|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
20.4.2008 12:52:27   
muki1
Lucika user posted image  user posted image , super napredujete. Res krasno. Pa dober okus imata, so mi ful všeč ploščice v kopalnici. Sem se spomnila, kako si bila pred kakšnima dvema letoma žalostna, ko sta imela eno hiško nagledano, pa so vama jo prodali, ali tako nekak je bilo in si jamrala, da se nikoli ne boš rešila bloka....ekola, draga moja, vse je za nekaj dobro. Če bi takrat dobila tisto hiško, nikoli ne bi zradila te krasotice user posted image .

Še za nazaj sem dolžna pohvalo Tristanove sobice. Tako luštkana, veselih barv, da se bo malček palček definitivno počutil v njej dobro. So mi pa artikli prav dobro znani, tak povštrček imamo tudi mi - Ikea friki user posted image .

Arabela, tvoja malčka sta prava sončka, to tako ali tako veš user posted image .

Maxica, me veseli za tvoje pike. Upam, da vama čimprej pade v oko kakšna luštna parcela.

Mi smo kolesarjenje otvorili prejšnjo nedeljo in danes imamo spet v načrtu en izlet. Samo moram ob 14.00 na pogreb, ker je sodelavcu umrla mama. Potem pa pičimo. Zadnjič, ko sem se peljala domov, po poti, po kateri se vozim v službo in nazaj že 7 let, sem uzrla neverjetno stvar. Pri eni hiši imajo pravi živalski vrt. Vietnamske prašičke, osla, LAMO user posted image , neko kodrasto govedo in kaj vem kaj še vse, dva ribnika...vse to meni pred nosom, pa še nisem videla, niti slišala o tem, tak da danes zajašemo kolesa in se bomo peljali tam okrog, pa nedolžno bomo povprašali, če lahko malo pokukamo njihovo živino user posted image .

Vidim, da ful gnezdimo oktobrke.
Moci, čestitam za odločitev.
Piškot, povej kaj več.
Altati, tudi vam čestitam za menjavo stanovanja in za novi kostim user posted image . Jaz bom na konju, ko mi bo prav S Oliverjeva 36. Zdaj sem na 38 user posted image .
Lu, želim, da ti ta dva tedna v prahu čimprej mineta, boste pa potem sigurno uživali. Pa če se ne motim, boste vmes morje pokukali. user posted image
Če se že tako na dolgo in široko pogovarjamo o selitvah. Midva ostajava tu, kjer smo. Bova najbrž kar vztrajala. Zdaj smo seveda spet prijatelji in ugotavljava, da nama kar paše pomoč. Je pa tudi pri nas v načrtu gradnja v prihodnjih letih, ampak bomo zidali najverjetneje vikend, da bomo imeli svoj prostorček, kamor se bomo umaknili. To so seveda najine velike želje, o katerih sva se zdaj malo bolj začela sploh pogovarjati. Če finan minister ne bo crknil, morda še bo kaj iz tega, ko bova velika user posted image .

Omenjam ostale.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.4.2008 13:01:48   
muki1
Drugače pa smo okej. Iva je kuhala v četrtek, v petek zvečer še samo malo čez 37,5...včeraj je bila že okej. Danes je brez glasu, oziroma hripava.

Za nami je rojstnodnevni teden. Moja princeska je slavila v ponedeljek z enimi prijatelji in starimi starši. Smo spekli tortico in pili sok iz lepih šalčk user posted image . V torek so praznovali v vrtcu, včeraj pa smo najeli kar gostilno in smo naredili velik žur za vse naše prijatelje in smo se imeli krasno, prekrasno. Ponavadi sem zmeraj prerejala piknike v dveh smenah, saj jih kljub temu, da imamo dovolj veliko teraso nisem imela prostora vse naenkrat pogostiti, pa vreme je že ves mesec kilavo in sva se z možekom kar odločila, da bomo vse naenkrat ,,odpikali,,. Bilo je res prekrasno. Zjutraj nas je zbudil dež in potem je prirjovel še veter, da mi je bilo slabo, ker sem mislila, da spet ne bo nič. Potem se je pa vreme opomoglo, veter je posušil travo in gugalnice, tobogane,...tako da so otroci imeli res prekrasno zabavo. Neža je tako uživala, da mi je kar srce igralo ob pogledu nanjo. Lička so ji kar žarela od sreče in upehanosti user posted image . Ko smo šli domov, je pa bil naš prtljažnik natrpan z darili. Dobro da imamo karavana. Dekletci sta preskrbljeni za sezono pomlad poletje 08. Pa to ne moreš verjeti.

