tinaaja
|
Ste se celo malo razpisale Srecno vse pručkom v soli vrtcih jutri Zabika, glede fantkov imava pa res podoben okus... Oskar , tilen, ok pol so meni se Tibor, Mark, .. Dajadada, joj jaz ne vem, kako bi se odlocila. Zaradi bolezni je veeelik plus varuska, ampak imas res dalec za vozit pol. No, saj vem, da ste se vi ze, ampak sem razmisljala, kaj bi jaz naredila, ko smo se danes peljali v tvojo smer. IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Pa še otrok bo skos med vrstniki, peli bodo, na sprehode in izlete hodili, men veliko to pomeni da v vrtcu imajo en red in da je vsak dan podoben pa da otrok kmalu začne samostojno jesti in iti na kahlico oz. školjko. No, saj pri varuski je tudi me vrstniki, pa pojejo, plesejo, so zunaj, pa tudi jejo z zlico pa tud kahlico uporabljajo , ko je otrok pripravljen. Vsaj pri nas Moram pa rect, da je ena stvar, ki je ne morem prehvalit (itak vse klapa), ampak zaradi tega sem pa se posebej vesela, da je brina pri varuski - ker se prilagaja njenu ritmu in ne ritmu skupine. Torej, brina gre prvic spat okoli 9, drugic okoli 13.. Ona mora nujno spat!!! In v vrtcu bi bilo to tezko. Tukaj pa gre spat, ko je utrujena ne po nekem urniku. Vse ima svoje prednosti .. Vikenda je cist prehitro konec