Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 19:01:04
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Neja spi. Je šla danes popoldan kasneje spat (šele ob 14ih), ker sva imeli tukaj mizarja (nam je nekaj naredil). Sem ji dovolila spat samo 45 minut (ja, grozna mama ), ker sicer zvečer ne bi šla kmalu spat. Jutri zjutraj gre namreč v varstvo že zgodaj in mora biti naspana. Midva greva pa na morje prikolico pomagat postavit. Drug teden pa samo upam, da bo moj kej frej in pičimo za kakšen dan na morje. Zdaj pa čakam, da pride iz službe in mi prinese sveži šiptarski burek . Njami.
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 22:28:56
|
|
|
|
atanja
|
A vam povem skrivnost? da se mi ne da zlikat stvari kljub temu da sem v zaostanku. Sam se mi res ne da in grem spat. Sem rekla mojmu k ga danes ni da pride jutri v čisto pa vse polikano da bo . Jutri mamo maturanca. PA se mi ne da it k bi rajš vse poštimala pa bi blo. Sm pa fulll nabavljala zadnje dni. Svoje čevlje, pa žabe pa modrc-sam mam problem k ga moram it zamenjat. Mali je ta teden ful bolj k sem ga mazala z ekocemom. Sam sem ga po parih denh nehala p če se bo pojavlo spet ga bom takrat. No je pa danes imel z mano prvi pogovor da se ne sme tepsti-ker se je v vrtcu stepu. Ah kaj me še čaka, če že pri 16m dela to? Lepo bodite. Pa srečenje glede na to da sva sama in bova za praznike tavala okrog bova mogoče tudi midva uletela.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.4.2008 22:40:24
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: atanja A vam povem skrivnost? ... Sem že mislila, da imamo novo nosečko. Ne da se mi danes nič kaj pisat. Malo sestavljam "slovar" Živinih besed, da ga bom vložila v knjigo Moj otrok, zraven se pa vsake toliko nasmejim, ker ima enih par besed prav hecnih. Na razgovoru je bilo o.k. Sicer sem bila pred njim fuuul živčna in sem se prav bala, da bom zaradi tega preveč mutila, ampak sem se sprostila, takoj ko sem vstopila. V začetku naslednjega tedna me bodo obvestili, kako sem se odrezala. Zdi se mi, da sem naredila kar dober vtis, ampak se nočem preveč veseliti in delati utvar, da ne bom preveč razočarana, če mi ne uspe.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.4.2008 17:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ana je danes popoldan dobila vročino. Je pa sicer živahna in se vede čisto običajno. Mogoče so pa krivi zobki. Izraščajo ji namreč kar štirje.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.4.2008 17:53:31
|
|
|
|
viv_
|
Dan! Spet po 100 letih... ampak nekako se ne dogaja nič takega, da bi sproti pisala... No, prejšnji teden se je v petek upokojila Zarjina vzgojiteljica in smo vsi . Škoda, pa tako fajn je bila... Naša Zarja je fejst punca Trenutno sem najbolj ponosna, da smo ukinili voziček in hodimo povsod peš. Ni ji problem priti nikamor, lepo hodi za rokico, v smeri... Edino premikamo se še po polžje. Quinnija bom prodala, marelo bom imela pa še v rezervi, če je treba kam na brzino letet, sicer pa po Kranju vse lepo obhodiva peš! Evo, moji dve rožici:
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.4.2008 16:31:26 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.4.2008 18:50:07
|
|
|
|
krfjolca
|
Luštni sta Pri nas se voziček praši v kleti že ene 4 mesece. Takoj ko je dobro shodil, ni bilo več šans da ga vozimo v njem. Danes zadnjič delam Se nalivamo s pirom in se zezamo . Če bi bilo vedno tako luštno, se mi ne bi tako mudilo stran. Viv, kdaj se bomo potem dobile na čveku?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.4.2008 18:57:02
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Viv, kdaj se bomo potem dobile na čveku? Enkrat po prvomajskih... Midva s tastarim v sredo šibava nekam za 4 dni. Še ne veva čist točno kam... Sem bla pa v sredo na enem pogrebu v Nakem, sem se nate spomnla, k sem bla v vaši ulci...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.4.2008 19:22:25
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Mi smo doma....vsi zmatrani. Neja je bila tako gotova, da je zaspala v eni minuti. Zgleda, da sta jo tašča in tast kar fejst terala Midva sva bila pa na morju, kjer smo postavili prikolico. Zdaj sta naša dva ostala tam do ponedeljka, v petek pa pičimo mi na morje do nedelje . Upam le, da bo vreme in Neja ok. Krfjolca, uživaj zadnji šiht. Glede vozička - naša se tudi noče več vozit v njem. Tavelikega bomo počasi kar pospravili, marela bo pa še za na morje za vsak slučaj. Ponavadi gre na sprehod peš (hodi kakor jo piči - včasih lepo, včasih obup) ali pa jo potiskam v triciklu.
|
RE: November 2006 - 3. del 26.4.2008 19:59:59
|
|
|
|
Nogavica
|
Mi pa voziček še vedno uporabljamo, ker Živa svoj dnevni spanec (1-2 uri) odspi v njem. V postelji čez dan nikoli ne spi tako dolgo. Sicer ga pa drugače ne uporabljamo. Če kam gremo, hodi peš, malo jo nosiva, če hoče (redkokdaj), v trgovini je pa itak v nakupovalnem vozu. viv, ful sta luškani tvoji punci. MucaMaca, za Ančko. krfjolca, naj ti zadnji šiht ostane v lepem spominu (pa ne pretiravat s pirom, da se ga boš sploh spomnila ).
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.4.2008 10:24:37
|
|
|
|
atanja
|
ej sam na hitr tamla je dobil take pikice k mozolčke tam kjer je mel močno koprivnico. MAl me je strah d aniso kake piki-rdečke al pa norice. Sam ma samo na teh predelih pa nima vročine niti ne srbi ga
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.4.2008 12:03:32
|
|
|
|
Zamima
|
Viv, kak sta lepi . Nogavica, je kaj novega s službo? Jaz sem napisala zdaj kar nekaj pošenj in upam na najboljše - da me vsaj na kak razgovor pokličejo , res bi že rada imela neko službo . Kot običajno se mi nič ne da, Zala se je napapcala pa zdaj spančka, mi bomo meli kosilo pol pa malo ven na sončka.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.4.2008 15:36:30
|
|
|
|
Eva2008
|
Pozdravljeni. Pišem vam, ker me je vaša prijateljica Barby84 prosila, naj vas lepo pozdravim, da vas pogreša, vendar trenutno nima časa, da bi se vam sama javila. Je pa obljubila, da se vam javi kaj na vaš forum. Upa, da jo še vedno poznate in da jo kaj pogrešate. Lepo preživite sončno nedeljsko popoldne. Eva
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.4.2008 15:56:03
|
|
|
|
Nogavica
|
Eva2008, hvala za pozdravčke od barby84. Seveda je nismo pozabile. Pozdravi jo nazaj.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 27.4.2008 15:57:26
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Nogavica, je kaj novega s službo? Včeraj sem imela razgovor, zdaj bom pa čakala, da vidim, kaj bodo sporočili. Če sploh bodo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 9:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
No Ana ima že tretji dan vročino. V soboto so me v dežurni ambulanti kar preko telefona odpravili. Dajemo ji Calpol sirup in pa ponoči Voltaren svečke. Seveda imava zopet srečo in naša P ta teden ne dela zaradi bližajočih se praznikov. Kličem in kličem, in nobenega ne prikličem. Se greva zdaj pa vseeno pokazat v zdr. dom. Barby, lep pozdravček nazaj.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 10:42:45
|
|
|
|
max81
|
dannnn MucaMaca, upam, da vročina kmalu pade in da ne bo kej hujšega Nogavička, držim pesti za službo viv luštni mali princeski Barby upam, da se nam kej oglasiš No pri nas ni nič kaj pretirano novega , več ali manj sem sama z malima škratkoma, ampak kr gre, včasih mi tavelik škrat potegne zadnji živec in veselo piham, tamali pa itak več ali manj je in spi ta vikend smo imeli pestro, sva z mojim sadila ciprese zaenkrat 40, jeseni pa še naprej, še približno 40, pa kamin nam je ratalo postavit, da bo malo lepše zgledalo okoli bajte...tamala je šla v varstu k bratu in se je imela super fajn, pa baje je bila nenormalno pridna , tko, da je prišla šele zvečer domov...jest mam pa musklfiber še kr me vse boli k sem cel dan visela z glavo navzdol...ko en noj nč zdej pa šibam še spodi bajto v red spravt, dokler otroc spijo , pol pa malo ven, če ne bo prej dežja, ker se že neki čudn skup vleče aja pa morje smo hotl vplačat, pa je do sredi septmebra vse zasedeno na rabcu, tko, da sploh ne vem kam bomo šli ..pa sploh nimam cajta po katalogu brskat, k mam non stop neki za delat
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 14:29:59
|
|
