frrrr
|
včasih te 3 dni ni blo, pa si moral 20 strani prebrat... zdej pa samo 2 navajanje na kahlico... v knjigi piše, da v povprečju so fantje suhi dan in noč pri 39ih mesecih, deklice pa pri 35ih kje je še to, pa še to je povprečje morm pa rečt, da sem začela brat knjigo čist neobremenjena kao, da vidim zakaj je to tolk pomembno, da knjigo napišejo... in po nekaj straneh sem bla kr mau prestrašena kao, le kako bo to nam uspelo no, pa sem se že skulirala... bo uspelo ob svojem času naše dete še definitivno ni pripravljeno. kadar kaka, pride sicer povedat "kakal". kadar lula, govori "kakal" zjutraj plenica še fejst mokra. doma si sam kahlico pripravi pred kopanjem, ko mu jo damo v banjo, da lahko gleda kako se voda nataka v banjico sicer doma ne kaže nobenega interesa za sedenje na kahlici... bom pa tut js nabavla zajčka matevža, ki mu je uspelo, da se ga tematka mau prime... enkrat pač @lina, pri nas odprejo bolniško tut za nazaj in tut zaprejo jo, pa vse brez mene v ZDju. prejšnji teden je mož v sredo popoldne šel z Jašo tja. v četrtek in petek bla js doma, v petek šel mož vprašat za izvide in mojo bolniško šel spedenat. bi bla tut besna na tvojem mestu. upam, da je Matjaž ok. altati - upam, da je Jaša že ok. Arabela, full maš lepa otroka. in Katarina je res prava velika sestrica že Sergej na fotki prav zamišljeno zgleda... bo mali mislec pikapolona - super, če ne buta z glavo Maxica, js pa ne berem redno, vedela za Masajko, pa pozabila bom mogla knjigo prebrat ampak prej morm diplomo nardit upam, da bom vsaj v letu 08 lahk brala Masajko *anč*, vidim da ste bili tudi v ikeii full luštna sobica samo radiator me moti... na te radiatorje sem od majhnega alergična, ker si je sestrična glavo razbila na njem... ampak vseeno so starši šele pred kratkim menjali, moževi starši imajo pa še takšne pa groza za tvojo prijateljico srečanje v maju čaka me obletnica mature, rojstnodnevna zabava treh prijateljic, mamin rd, menda tudi dekliščina,... povejte datum, pa mogoče kaj uspe skombinirat piskot, ti pa tut vse zvohaš js morm taščo vprašat, ki se je nečesa lotila v elektronski obliki, moj oče ima pa v pisni obliki do mojih 4xprastaršev razdelano se lotim združevanja obeh vej ampak samo po eni strani... no, ko bo diploma mim muki, ne daj se, sestro! res so cepci, če težijo. navijam za vas! pr nas pa kaj dogaja? hmmm... mali v vrtcu, js v službi... nč novega no, včeraj so prišli gledat za klimo, dans smo jo plačali in jutri pridejo montirat. to je novo sicer sem pa dans že eno urco odremala s tamaučkom sem bila službeno v svojem domačem kraju in sem kr mau utrujena od vožnje seveda... dobre 3 ure vožnje, mau čez 2 uri sestanka, uro ogleda in kosilo, pa je bil cel šiht no, zdej grem pa še maile počekirat, perilo obesit in nazaj spat nočko!
< Sporočilo je popravil frrrr -- 17.4.2008 21:50:46 >
|