|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
8.7.2008 11:57:28   
K_a_t_i
KJE JE SONČEK?!
Urla, Žabika, dejmo ukrepat user posted image . Jst sem mojem že rekla, da je frej - tko da - tud če bo scal ma da najdemo nadomestno lokacijo (predlagam, da okol 15:30 definiramo končno destinacijo - zaenkrat pa se še pustmo presenetit user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
8.7.2008 11:58:26   
K_a_t_i
U pismo... dons je šele torek user posted image . POZABTE user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
8.7.2008 19:29:24   
Pikca
OJLA,
na hitrco se javlja ena dopustnica, še nisem nič prebrala, tko, da komentirat ne morem, prilimam le 3 fotke z morja:

Jernejček je najbolj užival v kuhanju golaža iz peska
user posted image

Živa se zdaj upa z rokavčki tudi v globoko vodo
user posted image

in še naš super tandemski voziček s senčnikom za nogice

user posted image

več prihodnjič...

z Živo naju nekaj matra zdravje, kašljava ko norca in jo jutri peljem k zdravnici... mogoče se bo dopust zaključil z bolniškouser posted image

pozdravčki...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
8.7.2008 20:19:00   
cv105
živjo, živjo še od nas po dolgem času ...

berem vas kolikor toliko (ne)redno ...

vsem bolničkom kup user posted image  ...

pojma nimam, kaj je našega Maksa pičilo ... včeraj, danes in ne dvomim, da tudi jutri ...  hojladrija trmarija ... pismo, da mi kar živce ven meče ... če rečeš "ne", "obleč", "previt", "jest", "umit", ma karkoli ... se vrže na tla in tuli v eno ... pa probam na lepo, pa na glas, pa ga ignorirat, pa it iz sobe pa svašta ampak ne pomaga ... rečte mi, da traja samo tri dni ... user posted image  ...

sicer pa ful raste, govori ko dež, vrtec obožuje in ima že tretjo punco (se mi zdi) ... komaj čakamo morje ... samo prej imajo mati v službi še en ogrooooooomen projekt za dokončat ...

... grem delat, da bo prej frej user posted image  ...

bodite pridni in zdravi in lepi in fajn in uživajte ... poletje se baje vrača

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
8.7.2008 22:30:42   
skačica
čer še od mene po dolgem času. Verjamem, da ste me pogrešale.user posted image user posted image user posted image

Smo na polno zaposleni, ampak berem vas vseeno še vedno redno, le napisat se mi ponavadi ne da.

tinaaja- si že kuhala paprike? Jaz sem že prava profesorcauser posted image .

anja- upam, da bo Bor hitro ozdravel.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa vsem bolančkom pošiljam en kup pikapok.

Mi smo bili zadnje 3 vikende na morju, Iza gre brez problema v vodo, ampak ne mara bit v obroču ali pa čolnu, ampak najraje sedi ob robu in se igra s kamenčki. Da bi se prav namakala pa ni šans.

Sicer je pa dokaj pridno bitjece z občasnimi izpadi trme. Takrat ji ne pridem niti slučajno do živega. Vztraja pri svojem "NE" in pika. Še najbolj šmirgla atija, mene sploh ne. Mi govori "ne" in se zraven prav nagajivo smeji ali pa se dela, da joka user posted image . Da dol padeš.
Pri hrani se je malo popravila. Obožuje vso sadje razen lubenice. Še najbolj sta ji dobra ribez pa borovnice. Pa tud zelenjavo ima zelo rada, le mlečnih izdelkov ne mara. Praktično spije samo toliko mleka kolikor jo še dojim, kar je pa zelo malo, glede na to, da dojenje ukinjava.
Doji se samo še zjutraj okrog šestih malo pa proti večeru včasih (par požirkov). Ponoči se ne doji več user posted image  pa tudi zaspi brez dojenja. Ali ji pojem pesmice ali pa ji kaj govorim in ona zaspi. Sicer včasih traja, da jo zmanjka, ampak nikoli ne sili, da bi se dojila.

V varstvu je zelo pridna, spi 1x čez dan in sicer okrog 12-13 zaspi potem pa okrog 2 uri spi. Z Jonom se veliko več skupaj igrata kot sta se na začetku.

