|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
17.8.2008 11:52:12   
Žabika
Kati: ma ne sej nisem nujno za ZOO, ampak tam mi je res luštno igrišče, pa fino se da zraven sedet, lokal je tudi blizu - skratka všeč mi je. Ker Tivoli nima kave, Mostec nima igral, v Bizoviku smo pa zadnjič bile. A še kaj ostane? Z idejo na plano! Mogoče "Drajino" igrišče ali pa "Urlin" tenis?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
17.8.2008 12:17:53   
sezam
A je še kater, ki bi samo pasirano jedu?user posted image Naš mulo sploh noče grist - kosilo, kruh in podobno. Piškote, ribice (slane), smokije, bonbone, tudi sadje ali koščki zelenjave, če jih nosi sam v usta ni problem. Kosilo, ko se je na žlico, pa mora biti spasirano. Sicer ven pljuva. Za zajtrk, 2-3 nese kruh v usta, potem začne pa ven pljuvat user posted image user posted image

Drugače je pa pravi razbojnik, samo grize pa klofa (predvsem mene in Ano). Me kar malo skrbi kaj bo, ko bo šel v vrtec. Jih bom skoz poslušala user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
17.8.2008 12:48:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: ma ne sej nisem nujno za ZOO

Ma dej! Jst nam komplicirala user posted image . Če bo Zoo, prideva pa v zoo. Sem vidla, da vas je kar nekaj za. Tko da res - ales OK. Vsaj vse vejo kje to je user posted image .

Sezam, h sreči nimamo teh problemov. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
17.8.2008 13:29:13   
A-N-J-A
Sam na hitrco glede srečanja:jaz sem za in pridem ko se boste zmenile, samo če se dobimo med tednom bo to spet srečanje Ljubljančank.Mislim da ne bo nobena hodila s primorske, al pa s kje drugje v Lj. ob 16-huser posted image .Kaj če bi določile en dan med vikendom in bi lahko prišle tud une k so mal bolj oddaljene.
Saj v torek se pa tud lohk dobimouser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
17.8.2008 18:58:13   
Sibil_
Dan!

Mi smo se danes vrnili iz Logarske doline, kjer smo se nadihali svežega zraka in se imeli skrajno lepo. Je prav pasalo malo odklopit, samo je bilo prekratko, na žalost.user posted image

Srečanje-sem za, ampak mi če pridemo smo 4-je in seveda dan v vikendu, ne med tednom. Zoo je ok.user posted image

Slikice-vse res lepe, se bom potrudila in tudi sama kakšno iz dopusta dala gor, takoj ko se napolni baterija od fotoaparata.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
17.8.2008 19:57:29   
cv105
ojla drojla ...

... zaključujemo dopust ... mojih 14 dni se izteka, Maksovih 21 tudi, atijevi dopustniški dnevi so že davno mimo user posted image

... M ju3 štarta uvajanje v novem vrtcu in mene je STRAH ... še bolj kot spomadi ... hodil bo v vrtec v domačem kraju ... celo v istega (dobesedno), kot sem hodila jaz 23 let nazaj, ko so ga odprli ... kompliciram in se živciram brez veze ampak ne morem, da ne bi ...

... sem se pravkar s šefom po sms dogovorila, da ju3 pridem pozneje, pa mami ga bo šla po kosilu iskat, da bo bolj znosno ... ah, drekec pekec ... kaj mene vse sekira user posted image

... nočko ...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.8.2008 7:05:18   
amy26
aja naj ne govorim da tamal spet smrka in kaslja.....

Ela isto, pa sem mislila da ji bom blato in vodo vzela da nesem v laboratorij (rabimo potrdilo za v vrtec) pa očitno bo treba počakat, sej ne vem ali naj vseeno to naredim, a ima katera kakšne izkušnje s tem? a so zaradi tega kaj slabši izvidi?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.8.2008 7:58:10   
erna14
jutro

