Encijan
|
Tinaaja, a zbiraš samo ideje? Tehle sem se dajle spomnila: Ti si moja ljubezen - ?, Dan neskončnih sanj - Kreslin, Vsepovsod ljubezen - Čuki, Var se čeča (ali pa kaka bolj zaljubljena, se ne spomnim, od IMlakar-ja), Daleč je za naju pomlad - Smolar (ni glih za frišno poročene, ali pa vendarle). Za oz. proti komarjem tudi mene zanima, kaj uporabljate? Mreže ali kemijo? Jaz sem lani na morju za po pikih kupila eno fino bolj zeliščno zadevo, samo jo zaenkrat bolj na sebi uporabljam, ker me komarji veliko bolj pikajo kot Špelo, na srečo... Me ja pa groza tistih tigrastih na morju, ali jih je še vedno toliko? Kako je bilo potem zadnjič v Mostecu, koliko marčkov se je lovilo? Jaz sem vas hotela presenetiti, pa se mi je kar zdelo, da mi ne bo zneslo, Špela namreč čaka da pridem domov (k babi) in takrat šele zaspi, po dojenju, seveda. In potem spi tudi po 3 ure, do pol šestih, enkrat je malo kasneje zaspala in potem spala do pol sedmih. Sem mislila, da bo kar do jutra potegnila. Pa še novička, namreč tudi Špela sedaj hodi in je kar stabilna, a še malo okorna. Končno smo dobili - spet po urgiranju - alergološke izvide in ni sprememb, še vedno je problem mleko; pire in prosa, ki je tudi problem, pa menda ne morejo testirati. Naslednji teden pa imamo najbrž cepljenje v MB - pod kontrolo. Septembra gre Špela v vrtec in me že malo skrbi, kako bo, ko bova še več ur narazen. Zdaj pri babi in dediju prav uživa, upam da ji bo tudi v vrtcu všeč. V službi se še učim, saj je vse novo, za mano je tudi že en uspešen projekt, ampak zadnje časa vam sledim, sploh ne vem, kako mi to ratuje . Pa še čestitke pridnim študentkam, da ne pozabim in vsem, ki ste dobile službo. In seveda vsem tamaučkom za nove podvige. Slikce in zgodbe z dopusta so pa tudi super! Nas dopust še čaka... Čao, Encijan
< Sporočilo je popravil Encijan -- 11.7.2008 11:27:00 >
|