Sicer pa ima Iza zelo rada otročke, ampak ker preveč sili vanje in jih to moti. Takoj s prstkom pokaže kje imajo očke( se jih dotakne), kje imajo nos (jih potegne za nos), pokaže kje imajo usta ( seveda spet s prstom) in kje imajo laske (jih potegne za lase), potem jih pa k sebi stisne(jih kar potegne k seb) in jim da še lubčka. Itak, da gre otrokom to na živce tko da jo je velikokrat treba umaknit stran...

Pri meni v službi nič novga, delala bom še naprej po 4 ure, do konca leta pa upam, da bom spet nosečka.

Še kaj?
Mah, ne spomnem se več. Se bom bolj redno javljala do konc tedna. V ponedeljek itak gremo na morje in nas ni 14 dni. Najprej Mali Lošinj pol pa še mal Valkanele. Juuuuuuuupiii.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.7.2008 8:56:07   
Dajadada
Hej, hej,

mi smo tudi že z dopusta. Prvo polovico smo šibali po Italiji (Benetke, Grado, Aquilea), kjer smo bili ful pridni in smo samo šibali naokoli in se nagledali zgodovine, arhitekture itd. Včasih sem prav zavidala tamaučku, ki je sedel v vozičku, mene pa mal nosečniška utrujenost matra, pa se je bilo treba vsake tok cajta na kakšni klopci ustavit. Možek je pa mal piuser posted image , ker je moral voziček nosit po stopnicah čez enih **** mostičkov v benetkah, ampak se je splačal. V Gradu je bila vsako jutro in večer invazija komarjev. Nejc in oči sta dobr skoz prišla, mamica mal slabš, ene boščke smo pa videl čist popikane, k bi imel norice...jao. In zdaj jih imamo okol bajte tud fuuuuluser posted image , sploh na vrtu, tko da mene tam ne vidiš.
Ta drugo polovico dopusta smo bli pa v novigradu z obema babicama, pa dedijem in stričkom. To je bil pa ta prav dopust...samo izležavanje, plavanje, pingpong...in tukaj se je tudi mamica lahko spočila, ker so se itak grebl, kdo bo s tamaučkomuser posted image . Videl smo tudi mameto in teto Naometo, ki pridno skrbi za tri blondinčke...bravo, bravouser posted image . Tud naš je osvojil celo naselje in plažo...vsi so ga poznal...mi ni blo nič jasno, ko so ga kar eni pozdravljal "o nejc, živjo". Lulal je vsepovsod kot kakšen kužek, tudi kakšen kakec je bilo treba kje pobratuser posted image , tako da o kakšni kahlci še nekaj cajta ne bomo sanjali. Je pa ful smešen k sem mu rekla, da bi moral lulat na kahlco, se je usedel na svoj vedrček in midva sva skor crknla od smeha, k je sedel tam gor...itak da ne več kot 3 sekunde. Zgleda da vidi v varstvu, ker mi2 ga še nisva navajala.

Zdej grem pa mal delat, pa se pozneje še kaj oglasim, da vas pokomentiram.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
11.7.2008 7:51:19   
tinaaja
Morda pa katera se bere tole.. rabim pomoc - ce lahko katera pomaga, pisi na zs..

zbiram komade "love songs" varianto - naredila bi en CD za prijateljico, ki se je porocila
iscem predvsme slovenske komade, branim se ne tudi angleskih .. komade ki jih imam v mislih: ne cakaj  na maj, naj ljubezen zdruzi vse ljudi, dan najlepsih sanj in podobno.. ima katera mp3?