Pa še en razlog imam za dobro voljo. Še 6x spimo, pa gremo na morje. Vremenska napoved je zelo obetavna.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.4.2008 13:03:11 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.4.2008 13:48:52   
altati
Aja, prvi maj je pred vrati...midva greva sama na dopust Cinque terre, Italija. Otroci gredo pa vsak na svoje počitnice. Midva jo mahneva ž v ponedeljek in planirava v četrtek zjutraj pobrati otroke, da potem še skupaj uživamo 4 dni. Priznam, da komaj že čakam najin solo dopust.....

Muki, me veseli, da ste super praznovali in da sta punci uživali.
In kje imate namen zidati vikend? Tudi v Prekmurju, ali kje na Primorskem, Štajerskem, Gorenjskem, mogoče zidanca na Dolenjskem(tam bi te obiskovala non stopuser posted image )....

Lucika, zdaj grem pa tvoje slike gledat....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.4.2008 13:54:06   
altati
Lucika, super hiša, resuser posted image user posted image user posted image !
Kaj pa tista steklenica dela vrh strehe na zadnji slikiuser posted image user posted image ? Saj menda sem prav videla, aluser posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.4.2008 17:52:07   
muki1
Uh, se pozna, da je vikend in nedelja. Mi smo nazaj, izlet uspel user posted image . Če se mi bo dalo zvečer nalepim par slikic.

Altati, ideja je šele rojena. O prostoru se še nisva toliko daleč pogovarjala, glede na najine zmogljivosti bo nekje na domačih tleh. Morda v Prlekiji, na Štajerskem... da bo res izkoriščen vsaj dvakrat mesečno. Pustimo to....zaenkrat so res pobožne želje. Če bi pa imela dovolj denarja, da si vsaj parcelo kupim na primorskem( ćesar pa žal ni in verjetno nikoli ne bo), pa bi mi bila dovolj tam una vrtna hiška iz Bauhausa, klinc pa vikend, da se le mam kam pred dežjem skrit user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.4.2008 19:58:24   
Lu
Živjo!

Se javim samo na hitro. Danes že prebolevala migreno, pa že v torek sem jo imela. Mah naj gre vse skupaj k user posted image Nekaj me napeljujejo k eni terapiji. Mogoče katera kaj ve o tem? Če res pomaga. Da mi ne bodo čira čara kar tako user posted image Ne vem kam to pelje. Čedalje slabše je. Ampak če po pravici povem sem jo danes fasala zaradi Maje. Ja res. Zdaj sta bila ta teden bolj kot ne v varstvu,, 2-krat sta spala drugje. Živa štala. Jaz včeraj z obema sama cel dan. Težka. Res. Ampak tamala nič ne uboga. Jaz sploh ne vem več kaj naj nardim. Meni se že meša. Dobesedno. Jo sprememba čisto vrže in potem to na polno izkorišča.

Tian pa verjetno jutri doma ostane. Ponoči je bilo pestro. je kazal na zobke, trojke, da ga bolijo. Ampak danes sem pa videla da mu iz enega ušeska voda ven teče user posted image Kaj bi to bilo?

Nič.

Mali že spi. Zdaj pa še eno vražičko spravit spat. Uf bo še šlo živcev.

