|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
16.4.2008 9:10:37   
Arabela
Dobro jutro!

Vas samo pozdravim, pri nas vse po starem, danes hvalabogu ne dežuje, oblačno, tako da šibamo ven...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.4.2008 9:14:02   
Arabela
Moja dva sončka:

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.4.2008 9:34:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi kuhamo vročino.....

a vsi?

ne, ne, samo oktobrček, ostali smo bp.
Jaša je včeraj zakuhal na 40, danes nima vročine. Čakam kaj bo nastalo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.4.2008 9:40:39   
altati
Koristna informacija:

http://upravneenote.gov.si/kranj/splosno/novice/novica/article/4567/3494/?cHash=13eec70601

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.4.2008 9:56:45   
pikapolona2
altati....
a če sm jaz mati pa imam drugačen priimek a misliš da moram zdej jst to dokazovati....na meji...moram s sabo nositi rojstni list?????
pa upam da je 40 stopinj samo prehodno

dobro jutro ostalim...mi smo se zbudili z jingajaja......ob 6 00...spat je šla ob 9h pa še bi bedela ker je divjala sem in tja kot strela. Nabriti so tile naši oktobrčkiuser posted image

frrr....a veš da že cel teden ni butala z glavo...niti odpirala predala...kar hitro je pogruntala da njo glava boli ne mene. Sam je pa res da smo skoz vzunaj in nismo veliko v kuhinji kjer je omenjeni predal.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 10:32:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.4.2008 10:32:57   
Maxica

dobro jutro

maxica, danes je bela masajka na rtv1user posted image

Yes yes yes, sem že cel teden v nizkem štartu.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.4.2008 10:49:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

dobro jutro

maxica, danes je bela masajka na rtv1user posted image

Yes yes yes, sem že cel teden v nizkem štartu.user posted image  

jz tuduser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.4.2008 10:52:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati....
a če sm jaz mati pa imam drugačen priimek a misliš da moram zdej jst to dokazovati....na meji...moram s sabo nositi rojstni list?????

midve s Taro imava tudi različen priimek, pa še nikoli nismo dokazovali tega, tudi rojstnega lista ne nosim s seboj.

Upam, tudi jaz na prehodnih 40 stopinj. Sinoči sem mu dala pol svečke, potem celo noč nič. Zjutraj je bil brez vročine, zdajle mi je pa kar sede zaspal in sem ga dala v posteljo. Imam občutek, da zbudil se bo pa z vročinouser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil altati -- 16.4.2008 10:53:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.4.2008 12:56:56   
*anč*
oj!
mi smo ok,kasnej več napišem in vas preberem.
tuki so slikice nove sobice :
user posted image

user posted image

user posted image

mejte lep dan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.4.2008 13:16:03   
Maxica
Arabela, krasna otročička.user posted image user posted image
Anč, super sobicauser posted image , tudi jaz bi jo imela.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.4.2008 14:04:58   
Anonimen

altati....

midve s Taro imava tudi različen priimek, pa še nikoli nismo dokazovali tega, tudi rojstnega lista ne nosim s seboj.

Upam, tudi jaz na prehodnih 40 stopinj. Sinoči sem mu dala pol svečke, potem celo noč nič. Zjutraj je bil brez vročine, zdajle mi je pa kar sede zaspal in sem ga dala v posteljo. Imam občutek, da zbudil se bo pa z vročinouser posted image user posted image .

moji sestrični se je to že zgodilo- zato ima Tinkara oba priimkauser posted image
Če ima otrok drugačen priimek bi naj nosil s sabo rojstni list- ja, nažalostuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.4.2008 15:04:26   
Anonimen
helu,

glede lulanja, jest ga ne tišim in itak, da je itak čisto normalno, da bodo otroci že sami povedali. Mi je pa bolj to važno, da ko ga previjem, da ima vsaj še kakšne pol ure suho pleničko. Namreč je bilo tako, da ko sem pa odvila, je obvezno vmes lulal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.4.2008 15:37:51   
mis
Maxica, naša je sedaj krvavela iz dlesni in aft, ker je imela vse vneto. Zdaj ji par dni zobkov nisem čistila, ker sem se je samo dotaknila in je začela krvavet. Danes bom spet probala, se je stanje izboljšalo, tudi iz ust ji ne smrdi več kot prej. Zgleda da je ok. Je že pomarančo jedla, pol je ne peče več.
Danes pa ponoči kar en čuden jok, mogoče so zobki. No, pol smo pa spali do 8:30user posted image   Pa možek se je ob nama zbudil, ima danes dopust, ker imajo intenzivne vaje popoldan. Pa na mizi me je čakala vrtnica za obletnicouser posted image

Igra v DMP.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
16.4.2008 18:03:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

altati....

moji sestrični se je to že zgodilo- zato ima Tinkara oba priimkauser posted image
Če ima otrok drugačen priimek bi naj nosil s sabo rojstni list- ja, nažalostuser posted image

