|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
14.4.2008 7:51:19   
pikapolona2
prvaaaauser posted image

dobro jutro.....danes vsaj ne pada dež....pol pa spet cel tedn deeež in mraz.

V soboto sva max uživala...tajska masaža je super....pa blatne obloge in svna...mmmmm...sej če nebi bilo tako drago bi si človek to vsak mesec privoščil.

Brina je med vikendom spregovorila in kar ponavljala in ponavljala besede. Danes zjutraj pa je iz postelje vpila ojla ojla ojlauser posted image

Včeraj smo čistili ribnik in smo vse zlate ribice dali v eno veliko korito in ona je z roko notri segala in se jih dotikala in zraven neizmerno uživala...joj kolk je vriskala ko se je rib dotikala. Smo pa včeraj bile tudi v trgovini z malimi živalmi in smo videle dihurja....jst sm si ga čist drgač predtsavljala....ta je bil bolj podoben podlasici??

Moci ribe ne grizejo in ne lajajo...psa nisem jaz nikoli imela ravno zato ker me je strah odgovornosti. Smo pa imeli mačka, ribe in papigo.

Grem po delu...papa

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
14.4.2008 8:07:24   
psaša
Dobro jutro.
Končno smo spet v vrtcu. Mali je komaj čakal, da gre. Je zjutraj spet vriskal user posted image . Pa tko se mu je mudilo, ko sva se oblačla, sem bila čist prepočasna user posted image .
Sedaj pa upam, da bomo nekaj časa OK.

Nič, grem delat, ker me čakajo kupi papirjev, plače..............

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
14.4.2008 8:08:11   
Arabela
Jutro!

Sergej vedno bolj priden, zdaj ga je ponoči sračkala Katarina... bila čisto budna od 2h do 4ih...ati se je kar pobral v dnevno spat, medve pa sva se metali po postelji.. ona končno zaspala, pa je bil čas za Sergejevo papico..user posted image .. Ampak glavno da smo se zbudili v sončno jutro in ga šibamo ven..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1503
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 9:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
14.4.2008 10:29:16   
frrrr
še živi, časa ni... preberem zvečer in kaj napišem user posted image
mali že normalno lula, tut umijemo ga lahk. moja joška ok user posted image

lep teden!

Neposredna povezava do sporočila: 1505
14.4.2008 11:22:56   
mis
Bila na pregledu, vse ok, pulz malega 140, BP. Naslednjič 12. maja. Hitro gre čas. Sem dobila že papir za na zavod, kdaj imam rok poroda. Uf... rodit...

Mala prespala celo noč, zgleda da so se afte umirile, je pa imela dva kravav fleka na rjuhi, k zakrvavi. Pa včeri sem rekla, ok, grem probat zobke umit, ker zdaj nekaj dni nisem ker jo je vse bollo. Pa sem se je samo dotaknila pa je zakrvavela iz dlesni. Revček. Bomo še par dni počakali. Je pa spala od 20:30 do 8:10. Vmes nisem nič vstajala, ob 7h mi jo je mož prinesel ker je vstal in ga je slišala. No pa sva naprej drnjohali. Sem mislila kaj vse bova dopoldan opravili, pa sva komaj kaj, ker sva zaspaliuser posted image  sem pa dobila zdaj zdravstvene kartice, samo še osebno čakam pa imam spet vse. Pol pa lahko spet denarnico izgubimuser posted image  Joj, bog ne daj.

Popoldan grem na aerobiko, če bo mož uspel do časa priti iz LJ.

Lepo se imejte. Čez 10 minut začnem šiht.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
14.4.2008 13:27:25   
Maxica
Mi preživeli lep vikend, včeraj je bil strašen (ampak v res ful pozitivnem smislu) žur, Lan kar ni mogel zaspati in je izpustil popoldanski spanec. user posted image  Prav fino je bilo, res.
Sicer pa nič posebnega, spet služba, čakanje na vikend, tokrat bo sicer mal prej, saj sem v petek frej, ker imam dermatologa.
Bodite v cvetju.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
14.4.2008 13:48:31   
moci
mis, nič takega nimam, žal.

pikapolona, super da si uživala, jaz bom tudi kmaluuser posted image gremo spet v vivatuser posted image
ribe pa meni niso preveč všeč, dolgočasne souser posted image

mis, ti si čist hiperaktivna nosečkauser posted image

vse najboljše neža
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
14.4.2008 14:19:31   
frrrr
Če si na hitro vzamem mau časa in pokomentiram  

*anč* - spraševala si kaj počnemo s tamaučki, če so doma bolani… mi plešemo, pojemo, hodimo tako da mali stoji na mojih nogah, se crkljamo, rišemo in barvamo z barvicami, flomastri, sestavljamo legice, "kuhamo”, sestavljamo stolp, kocke ala puzzle, igramo z avtki, prstnimi lutkami, gledamo risanke, beremo in prebiramo knjige, vedno bolj pridejo v poštev tudi kakšne igre kot križ-kraž, preštevanje prstkov,…  

Pikabu – prebrala kako ste uživali na dopustu in morm rečt, da si kr lušte naredila!   

