|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
22.4.2008 11:27:24   
altati
Mah, smolo imata Jaša in Frrr.Naj se čimprej pozdravitauser posted image !
Me pa kljub vsemu veseli, da nismo sosedi. Jaz sem se namreč včeraj že videla notriuser posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
22.4.2008 11:28:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Altati jaz sem imela tale streptokok že ene trikrat po Tianu. PA JAša ni nič jokal? Boli ko p*** Oprostite izrazu, ampak je res. Če se ne odkrije dovolj zgodaj. Samo da so odkirli in da bo zdaj vse ok.user posted image

Ne, nič ni jokal. Trpežen fant je, ni kaj.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
22.4.2008 11:31:27   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pravkar sem dobila sms od drage Frrr, da sta z Jašem spet na infekcijski, saj je v soboto ful driskal, včeraj pa začel še bruhati, ubožec maliuser posted image . Po  kosilu bosta videla, če lahko že gresta domov ali bosta morala ostati še eno noč. Lepo vas vse pozdravljata.

Joj, bogi Jaša. Upam, da ni kaj hujšega. Držim pesti, da gresta že danes domov.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
22.4.2008 12:19:41   
Anonimen
čau!

Sploh ne vem kaj naj napišem, ker za komentirat je res too muchuser posted image

Vidim, da vas/nas je kar nekaj bolnih........se pridružujemo klubu.

Tinkara je v nedeljo kuhala, včeraj je bilo že rahlo boljše, danes zaenkrat brez vročine, sva pa šli do P, ker ima vneto oko in si ga skoz menca...sva dobili Tobrex- kaj pa drugega in Canesten za ritko- ta naša rit je postala razvajena in bi imela rada samo Bebival kremico in ker jo je zmanjkalo, mami pa je še ni kupilauser posted image , ima spet vneto ritkouser posted image
Zdaj imamo gel za dlesni, ker rinejo, no so že š****, 3 zobje na enkrat ven, potem fiziološko za nosek, Tobrex za oči in parafinsko olje za ušesa (ker ima malo preveč ušesnega masla), aja pa še kremo za rituser posted image - no vsaj AB trenutno nimamouser posted image  (trkam)

Po novem vstaja ob 6ih zjutrajuser posted image user posted image , sicer res, da hodi spat ob 19ih zvečer, ampak problem je ker jaz neuser posted image

Arabela- ah, sploh nimam besed, ti si čist preveč pridnauser posted image

Jaša & Jaša- hitro se pozdravita!!!!!!!!!

Lucika- user posted image za hiško!

Moci- ta stari še vedno mislijo, da mora biti hiša za 10 generacij, vidva ji kar obljubita gradnjo, pa naj zemljo prepiše, potem pa po svoje naredita!

Altati in Piškot- čestitam za selitevuser posted image

Lu- jah, naj bo tole zadnji AB do zime, držim pesti, za vse nas, da so tole zadnji izdihljaji prehladov in bolezni..........

Anč- vidva se tudi držita........in sobica, ne vem če sem že komentirala, je sanjska- jaz bi tudiiiiiiuser posted image

Muki- jaz sem danes našo pediatrinjo vprašala kaj je s tem, ker niso bili cepljeni za OMR, pa je rekla, da ni panike, da se nate spravijo samo, če res nič nisi cepil, drugače je OK............malo za tolažbouser posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
22.4.2008 13:46:10   
pikapolona2
Spet je en tak lep deževen danuser posted image user posted image user posted image

Sem ravnokar pokosila...zdej grem še malo delat, potem pa po Brino.

Berem da vas je kar nekaj spet bolanih....a bo prišel kakšen teden da bomo vse lahko rekle zdravi smo?????

