|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrki 2006-4
25.4.2008 8:52:35   
psaša
Frrrr naš ne joka ob risankah, samo mi smo full pozno začeli gledat, tko, da smo v fazi smejanja.
Včasih je malo poten po laseh in malo okoli vratu, nikoli toliko, da bi ga morala preobleči.
Včasih me udari, samo pol ko dojame kaj je naredil, potem ko mu povem da me boli, še sam sebi isto naredi, tako da potem tudi njega boli user posted image . Full je zlat, a ne user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
25.4.2008 8:54:32   
psaša
Aja, slikice. Jih moram dol z fotoaparata najprej zvlečt, pa še prej kakšno fotko naredit. Mi kar pozabimo slikat user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
25.4.2008 8:57:53   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

- se vaši kdaj tolk zaigrajo, da se ustrašijo, ko jih ogovorite? naš prav poskoči in zacvili user posted image
Ne, pri nobenem nisem česa podobnega opazila, pri Lanu pa sploh ne. Se res z nobeno stvarjo toliko ne zamoti, da bi tolk padel noter, da bi se potem ustrašil, če ga ogovoriš. Zaenkrat še ne.

- se vaši otročki med spanjem tudi fejst potijo? naš mali je vedno za preoblečt. okrog vratu je čist moker, pa lase ima čist mokre user posted image

Max obupno, Lan pa niti ne. Se pa oba odkrivata ponoči, tako da mislim, da jima niti ne bi smelo biti prevroče. Ampak Max res ful ful švica.

- jaša ima kdaj kakšne čudne prebliske in me začne za brezveze neki tepst... recimo se igrava ali crkljava, pa me kr neki cune z roko ali pa brcne z nogo. kako odreagirat? zdej se naredim, da jokam -> rezultat: on začne neutolažljivo jokat. če ignoriram, nadaljuje. če sem huda, se mi smeje. kaj naj naredim?

Ojoj, ne vem. Nas Lan ne tepe, tepeta se edino z Maxom.user posted image  Ne vem ti, kaj svetovat, morda pusti, da ga  to obdobje mine, pa vedno z malo povišanim glasom ob tem poudari, da se tega ne sme delati.

- naše dete je full čustveno občutljivo. ob gledanju risanke nodi išče mavrico, kjer gresta s gospodičem tonijem v temni gozd, začne full jokat, ker nodija drevesa napadajo. prav ugasnit moremo risanko. prejšnjič je pa jokal celo ob gledanju frančka v risanki domača žival, ko kužek v trgovini laja, franček mu pa pomaha in gre domov user posted image še katera kaj podobnega doživela kdaj? kaj predlagate?

Lan itak še ne gleda risank, Max jih pa nikoli ni tako čustveno dojemal. Ne vem, a se je zavedal, da je to "samo" risanka al kva.user posted image  
Saj v bistvu niso čustva nič slabega, mene bi skrbelo edino, če bi ga bilo strah ob gledanju risank.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
25.4.2008 9:00:50   
Maxica
Sivkamivka, upam, da bo laparoskopija uspešna, pa super za novi avto. Srečno vožnjo.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
25.4.2008 10:16:55   
tasha23
Ojla WB Frrrr in Jaša. Sem prav vesela, da je vse za vama. Sivkamivka srečno za laparo in nov avtek.user posted image user posted image user posted image

Mi smo Ok. Gael mi dela sive lase user posted image  in mama se bo ta vikend pobarvala malo na rdečeuser posted image  (baje so rdečelaske bolj opasne user posted image user posted image user posted image )
Malček (ta drugi - izvedeli da bomo imeli imeli še 1user posted image ) je zelo aktiven in veeeeeliiiik, pravi buco izgleda na UZ-juuser posted image , meni pa še vedno se skoraj nič ne pozna ker nosim bolj nazaj in je trebušček tak kot bi bila nekje v 3 mesecuuser posted image .
Moj G pravi, da bo po vsej verjetnosti vseeno ponovno CR in celo da bo PDP 1-2.9 in ne 11-13.9 kot smo prvotno govorili, ker je mali zelo velik in zelo lepo napreduje. Kar mi malo manj paše pa je to, da 70%, da bom morala zadnji mesec pred porodniško počivat in če si ne zrihtam dopuste pa na bolniškouser posted image .

Smo na polovici in bo kar hitro konec, tako, da se moram počasi začet pripravljatuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.4.2008 13:03:23   
mis
Frrrr in Jaša, lepo da sta nazaj.
Naša se ne zaigra tako da bi se ustrašila.
Risank ne gleda.
Tepe nas zaenhrat ne.
švica tudi ne kaj hudo, včasih samo čutim da ji je vroče, ampak kaj več pa ne.

