|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
18.4.2008 14:43:11   
piskot
slabo slabo punce. a ste skregane?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
18.4.2008 15:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ah neuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
18.4.2008 16:02:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

o čem ti to? user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
18.4.2008 16:02:44   
frrrr
a vse ste šele zdej ugotovile, da moji komentarji pol strani zasedejo? user posted image  user posted image

lep vikend!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
18.4.2008 16:28:11   
mis
Pred šihtom sem vas uspela prebrat, zdaj pa še poročilouser posted image

Včerajšnja noč razturana, mala kar nekaj jokala, čez dan ok, po službi sva šli v LJ, zvečer 37,7. Noč bolj tako, ob pol šestih je kazala na vrata, da bi šla v dnevno sobouser posted image  Sem jo nekako uspavala in sva potem spali do 8:30. Vsaj malo sem dobila spanca. smo pozajtrkovali, jaz v NM, v službo, mala je v LJ pri mojih. Verjetno do jutri. No, zdaj trenutno so v Kranjski Goriuser posted image

Drug teden spet delam dopoldan, dveh sodelavk cel teden ne bo, obe na bolniški. Bo pa moja mami tukaj ene 3 dni. Jih ima pa mala res rada, tako je vesela ko jih vidi, pa ful se lepo zabavajo skupaj. Zdej mi je Tina po telefonu povedala da je ravno jedla  in sicer PIČO, pa da je bila DOBAuser posted image  Ah ti naši miški. Jaz sem doma s šihta, malo sem na hitro v red spravila, še cunje mam za zložit, pa prah pobrisat počasi. Mož bo pa sesal. Nazadnje ko sem sesala me je tako križ bolel, da zvečer zaspat nisem mogla.

altati, samo da ste boljaši

ostale omenjamuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.4.2008 21:10:40   
moci
pa res slabo čvekamo.

torej kdaj se dobimo?

mi smo bili danes v ra, zdravnica je rekla, da zelo lepo hodi, da se primerno razvija, ampak da bo z njeno vzgojo zelo veliko dela. ah jauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.4.2008 8:58:46   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas je dežek ponehal, gremo malo ven...

PRi nas je spet obdobje ko je mami najboljša... Mala se name vesi ko mala opica....user posted image ...

Lep vikend vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.4.2008 9:03:48   
moci
pri nas malo kuka sonce, kar pomeni, da bo danes dragi koooončno (po enem letu čakanjauser posted image ) montiral ograjo in bo zoja lahko tekala po balkonih.

midva sva se včeraj zmenila, da bomo kupili montažno hišo. uf, sem vesela. sicer bo še trajalo, da nakupčkamo denar in uredimo papirje, ampak vsaj dogovori potekajo. user posted image

arabela, pri nas je pa ati glavniuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.4.2008 9:59:08   
*anč*
helou!
smo mislili kam na lepše pa je vreme čist gnilo ... bomo kr doma.  pri nas je tut mama zakon pa bi prou pasal,da bi me kdaj kdo zamenjal user posted image . sej učasih je tata aktualen,ampak mama je še zmeri na prvem mestu.  drgač nimam nč nouga za povedat user posted image , tko da vam želim lep vikend!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.4.2008 10:02:07   
Lu
Živjo!

A se me še spomniteuser posted image

Mi smo ok. Jaz delam kot črnc, ati tudi. Otroka sta zdrava. V čet. so nam prišli zmontirat okna in zasteklit balkon. KAj je to enega praha user posted image  Tako sem že 2 dni samo čistilka. Spali pri tašči en dan, ker smo podrli še eno steno in si malo povečali prostor. Ampak ni še konec. Je potrebno še tlak narediti pa 14 dni še v takem živeti, da se dobro posuši in šele nato parket. Eh. No, bo pa potem lepo, a ne.user posted image

Glede nakupa nepremičnine še kar iščeva. Nekak nama cena ne diši. Grosuplje je res že Ljubljana. Noro.

Moci kje boste pa živeli? Montažne hiške so tudi meni všeč. Super.

Vidim, da se eni že navajate na kahlico. NAm je čisto tuja.

anč lepa sobica.

Frrr pa ti si čist ˝biznis wumen˝

DAnes je šel pa moj dragi na regato v Koper, mi pa še ne vem kam se bomo dali. Jaz sem do 13 še na šihtu potem jo pa mahnemo. Upam, da ne bo dežja.

Altati in @lina upam, da ste že zdravi.

Piškot tisto drevo bom pogledala. Bogsigavedi od kod so moji predniki user posted image

Muki a potem ste se naplavali?