Upam, na boljše čase.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.4.2008 20:12:56   
lucika
našemu tudi trojke bodejo ven. eno ima zunaj, ostale tri pa š****. bošček, kako mu mora biti. ampak štantije ga pa ne minejo. zdaj imamo preurejanje stanovanja. spleza na skrinjo z igračami, še višje na eno škatlo in doseže vse. en teden so bili aktualni fascikli. zdaj ko so za zamenjat, tak so zlomljeni, niso več zanimivi, zdaj meče dol cedeje s stojala. sem jih umaknila. ne vem kam jih sploh naj dam, ker jih je tolk. vem, no, pol jih je za v smeti. sicer se poslušajo...hm....nič, ampak parni valjak pa človek ne sme stran metat. bo za stara leta, če ne vmes:)

muki, hvala za komplimente. moram poslikat zdaj celo kopalnico, zdaj je še lepša:) okus, pa....hm, meni je všeč, stare mame se pa verjetno križajo. počakte da barvat začnemo, hihi...

danes nismo delali nič. pa sem cela zmatrana in nervozna...mormo sestavit plan in bo boljše:) ko je pa tolk dela in tako malo časa. ampak ušlo nam nič ne bo, a ne?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.4.2008 21:15:30   
mis
Samo na hitro, ker kmalu pričakujem alarm, mala sicer nekako spi, vendar kmalu pričakujem alarm, saj je začela ful kašljat, danes cročina popoldan 38,6, s kopanjem zbili na 37,5. Bomo videli kaj bo prinesla noč.

Ja, Maxica, je v Magazinuuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.4.2008 22:07:31   
Pikabu
Meni je pa dolgčas... Čakam moža, ki se vrača s tekmovanja. So bili 4. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.4.2008 7:37:30   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Aja, prvi maj je pred vrati...midva greva sama na dopust Cinque terre, Italija. Otroci gredo pa vsak na svoje počitnice. Midva jo mahneva ž v ponedeljek in planirava v četrtek zjutraj pobrati otroke, da potem še skupaj uživamo 4 dni. Priznam, da komaj že čakam najin solo dopust.....

Hehe, saj ne morem verjeti. Sestra se je namreč s prijateljicami menila, da gredo tja drug teden in ker ima ena prijateljica še dva taka otročička kot jaz, smo že skor dorekle, da gremo za kakšna dva dni vsi skupaj. Sam v toliko, da ne boš presenečena, če vidiš kakšen znan obraz tam, čeprav si mislila, da se boš umaknila od vsega.user posted image  Ni pa še nič dorečeno, ker bomo videli sproti, kako pa kaj.  V načrtu pa je.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.4.2008 7:49:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Hehe, saj ne morem verjeti. Sestra se je namreč s prijateljicami menila, da gredo tja drug teden in ker ima ena prijateljica še dva taka otročička kot jaz, smo že skor dorekle, da gremo za kakšna dva dni vsi skupaj. Sam v toliko, da ne boš presenečena, če vidiš kakšen znan obraz tam, čeprav si mislila, da se boš umaknila od vsega.user posted image  Ni pa še nič dorečeno, ker bomo videli sproti, kako pa kaj.  V načrtu pa je.user posted image

upam, da me boš častila vsaj kakšen dober latte machiato, če se srečamo, a pravuser posted image
Bom pa vsekakor pozorno gledala okrog sebe, da te ne spregledam in obratno tudi prosim (ker sem velikokrat hudoooo slepauser posted image )

< Sporočilo je popravil altati -- 21.4.2008 7:50:02 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.4.2008 8:06:37   
psaša
Dobro jutro. Vikend minil prehitro, smo se imeli čudovito. Mali je priden, samo pozabi jest, ker se mu preveč dogaja, pol zvečer je pa lačen, da bi volka pojedel user posted image .

Vsem čestitam za selitve user posted image

Maxica sam, da je vse OK

muki super za praznovanje

altati upam, da je Jaša OK

lucika pogledala slikice user posted image

mis ti se pa vsak dan tako lepo javiš in poveš kaj se dogaja pri vas user posted image user posted image

frrrr  rada te berem user posted image , tko lepo vse povzameš

Ostale omenjam.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.4.2008 8:10:00   
muki1
Dobro jutro. He, he, bilo kuda, Maxi svuda user posted image . Altati, ne pozabi se ozirat za violetko, Maxi ni več bjonda.

