|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
19.8.2008 12:24:33   
K_a_t_i
Mi2 tud prideva, sam ne vem še kdaj - k če bova že v zooju, ne bova kar mim pujsov letela user posted image .
Žabika, lepa roza user posted image . Drgač pa - se javljam v klub podočnjakov - ob 4h auf, do 5h sem visela čez postlo z ograjco, ob 5h obupala in dala mulca h seb. Ni pa ni mogu zaspat. Kake trojke in štirke, mi smo pri petkah user posted image .
No, se vidmo, šibam delat, se komi dohajam....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.8.2008 14:31:23   
amy26
Kake trojke in štirke, mi smo pri petkah .

pri nas pa lezejo ven dvojke, trojke,  (štirke vse zunaj) torej istočasno kakih 5-6 zobkov tako da je bila današnja noč tudi user posted image  skos zbujanje, pa morala je spiti mleko ob 00.30, ob 1.30 čaj, pa žlica calpola, pa dlesni ji namazala in seveda biti v moji postelji drugače se je pri Aleksu drla k nevem kaj, pri meni se je pa skos zbujala z jokom. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.8.2008 14:46:13   
Lejci
Vidim, da je očitno poplava zob... Pri nas tudi. Ven je prišla še zadnja štirica, trojk še nima, smo pa v "veselem" pričakovanju.

Noči so temu primerno katastrofalne, po 10 in večkrat se zbudi(mo), pije vodo, zjutraj jogurt ali actimel, pa calpol vmes... Obvezno selitev k nama v posteljo, vmes ma neke čudne prebliske, ko kar na lepem vstane in hoče dol s postelje, nakar ni nič prav. Tuli če jo vzamem k sebi, tuli če je ne, komaj jo potolažim.

In pol je treba ob pol petih vstat in sem tok zmatrana, da ne vem, kaj bi sama s sabo.

V zoo naju ne bo, ker gremo na ogled enega stanovanja user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.8.2008 15:09:49   
amy26
Mi2 tud prideva, sam ne vem še kdaj

mi 3-je pridemo, Aleks komaj čaka da vidi slona in žirafo

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
19.8.2008 19:27:02   
Anonimen
Hej po dolgem casu,

mi smo v nedeljo prisl domov. Peter je priden, lepo napreduje, edino malo vec dela imamo ponoci. Tudi Livija ga je v redu sprejela. Zdaj se mi zdi, da je Livija res ze velika. je vmes, ko sem bila v porodnisnici, fejst zrasla... moramo nove cevlje kupit user posted image

Se dve slikci:
user posted image

user posted image

pa hvala vsem za cestitke!!!

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.8.2008 19:46:03   
tinaaja
iiiii pikapola user posted image user posted image user posted image pikec mali lustni - bravo se enkrat.. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.8.2008 20:34:11   
Anonimen
PikaPola, je res luštkan tale vaš Peter! user posted image Pa fino, da ga je Livija sprejela dobro. user posted image

Mi smo pa imeli danes NS in je vse ok in tam kjer mora biti. Kot kažejo prve prognostike pa bo Jure marca dobil sestrico. user posted image No, meni spol ni tako pomemben, važno da je in je zdravo. Se mi pa zdi, da so vsi ostali navijali za punčko.

Drugače pa Jure nekaj kašlja in že teden dni skoraj ne je nič razen mleko user posted image Men se zdi, da me bo kmal treba kam peljet k bom znorela. Ampak dejansko ne vem kaj mu več kuhat, kako naj ga motiviram in pripravim do tega, da je hrana užitna in da se jo je. Edin kar poje je goveja juha in fižolova juha, pa makarončki s sirovo omako. Tu se pa naš jedilnik konča. Od sadja pa kakšen grozd grozdja in pa banano, ampak sam če jo pomočim v med user posted image Noro...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.8.2008 21:28:11   
K_a_t_i
Uuuuuuuu, mali Peter user posted image . Luštkan, luštkan. A so bli vsi tok majhni včas? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.8.2008 23:02:04   
sezam
user posted image user posted image  Pa vidimo prvega bratca naše marčice. Cukra sta user posted image user posted image user posted image

Tudi Hana je user posted image  Žabika, bo še pri vas treba kaj naročit, da bo lahko pomagala user posted image  user posted image

jjasna - user posted image user posted image user posted image  za user posted image

Kaj pa ZOO? Je uspel? Nobena nič ne poroča user posted image  user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.8.2008 7:02:41   
amy26
Kaj pa ZOO? Je uspel? Nobena nič ne poroča

se nas je kar nekaj zbralo, otroci veliki, pridni, eden lepši od tadruzga
največja atrakcija je bila še vedno spuščanje po toboganu, igrače in čevlji ful zanimivi od drugihuser posted image

naša dva itak da sta uživala, najbolj zanimiv je bil noj vsaj Aleksu, Eli pa zajčki, no v vsakem primeru obisk bomo kmalu spet ponovili, se bo splačalo kupiti kar tisto karto ki je do konca leta 

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.8.2008 9:07:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

se bo splačalo kupiti kar tisto karto ki je do konca leta 

Ja, jst sem se zakvačkala.. user posted image  Sem bla zdej že 2krat tam odkar je ta "akcija", karte pa še vedno nimam user posted image  In to zato, ker je lani nisem izkoristla...