Tole čez mejo je pa mene tudi kar malo zvilo. Mislim. Kaj se grejo. A mogoče veste kako je pa potem z bivanjem na Hr? Ker mi ne bomo skoz hodili okrog notarjev glede teh stvari in smo rekli, da jih raje samadva peljeva na morje pa sta tam 1 teden, pa ju prideva potem iskat. Ker mama in ata si želita letos preživeti dopust z vnučki. A ni to lepo user posted image  

Arabela luštni ste.

mis se mi zdi, da si ravno povedala, da si srečka user posted image . Zdaj boš šla pa že skoraj rodituser posted image

Maxi si preživela?

Omenjam še ostale in grem še malo delat.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.4.2008 15:21:53   
mis
Evo, mala je doma, spi. Včeraj brez vročine, lepo spala celo noč, danes pa popoldan ne in ne zaspat, 37,6. Ah...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.4.2008 17:36:03   
altati
Mi še vedno kuhamo vročino 39+....5.danuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ne vem čist točno kam tole pelje....Ne kašlja, ne smrka, je ječ, pije ogromno, spi lepo, ampak kuha vročino.....Edino veliko bolj umirjen je. Kar Nodija bi gledal, kar je pri nas nekaj novega. Ves čas poslušamo Nodi, Nodi, Nodi.....se usede na kavč, nasloni na blazine, pokrije z dekico nogice in gleda....zraven pa kar zasmrči....
Jah, takle mamo.
Jaz sem pa danes zjutraj uspela zapravit celo premoženje za svoj kostim....hm,mi je še zdaj slabouser posted image user posted image user posted image . a kaj ko mi je bil tako všečuser posted image ....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.4.2008 20:18:44   
Arabela
Meni so tudi montažne hiške všeč... če se bova kdaj preselila, bomo skoraj zagotovo v montažno...

Lu, ti nič ne zavidam pucanja... dobro vem kako je to.. .ko smo mi renovirali ni in ni bolo konca prahu...

Drugače smo mi ok.... ampak jaz sem zmatrana da komaj gledam....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.4.2008 21:05:37   
Lu
lucika pogledala hiško. Še malo, a? Koliko m2 imata vidva?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 21:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.4.2008 22:10:34   
lucika
ojla.

tam nekje 140m2 bo naša hiška. danes je majster fugiral kopalnico. saj ne vem več, al je delal 2 ali 3 tedne. sem ga skoraj nagnala, pa sama položla. zdaj ima še vežo in kuhinjo. samo časa pa nima več kot dober teden, tako da ga bom malo priganjala....
sem pa zdaj tudi jaz pridna. sem celo mansardo premazala z emulzijo, zbrala barve:) prešmirglala in prebarvala ves les zgoraj...ma, odlično se počutim, ko kaj koristnega delam. upam, da bom jutri lahko hodla, glede na cel dan na lojtri:)
ja, malo še, pa bo. počasi že planiramo selitev... dela pa še vedno ne zmanjka. pa saj, tiste, ki ste šle čez to, veste...tiste ki pa ne...pa se ne slepite, da se v montažno hišo "kar vseliš". ker se ne. razen če maš res velik kup denarja nekje. pa še takrat ne gre kar tako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.4.2008 0:41:10   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

lucika pogledala hiško. Še malo, a? Koliko m2 imata vidva?

jaz sem pa pozabila, kje ima lucika svoj album. please help

jst tut pozabla user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.4.2008 1:10:45   
mis
O anč, ti si pa tud še nekje med živimiuser posted image  Jaz domov s koncerta, možek špilaluser posted image  Tašča pa je itak imela delo pa si je k meni prinesla in tukaj delala in sem lahko šla. Mala bila kljub 38 vročine razpoložena, super pridna, sem dokončala sesanje, pa kopalnico pomila... Lepo zaspala, zdaj spi, malo sem in tja pokašlja. Sva zvečer inhalirali, je poinhalirala 4ml, pol je pa zmanjkalo pa sem dala stran. Ona bi še kar sedela in inhalirala. Pa sama je kazala da bi ko sem aparat ven potegnilauser posted image  No, naj se tako tudi nadaljujeuser posted image

nočko

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.4.2008 8:42:37   
moci
jutro, kakšen čudovit danuser posted image

lu, tašča bo dala parcelo, živeli bomo zelo blizu sedanjega doma, 2km stran. enkrat... zdaj se tašča ne strinja z montažno. matr je driskasata. v skrajnem primeru bomo morali še kupit zemljo. ampak potem bomo šli dlje.

