|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
14.8.2008 14:29:21   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Anja ... sta bla vi2 danes par minut pred deveto pred Müllerjem? user posted image

Jaaaaa, kje si bla pa ti??????

... pred Müllerjem z mojim sinom in mamo user posted image  ... smo čakal, da odprejo ... user posted image  ... nisem bla zihr al sta ta prava, al ne, pa vidim, da imam še oko od sokola ... naslednjič gremo na pir ... user posted image

A maš rdečga Buzza???

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.8.2008 14:45:20   
cv105

Anja ... sta bla vi2 danes par minut pred deveto pred Müllerjem? user posted image

Jaaaaa, kje si bla pa ti??????

... pred Müllerjem z mojim sinom in mamo user posted image  ... smo čakal, da odprejo ... user posted image  ... nisem bla zihr al sta ta prava, al ne, pa vidim, da imam še oko od sokola ... naslednjič gremo na pir ... user posted image

A maš rdečga Buzza???

jap user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
14.8.2008 15:11:13   
A-N-J-A
No pol se pa spomnim, pa vsi ste bli blond, če se prav spomnim.Če se še kdaj srečava me pa le pocukaj, da greva na piruser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
14.8.2008 20:27:49   
cv105

No pol se pa spomnim, pa vsi ste bli blond, če se prav spomnim.Če se še kdaj srečava me pa le pocukaj, da greva na piruser posted image .

user posted image

... drgač pa ...
... obuli mulca user posted image  ... mu zrihtali plenic in robčkov za v vrtec user posted image user posted image  ... in se ravnokar poslovili od malarja user posted image user posted image user posted image ... pride čez 14 dni ... najprej bomo "preoblekli" dnevno in predsobo ... v načrtu imamo odštekane variante ... bom poročala, ko uspe user posted image   

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
14.8.2008 21:06:54   
Žabika
Matr čveke, ne vem ali se meni samo zdi, da ful čvekate. Ne dohajam, sorry.

pikapola: čestitke za Petra (tudi meni je ime všeč user posted image ).

Pri nas se tudi dogaja zadnje dni; Hana zelo rada papa (v vrtcu vse poje, danes popoldne pa še eno kosilo, 4 domače breskve, pa še 2 skuti zvečer) v vrtcu uživa, vstaja sredi noči, čez dan malo spi, ker baje spanje motijo novi 11mesečni dojenčki), rinejo ji trojke, prvič v njenem življenju se slini, v službi pa je akcija. Aja, najpomembnejše in najbolj žalostno pa mi je, da se vsako jutro zbudi z jokom. Kakšna ideja zakaj?

Pa da še malo pojamram; nisem dobila plačila od CSD (porodniška), ker moja organizacija pri 7400 zaposlenih ne ve, kako se postopa v takšnih primerih. Do sedaj baje še ni bilo primera. Moram jit v ponedeljek v akcijo.

tinaaja: tek je odpovedan, tako da mi tale 10ka res ni usojena.

< Sporočilo je popravil Žabika -- 14.8.2008 21:11:12 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
15.8.2008 21:09:42   
blanči
Pozdravljene!

Ja danes je pa tu gor res zatišje. Upam, da se me še spomnite, ker se kar nekaj časa nisem oglasila, a spremljam pa vas redno.

Naša Anja gre septembra v vrtec. Imamo 12 zobkov, no mogoče je prilezla na dan te dni tudi že kakšna trojka, a mi ne dovoli, da pogledam.  Drugače smo zdravi. Anja pa postaja malo sramežljiva, se kar skrije v mojo nogo. Imamo še vedno problem zvečer zaspati. Sama ne zaspi in pika. Ali zaspi v najini postelji, da sem zraven ali pa meni v rokah. Groza. Ne vem kako se tega odvadit. Tudi na kahljico se počasi privajamo, že lulalmo in tudi kakamo. Zjutraj, ko se zbudi me najprej pokliče in reče kaka (kahljica) in se nalula v kahlico. Tudi čebla že 100 na uro. Včasij je kakšna beseda ki sploh ne vemo kaj pomeni. Alergijo smo tudi odpravili, izogibamo se samo jajcam.HB