HVALA!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
11.7.2008 9:01:04   
*sonchek*
Tinaaja sem ti poslala ZS - če se spomnim še katere, ti javim user posted image

Drugače pa pri nas nič posebnega - včeraj je bil cepljen za OMR (upam, da ne bo reakcije), težki smo 12.300g in veliki 86,5 cm.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
11.7.2008 10:20:38   
erna14
dan,kok ste cvekale da bi lohk dopust vzela da preberemuser posted image user posted image

mene tud neki zanima,kaj boste uporabljale za komarjeuser posted image

tinaaja-nc mi ne pade tazga na pamet,ce se kaj spomnm javim

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
11.7.2008 11:23:31   
Encijan
Tinaaja, a zbiraš samo ideje? Tehle sem se dajle spomnila: Ti si moja ljubezen - ?, Dan neskončnih sanj - Kreslin, Vsepovsod ljubezen - Čuki, Var se čeča (ali pa kaka bolj zaljubljena, se ne spomnim, od IMlakar-ja), Daleč je za naju pomlad - Smolar (ni glih za frišno poročene, ali pa vendarle). 

Za oz. proti komarjem tudi mene zanima, kaj uporabljate? Mreže ali kemijo? Jaz sem lani na morju za po pikih kupila eno fino bolj zeliščno zadevo, samo jo zaenkrat bolj na sebi uporabljam, ker me komarji veliko bolj pikajo kot Špelo, na srečo... Me ja pa groza tistih tigrastih na morju, ali jih je še vedno toliko? 

Kako je bilo potem zadnjič v Mostecu, koliko marčkov se je lovilo? Jaz sem vas hotela presenetiti, pa se mi je kar zdelo, da mi ne bo zneslo, Špela namreč čaka da pridem domov (k babi) in takrat šele zaspi, po dojenju, seveda. In potem spi tudi po 3 ure, do pol šestih, enkrat je malo kasneje zaspala in potem spala do pol sedmih. Sem mislila, da bo kar do jutra potegnila.

Pa še novička, namreč tudi Špela sedaj hodi in je kar stabilna, a še malo okorna. Končno smo dobili - spet po urgiranju - alergološke izvide in ni sprememb, še vedno je problem mleko; pire in prosa, ki je tudi problem, pa menda ne morejo testirati. Naslednji teden pa imamo najbrž cepljenje v MB - pod kontrolo. Septembra gre Špela v vrtec in me že malo skrbi, kako bo, ko bova še več ur narazen. Zdaj pri babi in dediju prav uživa, upam da ji bo tudi v vrtcu všeč.

V službi se še učim, saj je vse novo, za mano je tudi že en uspešen projekt, ampak zadnje časa vam sledim, sploh ne vem, kako mi to ratujeuser posted image user posted image .

Pa še čestitke pridnim študentkam, da ne pozabim in vsem, ki ste dobile službo. In seveda vsem tamaučkom za nove podvige. Slikce in zgodbe z dopusta so pa tudi super! Nas dopust še čaka...

Čao, Encijan

< Sporočilo je popravil Encijan -- 11.7.2008 11:27:00 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
11.7.2008 11:45:42   
tinaaja
Tinaaja, a zbiraš samo ideje?

jaz iscem predvsem MP3je user posted image

Komarji - raid in  podobno.. vem, da je malo skodljivo, ampak brina ima take reakcije nanje, da se se 3 tedne celi zadeva, cist otecena, tko da je to manjse zlo.. Za zunaj pa zanzi baby iz lekarne, pa neko chico azdevo hvalijo.

Bravo spela za hojo user posted image
Sibam na setanek

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
11.7.2008 11:56:44   
Encijan
Ja, ja, saj sem tako razumela, pa me je Erna s svojim odgovorom potem malo zavedla... Pa ZS, saj si vse napisala. Oh, jaz bi tudi kaj takega delala, pa mi zmanjkuje časa, še Špelinih slikc mi ne rata uredit in dati razviit. Imam do enih 8 mesecev zbrane in povečane slike na 13x18 za v album Najlepše slike do 1 leta, pa ni ne albuma, ne vseh slikc...

Ah, ja, enkrat bo že. Šibam domov in nato domov. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
11.7.2008 15:53:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan
za v album Najlepše slike do 1 leta, pa ni ne albuma, ne vseh slikc...

