|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
25.4.2008 19:01:04   
Aja1
Dober večer.

Neja spi. Je šla danes popoldan kasneje spat (šele ob 14ih), ker sva imeli tukaj mizarja (nam je nekaj naredil). Sem ji dovolila spat samo 45 minut (ja, grozna mama user posted image ), ker sicer zvečer ne bi šla kmalu spat. Jutri zjutraj gre namreč v varstvo že zgodaj in mora biti naspana. Midva greva pa na morje prikolico pomagat postavit. Drug teden pa samo upam, da bo moj kej frej in pičimo za kakšen dan na morje. user posted image

Zdaj pa čakam, da pride iz službe in mi prinese sveži šiptarski burek user posted image . Njami.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.4.2008 22:28:56   
atanja
A vam povem skrivnost? da se mi ne da zlikat stvari kljub temu da sem v zaostanku. Sam se mi res ne da in grem spat.
Sem rekla mojmu k ga danes ni da pride jutri v čisto pa vse polikano da bouser posted image .

Jutri mamo maturanca. PA se mi ne da it k bi rajš vse poštimala pa bi blo. Sm pa fulll nabavljala zadnje dni. Svoje čevlje, pa žabe pa modrc-sam mam problem k ga moram it zamenjat.

Mali je ta teden ful bolj k sem ga mazala z ekocemom. Sam sem ga po parih denh nehala p če se bo pojavlo spet ga bom takrat.
No je pa danes imel z mano prvi pogovor da se ne sme tepsti-ker  se je v vrtcu stepu. Ah kaj me še čaka, če že pri 16m dela to?user posted image

Lepo bodite. Pa srečenje glede na to da sva sama in bova za praznike tavala okrog bova mogoče tudi midva uletela.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.4.2008 22:40:24   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

A vam povem skrivnost? ... 

Sem že mislila, da imamo novo nosečko. user posted image

Ne da se mi danes nič kaj pisat. 
Malo sestavljam "slovar" Živinih besed, da ga bom vložila v knjigo Moj otrok, zraven se pa vsake toliko nasmejim, ker ima enih par besed prav hecnih.

Na razgovoru je bilo o.k. Sicer sem bila pred njim fuuul živčna in sem se prav bala, da bom zaradi tega preveč mutila, ampak sem se sprostila, takoj ko sem vstopila. V začetku naslednjega tedna me bodo obvestili, kako sem se odrezala. Zdi se mi, da sem naredila kar dober vtis, ampak se nočem preveč veseliti in delati utvar, da ne bom preveč razočarana, če mi ne uspe.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.4.2008 17:04:56   
Anonimen
Ana je danes popoldan dobila vročino. Je pa sicer živahna in se vede čisto običajno.
Mogoče so pa krivi zobki. Izraščajo ji namreč kar štirje.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.4.2008 17:53:31   
viv_
Dan!

Spet po 100 letih... ampak nekako se ne dogaja nič takega, da bi sproti pisala...

No, prejšnji teden se je v petek upokojila Zarjina vzgojiteljica in smo vsi user posted image . Škoda, pa tako fajn je bila...

Naša Zarja je fejst punca user posted image  Trenutno sem najbolj ponosna, da smo ukinili voziček in hodimo povsod peš. user posted image  Ni ji problem priti nikamor, lepo hodi za rokico, v smeri... Edino premikamo se še po polžje. Quinnija bom prodala, marelo bom imela pa še v rezervi, če je treba kam na brzino letet, sicer pa po Kranju vse lepo obhodiva peš!

Evo, moji dve rožici:

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.4.2008 16:31:26 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.4.2008 18:50:07   
krfjolca
Luštni sta user posted image

Pri nas se voziček praši v kleti že ene 4 mesece. Takoj ko je dobro shodil, ni bilo več šans da ga vozimo v njem.

Danes zadnjič delam user posted image
Se nalivamo s pirom in se zezamo user posted image . Če bi bilo vedno tako luštno, se mi ne bi tako mudilo stran.

Viv, kdaj se bomo potem dobile na čveku? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.4.2008 18:57:02   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Viv, kdaj se bomo potem dobile na čveku? user posted image

Enkrat po prvomajskih... Midva s tastarim user posted image  v sredo šibava nekam za 4 dni. Še ne veva čist točno kam...

Sem bla pa v sredo na enem pogrebu v Nakem, sem se nate spomnla, k sem bla v vaši ulci...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.4.2008 19:22:25   
Aja1
Čer.
Mi smo doma....vsi zmatrani. Neja je bila tako gotova, da je zaspala v eni minuti. Zgleda, da sta jo tašča in tast kar fejst terala user posted image user posted image user posted image
Midva sva bila pa na morju, kjer smo postavili prikolico. Zdaj sta naša dva ostala tam do ponedeljka, v petek pa pičimo mi na morje do nedelje user posted image . Upam le, da bo vreme in Neja ok.