Pikapoka:  čestitke ob rojstvu sinka.user posted image

Nekj fotk:
uživanje ob morju:
user posted image

na sladoledu (obožuje ga):
user posted image

pri omi:
user posted image
user posted image

Tako, želim vam lep vikend in se pišemo.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
16.8.2008 8:53:16   
tinaaja
Kwa je padalo  Pravijo, da je konec s poletno vrocino ... Tkole, men tok pase dopust.  Zdaj smo v Lj in bova z malo mal harali cez teden okoli     Zabika - zakaj so pa odpovedali?  A je bila guzva na ceti? Mi smo kar v cet picili nazaj, preventivno Spanje - ma imamo slicno, sam da cez dan spi se vedno 2x, drugace je stala. Zbudi pa se med 5 in 6, pa tudi dostkrat zacne kar zjat  In nikakor je nazaj uspavat. Jaz sem kronicno otrujena od neprespanih noci (Draja, kako zdrzis). Jok bi jaz pripisala sanjam, podozivljanju dogodkov in temu, da ko se zbuja je pac med dvema svetovoma - sanje in resnisnost. Mislim, da je dost pogosta zadeva.   ANJA - zgubljena dusa, WB  A je kaj cudno brez vrta?   A se spomnete, da smo se menili za vseslovensko srecanje? Bi bilo morda zanimivo zdaj, ko je se dokaj lepo vreme. Zivalc vabi  No jaz bi ful z veseljem vidla nase male velike marcke

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
16.8.2008 9:14:15   
amy26
Zivalc vabi

sem zauser posted image

naša dva se tudi zjutraj zbujata med 5.30-6.00 Aleks gre sam iz postelje, Ela pa pol jamra dokler ne damo še nje ven. Ponoči se še vedno zbuja 1-2x kakor kdaj, zbujanje pripisujm sedaj zobkom, saj ji nenormalno rinejo ven. Pred tednom dni jih je imela 6, včeraj ko se je fejst smejala sem lahko naštela še pet novih zobkov oz. špičk, tako da jih ima sedaj cca 11 zobkov.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
16.8.2008 10:03:19   
tinaaja
No tko.. ravno mal slikice urejam, pa da se jaz prilepim kaksno naso user posted image

Formule rada vozim tudi jaz
user posted image

Slovenian top model user posted image pozerka mala
user posted image   user posted image

Takole uzivam v futranju rack
user posted image

Kuliniricni uzitki brez meja (stroz in piscancja kost)
user posted image
user posted image

Kuku
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
16.8.2008 10:49:41   
Žabika
tinaaja: dobre fotke! Odpovedano je bilo zaradi slabe vremenske napovedi. Sej za nas "tekače" dež ni ovira, ampak spremljevalni dogodki pa ne pridejo do izraza. In so raje odpovedali.

srečanje: mislim, da je začetek naslednjega tedna napoved lepa; a dorečemo za en dan, pa se popoldne dobimo v ZOO-ju; kdor pride, pride.

blanci: lepo rastete.

anja: kje ste zdaj locirani?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
16.8.2008 11:17:44   
tinaaja
Srecanje - ja za ljubljancanke je verjetno vseeno, kdaj je, ampak ce bi bilo pa vseslovensko, pa je verjetno vikend bolj primeren. Sem pa za,da se dobimo ta teden (lj + ostale, ki imajoc cas).

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
16.8.2008 13:42:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

srečanje: mislim, da je začetek naslednjega tedna napoved lepa; a dorečemo za en dan, pa se popoldne dobimo v ZOO-ju; kdor pride, pride.

A tale Zoo se da na kak neplačljiv teren prestavt? Sej ne, da bi mi tistih 6€ predstavljalo  strošek, ki ga ne bi mogla požret, sam k prej kt okol 17:15 (no, odvisno kater dan boste določle) ne morem pridit pa mi je za eno urco v živalca mal mim tok dat (sploh k vas bom verjeten na igrišču najdla)... Grem raj na kos torte nekam user posted image . No, sicer - če se boste za kako uro sred popoldneva zmenle, pol mi2 itak odpadeva pa se zmente brez naju. Kwa sem zakomplicirala!!!
Vikend vseslovenska varianta je pa druga zgodba.

