|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrki 2006-4
23.4.2008 13:18:55   
pikapolona2
maksica...kaj pa pravijo za Maxove pike?

pri nas je sonce...upam da zdrži do treh ko grem po Brino, da greva venuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
23.4.2008 13:31:42   
Maxica
Maxove pike naj bi bile sedaj kao neke glivice.user posted image  Je vprašala, če smo bili zadnje čase kaj v bazenu, pa nismo bili že skoraj 3 mesece. Nam je dala en sprej, bomo videli, če bo to kaj pomagalo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
23.4.2008 15:16:51   
mis
Dan!

Dnevi polni, niti nimam časa za kaj napisat.
Pri nas je moja mami, čuva malo, tašča ima gužvo. Jaz delam po cele dneve ker sta dve učiteljici (od šestih) na bolniški, zvečer samo padem. Danes bi šla še na cvičkarijo v Lj če bo ratalo.user posted image  Ah, pol pa še tja rinem. Jah, mi že pašeuser posted image

Rabim pa en nasvet. Zdaj ko bo mali prišel na svet sem razmišljala zaradi postelj. Malo bi še kar v posteljici pustila, se tako rada stisne k oblogi, pa tako lepo sama zvečer zaspi v posteljici... Skratka, kupila bi verjetno še eno posteljico, pa razmišljam da bi tisto 140x70 kupila, za Tino, mali pa bi šel v njeno 120x60. Kaj mislite? Čisto tako, kakšno idejo rabim...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
23.4.2008 15:18:19   
mis
Upam da ste vsi bolje, naša je danes spet prespala noč brez kašlanja. upam da smo se po enem tednu rafle vročine in prej po enem tednu aft sedaj izognili čemu večjemu. Ne vem pa zakaj se ji je tako vleklo to. En teden vročina, ampak vse skupaj zelo nizka. Nič od nič, ne morem pa reči da je bila zdrava.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
23.4.2008 17:25:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Rabim pa en nasvet. Zdaj ko bo mali prišel na svet sem razmišljala zaradi postelj. Malo bi še kar v posteljici pustila, se tako rada stisne k oblogi, pa tako lepo sama zvečer zaspi v posteljici... Skratka, kupila bi verjetno še eno posteljico, pa razmišljam da bi tisto 140x70 kupila, za Tino, mali pa bi šel v njeno 120x60. Kaj mislite? Čisto tako, kakšno idejo rabim...user posted image

Mis, jaz tega ne bi naredila.
Jaz bi Tii definitvno kupila večjo posteljo in ograjico, ker jo bo potrebovala najkasneje v letu dni. Vsaj po mojih izkušnjah. Saj ji lahko daš oblogo tudi na večjo posteljo z ograjico.Pa mislim, da bo Tini tudi všeč, če bo dobila novo, večjo posteljo.
Prihajajočega člana bi pa dala v Tinino posteljo.
In vsekakor to naredi, če jo boš selila seveda, kar kakšen mesec pred rojstvom, da ne bo imela občutka, da ste jo zaradi dojenčka vzeli posteljo. Ampak to pa itak veš, kajneuser posted image ?
Vsekakor pa vsaka dela po svoje....

< Sporočilo je popravil altati -- 23.4.2008 17:26:47 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
23.4.2008 19:44:45   
Arabela

Sergej spi v zibki ki sem jo dobila na posojo.. ko jo bo prerasel ga bom dala v Katarinino posteljo, njej pa kupila večjo, mladinsko in gor dala pač zaščito da ne bi dol padla ponoči...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
23.4.2008 21:16:52   
Maxica
Se strinjam z Altati glede posteljice. Brezveze, da kupuješ tako malo večjo, ker jo bo Tina tik tak prerasla in jo boš čez slabo leto morala spet kupovati. Če imate dovolj prostora v stanovanju, nabavi eno klasično otroško posteljico, pa ji postavi tisto ograjico, pa bo Tina brž kaj drugega našla, da se bo stisnila in lepo spančkala. To pa bodi res pozorna, da to naredite čimprej, sicer res zna dobiti občutek, da jo je dojenček zrinil iz posteljice.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.4.2008 21:25:13   
Maxica
Frrr vas lepo pozdravlja, še vedno sta v bolnici, noč bo zaenkrat brez infuzije. Jutri bosta verjetno odpuščena, saj je danes driskal samo 5x, bruhal ni, pije pa premalo sicer.
Jaša, pozdravi se.
user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.4.2008 21:27:48   
altati
Mah, ubogi Frrrčkovi. naj že končno pridejo domovuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.4.2008 7:51:14   
psaša
Dobro jutro.
Mi smo OK. Kar ne morem verjeti, da je danes že četrtek. Kolk hitr grejo dnevi. Čez vikend gremo na dolenjsko. Komaj čakam, da gremo, da mal zamenjamo okolje.
Mali zmeraj več govori oz. ponavlja besede. Največkrat ga pa sploh ne razumemo, tako vneto nekaj razlaga, mi pa seveda v smeh user posted image .

