polno dvodelnih in sem zdaj ugotovila, da je zjutraj v pasu vedno moker.Če ima pa enodelno je pa okuser posted image .Tko da imamo zdaj pajac.

grizenje-saj vem da baje ne pomaga če ga nazaj ugrizneš, sam nimam več idej kaj naredit.Če bi ga kam poslala bi me samo debelo gledal.Pri nas to še pri E ne pali, jaz ne vem zgleda jaz ne znam, al so pa moji otroci tok trmastiuser posted image .

srečanje-lahko se dobimo v Zoo-ju, al pa kje drugjeuser posted image .jjasna, a zoo bi šel???

Naša E je šla pa danes prvič na plesne urice in je navdušena.Zdaj mam spet eno orožje-pospravi, če ne ne boš šla na plesne uriceuser posted image .

pocka-Brina ne bo edinka od aprila naprej, če bo pa en mejčken prej, lohk pa tud od marcauser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.10.2008 21:06:48   
A-N-J-A

Marčki pri 18-19 mesecih

01.03. bibi : Aljaž 92 cm, 16.500g, noga: 24-25
14.03. A-N-J-A : Bor 88 cm, 14.500g, noga: 23-24

12.3.tejčica: Vid 90 cm, 13.800g, noga 24-25
27.02. K_a_t_i: Žiga 85 cm, 12.500g, noga: 23
03.04.soncek 78: Nika 89 cm, 12.200 g, noga 23-24
09.02. urla: Katja 87cm, 12.000g, noga 23
27.02. thaiss : Matia 84,5 cm, 12.000g, noga: 22-23

23.03. dajadada: Nejc 80 cm, 11.500g, noga: 21
21.03. jjasna : Jure 84 cm, 11.500g, noga:22-23
05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21

15.03. Žabika: Hana Re 81cm, 11.400g, noga 21
14.03. dskubin: Diti 83 cm, 11200 g, noga: 23
21.03.tinaaja: Brina 84cm, 11.000g,noga:22
08.03.Lejci: Ines 83 cm, 11.000g, noga:22
02.03.TeDyBear: Jurij 83cm, 9.900g, noga 21-22 
18.03. cv108: Maks 79,5 cm, 9.700 g, noga: 20-21

31.03. Pikca: Jernej 78 cm, 9.000 g, noga:22

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.10.2008 21:19:22   
K_a_t_i
Vidim, da vam je v 1 dnevu uspelo spet ves vrstni red marčkov zmešat user posted image . Pa tok lepo sem jih po datumih zložila... user posted image
user posted image user posted image user posted image

Srečanje - mi smo in, će le se ne boste vse že ob 6h razbežale.
Mam eno unih ta zoprnih služba, ki trajajo do cca. 5h. Anja - do 15h? Jah, i sine bi, tata... Sam veš, če maš do 5h šiht, pol gre mularija šele ob 8:30 v vrtec, če pa do 15h, jih morš pa ob 6h zbujat user posted image . A to je pa kul?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.10.2008 21:22:03 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.10.2008 21:21:49   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Vidim, da vam je v 1 dnevu uspelo spet ves vrstni red marčkov zmešat user posted image . Pa tok lepo sem jih po datumih zložila... user posted image

Aja po datumih si jih zložila???Jaz sem pa rekla kwa si zdej to vse zmešala, jaz sem jih namreč po teži zložilauser posted image .Saj zdaj nas zanima teža, ne pa kdaj so rojeni, aneuser posted image ?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.10.2008 21:23:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Aja po datumih si jih zložila???Jaz sem pa rekla kwa si zdej to vse zmešala, jaz sem jih namreč po teži zložilauser posted image .Saj zdaj nas zanima teža, ne pa kdaj so rojeni, aneuser posted image ?

A glej no glej - tega pa moje sokolovo oko ni zasledilo user posted image .

Evo, še enkrat.....

O, d best! Ste moj mess popravle in smo spet prav zloženi user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.10.2008 21:25:27 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
9.10.2008 21:28:42   
Žabika

Sam veš, če maš do 5h šiht, pol gre mularija šele ob 8:30 v vrtec, če pa do 15h, jih morš pa ob 6h zbujat user posted image . A to je pa kul?

Kakor kdo! user posted image

Pa še to Kati - jaz berem, ti pa brišeš. Hitra si!

< Sporočilo je popravil Žabika -- 9.10.2008 21:29:31 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
9.10.2008 21:32:41   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Sam veš, če maš do 5h šiht, pol gre mularija šele ob 8:30 v vrtec, če pa do 15h, jih morš pa ob 6h zbujat user posted image . A to je pa kul?

Dobra si žabikauser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
9.10.2008 21:50:05   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Itak anja a ne.. samo ti bi se slinila, me pa naj kaj... se cokolade ne privoscis.. koja frendica user posted image

kwa si fous za puncke user posted image

Men se nic ne daaaaa... neki me vlece, da prej zakljucim in grem ne vem v rutarja na primer...rabim en kup daril, pa se mi sploh ne da ubadat s tem.. ampak kwa naj..

