draja
|
Ku ku še od nas ! Služba je zalaufala na polno in na mojo srečo so možgani spet v polnem teku, tako da se uspešno spopadam z zakoni, pravilniki, uredbami, poročili in seveda strankami . Domov zaenkrat hodim kmalu po 16.uri (ob ponedeljkih malo kasneje) in se poskušam neozirat na čudne poglede uprave. V bistvu sem v petek kar povedala šefu, da zdaj ne bom več cele dneve v pisarni, da pa zato ne bom dala nič manj od sebe, ampak itak vem, da se njihovo mišljenje ne bo spremenilo. Jaz bom morala malo bolj trdo kožo dobit glede tega pa bo. Pa saj drugače nimam nobenih pripomb čez svojo službo in naše vodstvo. Živa je po tem, ko se je zjutraj poslovila z nasmehom od mene, začela doživljati krizo in zdaj hodimo v vrtec jokajoči. Že doma nabira, ko ji omenim da greva v vrtec, prav tako v garderobi, pol je pa sploh jok, ko se posloviva. Ampak baje je potem ok in je pridna. Pa saj ji ni za zamerit, ker ponoči ne spi in je potem čist preveč zmatrana, tako da jo dajejo v vrtcu zdaj večinoma kar 2-krat spat. Zajtrkov sicer noče jesti, kosilo pa menda zmaže kot nora. Zelooooo uživa ko gredo v peskovnik. Na žalost pa čist ven pade, ko ob 15-ih zamenjajo skupino in je neutolažljiva dokler ne pridemo ponjo. Pa me niti ne čudi, ko se zaradi dopustov skoz menjajo pomočnice. V ponedeljek gre pa čist v drugo enoto, ker njihovo prenavljajo in me je čiiiiiiiist groza kako bo. Ampak verjamem, da je Živa močna punca in ji bo to le nov izziv! Drugače pa je njen besedni zaklad precej napredoval, tako da jo že veliko razumemo. Tudi jesti zna že sama, čeprav ji doma še vedno najraje dajem sama. Pa zrasla je tudi ful, nogice ji pa itak rastejo kot podivjane. No, jaz RR niti berem ne več, ker enostavno ni časa in energije. V tem tednu smo tri noči spali le tam okrog 3 ure, pa še to ne v kosu, tako da hodim zdaj zvečer precej bolj zgodaj spat. Molim,molim, molim da moj otrok začne vsaj malo bolje spati, ker tole je že na robu norišnice. Upam, da vas uspem kakšen dan še malo pokomentirati, zdajle bom le zaželela Žigiju, da se hitro pozdravi oz. hitro zobki zrastejo, Anji pa super lep dopust, brez noric in brez tepeža ! Aja, pa še Livijo in Aneja pohvalim - cukra mala!!! Pa itak da ne morem mimo Tejčice in njene pridnosti - braaaaaavooooooo punca!!! Sezam je poroka uspela? Čestitke nevesti in ženinu!!!!
|