Drgač pa - če ma kera kak nasvet - vso noč sem žrla lekadole, me rama tko zadaj boli za popuser posted image , komaj roko dvignem. Mogoče kak živc vnet al kej tazga. Ne vem, al od 12+ kil dvigovanja al ker mi je včer kle klima pihala, al kaj. No skratka - a je kaka žavba, ki kej nuca proti tem? (injekcije še ne bi)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.8.2008 9:46:16   
bingi
Kati, tukaj si preberi temo:
heksenšus

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.8.2008 10:08:31   
K_a_t_i
Hvala, bingi.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.8.2008 10:22:36   
Žabika
Samo na hitro:

Kati: boš prišla malo do mene, pa bova zrihtali, samo danes ne - sem imela orto skrajšani delovni čas danes. Hana nekaj boleha in sem po 2 urah odšla domov. Noč je bila katastrofa; pojokavala je celo noč, imela malo vročine, dala Calpol, bruhala, ne spala, potem spet malo spala, jokala, ... Skratka zjutraj jo je malo oči prevzel, zdej sem pa jaz doma. Vročine malo, volja dobra, zaspani smo pa vsi.

Pa še to: kako Bingi najde vprašanje? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.8.2008 10:34:44   
bingi
bingi je ena marčica undercover.na zs več info, če te zanima.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.8.2008 11:03:47   
dskubin
Pikapola - čestitke! _Tadruga slika mi je prinesla prav solze na oči, k sm se vrnla leto pa pol nazaj v porodnišnico. Imaš čist isto razliko med mulcema, kot mi in nikoli ne bom pozabla unga trenutka, k so prišli k meni prvič na obisk, kako je Draž pogledal sestrico, jo objel. Nepozabno. Ljubosumja ni blo tudi pri nas nič takrat, so po moje še premajhni in ne dojemajo čisto, kaj se jim je to zgodilo user posted image . Se je pa zdej malo začelo, amapk bolj z Ditine strani, se nekaj ona včasih počuti ogroženo in ne tavelik user posted image

Lepo, da se vas je našlo včeraj cel kup. Mi je prav žal, da nismo mogli prit. Smo imeli kako sestanek za sprejem v vrtec, ki ga na koncu sploh ni bilo user posted image . Sem jezna kot user posted image , ampak me bo minilo, ko se bom zlajala po telefonu na revico v vrtcu, ki bo uspela dvignit, ko pokličem.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu bingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.8.2008 12:10:56   
A-N-J-A
pikapola-cukerček mali je tale tvoj Peteruser posted image user posted image user posted image .Pa ko boš našla kaj prosga časa še porodno zgodbo napišiuser posted image .

žabika-pol je pa včeraj v živalcu to Hano matral. Zanimal te je če se bo E celo pot drla-se ni.Je pa začela zverinsko tult spet ,ko je zagledala G in se mu je mogla izpovedat, kakšno grozno mamo ma, k jo no na trampolinu pustila.Pol se je pa še na slone spomnila in je bil spet jokuser posted image .Aja pa v avtu jo je takoj zanimal kera je to teta P, ki ma Hano.

jjasna-super da bo Jure dobil sestrico.Je full luštn, če maš parček, čeprav sem si jaz takoj po CB kar še eno punčko zaželelauser posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.8.2008 16:13:52   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: bingi

bingi je ena marčica undercover.

zakaj že?????user posted image user posted image user posted image

pikapola-iiiiiiiii kok je lustn,men so tud kar solzice na oci prsle.ja seenkrat cestitke pa polupckaj Petrcka v mojmu imenuuser posted image user posted image user posted image .aja se to jaz mam Petra moza,baje so full fejst dečkiuser posted image user posted image upam da bo tole prebraluser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 20.8.2008 16:25:20 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu bingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.8.2008 19:26:48   
Žabika
pikapola: lušten fant! Še enkrat čestitke. Pa lepo da nadaljuješ tradicijo večine marčic 007, in imaš sedaj parček.

kati: kaj je zdaj? Roko še dvigaš? Glede na to, kaj se ti je tisto noč dogajalo, gre skoraj sigurno samo za preobremenitev zaradi dolgotrajnega prisilnega položaja roke in bo po parih dneh vse spet ok. Kar malo spočij roko, drugače pa le pridi pokazat ta svoj ud. user posted image

Hana je bila cel dan kar ok, malo se ji je dvignila temperatura, pa nekaj viška sluzi ima v nosu, drugače pa vse ok. Upam, da vročina kmalu pade, da zalaufamo stari ritem. Mi nič ne paše biti doma. Pa sem mislila, da bomo mi temu ušli. Japajade.