Jaz sem doma, ob dveh grem po malo v LJ, jutri pa napakiramo avtodom in gremo. Nimamo pojma kam. Nekam na jug. Mogoče ostanemo v Sloveniji, mogoče gremo nižje. Kdo bi vedel.user posted image

Sivkamivka, srečno na posegu in srečno vožnjo!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
25.4.2008 14:22:21   
pikapolona2
sivkamivka a že imaš avto....kakšno barvo si si izbrala???
pa kdaj te bodo pikali povej...da držimo pestiuser posted image

jst mam pa gumo na avtu prazno....zdej me bo pa tast po tamalo peljal...še sreča da je domauser posted image ...pojma nimam kje sem jo predrla....zjutraj je bila še OK.

Sem pa zdejle parket namazala v upanju da se bo lepo svetil in se neuser posted image user posted image user posted image ....user posted image zastonj sem šla na kolenauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
25.4.2008 14:42:03   
monica99
Pozdravljene,
komaj sem našla malo časa, da se javim. Imam fuulll veliko dela in vas komaj kaj preberem, tako da za komentarje mi sploh zmanjka časa.
Moram se malo pohvaliti, da mi končno spimo. Res je, več kot en mesec vemo kaj je spanje, prej pa smo hodili okrog kot mesečniki user posted image .
Dojimo se še vedno 2 x na dan. Zjutraj za prvi zajtrk (drugega ima v vrtcu) in zvečer (po večerji) za lahko noč user posted image . Tu gre bolj za cartanje...
Zobkov ima 8 zgoraj in 8 spodaj. Shodila je dokaj pozno (pri 16 mesecih). So me že v vrtcu malo sekirali, češ skoraj bo stara leto in pol, ta čas bi že morala hoditi itd. Je pa "hodila" po ritki, prišla do željenega cilja, se dvignila in dosegla svoje, spustiti in sama hoditi se pa nekak ni upala.

Še eno vprašanje:
proti čemu so cepljeni pri 18 mesecih. Smo dobili vabilo domov.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
25.4.2008 15:42:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: monica99

Še eno vprašanje:
proti čemu so cepljeni pri 18 mesecih. Smo dobili vabilo domov.

Davica, tetanus, oslovski kašelj- to kar je bila prve 3x- revakcinacija pri 18mes oz. po enem letu po zadnji (tretji) dozi

(odgovor članu monica99)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
25.4.2008 18:26:31   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

nisem še končala user posted image imam še en kup prigod in vprašanj...
samo,da ste doma user posted image

- se vaši kdaj tolk zaigrajo, da se ustrašijo, ko jih ogovorite? naš prav poskoči in zacvili user posted image
nažalost neuser posted image se ne zamoti,razen če ni kaka lumparija.

- preden nas je rota napadel smo imeli teden cviljenja in tekanja user posted image full je užival v teku po stanovanju in zraven še cvilil user posted image

- OMR - nas so zdej na infekcijski prav posebej vprašali, če je bil cepljen in kdaj je bil in bla bla... vglavnem bilo je zelo pomembno, da smo rekli da user posted image

- včeraj je dobil še zgornjo desno štirico... zdej samo še leva manjka in so vse štirke zunaj (+ enice in dvojke)
user posted image

- danes zjutraj sem se zbudila in je mali še spal. sem mu stisnila poljubček na ličko in se je nasmehnil. sem mu še enega in se je spet nasmehnil... in še in še... enih 6x in vedno nasmeh. blaženi občutki... le kaj se je njemu lepega sanjalo user posted image
si te kr predstavljam user posted image . jst našga pustim čist na miru ,ko spi,ker se full hitro zbudi... ga pa rada gledam,ko pančka ko angelček.

- se vaši otročki med spanjem tudi fejst potijo? naš mali je vedno za preoblečt. okrog vratu je čist moker, pa lase ima čist mokre user posted image
popoldne se vedno spoti in ma mokre lase,zjutraj je pa ok. se pa spomnem,da sm se jst tut dostkrat zbudila prepotena kot otrok in tudi brat in sestra ko sta bila majhna.

- v torek me je iz zdja klicala sestra in opozorila, da ne morem imet bolniške, če sem v bolnici s tamaučkom. zelo prijazno od nje, da opozori na te zadevce.
kaj pa? dopust?

