erna14
|
skacica-ja ne morem vrjet da se vam res to dogaja, za vas,stisni Izo pa ji daj se enga lubija v mojmu imenu,boscek mali,pa se sebe stisn v mojmu imenu,resnicno si zelim da bi se tile temni oblakci ze spravl stran.šccccšccccc kati-no upam da si ze nasla steklenicko,drugace imam pa jaz tist rocni razpirator za nos pucat od nubija in kar not nalijem fiziolosko in je ful fajn k je guma za stisnt in izi je za not natocit,probaj z tem...drugace pa sm ta razpirator na baterije kupla v bc-ju in je res super zadeva,tamalmu je tok zanimivo da zdaj sam z tistmu okol hoid in si v nos tlac pa se zravn mu vsake tok casa recem naj pihne not in itak rezultat je ,pa se full fajn je tko ce kam gres in tko... tinaaja-uf,dojenje...mislm da sva midva se pr 3 mescih glede tega...no k je v vrtcu in jaz v sluzbi se doji samo zvecer pred spanjem in ponoci ene 3x,ko smo doma se doji zjutraj ,pred popoldanskim spanjem in zvecer in ponoci 3x ,mleka imam se vedno tok da moram nosit blazinice popoldan,ker drugace vse procuri in k na eni strani je na drugi se kar vn prtece ,ampak bo ze sluzba-ja tud jaz sem docakala,no se ta teden,ker ima sodelavka se dopust ta teden potem pa baje zacnem 3 dni dopoldan,dva popoldan ,sicer ne vem kako se bo sodelavka strinjala,ker mislim da si ona zeli delat en teden dop.in en tedem pop.,kar pa je nemogoce glede na to da morata biti pop. obvezno dve,kar bi pomenilo če bi bilo temu tako,bi jaz morala delat 2 tedna popoldan in ene teden dopoldan,jkar sem pa rekla da ni varijante,zato da bo ona z svojim otrokom vec da bi pol bla zato jaz z mojmu manj,ni govora.no tko da bomo mel baje zdaj tak delavnik ,mi je zelo uredu tkole da bom 3x dop.in 2x pop nesrece-ja od ene moje prjatlce tamala,sta se na postli igrale in iz cist nedolzne igrice je nastala prava nesreca,tamala se je spotaklna(2leti stara)in je padla iz postelje in si je reva mala zlomila kljucnico ,mene je tok tega strah nas tamal skoz skace po postli,sedezni... soncek-uf,boscki...sam da je mimo da je vse uredu zabika-kako je hana,a si ji probala te afte mal z daktarinom namazat thaiss-a pa si ze mela kdaj to zdravilo si ga uporabljala ze?in.... đ pitje-nas tamal ima v vrtcu kozarcek in ga tam pomivajo,medtem ko je pa imel steklenicko sm jo konec tedna nosila domov na ciscenje sibill-v vtrcu definitivno ne dobiva adaptiranega mleka,razen ce si prnesla potrdilo od p.ali pa jim ga sama nosis,tako da pomoje mu lahko dajas tud doma sezam-super fotke vrtec-danes smo startala po eno tedenskem premoru v novo skupino,no ubistvu nov atrij,skupina je ista,sem full vesela imajo res lustno sobico,atrij...najbl vesela sem pa ker tamal ni zjutraj nic jokal,tega sem se najbolj bala,dal mi je dva velika lubija me stisnu in odsibal v sobo za mojega korenjaka draja-koncno bova prisle na svoj racun in bova sle lahko veckrat na sprehod...jupi no sej vem da se vid da mam cas,sem v sluzbi,pa mi je zdele ena stranka odpovedala ,ker ima zobobol in vsa zatecena je,tko da mam cas ,ufff tokle pa ze dolg nisem napisala
< Sporočilo je popravil erna14 -- 8.9.2008 8:22:00 >