|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
29.4.2008 16:33:00   
Zamima
Jaz sem pa dobila nagrado v nagradni igri RR, polpenzion za dve osebi - vikend paket  TUKAJLE

user posted image user posted image user posted image , ste mi kaj fouš? Pa ravno en dan po mojem rojstnem dnevu je termin, a ni super darilo? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
29.4.2008 16:44:46   
Nogavica
Super, Zamima! Čestitke user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
29.4.2008 17:14:11   
Eva2008
Sem vas komaj našel. Eva mi je naročila, naj vas malce spomnim, da ima danes Barby84 rojstni dan. Skrbna tale moja žena.

Da vam povem še to: danes sem postal očka. Rodili sta se Tia in Hana.

Boštjan

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
29.4.2008 17:26:16   
Zamima
waaaa, boštjan čestitke ob rojstvu princesk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
29.4.2008 17:35:42   
Nogavica
Eva in Boštjan, čestitke ob rojstvu deklic! user posted image user posted image user posted image

In čestitke barby84 za rojstni dan! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
29.4.2008 19:09:13   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Eva in Boštjan, čestitke ob rojstvu deklic! user posted image user posted image user posted image

In čestitke barby84 za rojstni dan! user posted image

se pridružujem čestitkam, ter želim veliko zdravja, cartanja, ter prespanih nočiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
29.4.2008 19:09:29   
krfjolca
Malo mi je sicer hecno čestitat nekomu, ki niti ne sodeluje niti ne bere, ampak OK. user posted image
Boštjan, povej svoji ženi, naj pove Barby, da ji čestitamo.

Vse najboljše, Barby.

Pa čestitke tudi vama za dvojčici.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
29.4.2008 19:50:44   
viv_
Čestitke vsem, najbolj pa tebi Zamima user posted image user posted image user posted image

Mi2 z mojim pa jutri šibava za 4 dni v Švico. Greva skoraj da "back pack" varianto user posted image  No, greva z avtom, ampak bova spala kar v avtu, po kampih. Program sva si naredila kar natrpan, tako "za dušo". Sicer mi bo verjetno na Fernetičih že dolgčas po tamalih dveh, ampak moram. Mal napolnit baterije, pa da sva mal sama skupi... Komej čakam! Zdaj pa samo še upam, da bo vreme zdržalo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
29.4.2008 20:23:29   
Aja1
Zamima, super za nagrado user posted image user posted image user posted image

barby, vse naj, naj (če to bereš).user posted image user posted image user posted image

Boštjan, čestitke za dvojčici.user posted image user posted image user posted image

Danes popoldan sva šli z Nejo pa malo do moje stare mame, kjer smo se dobile sestrične na kupu (seveda z otroci). Je bilo full lušno. user posted image

V vrtcu so dobili pa sliko (portret)...in naša na sliki joka. Kaj naj zdaj tako sliko obesim na steno? user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
29.4.2008 20:23:50   
Aja1
Viv, uživajta!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
29.4.2008 20:30:27   
Anonimen
Čestitke za rojstni dan, Barby! user posted image user posted image user posted image
Pa seveda čestitke ob rojstvu hčerkic, Eva & Boštjan! user posted image user posted image user posted image

Aja1, jaz bi sliko vseeno izobesila. Saj življenje ni samo smeh in veselje. Upam, da se to ne sliši čudno, pač moje mnenje. user posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
29.4.2008 20:32:01   
Anonimen
Sem vedela, da sem pol stvari pozabila.
Nogavica čestitke za uvrstitev v drugi krog in srečno!
Zamima, čestitke za prejeto nagrado!
Viv, imejta se s tastarim skrajno fino fajn.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
29.4.2008 21:11:36   
Aja1
Evo, takale slika je (sem jo slikala, zato se vse nekaj sveti)

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
29.4.2008 21:52:29   
atanja
ČAu!
Zamima-čestitke.

Pa Boštjanu in Evi za dvojčici. In BArbi za roj.dan!

Nogavica še naprej držim pesti, da boš sprejeta!!!

Aja jaz bi jo tudi obesla.

Drugače je s tedovo kožo vredu sam k ga mažem pa ker kapljice je. drugače se mu takoj spet spusti.
Midva sva pa 10dni sama...user posted image user posted image  Pa mi je ful grozn. Ma že tako mava midva ful natrpan urnik, pa res mamo skor vsak dan neki in bi lahko tele 4dni izkoristili. Sam je bla res dobra šansa in bi blo škoda da jo zamudi pa sem bla valda za da naj gre. sam zdaj mi je pa žal. Sej če pa ne bi šel bi mela pa slabo vest pa bi blko še slabš.
No jutri delam cel dan ker nimam študent pa mami gre po teda. Pol pa sem dva dni frej. V soboto grem pa po šihtu prespat k sestrični. Pa vmes sem ful zmenjena z vsemi tako da mislim da bo hitro minilo.

V četrtek sem pa obljubla mojmu k je njemu blo mal hudo d ače pridejo čez dan bom malega iz vrtca vzela pa ga bova na brniku čakala.

Zdele mam pa barvo gor in moram it si sprat kmal.

A srečanje bo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
29.4.2008 22:37:11   
Zamima
Punce hvala za čestitke user posted image .
Aja1, ful je lepa Neja user posted image , jaz bi sliko vsekakor obesila na steno user posted image user posted image user posted image ,...kljub temu, da je bila jokica,... Jaz bom jutri vprašala, če se naši sploh bojo kaj slikali user posted image , pa niti enega sestanka še nismo meli user posted image .

naša je danes komaj zaspala user posted image , nimam pojma kaj jo spet muči user posted image .

