Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 14:23:23
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Sem se pa zdaj nasmejala. Naša Neja ima novo besedo - bajsa . To je telebajsek . Stoji sredi sobe in kliče bajsa, bajsa Dobro, da si me spomnila, ker sem čisto pozabila, da sem ti še nekaj dolžna. Živa jih pa še vedno imenuje Nini ali Nina (ko misli vse skupaj) . Drugače je Tinkibinki Bipi, Lili in Po sta pa obe Po. So pa zdaj pri nas že manj aktualni. Zdaj se je začela Fifimanija. Že imamo doma zbirko Cvetličnikov (Fifi, Vijolico, Čmrleka in Trobentico).
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 15:03:51
|
|
|
|
krfjolca
|
Našemu pa bajski sploh ne potegnejo. Ima pa Nodimanijo in Pepamanijo. Vep kak je hecen, ko ga vprašaš, ali bi raje gledal Nodija ali Pepo Ko se revček ne more odločit in se pol sam nase jezi.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 15:09:13
|
|
|
|
Zamima
|
naša pa ni šanse, da bi gledala Tv, edino videospot kaki, če ji je glasba všeč, potem pa pleše zraven . Risanke pa ni šanse
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 15:18:22
|
|
|
|
Zamima
|
še mere - danes so jo stehtali in izmerili : 82 cm 8.800g
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 16:12:24
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Našemu pa bajski sploh ne potegnejo. Ima pa Nodimanijo in Pepamanijo. Vep kak je hecen, ko ga vprašaš, ali bi raje gledal Nodija ali Pepo Ko se revček ne more odločit in se pol sam nase jezi. Živa se pa nikoli ne more odločiti med Fifi in Pingom. Pa jo vprašam in govori Sisi, sisi, ko pa dam not dvd pa začne Bibin (pingvin), tako da se na koncu odločim sama. Telebajske sem ji pa danes uturila, ker sem jih že malo pogrešala.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 16:13:10
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima še mere - danes so jo stehtali in izmerili : 82 cm 8.800g Zala je pa prava manekenka.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 16:24:02
|
|
|
|
Zamima
|
ja, edin pameten doktor do zdaj ki je rekel, da je primerno prehranjena
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 16:28:39
|
|
|
|
krfjolca
|
Naš pa pravi delfinu "emim". Pingvin je pa "imim" . Z merami smo pa pri nas nekje okrog 13 kg in 83 cm.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 16:50:04
|
|
|
|
Zamima
|
Anže se je pa ful potegnil, a ne?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 18:48:32
|
|
|
|
krfjolca
|
Ja, predvsem jezik ima vedno daljši
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 18:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima naša pa ni šanse, da bi gledala Tv, edino videospot kaki, če ji je glasba všeč, potem pa pleše zraven . Risanke pa ni šanse Ana je ista. No midve sva nazaj iz bolnice, zaenkrat je vse ok, srčno upam, da tako tudi ostane.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 18:53:30
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Ja, predvsem jezik ima vedno daljši
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.4.2008 20:13:02
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Z mojo službo očitno ne bo nič. Me nočjo poklicat, pa tko bi rada menjala. Boste pa še kdaj pesti držale. Sej v prvo pa res ne morem dobit. Statistično nemogoče . MucaMaca držim pesti, da bo vse ok. Nogavica teb pa več sreče s službo, kot sem jo imela jaz. In vsem ostalim, ki iščete službo tudi seveda. Naša mala je pa pravi . Ko jima (Mihu in Špeli) nisva hotla dat več bonbonov, je malča čisto ponorela in začela odrivat Miha. Kot, da ima on kaj s tem, da ne dava več sladkarije. Naša mala je čisti odvisnik od cukrov . Miha je v štirih letih pojedel manj sladkarije, kot jo je Špela do sedaj se mi zdi. Je pa problem, ko ne morem dat na mizo piškotov (ko so kaki obiski) in prepovedat otrokom, da jih jemljejo. Samo potem mali vzame enega ali dva in se gre naprej igrat, mala pa visi ob mizi, dokler je kaj v skledčki. Pa še vsem se tako fino zdi, k takooo zelooo lepo je. Risanke: Mala obožuje risanke na francoski televiziji TiJi. So tiste luštne: Franček, Nodi, Medvedek Rupert, Mali Potam, Gozdni prijatelji. In zdej mala že francoske pesmice poje zraven. No melodijo mrmra, govort še po slovensko ne zna. Šibam pravljico brat...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.4.2008 8:19:40
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Našemu pa bajski sploh ne potegnejo. Ima pa Nodimanijo in Pepamanijo. Vep kak je hecen, ko ga vprašaš, ali bi raje gledal Nodija ali Pepo Ko se revček ne more odločit in se pol sam nase jezi. Pri nas je tudi Nodi zakon. Ga kliče nono(no)
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.4.2008 9:32:30
|
|
|
|
krfjolca
|
Oho, Marella je še med živimi Punce, kako ste se odločile glede srečanja? Zgoraj nekje so možni datumi, dajte se napisat, pa če vam lokacija ustreza.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.4.2008 10:52:40
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz se ne bom nič napisala, ker res ne vem za naprej (saj sem zadnjič napisala, kako so naši vikendi). Ko se boste zmenile za datum, bomo pa takrat videli, če lahko pridemo ali ne. Upam, da bomo lahko.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.4.2008 14:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Odziv glede srečanje je zopet precej mlačen. Bom spet prišparala pri torticah!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.4.2008 20:27:58
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Neja spi in se davi ob kašljanju . Glede srečanja. Jaz lahko povem samo en teden vnaparej, ker moj še ne ve, kako dela kasneje. Upam, da se dobimo v čimvečjem številu. Nogavica tudi jaz sem pozabila poslati prazen dvd. Bom v kratkem. Marella, večkrat se oglasi.