Naš "prvi album", kjer vse zadeve o otročku vpisuješ je tudi še deviški. Pa dvomim, da bo kdaj kaj več kot to user posted image
V MOstecu so bili 3je marčki. Vsak na svojem koncu igrišča, večinoma user posted image .
Punce, lep vikend želim!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
11.7.2008 20:33:53   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Crocs-vem da se gumpke dodatno kupi, samo tile majo že original čebelice, pa imenujejo se neki na H...Za

Holey Soles user posted image . Mi jih mamo. Ful so mi hude user posted image

tejčica - user posted image user posted image  za študij. Kaj pa študiraš? user posted image  Si pa ne predstavljam, kako bi še kaj zraven študirala. Še tisto, kar moram za službo, mi nikakor ne uspe user posted image  Res si carica user posted image user posted image

sonchek, Pikca - user posted image user posted image  super slikce

draja - super, da je služba tako lepo zalaufala user posted image  Boš vidla, tudi Živa se bo prej ali slej navadila na vrtec user posted image
Poroka je uspela, bilo je lepo. Otroci (še od sestre) sta bla pa ful face in so bili poleg neveste in ženina glavan atrakcija dneva. Žiga je omagal ob 11h, Ana pa ob 1 h ponoči. Kljub glasbi v sosednji sobi so pridno spali user posted image user posted image user posted image
Evo še ena slikca
user posted image

skačica - a nam mal skomine delaš z morjem user posted image  Mi gremo pa v nedeljo za 8 (mogoče celo več, če najdemo še kak fraj apartma) na morčija. Tudi komaj čakam user posted image
user posted image  za dojenje

dajadada - user posted image  za dopust

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.7.2008 9:28:00   
skačica
jutro!

Evo, mož je šel v trgovino, Izo je odpeljala babica ven, jaz se pa pripravljam na delo, ki me čaka. V ponedeljek gremo za 13 dni na morje in je treba mal stvari pripravit pa še mal pospravit po bajti. Ampak sem si zdele za RR cajt vzela.

Najprej moje poročilo: Ize ne dojim že četrti dan in mala vse skupaj kar dobro prenaša. 1x na dan mi sicer malo zateži, ampak ni panike. Ne vem pa kako bo na morju, ko bom v kopalkah in bodo zize kar naprej na dosegu. Ampak zdej bomo vztrajali, ker smo že tako daleč in upam, da ne bo prehude panike.
Mleko sedaj dobi za zajtrk v lončku ali v kozarcu pa kakšen jogurt poje. Upam, da je dost, jaz ga sploh ne pijem, ker imam LI pa prav tako živim...

Včeraj, ko sva se pripravljali za spanje se je mala full smejala in jaz opazim, da ima zadaj v ustih nekaj belega. In ima oboje zg. štirice že zunaj. Zdaj ima 7 zob in sicer vse štiri enke, eno zg. dvojko in dve štirici. Ta pa res ne gre po pravilih...user posted image

Drugače je pa pridna, ta teden ni prav nič trmarila, zelo rada pri mami skače v trampolinu(seveda jaz zraven skačem in jo držim za rokice), začela je malo ponavljati besede za mano,...in tko, skratka luštna je...

komarji...jaz pa letos še nisem imela veliko srečanj z njimi, niti Iza. Imamo pa obe spreje in sicer ima Iza Zanzy baby, ki vsebuje naravne sestavine, jaz pa Bens 30 al nekaj takega.

sezam- kok lepa sta bila tvoja otročka na poroki. Krasna slikca...user posted image  Sicer pa uživajte na morju.

Še kaj?  Grem, se še kaj javim....

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.7.2008 18:38:18   
Dajadada
Pedipedke: saj vem, da se je že ful debatiralo o tem, ampak zdaj sem jih hotela naročit in vidim da so največje 13,3 cm (18-24 m). Naš je prerastel robeezke 12-18, čevlčke ima pa vse št. 21 in so še glih za glih. Nogo sem mu pa namerila mal čez 13.
Koliko imajo vaši velike pedipedke?
Pol sem pa gledala še ELK kids na www.malamasa.si je pa velikost 18-24 mesecev 15,2 cm. A s temi ELK ima že katera kakšne izkušnje?  

