|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
5.9.2008 8:46:59   
*sonchek*
jaz pa prinašam lepe novičke - sem dobila SMS od naše marčevke MoonEve:

"3.9.2008 ob 15.10 se je v Lj tri mesece prezgodaj s carskim rezom rodila Luna. Zdaj sva obe ok, Luna pa bo se nekaj casa zivela v toplem mehurčku inkubatorja."

Čestitke MoonEve za še eno princesko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.9.2008 9:20:46   
Sibil_
MoonEve čestitke za Luno!user posted image user posted image user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.9.2008 10:25:31   
Anonimen
MoonEve, bravo! user posted image user posted image user posted image

Sem pa čist šokirana, ker sem čakala v bljižnji prihodnosti kakšeno takšno sporočilo od Dajadade, ampak narava gre svojo pot. user posted image

Dajadada - Še 34 dni... user posted image Že v polnem teku priprav? Jst tud komaj čakam, da pride marec, no mogoče bom že februarja dobila našo pikico v roke. Pa moram mal priznat, da me je vseeno kr strah kako bo, ko bom z obema doma.

Sibil - V vsaki firmi je nekdo, ki ti ni všeč, ki ti pije živce, nekdo ki te je vzel na piko, nekdo ki se dela neumnega, a je v bistvu len,... Seveda pa kdo je neumen, kdo je len, kdo je nekaj tretjega je tudi stavr presoje in osebnega mnenja. Ljudje smo si različni in takšne je treba vzeti.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.9.2008 12:16:16   
Anonimen
Skacica, iskreno sozalje ob izgubi brata!

MoonEve, cestitke za princesko!! Pa da bo cimmanj v inkubatorju!

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Jjasna - Pa moram mal priznat, da me je vseeno kr strah kako bo, ko bom z obema doma.

Mene je tudi bilo strah, kako bo.Sele sedaj se navajam,kako je imet dva lumpka doma. Prav fino. So nam pa babice priskocile na pomoc in prve dni cuvale Livijo in pomagale v gospodinjstvu. Saj brez njih bi tudi slo, ampak veliko tezje.

Uzivajte v petku!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.9.2008 12:17:15   
erna14
mooneve-user posted image user posted image user posted image  cestitkeuser posted image user posted image user posted image
sibill-ziga ze od 9 maseca pije kravje mleko+dojenje,jaz mislm da bi morala poizkusit pac ga mal razrec z vodo pol pa cedalje manj vode vec mleka,kaj mlecenga je,pa raje ne pisem...cokolino,keksolino,kosmice,corn fleks,cokoladne kroglice,polento,gres,kruh v mleku .....ja mislm da ti lohk nastevam se cel dan...kar se pa tice sodelavcem,mislim da se povsod najde kaksen tak,sam jaz pravim tako,dokler delodajalca ne moti da ima zaposlenega lenuha,ki firmi ne prinasa nic koristnega,ne moti tudi mene,sicer pa je tako vsak si ubere sebi najlazjo pot
thaiss-a res,a maticko ma tud takouser posted image
draja-sam da ste vidve suhe domov prsle,da vaju ni dez ujel...nasvet za drugic,razmisljaj potihouser posted image ....pauser posted image  za živo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.9.2008 13:40:28   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Dajadada - Še 34 dni... user posted image Že v polnem teku priprav? Jst tud komaj čakam, da pride marec, no mogoče bom že februarja dobila našo pikico v roke. Pa moram mal priznat, da me je vseeno kr strah kako bo, ko bom z obema doma.

Danes sem končno privlekla na plan vse tamičkene cunjice od nejca in jih oprala. Nekaj stvari bo seveda treba še dokupituser posted image . Včeraj sem pa prostor naredila v omari in previjalni...spraznila en predal, ki bo namenjen oblačilcem od pikca. Počasi, počasi se bomo pripravili...v drugo se nam kar ne mudi tako, niti nimam občutka, da bi lahko prehiteval, se prej bojim, da se bomo spet načakaliuser posted image .
Je pa tudi mene malo strah, kako bo vse skupaj zgledalo, ko bomo štirje doma, pa kako bo nejc odreagiral, ko bo prvič videl pikca, pa ko mamice 3 dni ne bo doma...

Mooneve, čestitke za Lunouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.9.2008 14:12:32   
soncek78
Hello čvekice!

No pa še nekaj glasu od nas. Nika se pridno uvaja v vrtec. Do sedaj ni potočila niti solzice in prav ponosna sem nanjo. Upam, TOK TOK, da gre tudi naprej tako. Zjutraj jo pripeljem ob 7:00, z njo sem še pol urce in potem šibam delat. Dam ji en velik cmok. Pustim, da se zaigra še z eno punčko, zatem mi vzgojiteljica da znak, da lahko grem, potiho...potiho.V enem tednu že je sama z žličko, pleničke pa še vedno nosimo. Bo že.

V pondeljek sem bila z njo do kosila, nato sva odšli domov... v torek se je zgodba ponovila, le da sem jo pustila samo 2 urici. V serdo pa je ostala še po kosilu in pridno zaspala, in sicer v vozičku. Včeraj pa je že sama zaspala na ležalniku. Bravo mi!!!user posted image user posted image user posted image

Navezala se je že na vzgojiteljico in pomočnico. Res sta prijetni in lepo se ukvarjata z otročki. Pa tudi njihova skupina Žogic je prav pridna in ne jokcajo preveč.

Ko je čas malice ali kosila, se Nika pridno usede na stolček in čaka na papico. user posted image user posted image user posted image Skoraj vse popapa. Najraje pa je v kotičku, kjer je kuhinja. Ona meša in meša in prelaga pokrovke sem ter kje... pa z vozičkom vozi punčke naokoli...

Skačica – Iskreno sožalje tudi od nas... user posted image Hudo mi je. Bodi močna in naj se vam želja čimprej uresniči!user posted image

MoonEve – user posted image Čestitke za malo princesko. user posted image Veliko zdravja in čimveč cartanja vam želimo!user posted image

Sibil – Nika od 12. mesecev pije kravje mleko, najprej razredčeno, sedaj pa kar polno. Dodam ji Nesquik ali kakšen piškotek. Rabimo ga tudi za pripravo raznih LINO-tov

Slike marčkov – user posted image Prav fletni otročki, pa že tako veliki!user posted image

Lep pozdravček vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.9.2008 15:50:43   
draja
MoonEve čestitke za še eno princesko in naj se vam čim prej pridruži doma!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.9.2008 16:41:13   
sezam
skačica - iskreno sožalje tebi in celi tvoji družini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem brez besed.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.9.2008 19:49:07   
tinaaja
Mooneve -  ja cestitke, predvsem pa koš moci mali pikici, da bo prava borka .. Sem brala, da je rodila v 26t4d user posted image No saj je blizu 28 tednom, ki so tista meja za cim manj problemov glede razvoja. In to je moja zelja za malo Luno. Je pa Mooneve ze v prvi nosecnosti imela melo problemov, ce se prav spomnim in bila kar nekaj v bolnici. No naj cim prej mine cas, ko bodo vsi 4 skupaj user posted image

No petek je prisel in dva dni brez sluzbe sta tukaj.

Drugace pa mi je ful smesna tale evforija glede RBD, moji necaki so "cist not" user posted image Kakasni otroc/najstniki so kar mal fanaticni, kar mal scarry. Joj kaj ans caka, ko nasi pikci malo zrastejo user posted image

Dajadada, ja zdaj se pa res bliza user posted image Kdaj koncas v sluzbi?

Soncek78 - ja lustno, da je tko dobro sprejela vrtec  user posted image

Pikapola - kako pa kaj tandemsko dojenje?

Erna, a pri vas je ziza tud se v akciji? user posted image In kaksen je kaj tvoj urnik zdaj? A nisi rekla, da nj bi se spetembra ena vrnila?

No tko... lep petkov vecer vam zelim

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.9.2008 20:36:36   
K_a_t_i
Ekola. September, novo "šolsko leto" in že imamo 39C... Uvod je obetaven user posted image . No, upam, da bo dober konec user posted image .

Mooneve, čestitke in čimprej pridita s pikico domov.