- jaša ima kdaj kakšne čudne prebliske in me začne za brezveze neki tepst... recimo se igrava ali crkljava, pa me kr neki cune z roko ali pa brcne z nogo. kako odreagirat? zdej se naredim, da jokam -> rezultat: on začne neutolažljivo jokat. če ignoriram, nadaljuje. če sem huda, se mi smeje. kaj naj naredim?
pri nas čisto enako ... hvalabogu da nisem edina tepenauser posted image user posted image . jst tut tko odreagiram pa ponavad čudno gleda,če "jokam" al pa še sam začne. drugače se smeje in je ves naudušenuser posted image user posted image

- naše dete je full čustveno občutljivo. ob gledanju risanke nodi išče mavrico, kjer gresta s gospodičem tonijem v temni gozd, začne full jokat, ker nodija drevesa napadajo. prav ugasnit moremo risanko. prejšnjič je pa jokal celo ob gledanju frančka v risanki domača žival, ko kužek v trgovini laja, franček mu pa pomaha in gre domov user posted image še katera kaj podobnega doživela kdaj? kaj predlagate?
tega ne poznamo. nimam idej. mogoče mu en čas kaži samo full vesele risanke ... telebajskiuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 19:43:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1761
25.4.2008 20:00:24   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sivkamivka a že imaš avto....

JA, bel je

kakšno barvo si si izbrala???
pa kdaj te bodo pikali povej...da držimo pestiuser posted image

takoj po praznikih, upam.

a imaš cd od saške? ampak ona pa ne gre na kolena user posted image

jst mam pa rdeč kolo....CDa pa nimam.....ni moj stil muzikeuser posted image user posted image ...kaj zdej a je saška tvoja nova soseda...se nisi neki enkrat hvalila??user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
25.4.2008 21:39:47   
pikapolona2
kje pa ste vse....se stiskate na kavčuuser posted image ...al ste že vsi začeli s počitnicami.

Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.4.2008 8:25:55   
*anč*
jutro!

sm še zaspana user posted image ,ampak kaj čmo,sine je buden ko čuk user posted image . dans naj bi šli na piknik k enim prjatlom na kras,ampak mi pogled skozi okno ni najbolj všeč. nas je že učeri dež ujel,ko smo šli s kosila.

tasha  user posted image  za še enega user posted image . glede pdp-ja ... moj tristan je po velikosti okoli 20 tedna prehiteval za 2 tedna in potem skoz tako naprej. moja ginekologinja je rekla,da bo mogoče premaknila pdp. potem sem bla na uz pri prim.cerarju in je rekel,da se to ne dela,če sta 1. uz in zadnja user posted image  kolikor toliko usklajena. pač rodiš večjega otročka. jst sm rodila 11 dni prej,ker se je dr.blejčeva bala,da ne bom mogla rodit,če ga pustimo še kak teden not  in prou je mela ... 4080 g ni blo lahko vn spraut user posted image . zakaj ti že zdaj napovedujejo carski rez?? zakaj si ga mela pri gaelu? me mal zanima ... 

monica99  user posted image  za spanje! mi se še zbujamo in tudi dojimo. shodil je pa moj pikec tudi pozno,pri 15 m,je počakal,da je bil dost siguren user posted image .

mejte lep dan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.4.2008 8:45:30   
lucika
dobro jutro vsem po vrsti!

midva sva že dober del dneva pokonci; jedla, se stiskala, zdaj pa noriva po stanovanju. so sploh redki dnevi, ko sva doma. ati je seveda pri hiši; imamo danes en kup majstrov, tak da je treba dosti koordinacije. jaz danes ne bom pomagala, edino za ceno se grem pogajat, ko nam pripeljejo parket:) moj kr reče ok hvala, jaz pa težim in težim...pa kaj, euro tu in euro tam...sicer je še vedno premalo, se pa seveda pozna.

za prvega maja gremo...nikamor. sva naredila strategijo, in si namesto ladijskega poda iz smreke raje naročla bambuso v masivni parket. si sposodila denar...bo že, to delamo za več let, prvo varianto bi pa hitro rabili zamenjat... torej morje odpade, je treba šparat. pa ok, saj je za nas...
v sluzbi tudi nisem nič rekla za dopust. mislim, da delava samo jaz in še eden:) saj verjetno dela za pretegnit glih ne bo:)

drugače smo zdravi, zobki bodejo ven, vsak dan so besede bolj razločne, čeprav jih je še vedno zelo malo...

omenjam vse

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.4.2008 20:46:20   
moci
čer, ste pa čvekeuser posted image

mi smo uživali, samo čist prekratko je bilo. čeprav smo pa vsi veseli domače postelje, sploh zoja, ki končno spet spi in še kašlja skoraj nič, tam je pa celo noč.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.4.2008 23:41:11   
frrrr
moci, welcome back user posted image

pikapolona, naš mali sebe tut tepe... vsaj na infekcijski se je z longeto po glavi... prvo in drugo noč je bilo grozno, ker se je kr zbudil in se začel tolčt, pa cevke vlečt stran user posted image

