Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.3.2008 21:06:05
|
|
|
|
Zamima
|
Mucamaca, pridni , veliko ste nardili ,... Zala se je zdaj zbudila z vročino, saj sem vedla , upam, da bo lepo ajala. Ve imate vaše otročke še v spalnih vrečah? Meni se zdi, da ji je tam not še bolj vroče
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.3.2008 21:20:23
|
|
|
|
Aja1
|
Naša je šele zdaj zaspala . Zgleda, da sem zamudila uro za spanje in se je tako razživela, da je bilo kar hudo. Ob osmih je bila že čist gotova, da je prav tulila...pa ne v rokah, ne v postelji, ne na tleh....nikjer. Ko sem jo končno umirila, je zaspala v petih sekundah. Zamima, upam, da bosta imeli mirno noč. Naša spi vedno nepokrita. Samo pod pižamo ji oblečem še en bodi.
|
RE: November 2006 - 3. del 29.3.2008 21:20:51
|
|
|
|
Aja1
|
MucaMaca, pridni ste bili
|
RE: November 2006 - 3. del 29.3.2008 22:09:35
|
|
|
|
krfjolca
|
Anže je pa danes kar sam povedal, kdaj je čas za spanje. Sem se mu morala prav smejat. Domov smo prišli ob 20h, je samo oddrvel v kuhinjo, zraven tulil "meko, meko", dobil flašo mleka, jo požulil na kavču, potem sva se preoblekla v pižamo, ko sem šla iskat krtačko za zobe, je iz spalnice sam prinesel svojo spalno vrečo, jo malo pocartal in mi jo pomolil z besedami "nina-nana". Ga oblečem, mu umijem zobe, položim v posteljico. Hočem dat lupčka, pa me odslovi "Dijo, čau čau." OK, grem ven, ugasnem luč, mulo še dvakrat vzdihne, si popravi dudo in zaspi ko top. Svašta.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.3.2008 22:40:28
|
|
|
|
Nogavica
|
Zamima, Živa vedno spi nepokrita, samo v pižamici, pod katero ima bodi s kratkimi rokavi ali brez rokavov. Imamo pa zdaj ponoči okrog 22°. krfjolca, ampak Anže pa že ful govori. Prava faca mora biti. Jaz sem zdaj dala še en stroj cunj prat, da jih jutri zjutraj hitro ven obesim, ker bo baje spet lepo vreme. Zdaj pa grem film naprej gledat. Lahko noč
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 7:59:10
|
|
|
|
Aja1
|
Dobro jutro. Glede na to,da je šla Neja včeraj 3 ure kasneje spat (ponavadigre ob 18-18.30, včeraj sem jo poskušala uspavat pa ob 19ih - brez uspeha), sem pričakovala, da bomo spali vsaj kakšno urco dlje...ja, seveda . Zbudili smo se točno ob 5.50 (po stari uri). Zdaj pa ne vem, kdaj bi jo dala danes večer spat . Ker če zamudim "njeno uro" je vse narobe. Se razživi in potem komaj umiri. Zamima, kako je z Zalo? Viv, kako je bilo pri okulistu?
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 7:59:47
|
|
|
|
Aja1
|
Anže,bravo. Ti si pa res že cel govorec
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 9:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj smo pa mi tudi zboleli. Zaenkrat vročine nima, malo kašlja in iz noska ji precej teče. Tole tečno spremenljivo vreme. Danes ob 23.00 se naš ati vrača, jupi. Včeraj je pa moja sestrična povila hčerkico, Nino. Anže je pa res pravi mali genij! Jaz lahko samo sanjam, da bi šla Ana sama spat. Če jaz ne ležim zraven nje, ni šanse da zaspi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 9:33:00
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Jaz lahko samo sanjam, da bi šla Ana sama spat. Če jaz ne ležim zraven nje, ni šanse da zaspi. Pri nas bo že velik napredek, ko bom lahko samo ležala zraven nje, brez zize. Živa se je tudi zbudila ob 5.40h (po stari uri). Upam, da bo zdržala vsaj do pol enajstih.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 10:50:42
|
|
|
|
Zamima
|
moja soseda je danes z malo zamudo rodila , sem ful vesela zanjo, ker je bil mali srček težko pričakovan
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 10:52:37
|
|
|
|
Zamima
|
Zala ima še vedno vročino , sva se ponoči cartali, celo noč je skoraj pri meni prespala, bogica,... upam, da bo kmalu boljše, sicer pa mene danes fajn glava boli od tega vstajajnja ponoči
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 15:17:29
|
|
|
|
Zamima
|
danes pa kar nobene? Meni je uspelo danes celo tla zloščit, pa lase si oprat
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 18:21:44
|
|
|
|
Aja1
|
Prinas je tako lepo vreme, da sva šli za pol urce kar ven. Danes in včeraj ni imela nič vročine. Jutri gremo pa nazaj k pediatru na kontrolo. Misim, da nas je tale ura fajn zmešala.Neja ješlaopoldan spat šeleob 14ih - še to s težavo. Kdaj boš šla zvečer, pa pojma nimam - bo treba uro pogruntat.