Pri nas malo kiha in ji teče iz nosa.....nič kritičnega. Sva pa sami ...ati je v Nemčiji in danes sva spali kot medveda...jst sm se šele ob pol osmih zbudila in nato sem morala Brino še budituser posted image

Kitajc in ZOO se pravi v maju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
22.4.2008 14:14:19   
piskot
lu jah, saj se nisi prijavila, potem je pa to tako ... bomo ponovili, obljubim.

pikapolona jaz sem morala tudi danes martina budit. no ceprav najprej je ob 5h on mene. kako je otrok tecen, ce ga zbudimo user posted image . cist kot ati.
aja, nas ati je klical, da ima tezave z avtom ... danes je se na sejmu, potem pa nadaljuje v NL, ce bo vse po sreci. kdaj se pa vas vrne?

kaj pa jase tolk vlece na to infekcijsko? no ja, upam da se vsi cim prej pocajtate. tudi tisti  z vnetimi usesi, ocesi, nosovi itd.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.4.2008 14:17:47   
pikapolona2
piškot naš ati se vrača v četrtek...danes je celo uspel poklicat ...ker ima skoz neke sestankeuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.4.2008 14:19:14   
pikapolona2
Piškot aja še to..ko Brino zbudiš...je pa čist po mamici...jo lahko previjam in mažem....se nič ne buni in je čiiiist pridnauser posted image ....in ko jo postavim na tla naj gre po čevlje se kar spotika....mehka je ko žele

Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.4.2008 14:47:07   
Arabela
To aprilsko vreme... vsakič ko hočem ven se ulije.... no bomo pa doma...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.4.2008 17:13:45   
Lu
Punce mene bodo tele migrene pokopale. A imate kakšen nasvet kam naj se še obrnem?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.4.2008 17:50:03   
Anonimen

Punce mene bodo tele migrene pokopale. A imate kakšen nasvet kam naj se še obrnem?

koliko časa že jemlješ Yasminelle?
Mene je prve 3 mesece glava bolela za znoret, potem pa vsaj 2x/teden!
Zdaj sem že 1 mesec brez tabletk in me je glava bolela 1x!!!!

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
22.4.2008 18:31:20   
*anč*
oj!

moj otrok pa spi že skor 3 ureuser posted image in še dopoldne je spal 1,5. čist nenormalno za njega. bruhanje se je ustavlo,danes driska (3x), je skoraj nič,pije tako tako,tko da mu pustim da se doji po mili volji. vročine ma 37.5. ponoči lepo spi,ne bruha,niti ne driska. a mislte,da bi ga mogla pelat k zdravniku? če bo jutri še bogi bova verjetno šla.
ko vas prebiram,vidim da nismo samo mi bolni,tko da vam pošiljam  koš zdravja ... jaša,jaša,tian,brina,miha,tinkara pozdravite se! se opravičujem,če sm koga pozabla, je preveč bolančkov.

pikapolona  nam so na faxu rekl,da si ne smeš na silo nos praznit,ker je pol sluznica še bolj otečena in proizvaja še več smrklja. naj bi si dal kapljice oz. fiziološko pol pa vsako nosnico posebej spraznil. o tem,da je treba not vlečt pa nevem ničuser posted image

arabela  dobra si! 2 user posted image in učenje, kapo dol! jst nč ne nardim,ko mam malega doma ...

altati,muki in maxica uživajte nba dopustu!

morm it ,se je zbudil!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
22.4.2008 18:45:32   
Lu
Živjo!

Remy zdaj sem začela z drugo tablico.user posted image Res ne vem kaj je to. Prej me ni nikol glava bolela, kaj šele MIGRENA. Hudo. Upam, da se odkrije vzrok.

Se mi je pa Frrr oglasila. DAnes z JAšo ostaneta še notri. user posted image

*anč upam, da vidva tudi ne pristaneta kje v bolnišnici.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
22.4.2008 19:34:29   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Lu če se spomniš sem ti že ta prvič ko si jamrala rekla da nehaj z kontracepcijskimi tabletamiuser posted image ......moja frendica je imela takšne migrene da je bruhala...je nehala je sedaj vse OK....pa še Remy ima isto iskušnjo...POSKUSI!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
22.4.2008 19:51:50   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

joj,jst jih mam doma pa kr čakam pa čakam ... dokler se mali doji ne bom jemala. glavobolov si pa res ne želim. 
lu  jst sm mela migreno samo 1x in nisem mogla verjet kako slabo se lahko človek počuti ... boga si,če se ti to redno dogaja. kaj pa kakšno alternativno zdravljenje,če ti uradna medicina ne zna pomagat? mogoče so pa res tabletke... nisem pametna.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
22.4.2008 20:31:43   
Maxica
Ja, na žalost Jaša ostaja z mamico kar v bolnici, dobil je diagnozo rota.user posted image  Držimo pesti, da prideta čimprej zdrava domov.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 20:35:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.4.2008 7:24:44   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