Tale post sem zjutraj spregledala, zdaj se pa sprašujem, al si preveč daril kupila pa so te zaprli, al kje si zdajuser posted image ????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
9.10.2008 22:00:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Ma ja, eni otroci majo pač srečo user posted image .
Sem kot mojškra Mara user posted image (če kera slučajno pozna...)
Dons sem zgroženo ugotovila, da moje dete ne bo znalo govorit po trbovsk, ampak da b navaden žabar user posted image . Gleda knjigico in kaže eno punčko in pravi gunca, gunca. Jst pa ja, punčka se hojsa, a ne? On pa nazaj - NE! Gunca. Te besede pr nas sploh ne poznamo!!!! Ga moram na hiter v roke vzet - da bo vedu, da je sviž in NE mivka, da jemo bure in NE arašide, pa škrince in NE napolitanke,... SMRK!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
9.10.2008 22:12:17   
A-N-J-A
Dons sem zgroženo ugotovila, da moje dete ne bo znalo govorit po trbovsk, ampak da b navaden žabar

Ja bogi Žiga, da bo navadn žabaruser posted image , pa to ni res! Jaz si ne bi nikol odpustilauser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
9.10.2008 22:38:43   
sezam
user posted image user posted image user posted image  Spet živo tu.

Da še jaz malo pristavim. Sem ju3 free - ima Žiga pregled za zobke in je mami prosta user posted image  A bi katera kavo dopoldan user posted image  ?

govorjenje - tudi jaz opažam, da Žiga veliko manj govori, kot je Ana tak čas. Jo pa drugje prehiteva - samostojno hranjenje (čeprav se ta teden nekaj afna - seveda, ko pa opazuje sestro user posted image ) Ja ratal je ful papiga. Ma kar naredi ona, mora obvezno ponovit user posted image  Potem se pa za isto igraču pulita, si gre Ana umit roke v kopalnico, že nese za njo pručko in on tudi, se začne valjat po tleh, on tudi, gleda knjigo, on tudi, ....

delovni čas - pri nas jih po 15 h ne dela veliko (v glavnem tiste, ki pridejo kasneje - imamo prihod od 7-8), tako da so še take službe user posted image .  Zato pa še nisem menjala, ker lahko koristim še 6.-urni delavnik in tako delam od 8-14H user posted image

strahovi - ni kaj posebnega. Je pa Ana ta teden začela, da moramo puščati odprta vrata (prej so bila priprta)user posted image  

Pikca - user posted image  Živa, te bomo vsaj spoznali, če te kje srečamo z novim prevoznim sredstvom.

Anja - ti pa že imaš nov job - urejanje seznama marčkov user posted image
Glede grizenja pa nimam nasveta. Pri nas se je k sreči malo umirilo (tok tok). Je pa pomagal le čas user posted image

skačica - a še vedno imate mavec. Božca. Upam, da se ga kmalu znebite 

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
9.10.2008 22:40:37   
sezam
Aja, pa še ena posrečena naše Ane - se zadnjič sprehajamo, pa srečamo eno gospodično z enim zelo majhnim psičkom. In gremo mimo, pa pravi Ana "Mami, zakaj je tok majhen?", in ji rečem, da je takšen zrastel. Ona pa čez nekaj časa " A se je spustu" (kot balon, ki je napolnjen z zrakom)user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
10.10.2008 7:59:41   
tinaaja

Itak anja a ne.. samo ti bi se slinila, me pa naj kaj... se cokolade ne privoscis.. koja frendica user posted image

Men se nic ne daaaaa... neki me vlece, da prej zakljucim in grem ne vem v rutarja na primer...rabim en kup daril, pa se mi sploh ne da ubadat s tem.. ampak kwa naj..

Tale post sem zjutraj spregledala, zdaj se pa sprašujem, al si preveč daril kupila pa so te zaprli, al kje si zdajuser posted image ????

ma saj mam tebe, da namest mene odgovarjas user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nic... petek je, komaj cakam, da mine teh 8 ur. moramse B peljat v varstvo .. imam par ogabnih zadev danes za popedenat, meddrugim se z enim sefon glede user posted image govor. juhuhu.. ko sem mu povedala za brino, me je vprasu, ce je bilo misljeno tok zgodaj, ker je bilo par mesecev po tem, ko sem prevzela funkcijo.. zgodovina se ponavlja user posted image al ****t ga..

pridem pol pokomentirat.. in ne nisem sla v shopping .. me se caka..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
10.10.2008 8:19:23   
A-N-J-A

ma saj mam tebe, da namest mene odgovarjas user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš služba od domauser posted image .Kolk plačaŠ?