Lepo pančkajte!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.9.2008 20:38:47   
pocka
skačica - iskreno sožalje tebi in tvoji družini še od nas user posted image , bodi močna in upam,da se vam želja po še enem user posted image čimprej uresniči

mooneve - čestitke za malo Lunouser posted image

slikce marčkov - luškani so vsi in takooo veliki so že

Oglašam se po dolgem času, enostavno mi zmanjkuje časa. Sem začela spet delati po 8 ur, da si dvignem malo povprečje za porodniško. Z branjem sem tudi pošteno v zaostanku, sem prebrala samo zadnji dve strani, da pridem približno na tekoče. Drugače smo v redu. V ponedeljek štartamo z vrtcem, upam,da bo šlo, da nima kakega mojega vrtčevskega gena, ker pol ne bo v redu. Jaz sem bila ena izmed tistih otrok,ki se nikoli niso navadili na vrtec.
Taja veselo klepeta, govori že ogromno, ponovi že tudi vse kar sliši, je treba prav pazit včasih.user posted image

draja - ja tej mali čmrlji res že vse razumejo, drugič bolj potiho postavljaj taka vprašanjauser posted image

dajadada - kako lepo, še malo...mene tudi malo skrbi kako bo, ko bomo štirje, si sploh ne predstavljam

vprašanje - tiste, ki hodite v ZOO, je med vikendom ful gužve tam, kaj je boljše iti v soboto ali nedeljo? Pa še nekaj, koliko stopinj imate kaj pri vas v LJ čez dan, ne vem kako obleči Tajo, če bi slučajno šli v ZOO. Tukaj na primorskem je itak drugi svet, je še vedno vroče za znoret, pa nimam predstave kako je kaj gor.

...kaj več bom napisala še kak drugi dan, si bom vzela malo časa, naslednji teden imam dopust, juhuuu...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.9.2008 20:39:47   
pocka
katiuser posted image user posted image user posted image za Žiga

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.9.2008 21:04:09   
cv105
Skačica, iskreno sožalje.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.9.2008 21:10:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Pa še nekaj, koliko stopinj imate kaj pri vas v LJ čez dan, ne vem kako obleči Tajo, če bi slučajno šli v ZOO.

Zjutraj je za tanke dolge hlače in tanko dolgo majico (zadnje 2 dni je bilo okrog 8h nekje 18C), čez dan se pa ogreje za kratke hlače - med 25 in 28C, Glede gužve pa ti žal ne znam svetovat - se pa ziher da premikat po Zooju, edin parking ni pred vhodom user posted image .
Pa hvala za pikapoke!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.9.2008 22:25:38   
sezam
Evo nas nazaj z dopusta. Smo bili 5 dni nas Pagu in vsi uživali. Škoda le, da nismo mogli biti dlje. Naš ati nam je sedaj ušel za 2 dni na letalski miting v Brno. Je pa bilo prvič, da Žiga ni imel problemov s spanjem. Spal BP, sicer se je zjutraj zbujal prej kot doma, apmak vsaj noč je bila cela in zvečer zaspali brez dretja. Voda mu ni bila ravno najbolj všeč. Prvi dan je veselo zakorakal not in hodil sem in tja, potem je pa enkrat padel in se malo potunkal in potem je bilo konec. Na koncu je šel z mano, ampak se me je držal kot klop in sva se skupaj malo "namakala"

novi vrtičkarji - user posted image user posted image  za lep začetke, čeprav pri nekaterih malo jokajoč. Nas čaka v ponedeljek user posted image

slikce - ene lepše kot druge user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Ku-kuc. Remember me?user posted image

user posted image user posted image  Pogrešana se je oglasila. user posted image  za prvi šolski dana. Ja mami otroci rastejo user posted image

Lejči - naš pa ful obožuje letala. Ko kaj zasliši, že s prstom kaže v nebo in kriči "ooooo" Bi bila pa kriza, če bi se jih bal, ker to pri nas so že ful nizko zaradi Brnika user posted image  

tinajaa - jaz delam skrajšano in imam isto delovno mesto

skačica - danes si mi že cel dan v mislih user posted image

MoonEve - čestitke za še eno pupiko user posted image user posted image  in da se vam čimprej pridruži doma

evo, pa sem prebrala za cel teden user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.9.2008 22:31:25   
Žabika
Še jaz na hitro.