Krfjolca, uživaj zadnji šiht.

Glede vozička - naša se tudi noče več vozit v njem. Tavelikega bomo počasi kar pospravili, marela bo pa še za na morje za vsak slučaj. Ponavadi gre na sprehod peš (hodi kakor jo piči - včasih lepo, včasih obup) ali pa jo potiskam v triciklu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.4.2008 19:59:59   
Nogavica
Mi pa voziček še vedno uporabljamo, ker Živa svoj dnevni spanec (1-2 uri) odspi v njem. V postelji čez dan nikoli ne spi tako dolgo. Sicer ga pa drugače ne uporabljamo. Če kam gremo, hodi peš, malo jo nosiva, če hoče (redkokdaj), v trgovini je pa itak v nakupovalnem vozu.

viv, ful sta luškani tvoji punci. user posted image

MucaMaca, user posted image za Ančko.

krfjolca, naj ti zadnji šiht ostane v lepem spominu (pa ne pretiravat s pirom, da se ga boš sploh spomnila user posted image ).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
27.4.2008 10:24:37   
atanja
ej sam na hitr tamla je dobil take pikice k mozolčke tam kjer je mel močno koprivnico. MAl me je strah d aniso kake piki-rdečke al pa norice. Sam ma samo na teh predelih pa nima vročine niti ne srbi ga

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.4.2008 12:03:32   
Zamima
Viv, kak sta lepi user posted image .
Nogavica, je kaj novega s službo? Jaz sem napisala zdaj kar nekaj pošenj in upam na najboljše - da me vsaj na kak razgovor pokličejo user posted image , res bi že rada imela neko službo user posted image .
Kot običajno se mi nič ne da, Zala se je napapcala pa zdaj spančka, mi bomo meli kosilo pol pa malo ven na sončka. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.4.2008 15:36:30   
Eva2008
Pozdravljeni.

Pišem vam, ker me je vaša prijateljica Barby84 prosila, naj vas lepo pozdravim, da vas pogreša, vendar trenutno nima časa, da bi se vam sama javila. Je pa obljubila, da se vam javi kaj na vaš forum. Upa, da jo še vedno poznate in da jo kaj pogrešate.

Lepo preživite sončno nedeljsko popoldne.

Eva

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.4.2008 15:56:03   
Nogavica
Eva2008, hvala za pozdravčke od barby84. Seveda je nismo pozabile. Pozdravi jo nazaj. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.4.2008 15:57:26   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Nogavica, je kaj novega s službo?

Včeraj sem imela razgovor, zdaj bom pa čakala, da vidim, kaj bodo sporočili. Če sploh bodo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
28.4.2008 9:55:34   
Anonimen
No Ana ima že tretji dan vročino. V soboto so me v dežurni ambulanti kar preko telefona odpravili. user posted image Dajemo ji Calpol sirup in pa ponoči Voltaren svečke. Seveda imava zopet srečo in naša P ta teden ne dela zaradi bližajočih se praznikov. Kličem in kličem, in nobenega ne prikličem. Se greva zdaj pa vseeno pokazat v zdr. dom.

Barby, lep pozdravček nazaj.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
28.4.2008 10:42:45   
max81
dannnn

MucaMaca, upam, da vročina kmalu padeuser posted image user posted image  in da ne bo kej hujšegauser posted image
Nogavička, držim pesti za službouser posted image user posted image user posted image
viv luštni mali princeski
Barby upam, da se nam kej oglasiš
No pri nas ni nič kaj pretirano novegauser posted image , več ali manj sem sama z malima škratkoma, ampak kr gre, včasih mi tavelik škrat potegne zadnji živec in veselo piham, tamali pa itak več ali manj je in spiuser posted image

ta vikend smo imeli pestro, sva z mojim sadila ciprese zaenkrat 40, jeseni pa še naprej, še približno 40, pa kamin nam je ratalo postavit, da bo malo lepše zgledalo okoli bajte...tamala je šla v varstu k bratu in se je imela super fajn, pa baje je bila nenormalno pridnauser posted image user posted image , tko, da je prišla šele zvečer domov...jest mam pa musklfiber še kr me vse boli k sem cel dan visela z glavo navzdol...ko en nojuser posted image user posted image

nč zdej pa šibam še spodi bajto v red spravt, dokler otroc spijouser posted image , pol pa malo ven, če ne bo prej dežja, ker se že neki čudn skup vleče

aja pa morje smo hotl vplačat, pa je do sredi septmebra vse zasedeno na rabcu, tko, da sploh ne vem kam bomo šliuser posted image ..pa sploh nimam cajta po katalogu brskat, k mam non stop neki za delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
28.4.2008 14:29:59   
Nogavica
Samo vam sporočam, da so me danes klicali za službo in sem po praznikih vabljena še na drugi krog razgovorov. user posted image