@lina, js nisem huda, ker tolk mau pišeš… sem js ista :) zmanjkuje časa, ni prave volje,…  

Pikapolona, je Brino že minilo butanje ob tla? Pa super, da sta si privoščila uživancijo!  

Lu – naj se Kin čimprej pozdravi! Tamaučka sta pa zdej ok?  

Maxica, a vi si pa lušte delate z ogledovanjem dojenčkov? ;)  

Digi, mi tut imamo probleme s fimozo… pediatrinja je do sedaj vedno potegovala kožico dol, nežno, a je kljub temu vedno mau krvi priteklo… v petek je pa urolog spedenal, pa ni bilo niti kapljice krvi, pa tudi nikoli še nisem videla kaj takega :( so se mi kr oči zarosile, mali je zakričal in ostal brez glasu, a je to minilo v minutki. V soboto smo še vedeli kdaj lula po izrazu na obrazu in težko smo ga umili na občutljivem predelu. Včeraj bilo že vse ok.  

Gaya – upam, da je koleno princeske Gaje že ok!  

Moci – boščki zaradi mucka… glede kužka te pa tut js nič ne obsojam. Otroci so na prvem mestu! Če ni varno, pač treba drugo pot ubrat. Ukrepat treba preden se zgodi "nesreča”.  

Psaša – super, da ste zdravi… ostanite čimdlje tako in ne preveč garat v službi!  

Aja, dobili 10. zobek… spodnja štirica :) od 23.3. dalje je to 3 zobek, pa vsi spodaj :)
No, jaševo stanje že opisala pri sestavku namenjenem digi…
moja joška pa: ni mastitis, zdravnica ni vedela kaj bi to bilo, je grozno bolelo in zatečeno je bilo… pa nikamor se ni premaknilo vse skup… me je dala na pregled krvi, pa ni bilo nič takega, kar je predvidevala… je rekla, da me bo napotila na oddelek za dojke al neki takega, če do danes ne izgine… v soboto zvečer sem stisnila zobe (tudi ob iztiskanju sem jih morala držati) in ponudila joško Jaši, ki je zelo nežno vse spedenal :) včeraj bilo čez dan veliko bolje in zvečer sva ponovila :) danes je vse ok :)
se je pa mali v zadnjem tednu, odkar ima omejeno joškanje, poredil in zrastel… včerajšnje mere - velik 84cm in težek 10900g.
prejšnji teden full lepo spal :) mož ni bil enakega mnenja :)) no, čez vikend in včeraj smo skup spali pa se kr pozna in se ne zbuja toliko… današnjo noč recimo enkrat joškal 3:40 in to je bilo vse do 7:10, ko smo vstali. Vmes spal brez prebujanj…  

zdej pa spet mau delat… lep in uspešen teden vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 14.4.2008 14:25:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1509
14.4.2008 14:26:19   
frrrr
Neža - vsenajboljše za tvoj RD. naj te sestica, mami in očka ubogajo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
14.4.2008 17:05:18   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu – prebrala kako ste uživali na dopustu in morm rečt, da si kr lušte naredila!

user posted image user posted image Res je bilo super. Vi si kar privoščite kaj podobnega. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
14.4.2008 21:36:44   
moci
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mislim, da se nikoli v zgodovini oktobrk ni zgodilo, da bi padle na 2. stran. zdaj pa je tema predzadnjauser posted image

ok, lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
14.4.2008 22:43:22   
mis
Ja res, kje pa ste vse?user posted image

Midve sva jutri in v sredo večinoma same, ma ati intenzivne vaje. Se bližajo špili. Če bo kera na kateri od Cvičkarij bo lahko slišala izdelek. Bom pa jaz naslednji teden v LJ na Cvičkariji, tako da če bo katera tam naj se javi, bomo kakšen deci skupaj spileuser posted image  Tako da bova čez dan te dni čim bolj aktivni, zunaj če se bo dalo, pa bo.