Arabela - pol lahk zdej čakam obdobje, ko nas bo božal user posted image

Maxica - naš mali spi v bodiju brez rokav in pižamici, ni pokrit (če se ne odkrije, ga pa samo čez noge pokrijemo), pa ima potoček okol vratu. danes ponoči je imel lase tolk mokre, kot bi vrč vode polila po njem... prav noro! se pa js tut kdaj prepotena zbudim, kot je *anč* napisala in kot majhna sem se tut dostkrat ja. pol zgleda to dedno user posted image

no, odkar smo doma, mali nima teh napadov, da bi me kr udaril... včeraj me je enkrat med crkljanjem po postleji brcnil, pa sem vstala in šla... in je prilezel za mano... na infekcijski se mu pa nisem imela kam umaknit in sem mogla drugače reševat... ampak moje rešitve so mu bile smešne ali pa tolk žalostne, da je jokal user posted image upam, da je bila le faza in bo doma pozabil na to...

tasha - dobimo kakšno fotko bušija?

mis - uživajte!

sivkamivka - sporoči datum ja, da bomo navijale za žur v tvojih jajčnikih

*anč* - če si bolnici z otrokom ti ne pripada bolniška, ampak moraš koristit svoj dopust ja user posted image

stanje pr nas: mali je že včeraj bil kot nov, mož je pa še danes ves ubog... začela sta pa hkrati prejšnjo soboto... noro. danes bi morali it pomagat prikolo postavit. sta šla tašča in tast sama. mož doma menjaval položaj postelja - wc školjka user posted image s tamaučkom sva šla pa dopoldne na igrišče s triciklom in žogo, lovila sva ptice, vohala rožice,... pol sva fuull dolgo spala in popoldne mau barvala, pa je blo treba že risanko pogledat in spat user posted image kk beži ta čas... noro...
pogledala sem štoparski vodnik, ker za knjigo nimam časa... zdej mau bluzim...
perilo še imam za obesit in grem spat... lepo spite!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.4.2008 23:42:27   
frrrr
muki, uživaj na dopustuuuu!

pa altati tut v dvojeee

pa Maxica tut...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.4.2008 23:58:10   
frrrr
vam prpopam še današnjo fotko našega malega, ki si sam da trak na glavo user posted image sem mu rekla, da ga ne rabi, ker je toplo, pa ga je hotel imet user posted image tudi s kapami smo imeli podobne probleme in jih je kr doma hotel nosit... če pa kje kakšno najde, pa itaq takoj na glavo user posted image
user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
27.4.2008 0:01:03   
frrrr
pa še fotko bolančka... se pa na fotki vidi tudi kako se poti po glavi in nič ni pokrit

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
27.4.2008 0:06:51   
frrrr
in še ena današnja... nabiranje rožic
user posted image

pa današnja štorija user posted image
se mali usede na en betonski robnik na igrišču in mu rečem: "o, si se usedel. malo počivaš?" pa se mali uleže na tla in pokaže kako on počiva user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
27.4.2008 0:11:31   
frrrr
aja, naše dete pa full govori... ampak rezultat tega je, da ga razumemo samo domači (midva z možem, babice, dedki), ker so si besede full podobne - npr. zvezda se sliši skoraj kot deda.
so me sestre na infekcijski spraševale, če kaj govori, pa jim je vse povedal, kar so ga vprašale user posted image ko so prišle v sobo, je takoj povedal kaj počneva: barve, pišem => prevedeno: z barvicami rišem user posted image ampak preden babnce to zaštekajo user posted image

zdej pa res šibam... nočko!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 27.4.2008 0:12:06 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
27.4.2008 9:54:37   
Anonimen
dobro jutro........

uživate vse v sončku?????user posted image

Tinkara ima tudi take stavke in besede, da jih komaj razvozlaš......npr. zadnjič pomivam kopalnico in ona zraven nekaj kaže in kriči: Mina bi, mina bi, mina bi......??????user posted image  Pa jo gledam in ugotavljam, kaj hoče? No pa sem le ugotovila, da je to pomenilo, da bi si ona rada zobe umilauser posted image
Pa zadnjič mi je bilo ful smešno, ko sva hodile po stopnicah v bloku in nekdo vrata odpre, pa ga ni videla in je zavpila: Kdo je?user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
27.4.2008 12:05:02   
moci
a se naša tema že ves čas imenuje oktobrki?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
27.4.2008 14:49:50   
Clody
user posted image

< Sporočilo je popravil Clody -- 27.4.2008 14:52:56 >

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.