|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
3.8.2008 22:10:24   
Žabika
Evo še jaz nekaj prispevam.

Tudi za nami je res prijeten vikend, z malo negativnega priokusa, ker sta se dva dogodka tokrat zgodila zadnjič za kar nekaj časa; šli v petek ob 12h od doma in odšli šele v ponedeljek zjutraj domov. Ja zdej se bo vrtela nekaj časa druga zgodba.
Jaz sem ta vikend opravila dva res dobra tekaška treninga in s tem priprave na naslednje tri tekme, ki se jih želim udeležiti; tek okoli Bohinjskega jezera, Kranjskogorsko 10ko in tek okoli Blejskega jezera. Anja in tinaaja, a vidve še kaj migata? Gremo na Ljubljanski maraton?

kati: Hana tudi zadnje dni veliko sama šiba naokoli, je pa manj kot prej in posledično tudi kaka manj. Ima pa tudi ful rada sadje in tudi meni je že zdaj hudo, ko bomo spet samo na bananah. Me je pa že kar malo skrbelo, če niso Urlini kar mornarji postali, ker so šli 3 tedne nazaj kao samo za en teden na morje, tako da si me kar malo razveselila, ko si napisala, da zdej že čofotajo po sladki vodi.

Hvala vsem za lepe želje za jutri. Želim si, da bo Hana v vrtcu uživala in da me ne bo preveč pogrešala. Je pa zdaj po 8 tednih skupnega pohajkovanja naokoli res ratala navezana name. Zelo me zanima kako bo jutri, skrbi me pa ne.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
4.8.2008 7:20:37   
tinaaja
Dobro jutro .. cudezi se dogajajo, ker moj otrok se spi user posted image juhuhu sploh ne morem verjet.

Sprehodi - mi samo se hodimo. Z ajo gremo zmeraj skupaj na sprehod, ta mala sama prinese cevlje in rece papa.. In moramo it user posted image Malo se nosi, vecino pa hodi. Res rastejo user posted image

Zabika - od kar sem v sluzbi, je moj sport enak 0 user posted image big fat zero... Sem ravno ta vikedn razmisljala, da moram nekaj ukrenit glede sluzbe, ker tak tempo je nor in ni vredno, da se pozna na mojem zdravju in pocutju.  Tko da bom malo zacela migat nazaj..

kavica kliceeeeeeee

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
4.8.2008 7:53:38   
*sonchek*
Dobro jutro še od mene!

Mi smo bili včeraj spet v ZOO-ju (imamo brezplačne karte, la la la user posted image ) in je mulo naredil nekaj, da sem od ponosa zrasla do neba. V mini ZOO-ju je namreč Anej napadel (odrinil) fantka, ki je vlekel pujska za repek, počepnil zraven pujska in ga božal - res je faca in sem prav vesela, da ima tak odnos do živali user posted image Ne razumem pa staršev tega fantka, ki so mirno opazovali kaj dela njihov otrok - celo slikali so ga in se smejali user posted image

Vozička pa mi ne uporabljamo odkar smo shodili, ker ni šans, da bi sedel notri, niti se ne pusti nosit. Edino na morje smo ga vzeli sabo, pa še to le za to, da smo lahko vozili vso kramo, ki smo jo vlekli na plažo user posted image

Nič, grem tudi jaz spiti kavico, pa se javim še kasneje...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.8.2008 8:54:30   
Lejci
Jutro!

Za nami je super vikend glede jutranjega vstajanja - obakrat smo do pol osmih spali user posted image

Ines ma novo finto - vsakemu pove, da sem jaz njena mami user posted image . Tudi večkrat - pokaže s prstom name in reče: mami. Tudi na sprehodu naključnim mimoidočim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sprehodi - mi samo se hodimo. Z ajo gremo zmeraj skupaj na sprehod, ta mala sama prinese cevlje in rece papa.. In moramo it user posted image Malo se nosi, vecino pa hodi. Res rastejo user posted image

A ni super user posted image  Jaz zato sabo rada vzamem tricikel, no odvisno od terena. Pol se pa mal pelje, skoči dol, laufa... in spet spleza gor.

Hana - vso srečo pri uvajanju. user posted image

Pikapola - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
4.8.2008 12:32:03   
urla
Ne, nismo mornarji user posted image .

