|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
17.12.2008 14:36:53   
Aja1
Mi imamo pa jutri občinskega dedka Mraza, 26.12. pa od policije. Bomo videli, kako bo. Lani se je dedka Mraza bala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.12.2008 18:02:21   
krfjolca
Mi smo imeli pa občinskega Miklavža, v službi nimamo pa nič user posted image . Lani sem bila na drugi šoli, pa smo imeli. Imamo pa dedka mraza drug teden v športnem centru, kamor se hodiva z malim razmigavat.

Komaj že čakam počitnice, včeraj sem prišla iz službe ob 20ih user posted image , smo imeli Cankarjevo temovanje, potem pa še govorilne ure popoldan. Me prav izmučijo tele govorilne, sem še ful živčna pred starši in porabim fuuuulll energije, da tega ne pokažem in da izpadem strokovnjak, ne da me gledajo kot eno frišno učiteljico direkt s faksa, ki o pedagogiki še nima pojma ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.12.2008 20:11:13   
Aja1
Dober večer.

Naša bo pa verjetno zbolela user posted image . Je imela zvečer nekaj čudne učke (gnojček po kotičkih). Iz nosa ji pa itak teče že dva dni. Bomo videli, kaj bo prinesla noč.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
17.12.2008 20:37:49   
majas
A joj, zakaj pa je moje poste kar 2X objavilo user posted image no verjetno zato, ker se tako dooolgo nisem oglasila pa da me ne spregledate ne user posted image

Danes na lutkovni predstavi bilo super, Kaja je ves čas gledala, se smejala, ploskala... prav fino je bilo. Mene pa je bilo tako strah da ne bo pri miru. Me je cel čas objemala, kot da mi je hvaležna da sve šle nekam skupaj user posted image
Pa mesto je res lepo okrašeno, sem ga danes prvič videla. Kako imam jaz rada te lučke, pa predbožični čas.user posted image

Zamima, včeraj sem pozabila iti ZS gledat..pa predstava je bila ob 17ih. Vi ste šli v knjižnico? Jaz sem pozabila fotoaparat doma, pa se spet nismo slikali z Dedkom mrazom. user posted image

Zdaj pa grem jaz spat, po vsej verjetnosti, ker že 3dni hodim tako pozno, da zjutraj komaj prilezem iz pojstle. Če pa grem prej pa se samo premetavam, user posted image ...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
17.12.2008 20:58:56   
Aja1
Maja, večkrat se oglasi. Pa res škoda, da nisi imela fotoaparata s sabo.

Jaz grem tudi kar spat. Zgleda, da je teta viroza ujela tudi mene. Samo še oči je ok.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
17.12.2008 22:34:56   
atanja
Neja in mami čimprejšne okrevanje...

pri nas pa jutri v vrtcu pride obiskat dedek mraz. Mal me je strah ker od kar vzgojiteljica ni mi ted zjutraj štrajka in se joka. PA še tako se boji veh zamaskiranih ljudi. No sem pomočnico opozorila pa je rekla da ga bo emla pri sebi. J rekla da sta se že zadnjič navajala na smrekco ko so jo ven dajal iz kartonauser posted image . baje da se jo je full bal.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.12.2008 8:30:36   
viv_
Jutro...

Zaronja ima tudi vnete učke. Je doma in letos ne gre več v vrtec.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.12.2008 10:30:18   
Nogavica
user posted image za vse bolnike.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.12.2008 10:46:46   
Aja1
Dan.

Neja je šla danes v vrtec, ker zjutraj ni imela gnojnih učkov. Smrka pa kar precej. Bomo videli, kako bo. Danes imamo še dedka Mraza.
Jaz sem tudi v službi - čist crknjena. Sem sredi noči vzela tableto, pa zdaj spet, ker ni ravno prijetno. Mi je kar žal, da nisem ostala doma. Vedno grem v službo in se potem dolgo zdravim. In koliko je to na koncu vredno? NIČ. user posted image  

