Lejci
|
Ojla, Moram povedat, kaj se nam je včeraj zgodilo na Zbiljah. Ines je mela sončna očala, katera je verjetno že nekje na začetku poti odvrgla, midva pa nisva opazila. Ok, pač, se dogaja. Nato smo šli na sladoled in mimo pride par z vozičkom, Ines pa v jok in za njima, drla se je "moja aja, moja aja". Najprej mi ni blo nič jasno, pol sem pa vidla, da imajo spodaj v košari od vozička popolnoma enaka sončna očala. Verjetno sta vidla (in slišala) našo, ker jo je bilo težko zgrešit. Sta pa zelo pospešila v klanec, tako da, kljub temu, da sem šla za njima, jih nisem ujela. Seveda sem hotla samo prijazno vprašat, če so jih slučajno našli, ker je itak možno, da so bila njihova. Ful mi je blo hudo zarad Ines, potem je še 2x šla peš po klancu in jokala. Če bi kakšen otrok takole glasno pospešil za mano, bi se definitivno ustavila... sicer pa, mogoče je niso niti opazili, mogoče očala sploh niso bila naša, v vsakem primeru... nikoli ne bomo izvedeli. IZVIRNO SPOROČILO: cv105 ... mu zrihtali plenic in robčkov za v vrtec A vi morate to sami nosit ?!?!?!!? IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Zivalc vabi sem za Js tut. Tinaaja, lušne fotke... hudo, kolk se je Brina spremenila. Odraščajo, ja... Mere - jaz Ines vsak mesec tehtam in merim. Trenutno ima 79 cm in 10,5kg. Ko bo pa pregled mela, pa še sporočim ta-uradne mere. Spanje - pri nas se je to čisto zreduciralo, bi rekla na skoraj minimum. Mala spi ponoči od 20.00 pa do 5.30-6.00, popoldne pa od 12.00-1.30. In konec. IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Jst ne vem kaj je z našim otrokom... Ob 11:45 je bil čist fertik Vreme in luna in še naša čopka: