Anonimen
|
čau! Sploh ne vem kaj naj napišem, ker za komentirat je res too much Vidim, da vas/nas je kar nekaj bolnih........se pridružujemo klubu. Tinkara je v nedeljo kuhala, včeraj je bilo že rahlo boljše, danes zaenkrat brez vročine, sva pa šli do P, ker ima vneto oko in si ga skoz menca...sva dobili Tobrex- kaj pa drugega in Canesten za ritko- ta naša rit je postala razvajena in bi imela rada samo Bebival kremico in ker jo je zmanjkalo, mami pa je še ni kupila , ima spet vneto ritko Zdaj imamo gel za dlesni, ker rinejo, no so že š****, 3 zobje na enkrat ven, potem fiziološko za nosek, Tobrex za oči in parafinsko olje za ušesa (ker ima malo preveč ušesnega masla), aja pa še kremo za rit - no vsaj AB trenutno nimamo (trkam) Po novem vstaja ob 6ih zjutraj , sicer res, da hodi spat ob 19ih zvečer, ampak problem je ker jaz ne Arabela- ah, sploh nimam besed, ti si čist preveč pridna Jaša & Jaša- hitro se pozdravita!!!!!!!!! Lucika- za hiško! Moci- ta stari še vedno mislijo, da mora biti hiša za 10 generacij, vidva ji kar obljubita gradnjo, pa naj zemljo prepiše, potem pa po svoje naredita! Altati in Piškot- čestitam za selitev Lu- jah, naj bo tole zadnji AB do zime, držim pesti, za vse nas, da so tole zadnji izdihljaji prehladov in bolezni.......... Anč- vidva se tudi držita........in sobica, ne vem če sem že komentirala, je sanjska- jaz bi tudiiiiii Muki- jaz sem danes našo pediatrinjo vprašala kaj je s tem, ker niso bili cepljeni za OMR, pa je rekla, da ni panike, da se nate spravijo samo, če res nič nisi cepil, drugače je OK............malo za tolažbo
|