skačica
|
dan! Midve sva ok, kolikor sva lahko glede na situacijo. Jaz bom cel teden doma, sem si vzela bolniško do ponedeljka, ko imava kontrolo v CE bolnici. Iza je mavček sprejela brez problema. Takoj ji je blo jasno, da z levo rokico pač ne gre migat in da mora vse delat z desno. No problem. Je ves čas full dobre volje in samo poje in poje. Verjetno zato, ker sem jaz cel dan z njo, se me drži kot klop in kar naprej bi se nosila, mene pa križ boli že od bratove smrti, za umret. Sploh ne vem kaj je to. Pri nas so tudi risanke- no go. Morda kašno minutko, ampak tud to ne, ona pogleda raje kake živali na Animal planetu, ampak tud to ne gre več kot 2 minute, skratka pri nas mora bit vse v sodelovanju z mami, drugače ni ok. Knjige- to pa ja, ampak seveda ne sama, moram itak bit jaz zraven. Skoz, če sem doma, se ona ne zna sama igrat, pri mami je pa brez problema. Še kaj? Komaj čakam, da se odselimo, ker enostavno rabim samo svoj mir in ne vedno družbe, ko se pojavim na vrtu pred hišo. Pa tudi kam nimava it tukaj z Izo. Po eni cesti gor in dol in to je to. Tam bova imeli blizu trgovine, kafič, pošto, banko,...pa sestre in mami. Komaj čakam. Tud za sprehajat se je dovolj. HB bom naslednjo porodniško že dol, tle bi se mi odpeljajo. Če bom sploh kdaj zanosila Pa ne da sta tast in tašča slaba, le ni jima jasno, da potrebujemo svoj prostor in čas. Grem ,ker že spet samo nakladam.
|