dskubin
|
Dobro jutro. Se že nekaj čas nisem javila, ampak vas prebiram dokaj redno, odkar smo začele delat, se da Danes sem doma, sem pa vstala zgodaj, ker moram peljat Draža k zdravnici - se mi zdi, da je spet angina . Drugače smo pa v redu, dopust šparamo za jesen, da se nekam poberemo sami 4je. Diti je vedno bolj klepetava, samo razumemo jo (če jo) pa samo mi. Draž je ob takem času govoril že stavke in to čisto razumljivo, tko da se nam zdi, da je Diti daaaaaleč zadaj z govorom, čeprav proti vrstnikom je pa klepetulja. Ful si sama poje - kr neki, se ji tolk presmejemo. odvajanje od pleničk - Draž je brez od začetka poletja in je res zelo priden, Diti pa tudi od takrat izraža voljo, da bi bila brez. No, brez je samo na plaži (ja, tudi kakce pobiramo) in okoli hiše, ko je nagica. Včasih ji dam tudi spodnjice, samo se mi ne da forsirat in je večinoma še vedno v plenički, moram pa rečt, da velikokrat vpraša za lulat ali kakat (recimo 70%) in takrat jo peljemo - včasih na kahlico, včasih kar na školjko - in smo vsi zadovoljni. Se mi pa ne zdi, da je že za ven iz plenice, ker ji še velikokrat uide oziroma pove, ko že opravi delo. Je pa res, da veliko pije in veliko lula in tudi kaka tudi 4x na dan. Ker poznam eno punčko, ki je bla tudi hitro brez plenice - ampak ona je lulala 1x, ja prav ste prebrale, 1x na dan in pol ni težko bit brez - mislim, tudi če ji je ušlo, niso imeli ne vem kolko pranja Se beremo.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.8.2008 7:26:22 >