Sem pa danes po dolgih 3 tednih spet back in reality. Dela čez glavo in še malouser posted image . No upam, da bom do petka prišla na čisto.

Bili na morčiju en teden, pol smo se mal po naši lepi dežalici sprehajali, prejšnji teden pa sem imela teden mamice in sina. Katja je bila v vrtcu s tianom pa sva dopustovala (malo na bazenu in malo na vikendu). Se mi zdi, da je bila ta odločitev pravilna, saj se odkar je naš gavnar na svetu (Katja seveda), večinom aprilagajamo njen in njenim potrebam. Tako pa sva s Tianom delala samo tisto, kar je njemu pasalo.

Prebrala vas še nisem več kot stran nazaj, pa bom nadoknadila ob prvi priliki.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
4.8.2008 15:24:52   
Anonimen
Še raport po dolgem času od nas.

V soboto ponoči smo prišli iz morja, zjutraj ob 6 uri pa je tamal že zakuhal. Včeraj čez dan je bil kar OK, pa sem mislila, da je bilo pač nekaj enodnevnega, ampak je potem ponoči spet zakuhal... pa bi se samo nosil in crkljal, meni bo pa križ odpadel. user posted image

sprehodi - Pri nas se voziček še kako obnese, če gremo peš od točke A do točke B, ker drugače bi tamal hodil po sredi ceste, pa v krogu, skratka 5 korakov naprej, pa pet vstran, pa setp pet nazaj... pa pobiramo čistgo vse kamenčke, ki so na cesti in ob njej, pa rožice,...

Žabika - Vsaka ti čas za kondicijo. user posted image Če se ne motim si tudi lani šla na en maraton (DM-ov ali pa Ljubljanski), ko je bila Hana še čisto majčkena... jaz sem komaj zase vedela, ti pa že šibala... user posted image

Vsem, ki šele odhajate na dopust se imejte skrajno lepo, drugi si bomo pa morje naštimali na ohranjevalniku zaslona in si delali skomine... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
4.8.2008 17:26:54   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Mi smo bili včeraj spet v ZOO-ju

Mi tudi. A smo se kaj srečali user posted image ?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
4.8.2008 19:12:08   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Mi smo bili včeraj spet v ZOO-ju

Mi tudi. A smo se kaj srečali user posted image ?

Čisto možno - mi smo tisti podivjanci, ki odrivamo otroke user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.8.2008 20:51:43   
tinaaja
Kje ste zdaj cveke? Hitro na zagovor.. Nimam kaj za brat med vecernim uredovanjem user posted image

Skratka, moja princeska spi - zjutraj je spala do pol 8... Bog daj se takih dni user posted image user posted image Morda kdaj tudi kaksno prespano noc user posted image No morda je to ze prevec user posted image

Druagce pa odstevam dneve do dopusta... grem za Zabiko navijat, tako da ze vadim koreografijo s pompomi user posted image user posted image user posted image user posted image

A se ze narocate na sistematiko pri 18mesecih?

grem uredovat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.8.2008 21:54:14   
Žabika
Hvala vsem za vzpodbudne besede za uvajanje. Hana je preživela prijetno dopoldne v vrtcu, v družbi sedmih sovrtičkarjev in dveh vzgojiteljic. Vse je bilo ok, tudi kosilo je v celoti pojedla, in to sama (juha + rižota), kar se doma še ni zgodilo. Čakamo kaj bo jutri. Sej veste: ne hvali dneva pred nočjo.

tek: ja res sem zagreta in zelo dobro se počutim. Hvala tinaaja, ti kar vadi, s tem tudi kalorije kuriš. user posted image A ste se zdej zmenili, da boste vsi na dotični dan tam?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.8.2008 8:40:58   
urla
Sistematika - a ni še eno ceplenje pri 18 m?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.8.2008 8:48:04   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Sistematika - a ni še eno ceplenje pri 18 m?

mislim, da je revakcinacija za diteper.. mi se osnovnega ceplejnja nismo dali skoz user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.8.2008 13:24:06   
Anonimen
Hej hej,

mi se vedno cakamo na prihod dojencka. V cetrtek so naredili UZ in ugotovili, da tehta ze toliko kot Livija pri rojstvu (cca 3900g), tudi ostali znaki so OK. So pa rekli, da bodo cakali najvec teden po roku, se pravi naslednji petek.
Hvala vsem, ki drzite pesti za nas.

