|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
7.8.2008 10:40:55   
Encijan
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Ampak drugace smo super, brina je taka moja lumpa in toook uzivam z njo! celo malo je zacela govorit - vceraj npr.  moooojj zizi user posted image user posted image user posted image

Bravo, Brina! Mene je pa včeraj Špela po službi dočakala še budna od zjutraj, je revčka čakala zizo. Ko sem prišla domov, me je prijela kar za roko in me peljala do sobe in ležišča, kjer se vedno dojiva in rekla am am. Se mi je kar milo storilo, ker pa je imela babi že pečen krompirček z bučkami in piščancem, pa sem jo nekako nahecala, da je pospravila še moje čevlje (čevlje ful rada prenaša)  in nato celo pojedla lepo porcijo kosila - večinoma sama, malo z vilico, na koncu pa z roko. To sem ponosna na našo pupo. Potem sem jo še previla in ko sem jo dvignila na ramo, je že spala. Zaspala brez dojenja. Je bila revčka tako utrujena. Nato je spala eno uro, se podojila, potem pa spala še naprej. Mi se še kar precej dojimo, ja...

encijan, po dopustu bi pa res lahko sli na kaskno kavo user posted image

Ja, sem za, v službo se vrnem po uvjanju v vrtec - septembra, imam še 4 delovne dni do dopusta. Se ti oglasim na ZS, imam še 2 ali 3 vprašanja zate, če boš morda utegnila...user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
7.8.2008 14:35:09   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Pri nas stavkov še ni, so pa vedno nove besede...včeraj je prvič rekel avto- ato, do sedaj je bil samo brrrrm.

Pri nas je avto "ajto" user posted image Pa včeraj je cel dan govoril "opa" - za vse, kar je naredil je to rekel user posted image

Kje pa ste vse? user posted image Meni se ne da več delat - še urco pa šibam po Aneja v vrtec.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
7.8.2008 20:53:21   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

A danes tudi še uživata, a si že nazaj v službi?

Danes sem imela sicer še dopust, ampak smo bili na PK na nevrološkem oddelku, ker je imela Živa konec junija 3 t.i. "blede afektne napade", ki so bolj nevarni od tistih drugih, ko postane otrok vijolično rdeč. No, hvala bogu je z našo miško vse v najlepšem redu in je možnost epilepsije izključena. So pa delali EEG (so jo celo uspavali z nekim sirupom, s katerim se je skoraj zadavilauser posted image ), EKG in vzeli kri.

O tem, kako vesela sem bila, ko sva popoldne zapustili tisto stavbo raje ne bi. Kakšni revčki so malčki in mamice tamuser posted image . So bili sami majhni dojenčki, zraven pa je bila soba z novorojenčki, ki jih tja pripeljejo takoj po poroduuser posted image . Hvala Bogu za zdravega otroka, pa če ima milijon alergij, pa če nas celo življenje cele noči zbujajo njeni krči, samo, da je z možgančki vse ok!!!!!!!

Se sploh ne sekiram več, da je jutri konec dopusta in spet služba. Kaj bi to proti problemom, ki jih imajo nekateri otroci in njihovi starši!

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
7.8.2008 21:12:27   
tinaaja
Draja, me je kar stisnilo, ko sem tole prebrala. Samo da je vse OK. Kako to da so bledi afektni napadi bolj nevarni? user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
7.8.2008 21:56:46   
Žabika
A jutri je pa Pikapolin dan? Držim pesti in upam, da res uspe na tako lep datum.

draja: super za dopust, za Živino spanje, za dobro vožnjo in seveda za današnje izvide. Kako pa to, da greš na petek v službo???

tinaaja: uživajte, pa upam, da se naslednji teden kaj vidimo.

govorjenje: pri nas je še vedno "kr neki". Naklada ful, tudi kao ponavlja za mano, ampak v Hanščini.

vrtec: še vedno super, super.

No, pa še malo fotk:

Uporaba nahrbtnika in čelade:
user posted image

Hana je sladoled:
user posted image

Hana pobira kamenčke iz fug:
user posted image

Hana pozira očiju:
user posted image

Lupusova posoda je lahko rezervni bazen ...
user posted image

... pa tudi dobra senca:
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
7.8.2008 23:39:09   
skačica
dober večer!

iiiiiiiiiiiiiiii žabika, Hana je še vedno prava lepotička. Krasne fotke.

draja- super za krasen dopust, za Živino spanje in za izključeno epilepsijo.user posted image

pikapola- jutri držim pesti, da postaneš mamica še enemu sončku.