altati, jejhata, zapravljivkauser posted image upam, da ste danes vsi zdravi in veseli.

lucika, mi bi dali delat na ključ. potem bi pa počasi naprej opremljali. tako si predstavljava,potem bomo pa videli. itak bo veliko dela s kletjo in dovozom, nekaj naj bi primaknili njegovi starši, ostalo kredit, oprema pa potem sproti. zdaj se je itak spet vse ustavilouser posted image
jaz tudi še nisem videla tvojega albumauser posted image

mis, od kod ti toliko energije?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.4.2008 9:24:08   
Maxica
Sončno jutro. Super izgleda, tako da morda danes otvorimo kolesarsko sezono, ali pa bomo šli na kakšen triurni pohod. Bomo videli sproti.
V petek sem fajn opravila. Zdravnica mi je dve piki, ki sta malo ven viseli, kar z laserjem odstranila, ena pa se ji je zdela taka potencialno nevarna, pa mi je predlagala operacijo, ki jo bom imela čez dva meseca. Uf, se mi je oddahnilo. Potem sva imela z možem še mal športnega dneva in mal shoping dneva, mama pa je doma pazila otroka.
Mis, kako je s Tino? Kaj bolje? Je tvoj možek v Vikend Magazinu?
Moci, super, da gre Zoji tako fajn s hojo. Morata še kaj hoditi v RA? Pa krasno za odločitev za montažno hiško. Tudi midva se vedno bolj nagibava v to smer, zdaj gledava za parcele. Kje pa sta gledala za hiške?
Lu, nehaj tolk garat, no. Glede prahu ti pa čist verjamem. Nam je nekaj v kopalnici puščalo, pa smo morali par ploščic odstranit, je bilo vse prašno, po celem stanovanju.user posted image  Boste pa imeli več prostora, fino.user posted image
Altati, joj, ubogi Jaša, se mu pa že kr dolgo vleče ta vročina. Sta bila kaj pri zdravniku? Upam, da bo čimprej stari dobri Jaša.user posted image  Kje si nabavila nov kostim?
Lucika, vi ste pa tudi pridni. Še malo, pa boste na svojem. Super.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.4.2008 10:26:00   
altati
Jaša je včeraj še kuhal. Danes je zaenkrat brez vročine. Upam, da tako ostane. Ja, Maxica sva bila pri zdravniku. Diagnoza viroza. Zdravil itak ni. Je pa že sama zdravnica rekla, da bo trajalo sigurno teden dni. No, bomo videli....
Maxi, kostim sem kupila v S.Oliver-ju. Krilo, jakna, 2 majčki za zraven. V S.oliver-ju mi je tako finoooo, ker imam št.34user posted image  (imajo namreč ogromne številkeuser posted image user posted image ).

Aja, mi se tudi selimo v avgustu.Ko smo že pri tem. Pa ne še v hišo. Hiša nam je v planu čez 5 let. Zdaj pa samo v večje stanovanje, da bo vsak otrok imel svojo sobo, mama in ata pa svojo. Pa da bodo otroci šli v šolo brez prehoda čez cesto.
No, pa da še nekoga zatožimuser posted image . Kuki se tud seli. Več bo povedala pa samauser posted image ....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
20.4.2008 10:26:57   
altati
Maxi - super za pikeuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem ji v preteklih 7-ih letih že cca 10 odstranila. S histološkimi preiskavami seveda, na polikliniki. Glej da ti tkivo histološko pregledajo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
20.4.2008 10:28:05   
altati
Lucika - link za slike!!!!!! Spet izgubila....

Moci -  user posted image user posted image user posted image  za odločitev za hiško! Mi zaenkrat še ne gremo iz mesta, ker za seboj potegne čisto preveč logistike......Imamo pač preveč otrok, bi se reklouser posted image user posted image user posted image .

Imava pa čez 5 let plan: parcela + montažna hiška na ključ. Ko bosta vsaj dva otroka že skoraj iz šole....Kaj pa bo, bomo pa videli. radi bi anmreč ostali v mestu, kjer pa parcel ni, če pa so, so pa katastrofalno visoke cene (v bistvu daš skoraj več za parcelo kot za hišo na njejuser posted image ).

< Sporočilo je popravil altati -- 20.4.2008 10:29:27 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
20.4.2008 10:54:12   
moci
ja, če bova midva morala kupit parcelo se selimo čez 30 let. in to kam dalečuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.4.2008 11:14:42   
lucika
http://gradimo.moj-album.com
smo iz sprehoda, zdaj grem pa kuhat:) za spremembo spet maLO...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.