nočko

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
14.4.2008 23:04:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

user posted image user posted image Res je bilo super. Vi si kar privoščite kaj podobnega. user posted image user posted image user posted image
šele 1.-4.5. pride kaj takega v poštev user posted image imam pa drgač že skoraj ves dopust razparceliran... 2 tedna morja, 1 teden moravskih, pa še en teden je tk tk - kakšen izlet v planine, kopanje, mau na obisk k babicam,... mami gre še na koncert Celine Dion vmes... aja, pa že za smučarijo je šel en teden... še sreča, da sem imela še lanskega 4 dni user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
14.4.2008 23:05:27   
frrrr
mis, 10 let sem že v lj, pa še nisem bla na cvičkariji user posted image a sm čudna ala user posted image pa taka študentka user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
14.4.2008 23:05:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mislim, da se nikoli v zgodovini oktobrk ni zgodilo, da bi padle na 2. stran. zdaj pa je tema predzadnjauser posted image

ok, lahko nočuser posted image

a si naredla print screen, da ti bomo verjele? user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
14.4.2008 23:06:01   
frrrr
nočko...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
14.4.2008 23:10:40   
frrrr
eh, sej nisem sama... še mis je z mano user posted image pol pa še ne grem spat user posted image

da obdelam naše special članice user posted image
Arabela - full si dobra user posted image user posted image odlično pedenaš svoja otročka! pazi nase, da ne pregoriš!

vava - kako se počutiš? kaj slabosti? vse ok?

mis - ti si čist hiperaktivna user posted image

tasha - kako v novi službi?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
14.4.2008 23:11:07   
frrrr
missss, kje si? dolgčas mi je user posted image grem spat. nočko! 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
15.4.2008 7:25:48   
Maxica
Dobro jutro, prva.user posted image user posted image
Mal težim z našim srečanjem. Vreme je spet bolj spremenljivo napovedano. A čmo rečt rajši za maj, kaj pravite?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
15.4.2008 8:02:33   
psaša
Dobro jutro. Upam, da danes ne bo dežja, ker je zunaj tko lušno. Včeraj smo bili cel popoldan zunaj. Mali full uživa, komaj ga dobimo notr.
Danes se je zbudil že takrat kot jaz, da ga ja ne bom pozabila doma, da on ne bo mogel v vrtec. Moram najprej njega zrihtat, da ve, da gre v vrtec, potem pa šele sebe. user posted image  Je prav smešen.

maxica mogoče bi bilo res boljše v maju, samo 10. nimamo časa

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
15.4.2008 8:33:29   
muki1
Dobro jutro.
Jaz sem pa danes še doma. Koristim ure user posted image .
Ja, hvala vam trem, ki ste se spomnile na Nežin rojstni dan. Mi ful pomeni, res. Še posebej pa hvala moji Maxici, ki ima radar in nikoli ne pozabi tako pomembnih zadev.
Preživeli krasen dan. Neža uživala, mi pa tudi.

Srečanje. Dajmo se zmenit, dajmo se zmenit user posted image  user posted image  user posted image . Jaz sem za maj, če boste ve tudi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
15.4.2008 8:34:44   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

šele 1.-4.5. pride kaj takega v poštev user posted image imam pa drgač že skoraj ves dopust razparceliran... 2 tedna morja, 1 teden moravskih, pa še en teden je tk tk - kakšen izlet v planine, kopanje, mau na obisk k babicam,... mami gre še na koncert Celine Dion vmes... aja, pa že za smučarijo je šel en teden... še sreča, da sem imela še lanskega 4 dni user posted image

Tokrat mi ne uideš.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
15.4.2008 8:37:17   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, nič takega nimam, žal.

pikapolona, super da si uživala, jaz bom tudi kmaluuser posted image gremo spet v vivatuser posted image
ribe pa meni niso preveč všeč, dolgočasne souser posted image

mis, ti si čist hiperaktivna nosečkauser posted image

vse najboljše neža
user posted image user posted image user posted image

Tudi ti ne user posted image . Mi smo bili v soboto na kopanju in smo bili dve uri in pol nepretrgoma v vodi prvo rundo, da sem že škrge čutila, ki so se mi začele delati. Iva je noro uživala, to ni za opisat, kaj je delala.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
15.4.2008 10:08:38   
Arabela
Mamice z izkušnjami.. kako se lotiš navajanja na kahlico?! Nimam pojma...

Frrr... članek je prišel na meil ob pravem času.. hvala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.