Pri nas nič kaj novega, razen da je Iza fasala Inpetigo ali bakterijski infekt kože. Začelo se je kot pik komarja, se malo mehurčkalo, pa krastica nastajala, ampak se ni ustavilo in kar širilo tako, da je imela že kak cm veliko krastico, ki je bila ves čas bolj sveža. In to na obrazuuser posted image .
Je rekla P., da se to pojavlja velikokrat poleti pri otročkih, ker kar naprej zunaj šarijo in prijemajo vse sorte. Zdej imava mazilo, se je zadevca vsaj malo ustavila. Če bi se pojavilo pa še drugje po telesu pa bi morala jemat sirup- antibiotik. Svašta. Upam, da bo v nekaj dneh dobra.

govor- Iza pove že kar nekaj besed, da bi pa prav stavke tvorila pa niti slučajno. Najdaljše je: Iza aja ali pa teta papa. Se pa itak zdej že čist razumeva, tok časa vztraja, da mi na koncu vedno kapne kaj hoče.

V službi imamo HB še vedno bolj lagano, priznam, da mi prav paše, itak ostalih 10,5 mesecev delamo ko norci.

Kdaj načrtujete naslednjega otročka? Jaz upam, da postanem nosečka do konc leta. Pa še 2 sodelavki se trudita, itak, da bo šefe kap, če vsem trem uspe....user posted image

Grem...lahko noč.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.8.2008 9:58:16   
Lejci
Pikapola - danes je tvoj dan. Držimo pesti!!!!!!!!! user posted image

user posted image vsem  za govor. Tudi pri nas govori 100 na uro, ponavlja, govori po svoje. Zna pa: mami, teta, babi, Ina= Ines, am-am, aja=spi, popa-popa=pika-poka, aji=ari, na=daj in "na" v enem, aja= "hvala", opa: če se udari, če kaj vrže ali če pade nekaj, nekdo... auto=avto, opa= tut zajec (ker dela hop-hop), wow= kuža, če vprašaš kaj dela=jaja (laja), ti-ti-li-ti = petelin... in ostale živali... Zna tut "peti", ful poje ob pesmicah, še rajši pa pleše. Najdaljši stavek je pa taj-to? (kaj je to, 1000000x dnevno)

Naučila se je tudi sonožno skočiti user posted image , zna pa naredit preval na postli. o plezanju na vse živo pa sploh ne bi...

draja, še dobro, da je vse ok!!!

žabika - luštne fotke

skačica - naj infekt hitro izgine!

Naslednji otroček - če bo vse po sreči drugo leto, zdaj smo v fazi kupovanja stanovanja in ogledano ima prav lepo otroško sobico za 2 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
8.8.2008 12:46:18   
magor
Hojla!
Tukaj sem po dolgem času. Samo, da vas pozdravim in vam sporočim, da sem prijavljena pri Januarčicah 2009. user posted image Ja, mi se bomo še enkrat povečal. Čakamo petega čmrlja.user posted image Časa imam zelo malo za brskanje po forumu, zato so mi tele minutke zdajle zelo dragocene. Super se imamo, otroci so ok, z možkom pa morava biti ful pridna, da vse funkcionira. Moj user posted image  je res zlat, zelo se dopolnjujeva pri vseh stvareh.
Vesela sem, da vsi vaši pikiji lepo napredujejo. Naša Mija je že prava punca, zna z bratci sodelovati, da je kaj. V jeseni gre v vrtec, še prej pa na operacijo kile, ki smo jo ugledali maja. Upam, da bo vse ok.
Še se oglasim. Pa-pauser posted image

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
8.8.2008 19:19:47   
Anonimen
Zivjo vsem,

ja, danes je nas dan oz. dan, ko naj bi nas malcek prisel na svet. Ampak se ne da. :) Vsaj zaenkrat se ne. na pregeldu so me spustili domov se za vikend, v ponedeljek bo pa akcija, se bodo pa takrat odlocili ali sprozijo ali pa kar direkt CR. So pa skoraj prepricani, da bo CR, ker spet ne bo popadkov user posted image . Sem jezna kot user posted image na mojo G., ker tega ni ugotovila in povedala. Ampak mi to ne sme vzeti veselje ob rojstvu nasega user posted image .

Livija je ravno pred parimi dnevi zbolela za virozo, ki razsaja (samo kaslja se na veliko, vrocine ni), vceraj pa se ji je se desno oko vnelo. Na sreco se oboje zdravi.

Govor - vidim, da so vasi cmrlji ze ful zgovorni, eni ze v stavkih. Nasa pa samo nekaj besed. Bo pa kasneje vecja cvekulja user posted image .