Psaša, dolguješ nam kakšno slikico od Mihe. Pa daj, zdaj ga že vsaj pol leta nisi pokazala user posted image .

Pikabu, čestitke možu.

Grem delat. Sem neka utrujena od vsega tega žuranja. Sta se mi naredila dva zelo simpatična herpesa na zgornji ustnici. Sem zelo seksi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.4.2008 8:19:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro. He, he, bilo kuda, Maxi svuda user posted image . Altati, ne pozabi se ozirat za violetko, Maxi ni več bjonda.

Madonca, Maxi, potem pa hitro fotko, da bom vedela za kakšnimi ženskami naj se obračamuser posted image . Da mi ne boš potem na RR odpirala teme na Družina in partnerski odnosi, da te kolegica ignorira in kaj naj storišuser posted image user posted image user posted image

Grem delat. Sem neka utrujena od vsega tega žuranja. Sta se mi naredila dva zelo simpatična herpesa na zgornji ustnici. Sem zelo seksi.

Jah, no, nekdo te kaznuje, ker se preveč poljubljaš vsepovsod naokrog bi se reklo. Semi zdi, da je Neža imela rojstni dan in ne tiuser posted image user posted image

Naš Jaša ima pa še vedno vročino, 7.dan. Tako da greva danes nazaj k zdravniku.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.4.2008 8:37:12   
piskot
Zadeva: Kitajc

Datum: 26.4.2008 ob 20:00

Zbiranje prijav: piskot na ZS ali na emajl.

BTW: Kdaj gremo v ZOO?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.4.2008 8:45:01   
@lina
dobro jutro!

mmmmm, kako je pasalo zdaj vas prebratuser posted image
s petka na soboto je pri nas bilo malo nevihte, pa ne vem ali je v centrali kaj počilo ali v našem modemu...smo bili odklopljeni od sveta...ker to pri nas pomeni tudi brez TV, ko pa imamo siolTVuser posted image

vidim, da se ogromno pogovarjate o selitvah... no mi smo to že dali čez... ni pa vse tako luštno, znajo bit to tudi zelo stresni trenutki, pa življenje eden mimo drugega, skrbi... sicer je pa potem vse poplačano, ko si enkrat na svojemuser posted image
za montažno hiško, ali pa na ključ - tam je potrebno pa veeeeellliiiiiko denarja na kupčku. tudi midva sva o njej sanjala, samo nisva imela toliko prišparanega...je šlo lažje tako postopoma, v treh letih...

moja dva otroka sta v redu, Matjaž je imel samo tri dni vročino, res je pa da sva po pregledu krvi dobila AB. Danes je šel v vrtec, je bil spet jok, ko je bil pa 14 dni domauser posted image

user posted image  za vse super preživete vikende. Mi smo tudi v soboto nabavili še en sedež in čelado, ker za daljše ture s kolesom (daljše pomeni tudi 2 km, ni nujno 20km) se ne upam Jureta spustiti samega na kolo. Čeprav mi on zatrjuje da on ne rabi sedeža, ker ima svoje kolo.user posted image  Samo ta vikend še nismo sprobali, oči mora še svoje kolo usposobit, zračnice zamenjat, pa meni je tudi prav prišlo ko imam glih user posted image , takrat mi nekako ni za kolo.

Za konec pa še eno posrečeno od Jureta od včeraj: smo bili pri naših na vikendu včeraj popoldne, pa sta šla z dedijem k sosedovim pogledat bambija - imajo ga odkar je bil res še mali bambi, zdaj mu pa rastejo že rožički. In pride Jure nazaj in pravi: veš, mami, zdaj ima pa že rogove, zdaj je koza rataluser posted image user posted image

lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil @lina -- 21.4.2008 8:52:37 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.4.2008 8:47:58   
altati
ja,@lina, tista o stresnih trenutkih pri selitvi je res pravauser posted image .
Jaz sem se selila že kar nekajkrat in vedno sem rekla da je zadnjič, ker se mi je na koncu že hudo mešalouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.4.2008 8:58:55   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Kaj se pa ti ven mečeš user posted image ?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.4.2008 9:00:47   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Kaj se pa ti ven mečeš user posted image ?