Čestitke MoonEve in moč mali Luni.

Kati: jaz sem te pa jutri hotela kam povabit. Hitro se pocajtajte. Tudi Hana ni čist bp, ima neke pikice po telesu. Ne vem, a je to kaj v zvezi z jagodnimi fruchtzwergi ali pa je kaj drugega. Pa komaj smo nehali nosek brisat, že spet ven teče.

ZOO: tako kot je Kati rekla, vedno se da premikat, parking pa tudi dobiš. Temperature so pa zadnje dni prav poletne spet, vikend bo pa sploh vroč. Tako da poletna uniforma, pa kakšna tanka jopica za rezervo.

dajadada: a ti pa samo še naslednji teden delaš, a ne?

Tudi meni zmanjkuje časa. Celo tako daleč sem, da ta teden kar dva dni skupaj nisem čekirala RR-ja. Si sploh ne morem predstavljat, da bi bila zraven še nosečauser posted image ali da bi imela ob sebi že malo štručko. Kapo dol vam.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.9.2008 0:45:21   
Anonimen
PikaPola - Verjetno je z dvema tudi manj kompliciranja kot pa če imaš samo enega... user posted image Jaz sem v tem (kompliciranju) pravi mojster. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
pa ko mamice 3 dni ne bo doma...

Jaz se bolj bojim kako bo mami zdržala 3 dni brez Jureta... user posted image Še danes ko sva šla v kino (uh, da ne rečem kdaj sva bila nazadnje), sem non-stop rukala mojega naj pogleda če je kdo klical. Pa je rekel, da sem paranojik, ampak ko sva prišla pa domov je pa takoj šel pogledat kako Jure pančka.

Imata sedaj kakšen ožji izbor imen?

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Joj kaj ans caka, ko nasi pikci malo zrastejo

Ja, ampak če me bo skrbela samo evforija nas kakšno glasbeno skupino, bo še ok... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Si sploh ne morem predstavljat, da bi bila zraven še noseča

A sem kaj spregledala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.9.2008 13:01:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: jaz sem te pa jutri hotela kam povabit. Hitro se pocajtajte. Tudi Hana ni čist bp, ima neke pikice po telesu. Ne vem, a je to kaj v zvezi z jagodnimi fruchtzwergi ali pa je kaj drugega. Pa komaj smo nehali nosek brisat, že spet ven teče.

Tudi jaz sem mislila na vaju user posted image . No sej, bo še kak dan user posted image . Se bova pa tukaj mal pomenili user posted image . PA naj se Hana pocajta! Na nosek se pa kar navadi - mi smo se letos smrkljev znebili šele julija (in zdržali skoraj 2 meseca v kosu user posted image ).

Dejte mi neki povedat - KJE naj dobim uno malo "dozico" (govorim o tisti plastični steklenički) kamor nalijem fiziološko za nos? Zdaj sem že v parih lekarnah spraševala pa majo samo ampulce, litersko flašo ali pa 1dl stekleno stekleničko. Mene pa gledajo kt bi z Marsa padla, ker bi rada malo plastično user posted image Ok, mam eno k sem jo dobila v Puli (!?), ampak se ne da odšravfat pa še kaplja ne samo iz ene ampak malo večih lukenj - neuporabno, skratka. NAmreč telih nivejinih sem se počas naveličala, ker moram 4 stisnit, da je kak učinek (sicer jih polnim, tko da stroški so enaki, ampak je prezamudno pa otrok trpi user posted image ).
Pa še en nasvet - kako naj tamalga naučim pihati čez nos? Če rečem naj pihne, vedno pihne čez usta.

Sicer pa prihodnji teden pride varuška za 3 urce. PRVIČ. Včeraj se je prišla predstavit, moram rečt, da me je s prvimi parimi stavki malo šokirala (ne bom zdaj o tem), potem se mi je zdela kar ok, zdej mam pa malo mešane občutke. KAj mislite, je bolje, če otročka čuva študentka, ali gospa nekje pri 45ih? Sicer pa - najbolje bomo vedeli al je al ne, ko bo parkrat prišla in bomo videli, ali jo je Žiga vesel ali ne. MAm kr cmok user posted image . Ampak po letu in pol je res že čas, da greva z user posted image kam skupaj (sama).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.9.2008 13:57:28   
K_a_t_i
Kako zatišje...