Tinaja, Blanči, luštne fotke.

Pa sočustvujem z vsemi, ki vstajate med 5 in 6 (ter po možnosti še ponoč redno)... mene bi pobral user posted image . Smo mu v četrtek pozabli roleto dol dat in se je zbudu mal čez 7 in sva z user posted image skor šok dožvela... user posted image No ja, nekje se mora poznat - zato pa jutrom primerno zvečer šele okol 21:30 zaspi.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
16.8.2008 14:04:22   
K_a_t_i
Punce, dejte prosim, ko boste mele pregled pri 18m mal napisat kok so kej tamavčki veliki in težki. Že dolg nismo mele kake podobne tabelce.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
16.8.2008 14:31:25   
K_a_t_i
Zakaj pa nobena nič ne napiše?
Jst ne vem kaj je z našim otrokom... Ob 11:45 je bil čist fertik, sem ga vprašala, če gre ajat, je pokimal. Še vedno spi... Jedu je pa nazadnje ob 9h - zajtrk. Zdej čakam, da se zbudi s prekratkimi hlačami user posted image . Pa da se fižol skuha k je po 1 uri še vedno trd user posted image . Pa vam utrujam ker nimam nič za brat user posted image . Uf, del se je najdu... grem cunje pobrat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
16.8.2008 16:05:17   
Žabika
Kati: smiliš se mi. Boga, boga! Koliko pa v vrtcu spi Žiga?
Pa mene bodo tudi malo zanimale merce, ker smo mi tut zdej na tem da za večerjo Hana poje npr. dve skuti s podloženim sadjem. Se mi zdi, da vidno haja. Pa naj bi otroci z vstopom v vrtec malo izgubili na teži. Ja pa jade.

srečanje: za vseslovensko sem, če ga katera organizira, pa če se ne zgodi isto kot se je lani tinaaji. Če se ne spomnite več; ena bi sama prišla, ena bi družinsko prišla, ena bi v nedeljo, ker ima v soboto poroko, pa ena bi v soboto, ker ima v nedeljo krst, pa ..... bla bla bla. Veliko nas je in kar težko je tole organizirat. Pa še vreme je fino, da je lepo, a ne?

No, jaz sem za v torek, da se dobimo od 16h naprej v ZOO (Kati - imam letno karto in bi jo rada izkoristila, pa še kavico ti plačam, ker imam popust user posted image ). Še enkrat, pride kdor pride.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
16.8.2008 16:09:26   
Žabika
Pa še tole moram dodati:

Hana v prostem času očitno RR bere - začela je po kavču laufat. Grrrrrrrrrrrrr! user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
16.8.2008 17:09:44   
erna14
PIKAPOLA-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITKE ZA SINCKA,naj vam cim lepse mineva cas ob novemu clanu.

anja-thxuser posted image ,moram pa pohvalit da se ma tale anja prov lustn,full hudo ma novo stanovanje da o kopalnici ne govorim sem ze mojmu povedala da hocm tocno takouser posted image .

aja naj ne govorim da tamal spet smrka in kaslja.....user posted image user posted image user posted image user posted image  to ne mors vrjet,aja vcer smo bli v portorozu,piranu..smo se mal soncl kljub temu da so nam vsi rekl da naj ne gremo da bodo nalivi je blo vreme super,sam zvecer k smo se vracal domov je blo pa v kopru za znort,sm mislna da ne bom do doma prsla tok je ulival