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 20:20:28
|
|
|
|
Aja1
|
Nikjer nobene? Naša spi. Spet smo imele borbe z uspavanjem. Pojma nimam, kaj ji je zadnje dni. Jutri pa spet v službo ... imam en nujen sestanek, tako da bo ka moj doma z Nejo. Popoldan gremo pa na kontrolo. Nič, grem en tarok vržt
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 20:51:46
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Tako naša praznovanja so mimo. KOnčno. Mihu je full na trmo vse skupi udarl. Zdej se bodo mal cukri umiril, pa bo, upam, bolje. Danes smo bili pa po kosilu še v ZOO. Full je blo folka, smo komaj parkplac dobili. Pa maladva sta uživala na veliko. Medvedka je bla full dobra, k je fehtala za hruške Pa lev jo je malo prestrašil, k nas je mel poln kufr in je začel renčat. Drgač pa gre Špeli prehlad h koncu, je pa začel Miha kašljat, jest sem pa čisto podrta. Samo vročina mi še manjka. Govorit pa skor ne morem. Muca maca lepo pocartej svojega dragega, ko pride domov. Max fantki luštn lulajo, kaj. Se še spomnim našga Miha. Sem mela vedno eno ekstra plenico pr rok, da sem curk lovila. Grem večerjat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.3.2008 21:09:11
|
|
|
|
majas
|
Čer! Tako pa je lep vikend za nami. Včeraj sva belila dnevno in malo prestavila pohištvo, pa kosovni so jutri tak da smo staro kramo celo dopoldan vozili. Samo bi kar bruhala kaj je teh ciganov bilo okoli no. Več dajo za bencin ko pa štalo tu pobirajo in se vozijo gor in dol JAz pa spet sama. Tako da počasi še malo pred tv in spat. Kaja pa že od 18ih spančka... no hotela čez dan čisto nič pa jo je zmanjkalo in še kar spančka.. kaka bo le noč, a joj. Bo pa spet pri meni ajala in se stiskala ko pa atija ni. Lep začetek tedna, vsem bolančkanim-da se čimprej pozdravijo. papa
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 10:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne bomo padle na 2.stran. Mi smo spet v kompletu. Je moj prinesel toliko dobrot in daril s sabo, da si je moral izposoditi dodaten kovček pri starših.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 10:18:55
|
|
|
|
Zamima
|
mucamaca, pa si dočakala, dragega ,... mi smo preživeli noč brez vročine , spali smo kar ok,... upam, da se bo sedaj stanje izboljšalo,... no, mene je SPET začelo grlo nekaj žgečkat, sem si ob 4 zjutraj čaj z medom in limono kuhala
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 13:50:25
|
|
|
|
viv_
|
Dan! Moja priča je 28.3. tudi rodila drugega Smo ga že zapili, jasno! Tamalidve sta spet obe zdravi! Aleluja! Zarja je šla danes po enem tednu v vrtec. Jaz imam pa 2 dni dopusta. Pospravila sem doma, zdej pa zabušavam... Pol grem pa počas peš do vrtca, k je toooooooooooook lepo vreme! Jeeeeeeeeeeeeeeeee krfjolca, urška & ostale - kaj pravite na ta petek?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 18:06:40
|
|
|
|
krfjolca
|
Žal jaz odpadem :( Imamo v petek eno petdesetletnico, pa še to ne vem, če bom šla, ker sem po večtedenskem boju s prehladi končno popušila jaz in me je položilo v posteljo na orenk. Jutri grem k dohtarju, zaenkrat pa mi diši na pljučnico . Ker imam enake simptome kot nazadnje, ko sem jo fasala. Se pa že veselim ležanja v postelji celo dopoldne, ko bo mulc v varstvu, jaz pa bom v miru pisala priprave za pouk
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 18:53:32
|
|
|
|
Zamima
|
Joj, krfjolca,... ma to ni res, menda se res še dolgo ne bomo rešili tega ,... čimprej se pozdravi! Midve sva bili pa danes malo zunaj, Zala ni imela vročine ponoči pa tudi čez dan, zaenrkat je še nima, upam, da smo jo odpravili, v sredo imava pa kontrolo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 19:21:54
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca, počivaj. Zamima, lepo, da je z Zalo boljše. Tudi naša je že skoraj dobra. Sva bili danes na kontroli in gre v sredo lahko v vrtec. Zdaj pa spi. Je bilo ene dve minuti joka na polno, ampak je omagala.
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 19:25:01
|
|
|
|
Zamima
|
jaz pa moram počakat do 20.00 da ji dam antibiotik ,... kr nekaj.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 19:58:09
|
|
|
|
viv_
|
krfjolca - pocajtej se, te počakamo. Dons je bil pa super dan. Dopoldan sem vse pospravila, ob 15h sem šla v vrtec po tamalidve in potem smo bili zunaj na vrtu do 18:30, dokler ni šel sonček za Šmarjetno. Super! Pa posteljnina se mi je na sončku posušila in zdaj takooooooooooo lepooooooooooo dišiiiiiiiii.... Mmmmmmmmmmmmmmmm... Zarja je izmučena od letanja po vrtu zaspala. Mirna pa z atijem še eno igrico odigra, potem pa tudi v mižule mažule!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 21:44:09
|
|
|
|
urška76
|
vse mi je šlo v maloro. Sem že cel roman napisala. Zdej pa sam na hitr Viv jest sem tud za drug petek, če bo zdravje.. Zamima Zali daš lahko ponoči antibiotik tud na malo več kot osem ur (po besedah naše pediatrinje), ji ga daš pač zvečer tik pred spanjem in zjutraj takoj, ko se zbudita. Mi smo tud sonček izkoristil, zdej grem pa pod tuš pa spat.
|
|
|
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!