Za vikend smo bili v Izoli, se imeli prav fino, Livija se je prvic namakala v vodi. Smo si naredili luste ya pocitnice, ki jih letos ne bomo mogli uresniciti.
Drugace pa princeska po novem spi v svoji ta veliki postelji... no, preden greva spat, jo prestaviva v njeno posteljo, pa zjutraj ko vstane se pride pocrklat.

Sistematski - nam so rekli, da posljejo dopisnico, kdaj bo narocena na pregled pri 1,5 letu in tudi povedali so, da bo eno cepljenje.

Lepo se imejte in naprej uzivajte v poletju.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.8.2008 13:48:50   
Lejci
Sistematski - mi moramo septembra poklicat za datum

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
mislim, da je revakcinacija za diteper.. mi se osnovnega ceplejnja nismo dali skoz user posted image

A Brina bo ostala privat, al jo boš uvajala v vrtec septembra?

Koledar cepljenj: http://www.babybook.si/zdravje-in-varnost/koledar-obveznih-cepljenj/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.8.2008 14:20:06   
tinaaja
Pikapola - navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo cim lazje in brez zapletov. Je pa kar velik zalogaj user posted image

Lejci, brina bo v privat varstvu vsaj do konca avgusta 2009.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.8.2008 14:20:58   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
Za vikend smo bili v Izoli,

c c c. Pa nč povedla. Mi se vsak dan valjamo po plaži user posted image

Drgač pa kr pogumno, jst takoj podpišem še za en tak porod, kot moj tadrugi. Vsak dan čakamo lepo novico user posted image

Mi smo že pri 1 letu dobili datum za naslednji pregled. Pr nas so ažurne

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.8.2008 14:23:05 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
5.8.2008 16:20:40   
Anonimen
PikaPoka34 - Držim pesti, da bo šlo hitro in s čim manj bolečin. user posted image Drugače je pa tudi tale vaša druga punca tudi prava korenjakinja.

ceplenje - Kakšno cepljenje pa naj bi bilo pri letu in pol?

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.8.2008 18:45:08   
sezam
sistematski - pri nas tudi pošljejo dopisnico. Sem pred tednom klicala, da bi združila sistematskega in pregled pred vrtcem, pa ni šlo. Za vrtec sva že šla iskat potrdilo, siskematski bo pa enkrat septembra.

Pikapola - držim pesti, da bo čimprej in čimlažje user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.8.2008 21:33:35   
Žabika
sistematika: tudi mi že imamo datum. Sem dobila zadnjič, ko sem se šla s P pogovorit o cepljenju.

pikapola: srečno in hitro opravi delo! Držim pesti.

naš vrtec: Hana me zaenkrat res ful preseneča in prav ponosna sem na njo. Danes je bila tam od 8:15 do 14h; torej jedla je vse tam, zaspala jim je v dveh minutah, spala 1,5h. Sicer se me je zjutraj malo bolj oklenila, ampak so jo otroci hitro zvabili v igralnico. Ko sva odprli vrata od igralnice je takoj pritekel k njej Jakob, tak nežen fantek, in ji dal knjigico. Ma taki cukri so. Hana je po moje tudi ful vesela, ker je končno dobila nekoga, ki z njo pleše. Ona hoče prijeti kogarkoli že, za obe rokici in se vrteti. In na srečo sovrtičkarka Nina to obožuje. In sta tako baje kar vedno ko plešejo par.
Upam, da bo tempo naprej takšen in da v ponedeljek na polno zaštartam v službi.

dskubin: a vi se pa po plaži svalkate, pa zato nimaš nič časa za nas? user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
6.8.2008 8:14:52   
Encijan
Pri nas tudi za sistematskega pri 18 mesecih pošljejo dopisnico.