Magor - srecno v nosecnosti in cestitike za 5 clana! Jaz bi tud user posted image

Zabika - kaksne fletne fotke! Pa Hana je tudi fletna!

Srecno vsem v sluzbah in tistim na pocitnicah!

LP

(odgovor članu magor)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
8.8.2008 22:06:22   
sezam
draja - user posted image user posted image  za lep dopust, predvsem pa prespane noči. Upam, da Živa to nadaljuje. In super za dobre izvide user posted image

žabika  - user posted image user posted image  slikce

skačica - upam, da vas ta nadloga čimprej zapusti user posted image

magor - lepo, da si se nam oglasila po dolgem času, in to s krasno novico. Bravo, za tako odločitev. Vas vse občudujem, ko se odločite za to. Srečno user posted image , pa še kaj se oglasi

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.8.2008 12:39:30   
skačica
dan, kje ste neklepetulje?

Mi smo zaenkrat še doma, jaz sem pospravila in pobrisala po stanovanju (kok gre men vse to že pošteno na jetra), cunje se perejo spodaj, postelje imam tudi slečene, preoblečem jih zvečer.

Iza je zunaj, je zaspala v vozičku. Ko se zbudi pa gremo v LJ, v zoo, še prej pa nekam na kosilo, Iza bo doma ričet jedla, če bo želela.

Izin obrazek je že lepši, se počasi ta zadevca umirja, ampak zelo počasi. Se pa izgleda ne bo širilo po drugih delih telesa tko, da bo res kremica dovolj.

Jaz imam zvečer frizerja, sem si nova očala kupila ,zdej moram pa mal barvo las temu prilagodit. Svašta...user posted image

pikapola, že kaj lepih novičk ali si še vedno 2v1?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.8.2008 20:50:44   
cv105
čer
mi smo z dopusta ... bemu in sosedove ceste ... ampak morje imajo pa krasno user posted image  ... M užival sto na uro ... v globoki vodi brez obroča, rokavčkov ... kar sam bi ... japajade ... no, zadnje tri dni je plaval s fredom in govoril ... "toun, toun" kao "čoln, čoln" ... govori sto na uro ... prav zadnji teden se mu je posebej speljalo in zna povezat kaj je čigavo, kdo h komu spada, ve povedat, kje je kdo doma ... edino sebe ne prepozna user posted image  ...

Pikapola ... včeraj sem parkrat pomislila na vas in vaše olimpijsko dete ... user posted image  ... srečno !

Draja ... super, da je z miško vse ok ... na PK smo bili pa mi zaradi podobnih težav in vem, o čem pišeš user posted image

vrtec ... tudi mi menjamo vrtec ... 18.8. gremo prvič v novega (starega, ker je točno tak, kot pred 23. leti, ko sem jaz zakorakala vanj) ... upam, da ne bo težav ...

druga user posted image ... sem bila trdno prepričana, da nekaj let ne bo nič ... zdaj pa ... kwa pa wem ... mogoče pa bi kmalu ... al pa še ne ... po eni strani bi se rada še ful posvetila samo M ... po drugi strani pa bi ga rada kdaj namenoma dala v drugi plan, ker postaja na momente ful pogumen ... bratec ali sestrica bi ga po moje malo prizemljila ... o tem, kakšna je "prava" starostna razlika, sem pa skoraj že diplomirala ... tako, da ... kratkoročni plan (leto dni) nosečnosti ne planira, sicer je pa tudi prvič nismo kaj dosti user posted image  

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
9.8.2008 21:22:32   
Anonimen
PikaPola34user posted image Fino, da si se jeavila še pred porodom. Želim ti čimlažji in hiter porod... Pa javi, ko boste že 4-je. user posted image

Magor - Tebi pa kapo dol! user posted image user posted image user posted image

Vidim pa, da bomo kmalu imeli celo poplavo nosečk pri Marčevkah 2007! user posted image user posted image user posted image No, mi smo si želeli majhno razliko med 1. in 2. otrokom, pa se je zanositev zavlekla kar na 9. mesecev... če bi uspelo v prvo bi sedaj bili že 4-je, če bi se vmes enkrat srečno izteklo bi pričakovala takrat kot Dajadada. Ampak vse se zgodi z namenom in sedaj bomo imeli okoli 2 leti razlike in je čisto fajn! Sem presrečna, da je uspelo in da je kot kaže vse ok!

