|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
11.8.2008 13:43:51   
erna14
urla-mogoce kaj uletiva,bom vidla morm it avto registrirat pa v trgovino po kak futr,ce bo cas se vidmo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
11.8.2008 17:22:57   
amy26
Izin obrazek je že lepši, se počasi ta zadevca umirja, ampak zelo počasi. Se pa izgleda ne bo širilo po drugih delih telesa tko, da bo res kremica dovolj.

skačica katero kremo uporabljate za obraz in ali se dobi brez recepta, izgleda da je Ela fasala isto,
najprej je bila pikica od komarja pol se je flekec povečal, včasih kot bi bila hrastica gor ali pa svež flekec in se nikakor tega losat. Ima pa tudi na obrazuuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
11.8.2008 21:25:46   
thaiss
evo še par vrstic z moje straniuser posted image

Matia je tri dni po antibiotiku spet začel neki smrkat in kašljat, včeraj je imel 38˙C vročine, ma se tolažim da so krive trojke ki mu lezejo ven. Zgleda da ga kr fajn matrajo, na momente kar zajoka od bolečine in kaže v ustauser posted image  Slini se tudi nenormalno ogromno, skos je moker za vratom, slinčke pa si vleče doluser posted image

Ta teden ne gre v vrtec, v izogib kakšni bolezni, drugi teden pa gremo na dopust..ne na morčijauser posted image  ampak v Olimije.

Pikapola a ste že 4je???

a je katera že uspešno odvadla user posted image  od pleničk??? Danes me je obiskala sestrična, njena Eva je 3 tedne starejša od Matie in je čez dan brez pleničk. Sej nisem mogla verjet, mala je sama vprašala za kakat.... ajej kje je še to, M zadnje cajte sploh na kahli noče sedet, ...ga pa niti preveč ne silim!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
11.8.2008 22:39:28   
amy26
a je katera že uspešno odvadla od pleničk???

še Aleksa nisem ki je star dobre 2,5 leti kaj šele Elo, še na pamet mi ne padeuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.8.2008 7:22:15   
Lejci
Jutro!

Včeraj sem izvedela, da se naša Ines poslavlja od jaslic... septembra se seli v vrtec user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
a je katera že uspešno odvadla user posted image  od pleničk???

Kje pa. Niti še ni pripravljena, niti je ne mislim silit. Pomoje še ni dojela povezave med "tiščati kakat" in "iti na kahlo". Kaj šele lulat. Ko se spomne, da bo kakala, je že prepozno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.8.2008 7:24:24   
dskubin
Dobro jutro.

Se že nekaj čas nisem javila, ampak vas prebiram dokaj redno, odkar smo začele delat, se da user posted image

Danes sem doma, sem pa vstala zgodaj, ker moram peljat Draža k zdravnici - se mi zdi, da je spet angina user posted image . Drugače smo pa v redu, dopust šparamo za jesen, da se nekam poberemo sami 4je. Diti je vedno bolj klepetava, samo razumemo jo (če jo) pa samo mi. Draž je ob takem času govoril že stavke in to čisto razumljivo, tko da se nam zdi, da je Diti daaaaaleč zadaj z govorom, čeprav proti vrstnikom je pa klepetulja. Ful si sama poje - kr neki, se ji tolk presmejemo.

odvajanje od pleničk - Draž je brez od začetka poletja in je res zelo priden, Diti pa tudi od takrat izraža voljo, da bi bila brez. No, brez je samo na plaži (ja, tudi kakce pobiramo) in okoli hiše, ko je nagica. Včasih ji dam tudi spodnjice, samo se mi ne da forsirat in je večinoma še vedno v plenički, moram pa rečt, da velikokrat vpraša za lulat ali kakat (recimo 70%) in takrat jo peljemo - včasih na kahlico, včasih kar na školjko - in smo vsi zadovoljni. Se mi pa ne zdi, da je že za ven iz plenice, ker ji še velikokrat uide oziroma pove, ko že opravi delo. Je pa res, da veliko pije in veliko lula in tudi kaka tudi 4x na dan. Ker poznam eno punčko, ki je bla tudi hitro brez plenice - ampak ona je lulala 1x, ja prav ste prebrale, 1x na dan in pol ni težko bit brez - mislim, tudi če ji je ušlo, niso imeli ne vem kolko pranja user posted image

Se beremo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.8.2008 7:26:22 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.8.2008 8:13:05   
cv105
jutro ...