Žabika, kako lepo je brati tole o uvajanju v vrtec. Nas tudi čaka v septembru in me tudi zanima kako bo šlo. Upam na najboljše, ker ima Špela rada otroke in se tudi sicer ne boji ljudi, ampak malo negotovosti pa vendarle je. Tudi z babi in dedijem se je lepo ujela, tako da upam, da bo tudi z vrtcem tako. Vrtec ji je - vsaj zunaji del - zelo všeč, saj se občasno hodimo tja gugat in igrat na tobogane in v peskovnik. Vedno, kadar gremo mimo, kaže tja in ji zdaj že razlagava, da bo kmalu redno hodila tja. Se mi zdi, da že veliko razume, pa ji kar vse živo razlagamuser posted image

Vam je šlo tole prav hitro, a ne? Mi imamo uvajanje kao samo prvi teden, pa zadnji teden v avgustu lahko pridemo po 2 uri na dan malo pogledat v vrtec, da se spoznamo z vzgojiteljico in vrtcem, samo skupine pa bodo še druge, tako da zares zaštartamo septembra. No, prej gremo še na dopust in tudi mi že odštevamo...

Je pa tako lepo spremljati napredek otroka. Špelo zdaj že veliko razumemo, ne samo mami, tudi ostali, ponavlja imena, kliče tudi tete in strice po imenih, pa bratranca... Pa vse več živali oponaša, zadnji pogruntavščini sta "me me" (koza) in "huuuu huuuu" (sova). Pa pleše tudi rada, najraje ringa rajo, ko se potem - seveda malo prehitro - vrže na tla. Pa narodno zabavna muzika jo ful spravi v ples, zgleda, da bo mami morala spremeniti svoj glasbeni okus.

No, prav lepo se imamo in komaj čakam dopust, da bomo spet malo več skupaj in da se bomo kopali in sprehajali...

Pikapoka, vso srečo!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
6.8.2008 8:29:19   
*sonchek*
Za sistematiko imamo tudi mi že datum - po pošti smo dobili dopisnico z datumom in uro.

Naši dnevi v vrtcu pa se tudi počasi iztekajo. Septembra namreč menjamo vrtec. Upam, da ne bo kakšnih težav, saj imam za uvajanje splaniranih le tri dni dopusta. Po eni strani mi je kar hudo, ker zapuščamo ta vrtec, ker je Anej čisto nor na vzgojiteljici in otroke in imamo težave le, ko je treba domov, po drugi strani pa bo novi vrtec veliko bližje domu, njegovi sovrstniki pa bodoči sošolci v šoli.

pikapola srečno! user posted image

Govorimo pa tudi mi ko strgani dohtarji in prav lepo se ga že razume. Povedal je tudi že svoj najdaljši "stavek" - tic Gegi šou brruuummm - prevod: stric Grega se je odpeljal z avtom user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
6.8.2008 8:32:23   
draja
Ku kuuser posted image !

Evo nas nazaj z dopusta. Kaj naj napišem drugega, kot da smo se imeli super, noro, enkratno,...
Ves čas smo imeli sonce in toplo morje in Živa je uživala na polno. Sem mislila, da bo rabila par dni, da se približa morju, pa je kar takoj tekla v globoko vodo in se metala notri, da smo jo komaj lovili. In tako je ostalo do konca dopusta. Zelo rada je plavala v Fredu, pa tudi z rokavčki (smo jo lahko že malo spustili samo in se ni nič pritoževala, če je zraven popila malo vodeuser posted image ).
Najlepši del dopusta pa je bilo njeno spanje, saj je veliko spala čez dan, pa tudi ponoči. Še vedno so jo sicer občasno zbudili krčki in vetrovi, ampak nič v primerjavi s peklom, ki smo ga preživljali zdaj 1 leto. Držim pesti, da se nadaljuje tudi zdaj doma. Sva bila z mojim tako spočita, da sva že začela počasi načrtovati kdaj bi lahko še kakšnega škrata naročiliuser posted image .

Hvala vsem za lepe želje glede avta - res je super in se krasno obnese. Nismo vajeni, da spakiramo kar hočemo in gre vse v prtljažnikuser posted image .

Drugače pa Živa raste in raste in raste. Dobila je tudi že 3 zobke (štirice), tako da ima zdaj že 11 zobkov. Zna že veliko povedati, najbolj smešna pa je, ko še vedno včasih zamenja črko M z B in me je tako včasih po celi plaži klicala "babica" in "babika" ali "babi"user posted image user posted image . Ful je zdaj mahnjena na pomanjševalnice in ko se razneži dela pomanjševalnice iz pomanjševalnicuser posted image . Pa vsako stvar, ki jo hoče početi, kriči "Žija, Žija!" - kao Živa bo.