Jutri imamo pa teste za alergijo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
18.12.2008 10:47:08   
Aja1
Tudi jaz pošiljam user posted image  za bolančke.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
18.12.2008 15:03:46   
krfjolca
Anže je tudi spet ves smrkav in hripav user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
18.12.2008 19:50:24   
urška76
Dan!
Pa kaj mislte met vse bolane otročke za praznike? mal jih pazite no. Sej vem, na koncu bosta pa našadva bolana. Upam sicer da ne...
Jest mam pa dons slab dan (no po drugi različici pa srečen) in sem se kar not zabubla, od kar sem dam prišla iz službe. Že zjutri sem bla priča skorajšni prometni, ki bi lahko mela hude posledice, pa se je izšlo po zaslugi dobrega taksista z dobrimi refleksi (jest bi bila samo očividec, nisem nič izsiljevala). Pol se mi je v službi neki nad glavo zrušl, no pa nisem nč na betico dobila na srečo.
Zdej je pa pravlica . Pridem še kaj nazaj jamrat user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.12.2008 20:20:03   
krfjolca
Mah, saj ni čudno, da so bolni, ko so pa že skoraj 14 dni komaj kaj zunaj, ko je tako glupo vreme.
Mi pa imamo spet en poskus odvajanja od plenic, pa ne gre najbolje. Dopoldne pri tašči še kar nekako gre, je bil celo dopoldne suh, ampak ga je res na 10 minut na kahlo dajala. Meni je pa dvoje hlač zmočil popoldne. Bomo še ene 2 dni vztrajali, pa bomo videli, a gre a ne gre.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.12.2008 20:21:00   
Aja1
Smo imeli danes dedka Mraza. Neja je lepo sodelovala. user posted image  Je tako plesala in ploskala, da jo je bilo kar veselje gledat. user posted image
Dobili so pa kocke, en DVD, veliko plišasto miško, čokolado in liziko.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
18.12.2008 20:35:55   
Zamima
mi smo imeli božička včeraj v službi zalinega atija,... je dobila malega baby borna, tistega, ki ima nepremočljiv trup pa torbico iz pliša hello kitty, res pohvalno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
18.12.2008 21:01:54   
Aja1
Zelo lepo od firme Zalinega atija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.12.2008 8:01:36   
Zamima
Petek jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
19.12.2008 8:44:11   
Pikapolonica_
Jutro punce...
Samo, da se javim Krfjolci, da sem narocilauser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.12.2008 9:13:19   
viv_
Aleluja! Petek je!user posted image

Danes ima naša Mirna rojstni dan! Že 5 let!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.12.2008 10:22:22   
Nogavica
Vse najboljše, Mirna! user posted image  user posted image user posted image user posted image
Pa lepo praznujte.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.12.2008 13:48:55   
Aja1
Mirna - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes pa z Nejo testiranje za alergijo. Rezultat - alergija na jajca se še kar veča user posted image . Tmela je kožne teste in je full reagirala - veliko bolj kot testna, pa že ta mora reagirat full. Pojma nimam, zakaj narašča, kljub strogi dieti že dve leti..... user posted image . Na pomarančo ni reagirala, vendar je zdravnica rekla, da naj dieto še kar držimo, glede na to, da je bila red pol leta ravno zaradi tega v bolnici. Mah.... sem upala, da se bo alergija na jajca vsaj malo zmanjšala..... user posted image user posted image user posted image
Moj je šel spet na koline (pomagat stricu), Neja pa kar noče zaspat. Če do 14ih ne bo zaspala, potem bo danes brez opoldaneskega spanca.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
19.12.2008 20:29:31   
max81
čer.........vsi bolniki, čimpreje se pozdravite

jest sem čisto na tleh...raj bi vidla, da bi  bla čmrla kot dojenček problematična...kar pa dajemo zdej zadnji teden skoz je pa neverjetno...jest več ne vem kaj naj naredim, ker tole pa preseže že vse mejeuser posted image user posted image user posted image

tulenje za vsak drek, bolj se dajem z njo slabše je, spanje popoldan, no danes je blo že bolje, spanje zvečer prej zaspala takoj, sedaj dretje, vstajanje ven iz postle histerija, pol se valda še mali zbudi in pol tulta oba, jao upam, da se ven ne sliš, ker če ne mi bo še nerodn kaj počnem z malim2vema

vem pa zakaj je tako, pa bom raje tihouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
19.12.2008 20:30:56   
max81
user posted image sem vedla, da sem neki pozabilauser posted image

Draga Mirna vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni danuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
19.12.2008 20:42:44   
Zamima
Mirna vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

Max pridejo taki dnevi user posted image ,... ne skrbi, enkrat bo že bolje, večno ne more biti tako user posted image .

Jaz grem pa zdaj pod deko, se stiskat user posted image , me tako zebe brrrr user posted image

A bo že kaj snega, če že misli bit, ali samo dež in mraz? user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 19.12.2008 20:43:01 >

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
19.12.2008 20:58:44   
viv_
Hvala za čestitke...

Se pa pridružujemo "klubu bolnikov". zarjo je popoldne zvilo do konca, tako da sva zaključili dan na dežurni. Ima vneta ušeska in grlo, dobila je Hikoncil. Upam, da bo prijelo in bo kmalu prišla k sebi. Do sedaj smo imeli res srečo in skoraj nista bili bolni. Je pa popoldan odspala 2 uri, pa zvečer jo je zmanjkalo. Upam, da bo kmalu dobra...

Mi je pa mal hudo, ker jutri smo imeli zmenjeno kosilo za Mirnin in tastov rojstni dan... Bosta šla samo Mirna in Gaber, z Zarjo bova pa doma user posted image  Pa za zvečer imava karte za Hippy Christmas v Mosnsu z Alenko Godec. To bomo pa še videli, ali bom šla sama, s še 2 paroma kolegov... če bo pa Zarja kej boljša, jo bosta pa naša dva prišla pazit k nam domov...

Za vse ostale bolnike pa držime pesti, da se čim prej pocajtajo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?