Drgač pa srečno s šefomuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
10.10.2008 8:47:37   
tinaaja
Ce prevzames mojo sluzbo, placam user posted image da pa prostovoljno odgovarjas namesto mene, to pa je dobrodelnost user posted image user posted image user posted image

kok se men ne da delat... "sam" 30 novih mailov od vceraj od 5  user posted image

Pajac za spat - men je zakon! sploh ne razmisljam o dvodelni pizami. Tko me vsaj ne skrbi a se odkrije, pa da ima ledvice zunaj, pa ne rabim nogavick (jaz jih imam tud ponoc, tko da imam fiksno idejo, da jih mora imet tud brina user posted image ).. Ampak ponovno moram rect - SPALANA VRECA RULES! Se vedno kar ne dojamem, da jo je tko sprejela. Zdaj sama pokaze, da hoce vanjo user posted image

Aja, druga noc in dan brez zizanja user posted image Ne morem verjet.. cakam na protest user posted image

Drugace pa se mi mesa oz se nama mesa - ma ta mala je vsako noc pokonc uro in pol -2. Sicer je vecinoma tiho, ampak se vrti kot na rostilju med nama, mene boza in cuka po laseh,... sploh ne vem, kaj narest. Zdaj jo dajeva nazaj v njeno pojstlo - in je danes se tam vztrajala - cvilila in na konc tulila, kar je se huje, kot ce se rostija. No pol je mojmu zaspala po 2 urah na rami in spala sicer do pol 7 ampak ce ne bi sla ceraj ob 8 spat!!! bi bla danes spet koma.

pridem nazaj.. rabim zajtrk, del 2.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
10.10.2008 9:03:25   
A-N-J-A
No prov pol je pa dobrodelnostuser posted image , saj tud to nekaj velja , ne?

Pa bravo za drugo noč brez zizanjauser posted image user posted image user posted image .Saj spanje se bo pa tud umirilo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
10.10.2008 9:10:15   
tinaaja
Saj spanje se bo pa tud umirilo.

te bom drzala za besedo. ampak take ima zdaj ze ene 2 meseca user posted image jaoooo... ko pa ni pokonc je pa super.. res bi rada se mal naspala, preden se spet zacne na novo  user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
10.10.2008 9:40:04   
skačica
jutro!

tinaaja- pri nas se je spanje umirilo potem, ko je nehala dudat pri meni. Nekaj dni je valda še bla kriza, ker je bila brez, ampak potem pa je kmalu prespala noč in tako do danes. Zaspi ob devetih, zbudi se ob pol devetih, dons ob pol osmih(jst pa včer uzun in sem čist zalimana), kdaj pa kdaj ponoči vpraša za čaj in ga tudi damo. Res super.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
10.10.2008 10:22:39   
sezam
tinajaa - user posted image  Brina za noč brez zize. Pa noč je za spanje. Mami se rabi tudi odpočit user posted image
Srečno s šefom.

Pajaci - pri Ani sem jih dolgo uporabljala, pa ko sem prestavila na dvodelno, sem bila še bolj zadovoljna. Tako, da Žiga kar bo rabil novih - obvezno 2-delna. Ima že sedaj eno, pa jo največ uporablja. Mi je dosti bolj praktična. Mu zgornji del dan po hlačke, pa se še ni zgodilo, da bi hrbet ven pokukal. Pa ne spi mirno. Se ful obrača. Je pa spalna vreča ZAKON. Ker drugače bi bil pa skoz odkrit. 

Zobke smo šli pokazat - BP user posted image

Zdaj grem pa kavo spit (jo bom pa sama, če noče nobena zraven user posted image ), potem pa greva ven in malo prej po Ano, da izkoristimo free day user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 10.10.2008 10:23:29 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
10.10.2008 13:06:46   
tinaaja
Cau punce,

zabika, super, da gre hani tok dobro v vrtcu user posted image glede govora sta pa z B ocitno tam tam. Brina iscer pozna kar nekaj besed, ampak zivali so se vedno vse gaga, wuf in podobno. stavki -- right... cakam na razsvetljitev v stilu Diti od Dskubin user posted image user posted image

sezam - a rabte kaj user posted image v kaksnem fohu pa delas?

Kati, mislim,d a bo Ziga ful trpel kot zabar, tko da morda bi bilo smiselno, da ga hitro vpisies na tecaj trbovlscine user posted image

Vsi moji sefi vedo user posted image Ne vem pa se odlocitve, kaj bom delala oz svoje trenutno delo itak, ce bom pa se un dobila on top pa je se vprasanje... upam,da ne...

se 3 ure user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
10.10.2008 13:14:56   
A-N-J-A
Mene zdaj otrok ne kliče več mami, ampak Anjauser posted image user posted image user posted image .Joj kolk to sovražim.
A je to že stavek, zjutraj sem bla v kopalnici in mali začne anjaaaa, anjaaaa, ke siuser posted image ???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
10.10.2008 13:35:33   
tinaaja
A te cm jaz mami zacet klicat, da ti bo lazje pri srcku user posted image user posted image user posted image Moja moja mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......