mal se moram, saj ves kaksna sem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.4.2008 9:01:32   
muki1
Uh, Altati, to pa je nekaj trdovratnega user posted image . Upam, da je danes zadnji dan vročine. Da ni kakšna pljučnica. Ampak praviš, da nič ne kašlja, samo kuha, drugače pa je okej. Čuden tič, tale vaš poba user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.4.2008 9:03:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Za konec pa še eno posrečeno od Jureta od včeraj: smo bili pri naših na vikendu včeraj popoldne, pa sta šla z dedijem k sosedovim pogledat bambija - imajo ga odkar je bil res še mali bambi, zdaj mu pa rastejo že rožički. In pride Jure nazaj in pravi: veš, mami, zdaj ima pa že rogove, zdaj je koza rataluser posted image user posted image

user posted image . Bravo Jure. @lina, lepo te je brati.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.4.2008 9:03:42   
altati
ja, muki, čude tič.
ne nič ne kašlja, nič ne smrka, v glavenm res samo vročina.
pa zraste, pa pade, ampak ne gre pod 37.
mu je niti zbijam ne, ker mu npr. naraste na 39, pa potem sama pade na 37,8. itd.....ful čudno, res....
je pa zdaj postal tdui neješč, ampak pije mi pa non stop. res. po 2l tekočine na dan da vase, sigurno.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.4.2008 9:17:02   
Maxica

Jaša je včeraj še kuhal. Danes je zaenkrat brez vročine. Upam, da tako ostane. Ja, Maxica sva bila pri zdravniku. Diagnoza viroza. Zdravil itak ni. Je pa že sama zdravnica rekla, da bo trajalo sigurno teden dni. No, bomo videli....
Maxi, kostim sem kupila v S.Oliver-ju. Krilo, jakna, 2 majčki za zraven. V S.oliver-ju mi je tako finoooo, ker imam št.34user posted image  (imajo namreč ogromne številkeuser posted image user posted image ).

Kako je Jaša? Kar dolgo časa se res že vleče ta smotana vročina, kajne?!
O, super za št.34, jaz sem jo menda nosila v kakšnem sedmem razredu.user posted image

Aja, mi se tudi selimo v avgustu.Ko smo že pri tem. Pa ne še v hišo. Hiša nam je v planu čez 5 let. Zdaj pa samo v večje stanovanje, da bo vsak otrok imel svojo sobo, mama in ata pa svojo. Pa da bodo otroci šli v šolo brez prehoda čez cesto.

Super za novo stanovanje.user posted image
No, pa da še nekoga zatožimuser posted image . Kuki se tud seli. Več bo povedala pa samauser posted image ....

Kuki, alo dejmo, kaj več povej, da nam sline pocediš.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.4.2008 9:19:19   
Maxica

Maxi - super za pikeuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem ji v preteklih 7-ih letih že cca 10 odstranila. S histološkimi preiskavami seveda, na polikliniki. Glej da ti tkivo histološko pregledajo.

Tisto, ki mi bodo z operacijo odstranili, bodo gotovo dali na preiskavo. Ti dve sta pa takole bolj ven viseli, pa so jih odstranili z laserjem, pa mislim, da ne bodo dali na preiskave.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.4.2008 9:23:40   
piskot
eh, sploh nisem zasledila tega ....

torej, kupili bomo od altati stanovanje. to je to. nic posebnega. selimo se enkrat jeseni.

a ce komaj cakam? neeeee, me kar glava zacne bolet, ko se spomnim kaj vse bo treba. pa se tako tezko mi je zapustit zdajsnje stanovanje. sem custveno navezana.

ampak bo potem martine dobil svojo sobo. no, ati pravi da bova midva dobila svojo sobo user posted image . ker mami ni hotela v krematoriju spat, gremo zdaj nekam kjer so vse sobe v istem stuku. pa se ne bo nam treba vec v 3 nadstropje hodit.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.