Pa še tole: danes so nas z obvestilom v dvigalu obvestili, da od 25.08. dvigalo ne bo obratovalo 10 DNI zaradi obnove. Cel dan že tuhtamo v katero bajto naj se preselimo, ker Lupus ne more več peš v 8. nadstropje. Verjetno se bo družina spet razdelila po spolu; en del bo v KG, drugi v LJ. Samo še ne vem kje v LJ, ker tudi nošenje Hane ni ravno najbolj enostavno. Nekaj bo treba natuhtat.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.8.2008 19:46:44   
tinaaja
o nas z obvestilom v dvigalu obvestili, da od 25.08. dvigalo ne bo obratovalo 10 DNI zaradi obnove.

jaz bi jim glave odprla.. Svasta. Pri nas je samo 1x crknil in so v cet rekli, da bo nekdo prisel popravit v petek. Se mi je tok odpeljalo, da je bil cez par ur popravljen. Kaj pa stari ljudje, ki ne morejo tok hodit, ce ze psi in mamice niso pomembne user posted image user posted image user posted image user posted image Me take azdeve resss razp...  Kako pa je Lupus? Pa za Hano pikepoke!

Jjasna user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.8.2008 20:11:21   
Žabika
tinaaja: ta obnovitvena dela so bila sicer v planu, ampak takole na hitro pa res ne bi smelo jiti. Ravno tukaj zraven je ena res stara gospa, ki niti slučajno ne more peš. Pa bi lahko šla sicer za 10 dni v toplice, samo takole na hitro res ne gre. Se mi zdi, da bi takšna dela morali delati sredi sezone, ne pa takole konec avgusta, ko je večina že doma.
Lupus malo več spi, bula mu raste user posted image , drugače pa je še čist ok. Samo ni šans, da bi šel peš po stopnicah.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.8.2008 20:26:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

kati: kaj je zdaj? Roko še dvigaš?

Cunje sem uspešno obesla z desno. Sem pa mela probleme modrc odpet user posted image . Ma jst se tud tolažim s tem, da je samo začasno. Do petka mora bit ok, ker na dopust pa ne morem taka kriplasta user posted image . Sem pa nekje spraskala Olfen gel - upam, da mi ne bo naredu več škode kot koristi. Pa hvala za ponudbo - če do ju3 ne bo vidnega izboljšanja, se prikažem pri tebi. Samo ne bi peš do 8ke user posted image .

Za Hano pa stiskam pesti!!!! A boš na bolniški?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.8.2008 20:37:45   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Se je pa zdej malo začelo, amapk bolj z Ditine strani, se nekaj ona včasih počuti ogroženo in ne tavelik user posted image

Jaz tudi to opažam. Se Ana pri meni carta, takoj prleti zraven in začne odrivat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
jjasna-super da bo Jure dobil sestrico.Je full luštn, če maš parček, čeprav sem si jaz takoj po CB kar še eno punčko zaželelauser posted image .

user posted image  Kot bi sebe brala. A ti si tud punčko želela.

user posted image user posted image user posted image  Super, da je zoo uspel.

< Sporočilo je popravil sezam -- 20.8.2008 20:39:07 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
21.8.2008 8:07:35   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Se je pa zdej malo začelo, amapk bolj z Ditine strani, se nekaj ona včasih počuti ogroženo in ne tavelik user posted image

Jaz tudi to opažam. Se Ana pri meni carta, takoj prleti zraven in začne odrivat user posted image

Pri nas je isto zadnje čase, s tem da (glede na to, da je edinkauser posted image ) odriva moža od mene, če me hoče objetiuser posted image user posted image .
No, saj tiste, ki ste bile v ZOO ste videle, kakšna posesivka je naša malauser posted image .

Pikapola luuuuuuškan mali sonček Peter!!!

Jjasna super za NS!

Kati upam, da bolečina hitro mine!

Žabika pikepoke za Hano, da se hitro pozdravi.

Drugače pa me je danes zjutraj vzgojiteljica šokirala, da sta včeraj dva otroka iz Živine skupine fasala norice. Saj meni je po svoje ok, če jih bo zdaj prebolela, upam samo, da nismo bili že v ZOO prenašalciuser posted image user posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
21.8.2008 8:19:46   
amy26
Se Ana pri meni carta, takoj prleti zraven in začne odrivat

pri nas je istouser posted image

ko mož pride iz službe in mi da lubčka, ga mora tudi ona meni datiuser posted image

Draja, norice, ne hvala, ampak če jih dobita bomo že preživeli bolje prej kot kasnej.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......