dobro ne bom napisala ,ker ni.tamalga sem peljala v vrtec revez je tok jokal da ni za govort,celo preden sva not stopila je zacel in potem k sm ga nesla v sobo je revcek tok jokal stiskal se je k men in valda njegove vzgojiteljice itak ni nobene,ena je noseca je odsla na bolnisko,druga pride drug teden sred tedna iz dopusta tamal pa v rokah ene studentke k iz nje ne spravs niti nasmeha ,beseda....ene vzgojiteljice k ne ve al bi delala al bi spala,gleda tako grdo k da sm ji jaz zbrala poklic in mora poslusat jokajoce otroke in.....druga vzgojiteljica vsaka stvar k se jo vprasa zavija z ocmi...-mislm kratko malo men se bo zmesalo,tamalmu pa tud..komi caklam konc dopustov da grejo v svoje skupine,ok njegove vzgojiteljice ne bo,bo pa vsaj pomocnica k jo ma pa tud full rad.aja smrkamo se vedno in kasljamo,sm mu sla pa se tist razpirator za nos kupt v bc-ja k je na baterije,sem dala 42 evrov ampak se mi zdi da je vreden dnarja res svasta vn dobis,sam ala urla varianta je se vedno na prvem mestu...aja pa da ne govorim da pr tistmu na baterije pride eno tesnilo k mors full pazit da ga ne zgubis,ker potem ne dela in ja itak da jaz nisem dost pazila in sem ga zgubila...morm poklicat na servis da mi novga posljejo...no tko mal semn se skasljala in mal ctiva napisala da bom lohk mal skrajsala kaki cas k bo hotla ob kavi kaj prebrat,neki tazga. no grem

aja se novica,k se mi zdi da je ze skrajni cas-pediatricna klinika je koncanauser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 18.8.2008 8:00:27 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.8.2008 9:24:32   
urla
ZOO - mi tut lahko pridemo v torek.

Erna - hvala za čtivo ob kavi user posted image . Kar se tiče joka pa samo tole: Katja BP, Tian je pa dons histeričnega fasu. Pa ne tolk zaradi tega, ker ni bilo njegovih vzgojiteljic (pride šele ob 9:30) kukr zato, ker je bilo treba iti v drugo sobo. Katastrofa. HB je bila tam ena vzg., ki ga je čuvala v jaslih in pozna njegove muhe in občutljivost in ga je kar v naročje vzela kot enega malega dojenčka in ko sem šla mimo okna sem ga vidla kako se srklja e ves objokan.

Mi smo preživeli lep podaljšan vikend na dolenjskem zraku. Uživali 100/h.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.8.2008 9:54:25   
erna14
urla-user posted image ni kej.ja revcki so res tile nasi otroci,mislm noro...sej pravm komiii cakam da grejo spet nazaj na "svoje".dolenjska-kje ste bli

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.8.2008 10:15:55   
urla
Med Turjakom in Grosupljem mamo vikend - naš košček nebes.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.8.2008 11:04:38   
amy26
ZOO - mi tut lahko pridemo v torek.

mogoče tudi mi pridemo, seveda če se zmenimo

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.8.2008 13:10:44   
A-N-J-A
No glede vrtca je pa pri nas kar ok, ker je v celem vrtcu samo pet skupin in se itak vsi med sabo poznajo.No naša Ela je šla prejšnji teden po skoraj 2m prvič in je bla full navdušena, čeprav je bilo 5 otrok z njene skupine, vseh skupaj pa okol 20user posted image .
Še mal pa bo tud naš mali veliki mož zakorakal v veliki svetuser posted image .
pediatrična-mal se lahko tud mojmu možu zahvalte za to, ma pa kar neki novih sivih las na račun tega.Pa če vam čist potihem povem, spodaj kletni prostori, kuhinja..., so še v fazi delauser posted image , pa nobenmu povedat.
erna- Žigitu kup zdravja
mere pri 18m(smo meli prejšni teden sistematko)-85 cm, 13900g.A vam povem da ima Ela 500g manj kot Boruser posted image .Imel je tud ene par nalog za narest:postavit stolp iz kock, mal risat,ponovit za sestro(strest rozino s kozarca, strest kocko z lončka in jo dat nazaj not), hodit nazaj,brcat žogo, vržt žogo,pit s kozarčka(to ne zna- kriva mama k mu ne dauser posted image ), uporabljat vilico in žlico,slečt kakšen kos oblačila(to ne zna), pokazat učke, nos(ni hotu, je reku neuser posted image ), koliko besed zna, evo rečmo da je to vse.
Ela je pa opravla sistematiko pri 3 letih z odliko in še mal čezuser posted image .

Aja pa moram pohvalit mojo princesko, danes smo bili pri zobarju in je dobila dve zvezdici in to brez jokauser posted image user posted image user posted image .Ko se zbudi šibamo po darilo, ker je bila tako pridna.