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
16.8.2008 20:03:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: smiliš se mi. Boga, boga! Koliko pa v vrtcu spi Žiga?
Pojma nimam! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽabikaNo, jaz sem za v torek, da se dobimo od 16h naprej v ZOO (Kati - imam letno karto in bi jo rada izkoristila, pa še kavico ti plačam, ker imam popust user posted image ). Še enkrat, pride kdor pride.
user posted image točno sem vedla kak bo odgovor user posted image No, za torek se mogoč prijavim. V sredo ne bi šlo, mam razgovore user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
16.8.2008 21:05:31   
Lejci
Ojla,

Moram povedat, kaj se nam je včeraj zgodilo na Zbiljah. Ines je mela sončna očala, katera je verjetno že nekje na začetku poti odvrgla, midva pa nisva opazila. Ok, pač, se dogaja. Nato smo šli na sladoled in mimo pride par z vozičkom, Ines pa v jok in za njima, drla se je "moja aja, moja aja". Najprej mi ni blo nič jasno, pol sem pa vidla, da imajo spodaj v košari od vozička popolnoma enaka sončna očala. Verjetno sta vidla (in slišala) našo, ker jo je bilo težko zgrešit. Sta pa zelo pospešila v klanec, tako da, kljub temu, da sem šla za njima, jih nisem ujela. Seveda sem hotla samo prijazno vprašat, če so jih slučajno našli, ker je itak možno, da so bila njihova.

Ful mi je blo hudo zarad Ines, potem je še 2x šla peš po klancu in jokala. Če bi kakšen otrok takole glasno pospešil za mano, bi se definitivno ustavila... sicer pa, mogoče je niso niti opazili, mogoče očala sploh niso bila naša, v vsakem primeru... nikoli ne bomo izvedeli.

... mu zrihtali plenic in robčkov za v vrtec user posted image user posted image   

A vi morate to sami nosit ?!?!?!!?

IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Zivalc vabi

sem zauser posted image

Js tut.

Tinaaja, lušne fotke... hudo, kolk se je Brina spremenila. Odraščajo, ja...

Mere - jaz Ines vsak mesec tehtam in merim. Trenutno ima 79 cm in 10,5kg. Ko bo pa pregled mela, pa še sporočim ta-uradne mere.

Spanje - pri nas se je to čisto zreduciralo, bi rekla na skoraj minimum. Mala spi ponoči od 20.00 pa do 5.30-6.00, popoldne pa od 12.00-1.30. In konec.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Jst ne vem kaj je z našim otrokom... Ob 11:45 je bil čist fertik

Vreme in luna user posted image  

in še naša čopka:

user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
16.8.2008 21:47:53   
cv105
čer ...

srečanje ... hm ... smo ZA ampak se nam ju3 izteče dopust ... tako, da ... misija nemogoče ... med tednom ... vsekakor držimo pesti, da srečanje uspe in čakamo na slikice user posted image

spanje ... med počitnicami je spal 2x dnevno (dop + pop ... 3-4 ure) ... zadnji teden smo prehajali na spanje po kosilu ... 3-4 ure user posted image user posted image

mere ... ne bi o tem, hvala ... se mi zdi, da bomo čez 14 dni s5 "kregani", kako majhni in suhi, da smo ... user posted image

fotke ... cukri vsi po vrsti ... user posted image

govor ... ma ni, da ni ... najbolj rad čvekne kako neprimerno (na neprimernem kraju ob neprimernem času) ... prej smo šli na spehod in je soseda v vrtu delala in je bila umazana ... M pa ... "teta kak ..." še dobro, da je razumela user posted image  ... zadnjič sva bila na banki in za nama stoji starejša gospa, na kratko postrižena, čist "ajnfoh" oblečena ... M pa "mami, stic" ... pa pravim potiho "ne, teta je" ... on pa "ne, ne, ne ... stic je" ... user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

... mu zrihtali plenic in robčkov za v vrtec user posted image user posted image   

jaaa ... a vam ni treba?? ... nas počaka listek v garderobi ... "zmanjkalo mi je pleničk" ... ali pa "nimamo več robčkov" ... user posted image

... nočko ... user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
16.8.2008 21:48:42   
K_a_t_i
Še nekaj naših slikc...