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.8.2008 7:48:53   
tinaaja
Jutro mamice, nosecke, malcki, malcice,... user posted image

Kaj naj recem.. Kr gora poleti je zakon! Temeperature normalne, soncek, ful za delat. Danes gremo na uno poletno sankanje dol po smuciscu user posted image  Tekmovanje, a se bodo deci bolj usral al babe user posted image user posted image

Magor user posted image  petega gulp user posted image

Pikapola, upam, da je bos predolgo cakala user posted image  Srecno! Pa drzim pesti vseeno za naraven porod.

CV105 - idealne razlike ni. Jaz sem najprej hotla tud samo kaksno leto in pol, zdaj pa sem kar vesela, da nisem dobila M in da nismo mogli nic narest.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
10.8.2008 10:26:04   
cv105
jutro ...

smo s sprehoda ... prejšnji teden na morju + 35 ... zdaj doma pa v trenerkah, ponoči v pižami, M sem ponoči oblačila še v žakelj ... ampak dihat se pa da user posted image

pa prehladili smo se kolektivno ... M malo smrka po treh dooooolgih tednih brez robčkov, mene po grlu praska, mož pa se še ni odločil, kaj mu točno je ...

fanta sta šla še malo ven, mene čaka kosilo in dva pravkar oprana in posušena stroja, tretjo rundo moram še oprat user posted image

CV105 - idealne razlike ni.

... se podpišem ... sam, a veš ... študiraš pa le ... kot je rekla jjasna ... vse se zgodi z namenom user posted image  in vse ob svojem času ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.8.2008 20:25:54   
Žabika
Takole, vikend je za nami; lepo je bilo. Včeraj smo šli v Bohinj, kjer sem odtekla krog, pa malo smo se skopali, popoldne sva obiskali ZOO, danes pa smo malo pohajali po mestu in okolici. V takem vremenu je vse kar počneš fantastično.
Se pa danes tudi zaključuje moja "porodniška" in jutri začnem delat na polno. Novi izzivi, podvigi, ... skratka spet novo obdobje. Veselim se tudi tega, o novem otročičku pa še ne razmišljamo. Ne ukvarjam se z najboljšo možno razliko v letih, ker se mi zdi, da je v vsaki razliki nekaj dobrega. Tako da, ko bo in če bo, bo.

pikapola: srečno!

magor: čestitke, lepo nosečnost in zdravega M-jčka. Že veste a bo M-jka ali M-jček?

tinaaja: uživajte! Približno vem kako vam je.

cv105: zdravje v bajto!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
11.8.2008 8:36:50   
erna14
dan

evo mene psonovno v sluzbiuser posted image user posted image user posted image ,konec dopusta na zalost...na morju smo uzival 100 na uro,mislim da je bil to moj najlepsi dopust v zivljenju,tamal je uzival,vode se sploh ni bal,mislm ni da ni najbolj je uzival v pobiranju cigaretnih ogorkovuser posted image user posted image ,voda je bila fulll topla tko da........user posted image .drugace pa smo imeli zadnji dan pred odhodom na dopust iskalno akcijo za cevljom in seveda neuspesno,zgleda da je moj zlati sincek svoje cicibanke(samo 1-ga)vrgu v smetiuser posted image user posted image user posted image  in valda jaz ker ne gledam kaj imamo v smeteh sem vse skupaj odnesla v kontejner in smetarji so pa itak smeti odpeljali,no bistvo tega je da smo pol ocija nahecala in je tamalmu kupu full dobre cevlje in to ne 1 ampak 3user posted image user posted image  tako da imamo na zalogi v primeru ce se se kak cevelj izgubi

pikapola-srecno,kako a je ze kaj?????
magor-cestitke in se eno lepo nosecnost pa tole za 5 clana je ze pogumno,no men je ze pogumno vse kar je vec od 2user posted image
zabika-lustne fotke,super za odlicno uvajanje v vrtec in da se ima hana super
cv105-pozdravte seuser posted image user posted image user posted image
tinaaja-uzivajte max,sem ti kar mal.....
draja-super za lepe nmoci pa se veliko takih.aja pa tole z user posted image  pa kar pogumnouser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 11.8.2008 8:43:23 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
11.8.2008 8:43:23   
urla
Mi tudi preživeli lep vikend. Malo pohajkovali, malo čofotali,...

Erna
kako Žiga in hrana?

Žabika - srečno!

Anja - a kdo ve kje se skriva???????