Zdaj pa greva z Živo spet ven, ker je ful lepo vreme.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
28.4.2008 14:55:35   
viv_
Evo, pa smo štartali praznike - to pomeni, da sem sama s tamalima doma. Še naših ni, ker sta šla na morje. DOpoldne smo nekako zgurale, smo šle mal na Gibi Gib, zdele pa tamalidve pospravljata svojo sobo, jaz pa ostalo... Ampak je non stop slišat eno vreščanje...

O, Nogavica, super za službo, držim pesti...

MucaMaca, pocajtejte se...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
28.4.2008 19:25:26   
Zamima
dan,... za mene je bil danes tak težek dan user posted image , sem bila kot cunja , popoldan sem se pol nekak k sebi spravila, se mi zdi, da je vreme krivo, ker se pripravlja k dežju user posted image
sem si pa danes kupila dvoje kavbojk pri nas v Levi´s trgovini, ker jo zapirajo za 2,5€ ene user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
28.4.2008 19:47:24   
atanja
ZAmima a si mislna 25€? k ne morem verjet da bi ble 2,5.

Drugače je pa imaš tako luštno pupiko.

Pa viv ti tud. Ful odrasla Zarja deluje....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
28.4.2008 21:17:25   
Aja1
Dober večer.
Predno se pridružim Neji v deželi sanj, moram potešit še mojo odvisnost (RR) user posted image .

Viv, res imaš lušni punci. Eno temno, eno svetlo. Super. user posted image  Še en fantek bi pasal zraven. user posted image  Veš kako lepo bi ga punci pedenali user posted image

Nogavica, držimo pesti še naprej. Srečno.user posted image

Zamima - tudi jaz ne morem verjet da 2,5€. Verjetno res 25. Pa še to je ugodno.

Atanja, kako je s Tedovo kožo?

MucaMaca, upam, da boste jutri že boljše in da ni to kakšna posledica cepljenja..... user posted image

Punce, a obstaja kakšna krema, po kateri modrica hitreje izgine? Čisto vsak vpraša, kaj je bilo, da ima čist modro čelo.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
28.4.2008 21:31:03   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce, a obstaja kakšna krema, po kateri modrica hitreje izgine? Čisto vsak vpraša, kaj je bilo, da ima čist modro čelo.

Zdaj pa sem še jaz radovedna - kaj pa je bilo? Mogoče si že napisala pa sem spregledala. user posted image  Za kremo pa ne bi vedela. Napudraj jo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
28.4.2008 21:33:55   
Zamima
2,5€, ne 25 € user posted image , ja majo totalno razprodajo in majo tud nekaj kosov po tak smešnih cenah user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 28.4.2008 21:35:29 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
28.4.2008 22:14:10   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

2,5€, ne 25 € user posted image , ja majo totalno razprodajo in majo tud nekaj kosov po tak smešnih cenah user posted image

To je bil pol pa res dober nakup. user posted image user posted image user posted image

Nogavica - Neja je včeraj padla na igrišču (asfalt), ko je tekla za žogo. Je full počilo in čelo ima čist celo modro - in veliko buško user posted image . Zdaj me je poslalo strah, da ni bilo kaj več kot samo buška. Kar nekako se mi delajo črni scenariji user posted image  - kar mislim, da je danes preveč spala (3 ure), pa da je cel dan nekaj sitna,... No, upam, da nikaj hujšega. Sicer pa je zajokala takoj. Po dveh minutah je bila ok.  Sem misla, da sem že včeraj napisala, pa sem se zdaj spomnila, da zvečer RR ni delal.

Grem spat. Nočko.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 28.4.2008 22:16:36 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
29.4.2008 10:45:37   
Anonimen
Tale naša tema spet sameva. user posted image

No, Ana nima več vročine. user posted image Upam, da bomo zdaj spet zdravi & čili. Pa da ne bo spet kake vročine ali kake neljube reakcije. No jutri bo že 1 teden od cepljenja. Se opravičujem, ko kar naprej težim o tem, ampak res me je strah, da se ne bi kaj zakompliciralo, ker je naša pač alergik.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......