NJAMIIII
user posted image

Mali Picasso
user posted image

U, abecedo se učimo!
user posted image

Pa še mal bolj od bliz user posted image
user posted image

A dej no mami, kwa me slikaš k sem še čist zaliman!!!
user posted image

A bom še dolg v plenici? Jst bi zaplavaaaaaallll...
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
16.8.2008 21:55:14   
Lejci

jaaa ... a vam ni treba?? ... nas počaka listek v garderobi ... "zmanjkalo mi je pleničk" ... ali pa "nimamo več robčkov" ... user posted image

Ne, pri nas vse dajo oni. Ni da ni... Je bilo pa baje pred leti treba, dokler nekdo izmed staršev ni zahteval specifikacije, kaj vključuje cena vrtca. Velja premisliti...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
16.8.2008 22:20:50   
K_a_t_i

Ne, pri nas vse dajo oni. Ni da ni...

Pri nas tudi dobi vse v vrtcu.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
16.8.2008 22:44:42   
Pikca
čeeer,
spet je živahno tukajuser posted image  (al pa res dolgo nisem prišla pogledat, da imam zdaj tok za prebratuser posted image )

Fotke luštne vse po vrsti, kok so zrasli! Naš je še vedno drobižek, apetit ima spremenljiv, kakšen dan je vse po vrsti, včasih pa komaj kaj vanj spravimouser posted image

Tekanje in padanje tudi obvlada, sem že iskala "varnostni obroč za glavo"- baje je včasih to obstajalo - kot nekakšna varnostna čelada. No saj, če bi sploh hotel imet to na glavi, ker kape tudi ne zdržijo gor...

Hoja, voziček:naročje - razmerje se pri nas presenetljivo izboljšuje, zdaj se kar rad vozi, na krajše proge tudi hodi. Živa je bla dosti hujša (oz. jo še vedno dostikrat "bolijo noge" in teži naj jo nesemo).

Govor: je med bolj poznimi, zna samo par besed. Zdaj se je naučil svoje ime (približno) - ko recimo vidi sebe na fotki in ga vprašamo kdo je to, se potrka po prsih in reče "ta - Nej"user posted image . Nova beseda je bravo (bavo) in zraven ploska - kadar ga kdo zares impresionira.

Medo Jaka na gradbišču - je njegova najljubša knjigica, ob kateri celo zdrži več kot minuto.

Zobki: 6 zaenkrat, mu pa ravno zdaj novi ven rinejo.

Zdravje - za silo. Je blo že boljše, zdaj pa spet smrkamo in kašljamo...

služba - gužva, kot pri tebi, Drajauser posted image . Sem si obljubila, da ne bom visela v službi ob popoldnevih, pa sem se že kar nekajkrat prekršila...

Živalc - ne vem, če bom uspelauser posted image ... gužva v službi in naslednji teden (23.) gremo na morje.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
16.8.2008 23:12:53   
sezam
Mere - Trenutno ima 79 cm in 10,5kg.

Po mojih merjenjih, smo mi tudi tu nekje user posted image

fotke - user posted image user posted image user posted image  eden lepši/a, kot drugi/a

spanje - tu pa nimam pripomb. Ponoči od 21 h, pa do nekje 8.30, nato pa še 1x 1,5 -2 uri user posted image

plenice & vrtec - pri nas je treba dati 1 plenico na dan (kao za domov), pa robčke za nose smo letos morali prinesti 2x (paket z 10 zavojčki)

zobki - pri nas sta ta teden 2 štirici ven pokukali, tako da jih sedaj imamo 11 (zobkov, ne štiric user posted image )

govor - tudi pri nas besedni zaklad ni preveč bogat. Se mi zdi, da je Ana tak čas veliko več že govorila. Je pa vsak dan kaj novega. Danes pri kosilu je atiju rekel "kaj je to?" user posted image  Drugače pa ful ponavlja za Ano. Kar ona naredi, mora še on. Prava mala papiga. Da o skaknju po kavču ne govorim user posted image  Se oba spravita gor, potem pa skačeta, na koncu se pa vležeta eden proti drugemu in se začneta brcat user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......