|
|
Nogavica
|
Samo vam sporočam, da so me danes klicali za službo in sem po praznikih vabljena še na drugi krog razgovorov. Zdaj pa greva z Živo spet ven, ker je ful lepo vreme.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 14:55:35
|
|
|
|
viv_
|
Evo, pa smo štartali praznike - to pomeni, da sem sama s tamalima doma. Še naših ni, ker sta šla na morje. DOpoldne smo nekako zgurale, smo šle mal na Gibi Gib, zdele pa tamalidve pospravljata svojo sobo, jaz pa ostalo... Ampak je non stop slišat eno vreščanje... O, Nogavica, super za službo, držim pesti... MucaMaca, pocajtejte se...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 19:25:26
|
|
|
|
Zamima
|
dan,... za mene je bil danes tak težek dan , sem bila kot cunja , popoldan sem se pol nekak k sebi spravila, se mi zdi, da je vreme krivo, ker se pripravlja k dežju sem si pa danes kupila dvoje kavbojk pri nas v Levi´s trgovini, ker jo zapirajo za 2,5€ ene
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 19:47:24
|
|
|
|
atanja
|
ZAmima a si mislna 25€? k ne morem verjet da bi ble 2,5. Drugače je pa imaš tako luštno pupiko. Pa viv ti tud. Ful odrasla Zarja deluje....
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 21:17:25
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Predno se pridružim Neji v deželi sanj, moram potešit še mojo odvisnost (RR) . Viv, res imaš lušni punci. Eno temno, eno svetlo. Super. Še en fantek bi pasal zraven. Veš kako lepo bi ga punci pedenali Nogavica, držimo pesti še naprej. Srečno. Zamima - tudi jaz ne morem verjet da 2,5€. Verjetno res 25. Pa še to je ugodno. Atanja, kako je s Tedovo kožo? MucaMaca, upam, da boste jutri že boljše in da ni to kakšna posledica cepljenja..... Punce, a obstaja kakšna krema, po kateri modrica hitreje izgine? Čisto vsak vpraša, kaj je bilo, da ima čist modro čelo.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 21:31:03
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Punce, a obstaja kakšna krema, po kateri modrica hitreje izgine? Čisto vsak vpraša, kaj je bilo, da ima čist modro čelo. Zdaj pa sem še jaz radovedna - kaj pa je bilo? Mogoče si že napisala pa sem spregledala. Za kremo pa ne bi vedela. Napudraj jo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 21:33:55
|
|
|
|
Zamima
|
2,5€, ne 25 € , ja majo totalno razprodajo in majo tud nekaj kosov po tak smešnih cenah
< Sporočilo je popravil Zamima -- 28.4.2008 21:35:29 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.4.2008 22:14:10
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima 2,5€, ne 25 € , ja majo totalno razprodajo in majo tud nekaj kosov po tak smešnih cenah To je bil pol pa res dober nakup. Nogavica - Neja je včeraj padla na igrišču (asfalt), ko je tekla za žogo. Je full počilo in čelo ima čist celo modro - in veliko buško . Zdaj me je poslalo strah, da ni bilo kaj več kot samo buška. Kar nekako se mi delajo črni scenariji - kar mislim, da je danes preveč spala (3 ure), pa da je cel dan nekaj sitna,... No, upam, da nikaj hujšega. Sicer pa je zajokala takoj. Po dveh minutah je bila ok. Sem misla, da sem že včeraj napisala, pa sem se zdaj spomnila, da zvečer RR ni delal. Grem spat. Nočko.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 28.4.2008 22:16:36 >
|
RE: November 2006 - 3. del 29.4.2008 10:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale naša tema spet sameva. No, Ana nima več vročine. Upam, da bomo zdaj spet zdravi & čili. Pa da ne bo spet kake vročine ali kake neljube reakcije. No jutri bo že 1 teden od cepljenja. Se opravičujem, ko kar naprej težim o tem, ampak res me je strah, da se ne bi kaj zakompliciralo, ker je naša pač alergik.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......