dskubin
|
O, ste se razsklepetale ;) igrače - našedva se najraje igrata z Lego Duplo. Diti zlaga stolpe, razstavlja to, kar je Draž skupaj dal in prenaša možičke v ustih. Nimam pojma, zakaj oponaša pse, naša kužka nima vstopa v hišo, zdej, ko je vroče itak poležava zunaj v kaki senci, tko da se Z Diti bolj redko srečujeta . Drgač pa obožuje živali, vse bi potikala, pobožala,... Če slučajno na cesti srečamo kakega psa, takoj začne kuža, kuža in zavije za njim, pol jo pa moremo lovit. Aja, pa če zagleda kak motor, tudi začne prav vriskat . Govori bolj malo in po svoje (čeprav, kosem zadnjič tu brala, ksko drugi vrstniki komunicirajo, je med tistimi, ki majo bogatejši besedni zaklad), ampak meni je to nič, ker Draž je bil pri taki starosti že doktor. On je začel kar nekaj pred enim letom in to ful razumljivo govorit, ob taki starosti je že kratke stavke tvoril. komarji - jah, mi imamo travo in vodo okrog hiše in posledično veliko komarjev (tažlehtih tigrastih). Zgleda, da letos na Draža niti ne grejo, Diti pa je bošca vsa popikana, ker jovčasih pozabim našpricat . Na vseh anti žuželke stvareh itak piše od 2h let naprej, ampak jaz našo vseeno našpricam, ker se tudi meni zdi manjše zlo, kot pa da je vsa otečena. Kamor pa že ima pik, če takoj vidim, namažem s helpicom in se mi zdi, da je pol vseeno boljš. Praska se niti ne, lepo pa vseeno ne izgleda, še posebej, ker je tako svetle polti. Ju bom en dan skupaj slikala, boste vidle, sploh ne zgledata brat in sestra. Draž je kot en ciganček, pa sta cele dneve skupaj - enako časa na soncu (beri: na plaži od 9ih, ker takrat vstanemo, pa do 10:15, pa popoldne od kake 18ih naprej, oba namazana s kremo). V glavnem, tamal črnc, tamala pa bela kot sneg mleko - 3,5 sveže Hofer. Popijemo (oba skupaj) tudi več, kot liter na dan, torej okoli pol litra na mulca + še kak jogurt, sladoled, skutko, actimel ipd. Jima pa dajem mleko tudi ponoči, če se zbudita in vprašata - ampak samo mleko, brez kakava ipd. No, kakav jima ful redko naredim, še največkrat ga jesta v gresu.