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 12.7.2008 18:40:07 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.7.2008 19:16:43   
tinaaja
Dajadada, Brina ima une fisherprice sandalcke tud 21. Sicer ji niso na knap, ampak pedipedke ima 18-24 pa so ji zelo na komot. Vsaj cm lufta spredaj. Osebno so mi pedipedke boljsi kot copatki ala shooshoos ... 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
12.7.2008 20:28:46   
Žabika
dajadada: jaz ti ne morem kaj dosti pomagat, ker tudi sama kar obupavam nad temi številkami. Nobene enotnosti ni pri teh proizvajalcih. Hanine Pedipedke so 12-18 in so ji zaenkrat še prav, pa mislim, da ima nogo tam nekje okoli 20. Imajo pa fantki res ornk večje nogice, tako da ... najbolje je kupit nekaj kar lahko sprobaš na Nejcu.

komarji: mi2 s Hano, če imava očija zraven ne rabiva nobene zaščite in jo tudi ne uporabljava. Hano pa itak še ni pičil noben komar. Enega sem zadnjič v Mostecu vidla na njej, ampak so ga moji hitri prsti prepodili. Bi pa jaz dala Raid v vtikač, pa namazala bi pik z Helpic Junior.

skačica: bravo za odvajanje od dojenja. Mi2 še kar vztrajava, en in edini poskus, da bi ukinili večerno dojenje se je končal z jokom. In to mojim.

kakav: zvečer ga Hana uspešno po slamici spije. Me zanima, a tiste, ki ne dojite to uporabite za uspavanje; torej po večerji spije še mleko? In kakšno količino jim pripravite?

mleko: katero mleko uporabljate?

nahrbtnik: zanima me za otroški nahrbtnik za v vrtec. A to otrok potem sam nese? Kaj spravite vsak dan nekaj novega notri? Kaj npr.? In seveda katere nahrbtnike imajo vaši otročki. Se malo pripravljamo na vrtec in me zanima.

Uf se mi je enih vprašanj nabralo v glavi. Prosim, prosim za odgovore.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
12.7.2008 21:52:02   
tinaaja
ZA lahko noc pa tole, da se se ve mal zamislite, kok gre cas hitro - prehitro... Marcevke 2009 so ze v polnem zagonu user posted image No srecno vsem user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
13.7.2008 8:02:55   
Lejci
jutro

pri nas smo auf že od 5 user posted image  js bi še spalaaaa..... Sva že pobarvali 5 strani v barvanki, nahranili vse igrače... zdej počasi pa greva ven.

Ful mi je fajn, da se je v zadnjih tednih naučila uporabljat "ne" in "ja", če jo kaj vprašam, pove... recimo če bo kakala, če je lačna, žejna in podobno.

V petek je prvič prišla iz vrtca z 2 odtisoma zob na rokah. Na zgornji strani dlani je pogrižena do krvi, na podlahti pa ina dobesedno celo celjust izrisano user posted image .

S katerimi igračami se vaši malčki najraje igrajo notri? Ko je recimo dež? meni se zdi, da bo počasi treba kaj novega nabavit, pa zbiram ideje user posted image . Ines trenutno rada barva in riše, vstavlja like, gleda knjige in brska po mojem predalu s špangami in gumicami user posted image . To ji je trenutno najbolj všeč user posted image

Mleko sveže s 3,5 mm. Kupujem v Hoferju.

Kakav - spije zvečer iz njenega lončka ali kar iz šalice. Ne uporabljamo za uspavanje nič, kerji, ko ima enkrat umite zobe, za pit dam samo vodo..

Nahrbtnik ima od Mymy, nosi ga sama sicer ne, notri pa spravim obvezne "rekvizite" - rezervni bodi, kratke hlačke (če nima že v vrtcu), dudo, flaško in njenega dojenčka.

Komarji - tudi mi mamo Zanza od Chioccota za ven, ponoči pa raid v vtičnici. Kemija gor ali dol...

user posted image  vsem, ki še dojite. Moja sploh več ne ve, zakaj so joške user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Marcevke 2009 so ze v polnem zagonu user posted image No srecno vsem user posted image

Sem včeraj vidla in me je čist šokiral user posted image  

Še eno vprašanje - a je katera v zadnjem času kupila od Sebamed kremo proti pleničnemu izpuščaju? Je nikjer ne dobim user posted image

< Sporočilo je popravil Lejci -- 13.7.2008 8:05:43 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
13.7.2008 8:19:52   
Žabika
Lejci hvala za odgovore.
No mi smo pa pokonci od 5:50. Najprej sva se malo pocartali v postelji (najbolj obožuje če jo praskam), potem pa odkolovrati s postelje in se vsaj za pol urce sama s čim zamoti. Si vzame knjige, se spravi v moj stol za dojenje in jih glasno komentira. Zelo rada v zadnjem času tudi prazni njej dovoljene predale, se maže s kremami, čečka po papirjih in posluša CD-je in zraven noro pleše, ploska in se afna.