Naš tamal je pa danes odšel v vrtec po 2-mesečni pavzi. Me prav skrbi kako bo preživel dan. Hvala bogu, da je teden malo krajši in se bomo spet kmalu vsi crkljali.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
11.8.2008 8:47:32   
erna14
urla-moram ga pohvalt da je full bols,kar se hrane tice,sicer poje tok k ena miska ampak vazn da se jeuser posted image .ej sm pozabla napisat,ziga je sov dons po 1 mescu v vrtec,sm mislna da se bom zjokala pred vrati,tamal se me je tako oklepal in so mi ga dobesedno mogl strgat iz narocja on je pa tko jokal revez in ko sm vrata zaprla je vpil za mano mamica,mamica men se je kar srce trgalo in mal prj sem klicala v vrtec in so rekel da je mal bols ampak da se vsake tok casa spomne in zacne jokat,drugac pa da ni tko hudo.anja  se pa skriva,ker caka na frizurouser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
11.8.2008 8:57:46   
Dajadada
Za nami je tudi en lep vikend v Puli, sedaj pa se veselimo četrtka, ko gremo za 4 dni na Gorenjsko...še ne vemo točno kam - Bohinj, Bled, KG...povsod bo luštn.

Pikapola, danes je torej tvoj dan. Naj se vse izteče najlepše in upam, da nam kmalu sporočiš, da ste dobili zdravega otročička fantka/punčko.user posted image user posted image user posted image

Jjasna, samo da je uspelo. A ni fajn, da boste imeli še enega marčkauser posted image .

Magor, user posted image   za petega. Res ste pogumniuser posted image .

Idealne razlike verjetno res ni, ampak jaz sem še vedno bolj za manjšo kot razliko več let. Ko gledam bratce in sestrice z malo razliko, ki se ful lepo skupaj igrajo in ujamejo in so pravi prijateljčki, vem da smo se odločili prav.

Skačica, naj bo Izin obrazek čim prej čim lepši. Pa da vam uspe v naslednjih mesecihuser posted image .
Lejči,
vaša je že za na olimpijskeuser posted image .

Urla, 2 mesečna pavza, uh, kje ste ga imeli ves ta čas?

Erna, Nejc bi tudi verjetno po enem mesecu pavze imel krizo iti nazaj v varstvo. Upam, da se bo Žiga hitro vklopil nazaj v vrtčevsko družbo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
11.8.2008 9:35:30   
urla
Erna - kriza bo kak dan ali dva, pol bo pa pet vse OK.
Tian je bil pa malo pri starih starših, pa malo z nami in tako je hitro minilo toliko časa. Mi je pa ravno malo prej javila ena mamica, da sta s Tianom sama v skupini.user posted image Upam, da mu ne bo preveč hudo. Je pa res, da je skoraj vsako leto tianova skupina po 2 - 3 mesece prazna, ker so vsi otroci doma oziroma pri babicah in dedkih. Se bodo pa vzgojiteljice res lahko posvetile tema dvema 100/h.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
11.8.2008 11:32:13   
erna14
urla-a res al kva,tok mal otrok je u vrcu,pr nas jih je baje kr neki,upam da ne bo tud pr vas kake vecje krize...a boste kaj na tenisu ta teden

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.8.2008 12:23:01   
K_a_t_i
Pikapola, držimo pesti, da bo čimprej in da bo vse ok!!! user posted image
Magor, WAW! Čestitke user posted image
Vrtec - KOMI ČAKAM, da bo konc počitenc... Še jst komi dohajam vse te "nove" vzgojiteljce, Žiga pa itak že ta drug teden joka, ko ga pripeljem, ker ni njegovih Barbare in Tanje user posted image . Ma kriza, no....
Erna, Urla tale zadnji post - za tenis - zadnjič sem ful tuhtala, kje smo se že me to enkrat dobile (Erna, men se zdi da tebe ni blo zraven) - nekje na konc Šiške k je en športni center - pa se mi zdej mal svita, da je to mogoče bil ta tenis. Dejte me prosim updateat kje točen je to, če je kej sence pa če so kaka igrala (Spomnim se pa samo klopc, travnika in une bajtice s skreti user posted image ). Hvala!

Kwa pa drgač - se kej vidmo kak dan popoldne? Kje, kdaj? Mi smo in!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.8.2008 12:42:10   
erna14
kati-tenis je ce prihajas iz bezigrada proti sentvidu,tam kjer se zavije na kriziscu desno za k merkatorju,gres namest desno levo,kot da bi hotel k blokom no in prva cesta k gre desno zavijes not in potem k prides do konca gres levo k tenisu,desno pa k gostilni zibert.men je full lustn sam senca je sam za nas,tamali majo peskovnik na soncu pa tobogan,razen ne vem kako je zvecer kako senca pade.sam men je full lustn

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.8.2008 13:11:24   
urla
Erna - mi bomo načeloma dons po 17.30 uri odmarširali tja.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......