|
RE: November 2006 - 3. del 24.4.2008 20:34:27
|
|
|
|
urška76
|
Čer. Mi smo se pa danes potepali. Smo izpolnil obljubo in je šel Miha s kolesom na sprehod Jutr gremo pa po en tricikl za Špelo. IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Datumi za srečanje (spet): - 3.
- 11.
- 18.
- 25.5. in
- 01.6.
Dajte predloge, punce. Nam vsi datumi odgovarjajo, zaenkrat MucaMaca nč bat, tortice padejo , sam v ZOO jih boš mogla sabo prnest se mi zdi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.4.2008 20:53:45
|
|
|
|
krfjolca
|
Jaz pa danes predzadnjič delam. Mi je kar malo hudo . Ampak sem preveč ponosna, da bi si zdaj premislila. Sva imela danes z direktorjem strašno konstruktiven pogovor, ko sem prišla razložit svoje razloge za odpoved . Ne vem - nekako se ne znam spustit na tak nivo, itak se mu pa ne da nič dopovedat. Upam, da mu bo kdaj kapnilo, da nekaj ni v redu, če folk tako pogosto odhaja . Ker zdaj nas je pa že kar nekaj šlo stran zaradi njegovih izpadov. Bedasto, v glavnem. In ja, bom pogrešala to službo, ker itak nisem tu zaradi denarja (ker je čisto premalo plačano). Grrrrrr, kak me to jezi, ko nekomu sploh ne gre v glavo, ko nekaj razlagam! Še mulcem v 6. razredu se da več dopovedat!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 9:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Ku-ku! Kje ste vse? No danes bo izgleda, da kar lepo vreme, jupi. Včeraj smo bili skoraj cel dan zunaj, malo na vrtu, malo na zelenici pa je minil dan kot keks. Ana res uživa sto na uro zunaj. Reakcije na cepljenje (še) ni nobene. Sem pa prebrala, da ta običajno nastopi šele 7-10 dni po cepljenju. Tako, da še zna biti pestro naslednji teden. Upam na najboljše seveda. Drugače pa smo žalostni pri nas, moj stric ima namreč že v tretje raka.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 16:12:31
|
|
|
|
Zamima
|
Ojej krfjola, a kar odpoved si dala? , torej spet držimo pesti za novo službo? Držite pesti tudi za mene, danes sem dve prošnji poslala in sem čist zmozgana, ker smo v klubu razmišljali kaj vse treba in podobno, pa vam povem, da me zdaj kar glava boli od tega . Mucamaca za strica!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 16:17:24
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Čer. Mi smo se pa danes potepali. Smo izpolnil obljubo in je šel Miha s kolesom na sprehod Jutr gremo pa po en tricikl za Špelo. IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Datumi za srečanje (spet): - 3.
- 11.
- 18.
- 25.5. in
- 01.6.
Dajte predloge, punce. Nam vsi datumi odgovarjajo, zaenkrat MucaMaca nč bat, tortice padejo , sam v ZOO jih boš mogla sabo prnest se mi zdi. ko se boste odločili se bova organizirali, midve prideva tak z vlakom, če se ne bova drugače dogovorili s kako mariborčanko
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 17:12:17
|
|
|
|
krfjolca
|
Zamima, odpoved sem dala na radiu, ki je moja honorarna služba, delam 1x na teden. Primarna služba ostaja in sem zadovoljna ;) Ni treba držat pesti, ker ne bom zaenkrat nič iskala drugje, imam že tu dovolj dela. Denarja pa tam kaj dosti niti ni bilo, je bilo res bolj za hobi. Če bi bila zaradi denarja tam, bi se že zdavnaj poslovila.
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 25.4.2008 17:13:09 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 18:37:09
|
|
|
|
Zamima
|
aja to, uf, še dobro, da ti je v šoli fino
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
katero ime vam je bolj všečlajlaLarisa (
76%)
Anais (
14%)
Latisa (
10%)
Število vseh glasov: 305Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!