Tudi Hana oblada ja in ne, tako da je res zdaj malo lažje. Za ja sicer samo zelo očitno pokima z glavo, pri ne pa še zraven zamahne z roko. Tudi klicat me je začela, sploč če kaj zelo hoče, ali če pade.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
13.7.2008 8:46:37   
tinaaja
No mi smo pa pokonci od 5:50.

se javljam v klub user posted image

Mleko - tisto k je pri roki, ker ne pije vsak dan tko da ce ze poje 2 zlici kaksnega linota je vseen, ce dobi najino 1,6. Poje ga pa vsake 2 tedna morda user posted image Nasa P itak svetuje alpsko polnomastno.

Nahrbtnika se nismo kupili, ker ga ne rabimo - vse zadeve za preoblect ima pri varuski, ona jih tudi pere - ko pride v varstvo jo preoblecejo v tiste obleke, tko da gre domov friska user posted image

Dojenje - moj mozek je ze obupal, da se bo mala kdaj odstavila user posted image Ponoc sem prelena, da bi jo na rokah uspavala, tko da ... ocitno mi se pase user posted image No tezko mi ni pa velikokrat prav pride user posted image

Govor - no brina lapa na polno, al nic kaj konkretnih besed user posted image Ocitno bo mal kasneje ona zacela..
Igrace - knjigice knjigice knjigice.. mamini lasje ... mamina denarnica + vse tisto, kar se ne sme. pol clementoni kocke, aja, zacela je risat,.. pa tko

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 8:48:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
13.7.2008 10:41:22   
malička
Prav lep pozdrav vsem skupaj po doooolgem času, prebirala nisem vsega za nazaj ker je enostavno preveč nin ni časa....sanja je po starem, razen da je pravi mali razgrajač, najino zdravje je tok tok tok super razen zobki jo malo matrajo imamo jih že 12 pa še kar rinejo ven, v petek smo se vrnili z morja kjer je sanja dobesedno uživala, na vodo je bila čist navdušena in je sploh nismo mogli spraviti iz nje drugače pa vse po starem, bom probala prilimati par slikic če še znam seveda.... pa lep pozdravček vsemmmmmmm!!!!
user posted image
pa sem ti rekla mami da ta košara ni namenjena obešanju perila.....

user posted image
mmmmm upam da je voda na morju tudi tako dobra kot ta iz bazena

user posted image
joj to slikanje dan za dnem....

user posted image
a ga vidite.......moj jezik:)

user posted image
me vidite...ja v tistem rumenem obroču sem jaz, pa sem rekla mami da znam plavat pa me je nabasala v tza trapast obroč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
13.7.2008 11:49:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

kakav: zvečer ga Hana uspešno po slamici spije. Me zanima, a tiste, ki ne dojite to uporabite za uspavanje; torej po večerji spije še mleko? In kakšno količino jim pripravite? Za uspavanje ne, če je za večerjo namazan kruh pa običajno popije zraven še 1dl kakava v skodelici (če mu paše, seveda user posted image ).

mleko: katero mleko uporabljate? Alpsko 3,5

nahrbtnik: zanima me za otroški nahrbtnik za v vrtec. A to otrok potem sam nese? Kaj spravite vsak dan nekaj novega notri? Kaj npr.? In seveda katere nahrbtnike imajo vaši otročki. Se malo pripravljamo na vrtec in me zanima. Mami zaenkrat nese in otroka in nahrbtnik user posted image . Vsak dan ima noter 2-3 komplete za spreoblečt in copatke. Ob ponedeljkih pa še bidonček za vodo, ki ga čez teden pustimo v vrtcu. Rukzak mamo pa od Sevi.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......