Frrrr upam, da je Jaša bolje in da pridete čim prej domov

Altati kako pa kaj vaš Jaša, je že boljši?

mis jaz bi Tini kupila mladinsko posteljo z varovalom in jo čim prej prestavila

Ostale omenjam.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.4.2008 8:36:33   
Arabela
Jutro!

Sonček sonček sonček...user posted image user posted image user posted image

Noč je bila kar mirna, se je mami kar nekako naspala... danes pa greva s Katarino k frizerju, ampak samo spremljava dedija, s tem upam da se bo malce navadila in se ne bo več tako bala striženja.. ker naslednj teden je ona na vrsti...user posted image

Pozdravčke vsem....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.4.2008 9:18:40   
altati
Psaša, Jaša je že kot novuser posted image !

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.4.2008 9:54:42   
Anonimen
Jutro!

Najprej- suh kašelj, vročine nima- kaj naj naredim??

ostali- pozdravite se!!!!!!!!!

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.4.2008 10:11:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Jutro!

Najprej- suh kašelj, vročine nima- kaj naj naredim??

ostali- pozdravite se!!!!!!!!!

vlažilec, vlažne inhalacije!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 11:27:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Oktobrčki 2006-4
24.4.2008 11:31:19   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

moj otrok pa spi že skor 3 ureuser posted image in še dopoldne je spal 1,5. čist nenormalno za njega. bruhanje se je ustavlo,danes driska (3x), je skoraj nič,pije tako tako,tko da mu pustim da se doji po mili volji. vročine ma 37.5. ponoči lepo spi,ne bruha,niti ne driska. a mislte,da bi ga mogla pelat k zdravniku? če bo jutri še bogi bova verjetno šla.
ko vas prebiram,vidim da nismo samo mi bolni,tko da vam pošiljam  koš zdravja ... jaša,jaša,tian,brina,miha,tinkara pozdravite se! se opravičujem,če sm koga pozabla, je preveč bolančkov.

Dobro jutro, An, kako ste? e se dojita, pa e predvsem dobi dovolj tekoine, in ne bruha in driska, potem ga jaz ne bi vozila k zdravniku, je verjetno res samo kakna viroza. (BTW, a jih letos kar ne bo konecuser posted image ?)
Upam, da se danes zbudite ist zdravi.user posted image

danes smo zdravi! user posted image včeraj je dopoldne še 2x driskal pol se je pa stanje umirilo,tudi vročine ni mel. dans je še doma,ga razvajata babi in prababi. hvala za lepe želje!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Oktobrčki 2006-4
24.4.2008 11:41:54   
Lu
Dan!

MAja je že odšla. Je šla z tastom in tašlo v Portorož do nedelje, mi gremo za njo pa v soboto. Upam, da bo pridna. Kaj bolje kot doma. Danes se mi je že rolalo, vam rečem.

Moja migrenca. Da bi zdaj prenehala z jemanjem KTuser posted image Saj ne vem. Sem rekla, da grem prej še k enemu bioenergetiku ( btw če katera pozna Kobal Borut ), baje naj bi bil zelo uspešen prav na področju migren.

mis jaz bi tudi Tini kar veliko posteljo kupila. Tisto prehitro prerastejo. Maja je v 140x70 pa ji je že kar majhna. Čeprav, ko se stisnem k njej, pa še obe gor paševe user posted image

Komaj čakam morje. Gremo 1.5. user posted image user posted image

Nič. Grem počasi kuhat.

Danes bodo pečene bučke z faširanim mesom in rižom. Mnjami.