Naj bi, ja....ampak pri nas se v 12-ih etih še nihče ni v to vtaknil. Vedno pa vidim, da pogledajo naslov. In najbrž jim to pretehta....predvidevamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
16.4.2008 20:13:59   
pikapolona2
user posted image no a ste vse pred TV prpopaneuser posted image

nisem še omenila srečanja....maj je meni čist OK...nimamo še nič grooozno velikega planiranega...sicer imamo neke RDe ampak to je itak bolj popoldne v igri

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
16.4.2008 22:09:59   
mis
srečanje: meni je maj načeloma ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1567
16.4.2008 22:11:00   
mis
Sem prišla domov iz šihta, pa mala vsa bolj jokava, zabasan nosek... Sicer je bila potem ok, dobre volje, vročine nima, ampak upam da ne bo še kaj nastalo. Pričakujem slabo noč.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
16.4.2008 22:18:21   
lucika
čer.

prebrat še uspem, komentirat pa že ne več:(
vse po starem pri nas.
okoli ust je mali dobil neko čudo, zgleda kot alergija. vem, da na čistilne robčke jo sigurno ima, tole od danes pa bog si ga vedi. ampak sem se odločila, da poiskusim mazat s fenistilom, šele potem gremo k zdravniku po bacile. pri nas so še vedno koze na pohodu, prava epidemija je bila tod okoli....

hiška napreduje. stanovanje odjavljeno, še malo pa pakiramo. če katero zanima, slike so še vedno v istem albumu, samo za vsako jih je več. ja, pa lepše so tudi:)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.4.2008 7:11:51   
Maxica
Spet deževno jutro. Včeraj sem po službi likala, nato si vzela dve uri za mojega Masaja, nato pa imela še en kup opravil, tako da sem šla spat šele nekaj čez 23h.user posted image  Jutro je bilo pa brž, saj vstajam nekoliko prej, ker nosim Maxovo blato v laboratorij.
Dobro jutro, torej, vstanite zaspanke.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.4.2008 7:49:07   
psaša
Dobro jutro.
Mi smo OK, mali priden, ga moram prov pohvalit.
Pa zmeraj več besed pove, mi drugače še ne govorimo, samo čebljamo. Je pa včeraj prvič rekel OČI. Oči pa cel ponosen user posted image . Po moje smo edini, ki še ne govorimo. Drugače pa vse pokaže tako, da se vse zmenimo.user posted image

Maxica sva z user posted image včeraj gledala Belo Masajko - full dobr film oz. zgodba.user posted image Še dragi je pohvalil.

altati upam, da je Jaša OK

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.4.2008 8:08:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

altati upam, da je Jaša OK

Bil je sicer včeraj cel dan brez svečk, ker mu vročina ni šla čez 38.5. Jaz pa zdravil ne dajem, če ni vročine čez 39. Hočem da telo samo odreagira. Tudi ponoči nismo nič zbijali. Sicer je celo noč po malem stokal, ni razpoložen, zbudil se je z vročino 37.3. Zdajle pa je nazaj zadremal. Matra ga, ampak ni tako hudo. Je pa ves utrujen, dremav, kar poležava in se crklja v naročju.....Kar sam zleze na kavč, se pokrije z dekico in drema....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.4.2008 8:16:17   
piskot
na, pa imam nov hobi.

www.myfamily.com ... delam druzinsko drevo za martina :)

kot da nimam nic bolj pametnega za pocet ane. ampak sem pa ze nasla 2 moznosti, da sta sla 2 moja pra pra pra dedka leta 1920 z ladjo v ameriko. samo ce hoces vec izvedet, moras pa placat. eh ja. bomo naprej preverili pri zlahti, ce obstajajo realne moznosti da je to res.

no sam tolk, da veste zakaj vas zapostavljam in zakaj imam v sluzbi tolk dela user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.4.2008 8:47:56   
Arabela
Dobro jutro!

Včeraj bil 00ful3 na3p3o3ren
d
a
n, mala je ves čas tečkala, imela histerične napade.. komaj sem jo obvladala,...

Ej danes pa druga pesem..user posted image ... vstala sama medtem ko sem Sergeja dojila, brez joka, pridno papa, se igra, ves čas boža Sergeja (zadnje dneve ga je ves čas odrivala od mene in hotela da ga dam iz rok)... tudi no

a ok7

č bilb cv

čas da grem..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.4.2008 10:25:30   
tasha23
ojla samo na hitro: v službi gužva, doma pa me mali tako utrudi, da nisem sposobna delat ničesar, kaj šele, da bi v Pc bulila. Kaj ste se zmenile za srečanje? V službi sem zelo zadovoljna. dojenček (ne vemo še kaj je) veselo brca in me poganja na wc. Če gre tako naprej bomo imeli še enega Gaela (karakterno, mislim user posted image user posted image user posted image )

Bolančki pozdravite se. Mi smo zrdravi (trkam). Gael je naspidiran in klepetulja 100/h, najbolj simpatičen mi je ko ga kdo vpraša kako mu je ime in on:''AEL''user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.