draja
|
Ku ku ! Evo nas nazaj z dopusta. Kaj naj napišem drugega, kot da smo se imeli super, noro, enkratno,... Ves čas smo imeli sonce in toplo morje in Živa je uživala na polno. Sem mislila, da bo rabila par dni, da se približa morju, pa je kar takoj tekla v globoko vodo in se metala notri, da smo jo komaj lovili. In tako je ostalo do konca dopusta. Zelo rada je plavala v Fredu, pa tudi z rokavčki (smo jo lahko že malo spustili samo in se ni nič pritoževala, če je zraven popila malo vode ). Najlepši del dopusta pa je bilo njeno spanje, saj je veliko spala čez dan, pa tudi ponoči. Še vedno so jo sicer občasno zbudili krčki in vetrovi, ampak nič v primerjavi s peklom, ki smo ga preživljali zdaj 1 leto. Držim pesti, da se nadaljuje tudi zdaj doma. Sva bila z mojim tako spočita, da sva že začela počasi načrtovati kdaj bi lahko še kakšnega škrata naročili . Hvala vsem za lepe želje glede avta - res je super in se krasno obnese. Nismo vajeni, da spakiramo kar hočemo in gre vse v prtljažnik . Drugače pa Živa raste in raste in raste. Dobila je tudi že 3 zobke (štirice), tako da ima zdaj že 11 zobkov. Zna že veliko povedati, najbolj smešna pa je, ko še vedno včasih zamenja črko M z B in me je tako včasih po celi plaži klicala "babica" in "babika" ali "babi" . Ful je zdaj mahnjena na pomanjševalnice in ko se razneži dela pomanjševalnice iz pomanjševalnic . Pa vsako stvar, ki jo hoče početi, kriči "Žija, Žija!" - kao Živa bo. Drugače pa nas jutri čaka manj prijetno opravilo, in sicer bova sprejeti na nevrološki oddelek PK, zaradi treh "bledih" afektnih napadov, ki jih je imela Živa junija. Morajo izključiti možnost epilepsije. Upam, da preiskave ne bodo prehude in naju kmalu spustijo domov. In seveda predvsem, da bo vse ok. Me veseli, da ste vse nosečnice ok in da ste tudi ostale lepo dopustovale. Sistematski ravno včeraj sva se naročili za sredino novembra. Tinaaja najbolj od vsega v službi sovražim sestanke, ki jih žal ni malo. Ne vem če bi zdržala na tako dolgem sestanku brez odmora kot si ti. Grozno! Encijan ne morem verjeti, ti je zdravnik rekel nekaj takega glede reakcije po cepljenju OMR. Svašta! Ker meni je na PK rekla, da Žive ne bo cepila pod nadzorom, ker nima smisla, ker bi bili notri 1 dan, reakcija pa se pokaže šele po 1 tednu. Toliko o znanju "vašega" zdravnika . Samo, da je s Špelo zdaj vse ok. Nas še čaka to jeseni. Zdaj pa grem uživat z mojo miško. Imam dopust in bova obudili spomin na dopoldanske sprehode med porodniško .
|