Drugače pa nas jutri čaka manj prijetno opravilo, in sicer bova sprejeti na nevrološki oddelek PK, zaradi treh "bledih" afektnih napadov, ki jih je imela Živa junija. Morajo izključiti možnost epilepsije. Upam, da preiskave ne bodo prehude in naju kmalu spustijo domov. In seveda predvsem, da bo vse ok.

Me veseli, da ste vse nosečnice ok in da ste tudi ostale lepo dopustovale.

Sistematski ravno včeraj sva se naročili za sredino novembra.

Tinaaja najbolj od vsega v službi sovražim sestanke, ki jih žal ni malo. Ne vem če bi zdržala na tako dolgem sestanku brez odmora kot si ti. Grozno!

Encijan ne morem verjeti, ti je zdravnik rekel nekaj takega glede reakcije po cepljenju OMR. Svašta! Ker meni je na PK rekla, da Žive ne bo cepila pod nadzorom, ker nima smisla, ker bi bili notri 1 dan, reakcija pa se pokaže šele po 1 tednu. Toliko o znanju "vašega" zdravnikauser posted image . Samo, da je s Špelo zdaj vse ok. Nas še čaka to jeseni.

Zdaj pa grem uživat z mojo miško. Imam dopust in bova obudili spomin na dopoldanske sprehode med porodniškouser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.8.2008 8:22:01   
Dajadada
tic Gegi šou brruuummm

To je pa res že cel stavek...user posted image Anej.

Pri nas stavkov še ni, so pa vedno nove besede...včeraj je prvič rekel avto- ato, do sedaj je bil samo brrrrm.

Sistematika: mi vedno dobimo datum na pregledu za naslednji pregled. Zdaj ga imamo par dni po mojem rokuuser posted image . Včeraj mi je cel dan tako trebuh otrdeval, da sem mislila, da bom šla glih rodituser posted image . Bo treba začeti malo več počivatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.8.2008 8:50:29   
Encijan
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Encijan ne morem verjeti, ti je zdravnik rekel nekaj takega glede reakcije po cepljenju OMR. Svašta! Ker meni je na PK rekla, da Žive ne bo cepila pod nadzorom, ker nima smisla, ker bi bili notri 1 dan, reakcija pa se pokaže šele po 1 tednu. Toliko o znanju "vašega" zdravnikauser posted image . Samo, da je s Špelo zdaj vse ok. Nas še čaka to jeseni.

Zdaj pa grem uživat z mojo miško. Imam dopust in bova obudili spomin na dopoldanske sprehode med porodniškouser posted image .

Draja, tole glede reakcije je bilo res grozno. Ko sem z zdravnikom (alergologom!!!, ne našim pediatrom) govorila po telefonu, mi je šlo kar na jok, hkrati pa sem bila jezna, besna. Bom zdaj vendarle še s pediatrom govorila, ker se mi zdi, da moram prijaviti reakcijo... Aja, morda katero zanima poročilo, ki sem ga našla http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1411-Nezeleni_ucinki_2005_in_2006.pdf takrat in na osnovi katerega sem se sploh drznila poklicati... Dosti o tem!

A danes tudi še uživata, a si že nazaj v službi? Meni se tudi kar milo stori, ko sva s Špelo kak dan dopoldne sami doma oz. šibava naokoli z vozičkom (no, zdaj tudi že malo peš) in se počutim kot da sem še na porodniški, ki pa se mi zdi vse bolj daleč in nerealna, kot da je sploh nikoli ni bilo...

Dajadada, pazi nase! A si že tako blizu, sem mislila, da si bila komaj na polovici.

Lp, Encijan

< Sporočilo je popravil Encijan -- 7.8.2008 8:52:43 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
7.8.2008 9:24:20   
tinaaja
Odstevam... ure do dopusta... imam pa tok super sluzbo, da bom naslednji teden an 6 konferencnih klicih, ker so obvezni, sam da so mi pozabili poslati povabilo user posted image in sem to pac zvedela vceraj .. bemu!

Ampak drugace smo super, brina je taka moja lumpa in toook uzivam z njo! celo malo je zacela govorit - vceraj npr.  moooojj zizi user posted image user posted image user posted image

draja user posted image za spanje.. in za razmisljanje o user posted image user posted image user posted image user posted image

encijan, po dopustu bi pa res lahko sli na kaskno kavo user posted image

delo klice... l8r

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......