... Pikapola ... držim pesti user posted image  ... kmalu se javi ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.8.2008 8:37:44   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

velikokrat vpraša za lulat ali kakat (recimo 70%) in takrat jo peljemo - včasih na kahlico, včasih kar na školjko - in smo vsi zadovoljni. Se mi pa ne zdi, da je že za ven iz plenice, ker ji še velikokrat uide oziroma pove, ko že opravi delo.

Sej to se meni zdi pomembno, da sploh vejo, da se "tam doli" nekaj dogaja user posted image  

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.8.2008 9:58:49   
erna14
jutro

mene neki zanima,a tisti k mamo ze tamale v vrtcih,a mormo spet oddat te papirje za znizao placilo vrtca?

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.8.2008 10:05:04   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

jutro

mene neki zanima,a tisti k mamo ze tamale v vrtcih,a mormo spet oddat te papirje za znizao placilo vrtca?

Erna, točno to raziskujem zadnje pol ure ... na naši občini še spijo al nekak tako, na vrtčevski spletni strani pa tudi nič ne piše ...user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.8.2008 10:05:35   
*sonchek*
Vloga za znižano plačilo vrtca se odda 1x letno - če si za letošnje leto že oddala, potem boš oddala za drugo leto, 2009.
Mi septembra menjamo vrtec, pa sem morala na občino le sporočit nove podatke vrtca.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.8.2008 10:05:46   
urla
Erna - odala jo boš do 15.11.08, sedaj pa to naredijo samo tisti, ki otroke prvič dajejo v vrtec. Pa sori za včeraj, sem bila na igrišču na brilejevi in brez telefona seveda.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.8.2008 10:12:57   
erna14
thx,se prav da ne rabm nobenih papirjev oddajat zdej,kaj pa to k sm prej oddala kot brezposlna,zdaj sm pa zaposlena.

urla-ti ti tiuser posted image user posted image ,hecam se ni panike

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.8.2008 19:54:03   
K_a_t_i
Pikapola sporoča:
Pa ga imamo. Petra, velikega 53cm in težkega 3540g.
Srečna družinica

ČESTITKE PIKAPOLA!!!! user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.8.2008 19:59:46   
amy26
Pikapola iskrene čestitke ob rojstvu sinčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.8.2008 20:21:22   
cv105
Pikapola ... user posted image  juhuhu!! Iskrene čestitke ...  user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
12.8.2008 20:36:54   
pocka
pikapola iskrene čestitke celi družinici!!!user posted image  user posted image  user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
12.8.2008 20:56:56   
thaiss
Pikapola iskrene čestitke!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
12.8.2008 21:10:22   
*sonchek*
Pikapola čestitke!!!

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
12.8.2008 21:16:56   
Anonimen
PikaPola34 - Čestitke! user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte!

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
12.8.2008 21:24:15   
Lejci
user posted image user posted image user posted image  Pikapola čestitke  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
12.8.2008 21:27:52   
Barči78
Polona, še tukaj iskrene čestitke tebi in tvoji družinici

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.8.2008 22:27:04   
sezam
Pikapola - user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ste ga končno dočakali. Iskrene čestitke in veliko cartanja

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
12.8.2008 22:27:26   
sezam
vrtec - tiste, ki imate 2 otroka v vrtcu (oz. drugi vstopa sedaj), ali veste, da morate oddati še posebno vlogo za brezplačen vrtec

< Sporočilo je popravil sezam -- 12.8.2008 22:28:11 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.8.2008 8:15:46   
Dajadada
Pikapola, juhuhuuser posted image user posted image user posted image za fantička. Čestitke, čestitke. 

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......