Če kera pokuka gor - dejte mi prosim povedat - kak je razlog, da otrok z vročino ne sme ven? (ok, mi je jasno ne med ljudi - kaj pa na zrak?) K mi navmo doma zdržal... Ma pa zdele okol 37,9 v ušesu in preden je zaspal, je bil čist živahen.
Hvala user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.9.2008 15:14:40   
skačica
dan!

Punce, hvala za napisana sožalja!

kati- Blaž je bil moj brat, ja. Si koga od teh treh udeležencev poznala? Gaber pa njegov prijatelj- motorist.
Jaz mislim, da greš lahko z Žigom ven na sončka, saj nima visoke vročine. Ampak pri nas vmes tud full veter zapiha, kar pa ni fajn.

Moja Iza zdele spi.Mož se vrača z morja, je šel po prikolico, ker ni ne časa ne volje dol hodit in je že cel mesec prazna.

Grem pod tuš pol pa še jaz mal počivat, sem utrujena full.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.9.2008 15:35:18   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Če kera pokuka gor - dejte mi prosim povedat - kak je razlog, da otrok z vročino ne sme ven? (ok, mi je jasno ne med ljudi - kaj pa na zrak?) K mi navmo doma zdržal... Ma pa zdele okol 37,9 v ušesu in preden je zaspal, je bil čist živahen.

pikepoke Žiga!!! Kati, mnenje naše P je da se gre lahko na zrak tudi ko ima otrok vročino, če pa je dobre volje pa sploh nima smisla ga držat v bajti. Pred 14 dnevi je imel Matia cel dan 38` vročine, pa smo bli skos zunaj! Tako da kr šibnita na igrišče!!!

čestitke Mooneve, mali Luni želimo hitro pridobivanje gramčkov!!!

Sibil - Matia še vedno najraje pije adaptirano mleko, tako da mu ga še kar kupujem. V vrtcu pa pije kravje, kaj pa dobil Lucas v vrtcu??
O sodelavcih pa je tako kot jih vidijo oči.... enim je vredu, drugima pa neuser posted image

skačica lepo da prideš na klepet!! user posted image

Matia je zdej pojedel kosilo, tako da najverjetneje šibnemo na plažo, čeprav se mi kej preveč ne dauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.9.2008 15:50:14   
sezam
Kati - zrak mu ne more škodit, samo veter je šit

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.9.2008 16:16:01   
K_a_t_i

Hvla za nasvete, gremo ven (sam še mojga prepričam user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: skačica

kati- Si koga od teh treh udeležencev poznala?

Sem, Gabra. Pa njega niti ne tok, njegovo Petro pa precej bolje. Res nimam besed user posted image . user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.9.2008 16:24:16   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Sibil - Matia še vedno najraje pije adaptirano mleko, tako da mu ga še kar kupujem. V vrtcu pa pije kravje, kaj pa dobil Lucas v vrtcu??
O sodelavcih pa je tako kot jih vidijo oči.... enim je vredu, drugima pa neuser posted image

Mater-a veš da ne vem če mu dajo kravje mleko v vrtcu? Pri Patriku sem vedela da ga ne bo pil , mu ni všeč, Lukas pa ne vem?Ma ja, saj če ima rad mu bom pač dajala še to adaptirano, ker Lukas pije unega z okusom vanilije....za čez dan bom pa poskušala kaj kravjega kam uturit, pa da vidim.

Hm, sodelavka je čudna in neumna nam 12-im, tako da v to da vsak drugače vidi dvomim...mah, dokler ni z mano v pisarni je vse ok, jaz imam super sodelavca, hehe.Sem prav zadovoljna, res.Pa delo je tudi ok.user posted image

Danes sem si privoščila nov fotoaparat, ki je stal celo premoženje, ampak je kupljen za dušo.In še zvečer gremo na rojstni dan, tako da filam baterije in bom čist v fotografskem elementu danes, res.user posted image

Thaiss-koliko stopinj ima morje?Bi morala tudi jaz še kaj skočit noter, ga prav pogrešam.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......