Maxica
|
Dobro jutro. Moci, kako ste se odločili glede kužka? Nisem nič komentirala zadnjič. Kar veliko sranje imate, res. Verjamem, da ste se na kužka navadili, da ga imate radi, sam reskirat, da ugrizne Zojo, to pa spet ne gre. A pa ga imate privezanega? Morda bi se mu Zoja nekak izogibala, to ne bi šlo? Aja, pa sožalje za muca. Gaya, kako je z Gajo? In kje za vraga je to staknila? Borovnicka, lepo pozdravljena. Naj se stanje čimprej v toliko umiri, da se nam boš lahko večkrat pridružila. Sivkamivka, upam, da je rota šel čisto pa pa. Pikapolona, super za sobotno uživancijo. Jaz bi tudi. Psaša, naj ostane Miha zdaj čim dlje zdrav in vedno tako rad hodi v vrtec. Je prav užitek kaj takega prebrati. Frrr, fino, da ste boljši. Ubogi Jaša in njegovo lulanje in uboga mamica in njena joška. Zdaj v glavnem, pazite nase. Dopust pa vidim, da imaš res že čist splaniran. Ne moreš iz svoje kože. Mis, joj, pri tebi gre pa res ful hitro ta nosečnost. Tik tak boš rodila. Iz česa pa Tina krvavi ponoči? Iz ust, dlesni al kako? Ker mi smo zadnjič tudi našli en ogromen flek na blazini, očitno je tudi Lan podvržen krvavenju iz noska. Tako kot mož in Max, pa jaz v mladih letih. V katerem bandu že igra tvoj mož? Arabela - na kahlico jaz pri Lanu niti pomislim še ne. Sicer vedno pove, ko kaka, tudi ve, kje lula in podobno, ampak sem nekak prelena in mislim, da ni še dovolj zrel, da bi dojel, zakaj se gre pri tem. Maxu sem pri dobrih dveh letih in pol en dan potegnila pleničko dol. Dvakrat mu je malo ušlo, potem pa je bil od tistega dne suh podnevi in ponoči. Res nismo imeli problemov s tem. Ko se mi je zdelo, da je otrok dovolj zrel, da se bo to izšlo, sem umaknila plenico in je bilo. Pri 1,5 letu se mi to še ne zdi. Je pa res odvisno tudi od otroka. Jaz bi jo na tvojem mestu zaenkrat še pustila. Čez poletje pa takole, čez dan, ko boste zunaj, vzameš pleničko, pa ji probaš razložit, da ko jo bo tiščalo, bosta šli na kahlico ali wc. Morda ji parkrat ne bo zneslo, pa ji bo smotano, ker bo mokra, pa bo za naslednjič ugotovila, kaj je treba narediti. Zaradi vrtca se pa nikar ne sekiraj. Če bo takrat še v pleničkah, jih bodo pa pač morali zamenjati. Zaradi tega nikar ne prehitevaj, ker lahko narediš samo večjo "škodo" kot korist. Remy, no evo, vaša princeska je pa že pridna glede kahlice. @lina, pozdravite se čimprej. Joj, verjamem, da te je bilo groza pri taki vročini. Že mene je, pa nimamo kakšnih takih slabih izkušenj, kot vi. Pa res so neresni glede bolniške, no. Kot bi človek ne vem kaj hotel od njih, ne le en dan bolniške, ker si bil pri bolnem otročičku. Eh, saj človek ostane brez komentarja. Altati, tudi vi se pozdravite. Omenjam ostale.