skačica
|
čer! Se še jaz oglasim po dolgem času. nisem imela ne volje, ne energije pisat sem gor. Zgodila se nam je še ena nesreča v družini, namreč moj edini brat se je ponesrečil z motorjem in umrl, 9.8. Kako se počutimo, ne bom razlagala, ker to ne paše sem na forum, rekla bom samo, da je čedalje hujše sprejemat dejstvo, da ga ne bo več domov. Star je bil 22 let. Zdej smo cele dneve pri mami, ko seveda nismo v službah, midva se bova čez 3 mesece preselila dol, da bova bližje mami, ker tale vožnja me že pošteno ubija. Kupila oz. zaarala sva stanovanje blizu moje mami tako da se ne bom vozila več tako daleč pa še vedno ji bom na voljo. Tudi služba mi po bližje. Ko pa bodo papirji uštimani, pa bova začela z gradnjo hiše, se ne bo tako mudilo, ker bova itak imela stanovanje. Ta prvi trenutek po tem dogodku nisem sploh želela več razmišljati o tem, da bi dol gradila (100 metrov stran od mamine hiše, tam je živel tudi brat ), zdej pa imam spet željo. Upam, da bomo lahko začeli drugo leto...se pa ne mudi. Stanovanje je veliko 65 km, za nas 3 dovolj pa še za enega se bo prostor našel, če nam ga bo le bog dal. Želiva si namreč še ene štručke, delamo na tem... Sicer je pa Iza pridna punčka, še vedno je v varstvu pri moji mami (pravi, da jo samo še ti vnučki gor držijo), govori tud že kar nekaj, je in pije sama, poje pesmice, kaka v kahlico,...skratka veliko stvari je na novo osvojila, ampak priznam da jo zadnji mesec nisem tako zelo spremljala, ker sem pač komaj sama s sabo živela. Sem se pa z njo ukvarjala kolikor mi je moje stanje dopuščalo. Seveda delam še vedno na 4 ure, kar mi zelo paše, tko bo še naslednjih ....ne vem kok let. tinaaja, jaz sem obdržala svoje delovno mesto in je prav fajn. Rada grem v službo, tam vsaj malo iz glave izbrišem našega Blaža. Vsaj malo, ker ga imam skoz pred očmi in vsak dan bolj. Boli... Ko bom prave volje, se bom pa spet malo oglasila. Bi tako rada klepetala z vami pa nimam kaj pametnega povedati. Lahko noč.
|