pocka
|
skačica - iskreno sožalje tebi in tvoji družini še od nas , bodi močna in upam,da se vam želja po še enem čimprej uresniči mooneve - čestitke za malo Luno slikce marčkov - luškani so vsi in takooo veliki so že Oglašam se po dolgem času, enostavno mi zmanjkuje časa. Sem začela spet delati po 8 ur, da si dvignem malo povprečje za porodniško. Z branjem sem tudi pošteno v zaostanku, sem prebrala samo zadnji dve strani, da pridem približno na tekoče. Drugače smo v redu. V ponedeljek štartamo z vrtcem, upam,da bo šlo, da nima kakega mojega vrtčevskega gena, ker pol ne bo v redu. Jaz sem bila ena izmed tistih otrok,ki se nikoli niso navadili na vrtec. Taja veselo klepeta, govori že ogromno, ponovi že tudi vse kar sliši, je treba prav pazit včasih. draja - ja tej mali čmrlji res že vse razumejo, drugič bolj potiho postavljaj taka vprašanja dajadada - kako lepo, še malo...mene tudi malo skrbi kako bo, ko bomo štirje, si sploh ne predstavljam vprašanje - tiste, ki hodite v ZOO, je med vikendom ful gužve tam, kaj je boljše iti v soboto ali nedeljo? Pa še nekaj, koliko stopinj imate kaj pri vas v LJ čez dan, ne vem kako obleči Tajo, če bi slučajno šli v ZOO. Tukaj na primorskem je itak drugi svet, je še vedno vroče za znoret, pa nimam predstave kako je kaj gor. ...kaj več bom napisala še kak drugi dan, si bom vzela malo časa, naslednji teden imam dopust, juhuuu...