Upam na mirno noč.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
29.4.2008 22:40:15   
Zamima
Neja ima pa skoraj iste laske kot Zala - kodrčke user posted image  user posted image

Atanja, naj ti 10 dni hitro mine user posted image

Za srečanje sem načeloma za, ampak se ve, ki ste bolj zaposlene (službenoobvezne) zmenite kak vam odgovarja, midve se bova že prilagodili user posted image , razen tisti vikend od 6.6. ne pride v poštev, ker bomo takrat koristili mojo nagrado user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
29.4.2008 22:41:22   
Zamima
Barby, čestitke, če nas bereš user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.4.2008 7:47:46   
Anonimen
Saj je pa ja zelo lepa slikica, Aja1. Kakšni kodrčki. user posted image
Atanja, naj ti dnevi brez user posted image super hitro minejo in user posted image za Teda. Kdaj gre na testiranje?

No, midve pa bova danes po kar dolgem času zopet lahko šle ven na sončeka, jupi. user posted image Vročine ni več. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.4.2008 10:31:21   
Zamima
Muca maca, super, da je Ana bolje user posted image user posted image ,...

jaz sem pa zdaj iz mesta, sem šla malo šopingirat user posted image , tak, da mam nove športne balerinke, pa tamala ima sandalčke (spredaj zaprte, ob strani pa luknjice user posted image ), pa zala ima 4 nove majčke in 4 legice al kak se jim že reče user posted image (triko-ji menda user posted image ), sem dobila vse 50% znižano, pa jaz imam nove hlače pa 3 majčke vse sem dobila smešno poceni, ampak če zdaj pogledam, pa moram še danes kupit plenice v Mullerju, pa čokolino, pa še mogoče kaj, pa skoraj več ne bo denarja user posted image , pa da ne omenjam, da mam ta mesec zavarovanje hiše user posted image . Bokve kolk me bo še to koštalo user posted image .

Sicer pa se paše malo odklopit, pa nekaj za sebe kupit za dušo, čeprav  mimo stvari za Zalo še vedno ne morem user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
30.4.2008 11:36:31   
majas
Ojla...
zakaj ni rr delal, par dni nazaj...hm...

midve sva vredu, komaj čakam praznikov. Še samo danes popoldan v službo, potem pa dooomaa... bove pa kar same user posted image moj je šel danes spet na furo. ah ja.. pa tako sem se veselila da bomo vsaj malo skupaj.

Grem kuhat, kaja spančka..

BArby vse naj naj.. in zamima SUPEEERuser posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
30.4.2008 11:39:10   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Čer. Mi smo se pa danes potepali. Smo izpolnil obljubo in je šel Miha s kolesom na sprehod user posted image  Jutr gremo pa po en tricikl za Špelo.

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Datumi za srečanje (spet):
  • 3.
  • 11.
  • 18.
  • 25.5. in

• 01.6.

Dajte predloge, punce. user posted image

Nam vsi datumi odgovarjajo, zaenkrat user posted image  MucaMaca nč bat, tortice padejo user posted image , sam v ZOO jih boš mogla sabo prnest se mi zdi. user posted image

ko se boste odločili se bova organizirali, midve prideva tak z vlakom, če se ne bova drugače dogovorili s kako mariborčanko user posted image

z nama a ne user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
30.4.2008 12:17:35   
urška76
Dan!
Spet vas celo večnost nisem brala. Zdej se mi pa tud ne da za nazaj brat user posted image
Še zdele sem gor sam zato, k mi je mož reku, da bova kako rekla. Naša bejba spi namreč, Miha je pa na počitnicah.
Sem pa včeraj in v ponedeljek delala, pa se mi je tko trapast zdel. Dela ni blo nobenga pametnega, pa še full lanskega dopusta imam, sam me ni pustila na dopust. Dons sem si pa kar izborila. K sam zato, da sem tam, pa v luft gladat se mi pa tud ne da. Pa še v nedeljo me je čebela pičla, pa me je noga bolela.
Zamima čestitke za nagrado, Barbi vse ta naj bolš, če nas še kdaj prebereš, Viv ti pa uživej s ta starim.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
30.4.2008 12:53:58   
urška76
No zdej se pa moj možek noče nič oglasit. user posted image
Kako ste se kaj za srečanje zmenile? Naš otroc zdej pijejo actimel. Upam, da bo kej učinka. Miha ma namreč vneto uho (sicer čisto malo, pa vseeno), mala ima pa uč vnet.
Držte pesti, da bosta do petka ok, k gremo v Postojnsko jamo. Upam, da bo Mihu zanimivo.
Zdej grem pa likat, mam tako goro, k sem posušila, pol pa nisem takoj pospravla perila.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
30.4.2008 12:56:49   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

No zdej se pa moj možek noče nič oglasit. user posted image

NI časa... fantje majo slabo vest user posted image ...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
30.4.2008 13:02:20   
urška76
Špela: Ooouugiiii! (to sem jaz, pa Miha, pa še kdo...)
Miha: O ti moj mladi očka...

Dej že ta podpis spremen, k ni več aktualen user posted image

Drgač pa paz, da navš mel ti slabe vseti user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......