< Sporočilo je popravil Lu -- 24.4.2008 11:42:23 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.4.2008 11:42:55   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mis, jaz tega ne bi naredila.
Jaz bi Tii definitvno kupila večjo posteljo in ograjico, ker jo bo potrebovala najkasneje v letu dni. Vsaj po mojih izkušnjah. Saj ji lahko daš oblogo tudi na večjo posteljo z ograjico.Pa mislim, da bo Tini tudi všeč, če bo dobila novo, večjo posteljo.
Prihajajočega člana bi pa dala v Tinino posteljo.
In vsekakor to naredi, če jo boš selila seveda, kar kakšen mesec pred rojstvom, da ne bo imela občutka, da ste jo zaradi dojenčka vzeli posteljo. Ampak to pa itak veš, kajneuser posted image ?
Vsekakor pa vsaka dela po svoje....

jaz se strinjam z mati altati user posted image ,naš ma full rad novo postlo 160x70,medtem ko mu je šla mala na živce user posted image . pomoje je škoda kupvat še eno malo ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.4.2008 11:52:55   
*anč*
user posted image lan za nove mere in odličen hemoglobin pa upam,da se max čimprej znebi glivic.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.4.2008 13:10:10   
mis
Evo me domauser posted image  Mir...user posted image  Končala šiht, mala je šla včeraj z mami v LJ do jutri, ker jo bo še čuvala. Včeraj sem šla zvečer na Cvičkarijo v LJ, mojega poslušat. Cel dan akcija, zvečer tam, ob 2h zjutraj spat, ob 7h auf. Sem utrujena, bom šla zdajle počivat, popoldan pa spet akcija, danes brez male. Že razmišljam da bi moža na Gorjance zvlekla peš. Da se prešvicam in nadihamuser posted image

Posteljica: hvala za nasvete. Bom razmislila, me pa še nekaj zanima. A mlčadinske postelje so manjše kot navadne postelje? Ker mi smo v popolnoma opremljenem stanovanju in ima Tina v svoji sobi že 2 navadni postelji, se pravi 90x200. Ta je pa velika ane? Pa še nekaj, kako narediti prehod v veliko posteljo? Naša ima sedaj še vedno ograjico gor, v bistvu je tako na postelji samo če je pri meni, sicer ima pa vedno ograjico. In si ne predsatavljam čist kako to gre. Ker jaz jo dam v posteljo, pol pa sama zaspi. Pa a to kej dol plezajo? Sej mogoče kompliciram, samo zdej sem začela razmišljat o teh stvareh, ko sem dobila od CSOD papirje za izpolnit, pa so tudi paketi ali pa denar gor. Zato. Pa sem vsake izkušnje vesela. Hvala za vse nasveteuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
24.4.2008 13:12:00   
mis
Frrrr, upam da je že kaj bolje in sta doma, altati lepo da je Jaša bolje, oz kot novuser posted image

Naša je še vedno občasno nekje 37,4, pa ne skoz. Niha. Pa malo kašlja občasno. mislite da bi se morala kaj pokazat? Vleče se nekako en teden.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.4.2008 16:01:31   
Maxica
Juhuhu, Frrrrčkovi so doma, zvečer se pa kaj sami oglasijo.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.4.2008 19:59:40   
altati

Posteljica: hvala za nasvete. Bom razmislila, me pa še nekaj zanima. A mlčadinske postelje so manjše kot navadne postelje? Ker mi smo v popolnoma opremljenem stanovanju in ima Tina v svoji sobi že 2 navadni postelji, se pravi 90x200. Ta je pa velika ane? Pa še nekaj, kako narediti prehod v veliko posteljo? Naša ima sedaj še vedno ograjico gor, v bistvu je tako na postelji samo če je pri meni, sicer ima pa vedno ograjico. In si ne predsatavljam čist kako to gre. Ker jaz jo dam v posteljo, pol pa sama zaspi. Pa a to kej dol plezajo? Sej mogoče kompliciram, samo zdej sem začela razmišljat o teh stvareh, ko sem dobila od CSOD papirje za izpolnit, pa so tudi paketi ali pa denar gor. Zato. Pa sem vsake izkušnje vesela. Hvala za vse nasveteuser posted image

Jaša spi v navadni postelji, 90 x 200. Zleze sam vanjo, ko je zaspan in iz nje, ko se pač zbudi. V njej tudi sam zaspi.Prehod? Nič posebnega. Malo posteljo smo razstavili in ga pač zvečer dali v veliko. Nič kombliciranja, nič pregovarjanja.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.4.2008 20:21:47   
Maxica
Za nami pa lep dan, dobili smo se z našo predrago in simpatično Psašo ter njeno še bolj simpatično družinico in skupaj preživeli prijetno pozno popoldne. Lan jo je sicer zamenjal za eno prijateljico od moje sestre, tako da jo je popolnoma okupiral in nam jo je bolj malo posodil.user posted image  Miha je pa sploh en tak smeško mali, skoz dobre volje.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 21:00:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.