mis
|
Hej! Najprej vas pozdravim. Prišli smo danes domov. Šli smo dobesedno za nosom V soboto smo se napokali v avtodom in šli. Na primorsko. strunjan kamp, Umag ena noč pri mojih starših, Poreč 3 noči v kampu, danes popoldan doma. Res za nosom. Bilo je fino, uživali, se cartali, bili skupaj in se razvajali. Mala še vedno kašlja. Že ene 14 dni, predvsem ponoči jo prime, ampak mislim da počasi mineva. Berem kako ste nekateri bolančki. Maxica, frrrr in ostali, samo da je ali bo kmalu bolje. Res so grozne te bolnice. Vem, sem jo dala že čez s Tino takrat pri 4 mesecih. pa sem bila zraven ker sem dojila, pa je bilo že dovolj grozno. Skratka, čim manj obiskov bolnic. Sistematskega ima Tina v sredo, 7.5., če bom še morala dopoldan nadomeščat bo šel mož z njo, ker imava termin zjutraj, ker sem navadno do 11h doma. Upam da en bo kakih hudih testov. Naša itak vrešči pri dohtarju. Čeprav zadnje čase se tudi drugih ne boji več. Včasih je vsem NE NE NE govorila, zdej pa vse ogovarja, jim maha in se vsem smeji. Upam da bo približno tako. Aja, a ste kaj vprašale za hojo če hodijo navznoter? Moram se spomnit v sredo da vprašam... Altati, lepo da si srečno doma in da si uživala, zdaj pa še te preostale dni izkoristite. Naša je pa v tem tednu postala prava gofla, skoz govori in ponavlja, res je ni za ustavit. Skoz se nekaj meni, pa kaže na stvari, pa ponavlja besede, pa se skriva ni ni, pa obožuje bibo in prstne igre... Začela je hodit gor in dol po stopnicah tako da se ničesar ne drži, če ni ograje, če so visoke stopnice pa da roko. Ob ograji jo pa itak pustim ker obvlada stvar. Obožuje pesek, kamenčke, prelaga, midva sva se 1 uro sončila pred avtodomom, ona je pa prelagala kamenčke v posodice. Obožuje žogo, teče za njo, jo pobira, brca... in se reži Aja, pa nora je ratala na kisle kumarice in svež paradajz. Poje noro veliko zadnje čase, zgleda da spet raste. Mali tudi razgraja . Je živahen, se prekopicava, kolikor čutim je že na glavi bi rekla, glede na brce... Čez 10 dni imam pregled, potem bodo pa čez en mesec pa že ctg-ji. Jao, kako gre čas. Še en mesec delam, pa porodniška. noro. Moram se res zdaj malo magistrske lotit, kolikor bom naredila dispozicije bo bolje kot nič. Tako, upam da se bo dalo keri prebrat, sicer pa preskočte