moj otrok pa spi že skor 3 ureuser posted image in še dopoldne je spal 1,5. čist nenormalno za njega. bruhanje se je ustavlo,danes driska (3x), je skoraj nič,pije tako tako,tko da mu pustim da se doji po mili volji. vročine ma 37.5. ponoči lepo spi,ne bruha,niti ne driska. a mislte,da bi ga mogla pelat k zdravniku? če bo jutri še bogi bova verjetno šla.
ko vas prebiram,vidim da nismo samo mi bolni,tko da vam pošiljam  koš zdravja ... jaša,jaša,tian,brina,miha,tinkara pozdravite se! se opravičujem,če sm koga pozabla, je preveč bolančkov.

Dobro jutro, An, kako ste? e se dojita, pa e predvsem dobi dovolj tekoine, in ne bruha in driska, potem ga jaz ne bi vozila k zdravniku, je verjetno res samo kakna viroza. (BTW, a jih letos kar ne bo konecuser posted image ?)
Upam, da se danes zbudite ist zdravi.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
   RE: Oktobrki 2006-4
23.4.2008 7:36:16   
pikapolona2
dobro jutro!

Punce ki imate dva ali ve otrokov.....a so bili prvorojenci tudi tolikokrat bolani....ali se samo meni dozdeva da je letos eno udno leto in so okoli nas nonstop vsi bolani??

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.4.2008 8:05:17   
tasha23
Joj kaj je zdaj to, Jaa & Jaa upam, da se kmalu pozdravita. Prav hudo mi je ko sliim, da so otroki bolani. Mi smo na sreo zdravi (tok tok), je pa Gael vseeeno obasno malo uden - nekam ireno tekan je in ga nisem navajena. Sicer pa sem mogoe jaz, ker sem res vsak dan bolj utrujena - kri me precej boli in zelo slabo spim user posted image . Sem pa danes tako vesela saj ez 2 urici imam pregled in bomo spet videli malo truko kaj pone. Je pa za enkrat 2X bolj ivahno dete od Gaela, vsaj kar se tie brcik user posted image user posted image user posted image user posted image ... joj kaj nas potem aka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.4.2008 8:08:35   
tasha23
vreme, vreme vreme: to je letos OBUPNO!!! komaj akam malo lepega vremena. Saj je vsaj ta teden prav tipino aprilsko vreme in je KATASTROFAuser posted image .

BTW DRIIIIIIIIIIIIIINNNNN DRIIIINNNN Altati je kdo doma? user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
   RE: Oktobr�ki 2006-4
23.4.2008 9:06:18   
Arabela
Jutro!

Katarinca bila gor od 1h do cca4ih zjutraj.. jo je kašelj prebudil pa je težko nazaj zaspala.. . zdaj nori, Sergej pančka...

Pa je res pravo aprilsko vreme... ko sem se zbudila jasno, zdaj spet nekaj dežuje...user posted image

Pa je že sreda.. dnevi grejo kot da bi pihnil....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.4.2008 9:12:02   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

dobro jutro!

Punce ki imate dva ali ve otrokov.....a so bili prvorojenci tudi tolikokrat bolani....ali se samo meni dozdeva da je letos eno udno leto in so okoli nas nonstop vsi bolani??

Pri nas ni bil Max nikoli tolikokrat bolan kot letos, prav res. V bistvu pri njem sploh nismo poznali AB, tu pa tam kakna vroina je bila, ampak res ne tolikokrat kot letos.
Hoemo pomlaaaad.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.4.2008 10:04:14   
Maxica
Jaz grem pa zdaj iz sluzbe, saj ima Lan posvetovalnico, pa se Maxa peljemo pokazat zaradi njegovih pik, ki so se mu pojavile po trupu.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.4.2008 12:26:48   
Maxica
Nekaj štrajkate danes.
Mi smo opravili. Lan je velik 82 cm, težak 11,06 kg, glava 47,5 cm. Ravno nekje v zlati sredini. Dal je tudi kri, hemoglobin 125.
Pa še k zobozdravnici smo šli in je samo pogledala, kako je z zobki in mu dala uro za čez eno leto.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.