Aja pa še neki moj Bor ima nogo že 23-24user posted image .

Čauči

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.8.2008 15:49:05   
K_a_t_i
Marčki pri 18m

14.03. A_N_J_A : Bor 85cm, 13.900g, noga: 23-24

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.8.2008 15:52:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

pediatrična-mal se lahko tud mojmu možu zahvalte za to

Upam, da ni bil v ekipi za vzdrževanje dvigal user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.8.2008 16:13:55   
draja
Kuku.

Saj vem, da sem grozna, ker vas sploh ne komentiram več, ampak lahko se pa pohvalim, da doma računalnika sploh ne prižigam večuser posted image .

Pohvalim vse slikice oz. naše marčke in marčice na njihuser posted image user posted image user posted image . Še vedno so  naši marčki definitivno najlepši otročkiuser posted image .

Pa na srečanje jutri v ZOO bi se prijavila, če boste tam tudi še okrog 17-ih ali pa še kaj kasneje. Meni je ZOO zakon, definitivno eno najbolj čistih igrišč (se vidi, da se tam ponoči nihče ne zadržuje). Naše igrišče je namreč že polno čikovuser posted image .

Nič šibam še nekaj naredit pol pa po mojo miško k mami, ki jo je šla iskat.

Aja še to - vrtec - Živa spet joka kot zmešana zjutraj, ker je vsako jutro druga oseba tam. Da ne govorim, da so ji vmes skoraj dali mlečne izdelke za jesti, ker so se kuharice zamenjale (k sreči ji je vzgojiteljica dala jesti samo jabolko namesto jogurta, ker drugače ne vem kako bi se končalouser posted image user posted image ). Smo imeli celo paniko dva dni, da smo vse uredili, ker naju je z možem skoraj kap!
Drugače pa v vrtec ne nosimo plenic in podobnega - vse dobi tam, še celo meni so kuhali čaj, ko sem jo uvajalauser posted image .

Lepo se imejte, pa upam, da se jutri vidimo. S Pikco sva se danes čist po naključju srečali in je bilo prav luštno!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.8.2008 18:38:34   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.8.2008 18:45:13   
A-N-J-A

že vemuser posted image user posted image user posted image , ne ni bil

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.8.2008 19:25:26   
K_a_t_i

že vemuser posted image user posted image user posted image , ne ni bil

user posted image user posted image    user posted image user posted image   user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.8.2008 20:28:46   
tinaaja
No tkole, mi2 zelo verjetno jutri prisibave user posted image Prideva, ko se B zbudi po popoldanskem spancu.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.8.2008 21:26:42   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No tkole, mi2 zelo verjetno jutri prisibave user posted image Prideva, ko se B zbudi po popoldanskem spancu.

Midve tudi prideva okoli 16h in sva lahko tam do cca 18:30. Se dobimo kar na igrišču, a ne?

Pri nas je kar pestro zadnje noči; danes dve uri neprespani, zdele se je pa eno uro uspavala (samo v postelji ne bi spala) kar se nam še ni zgodilo. Ji pa lezejo trojkice ven, ampak res ne vem zakaj to samo ponoči boli. Čez dan je pa skoz ok. Danes je kar sama zatekla v vrtec in v svojo skupino, in bila potem cel dan ful dobre volje. Upam, da tudi ostali čimprej spet nazaj vzljubijo vrtec.

No tole je pa Hanina nova pridobitev:
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.8.2008 21:49:56   
A-N-J-A
Mi trije se pofočkamouser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.8.2008 22:23:26   
amy26

ful je srčkanauser posted image  mislim Hanauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
19.8.2008 7:15:38   
tinaaja

in to roza user posted image user posted image user posted image user posted image in hana v roza user posted image user posted image heheh ja, ja  saj vem user posted image

super sta obe, pridobitev in Hana user posted image

jaz sploh ne bom sla vec nazaj delat, mi kar slabo rata, ko samo pomislim na sluzbo user posted image in kaj me caka. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.8.2008 7:55:42   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaz sploh ne bom sla vec nazaj delat, mi kar slabo rata, ko samo pomislim na sluzbo user posted image in kaj me caka. user posted image

jaz imam tudi krizo trenutnouser posted image . Tudi moja služba ni več, kar je bilauser posted image . Moram prav razmislit in se pogovorit s šefom kako naprej.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......