frrrr
|
Če si na hitro vzamem mau časa in pokomentiram *anč* - spraševala si kaj počnemo s tamaučki, če so doma bolani… mi plešemo, pojemo, hodimo tako da mali stoji na mojih nogah, se crkljamo, rišemo in barvamo z barvicami, flomastri, sestavljamo legice, "kuhamo”, sestavljamo stolp, kocke ala puzzle, igramo z avtki, prstnimi lutkami, gledamo risanke, beremo in prebiramo knjige, vedno bolj pridejo v poštev tudi kakšne igre kot križ-kraž, preštevanje prstkov,… Pikabu – prebrala kako ste uživali na dopustu in morm rečt, da si kr lušte naredila! @lina, js nisem huda, ker tolk mau pišeš… sem js ista :) zmanjkuje časa, ni prave volje,… Pikapolona, je Brino že minilo butanje ob tla? Pa super, da sta si privoščila uživancijo! Lu – naj se Kin čimprej pozdravi! Tamaučka sta pa zdej ok? Maxica, a vi si pa lušte delate z ogledovanjem dojenčkov? ;) Digi, mi tut imamo probleme s fimozo… pediatrinja je do sedaj vedno potegovala kožico dol, nežno, a je kljub temu vedno mau krvi priteklo… v petek je pa urolog spedenal, pa ni bilo niti kapljice krvi, pa tudi nikoli še nisem videla kaj takega :( so se mi kr oči zarosile, mali je zakričal in ostal brez glasu, a je to minilo v minutki. V soboto smo še vedeli kdaj lula po izrazu na obrazu in težko smo ga umili na občutljivem predelu. Včeraj bilo že vse ok. Gaya – upam, da je koleno princeske Gaje že ok! Moci – boščki zaradi mucka… glede kužka te pa tut js nič ne obsojam. Otroci so na prvem mestu! Če ni varno, pač treba drugo pot ubrat. Ukrepat treba preden se zgodi "nesreča”. Psaša – super, da ste zdravi… ostanite čimdlje tako in ne preveč garat v službi! Aja, dobili 10. zobek… spodnja štirica :) od 23.3. dalje je to 3 zobek, pa vsi spodaj :) No, jaševo stanje že opisala pri sestavku namenjenem digi… moja joška pa: ni mastitis, zdravnica ni vedela kaj bi to bilo, je grozno bolelo in zatečeno je bilo… pa nikamor se ni premaknilo vse skup… me je dala na pregled krvi, pa ni bilo nič takega, kar je predvidevala… je rekla, da me bo napotila na oddelek za dojke al neki takega, če do danes ne izgine… v soboto zvečer sem stisnila zobe (tudi ob iztiskanju sem jih morala držati) in ponudila joško Jaši, ki je zelo nežno vse spedenal :) včeraj bilo čez dan veliko bolje in zvečer sva ponovila :) danes je vse ok :) se je pa mali v zadnjem tednu, odkar ima omejeno joškanje, poredil in zrastel… včerajšnje mere - velik 84cm in težek 10900g. prejšnji teden full lepo spal :) mož ni bil enakega mnenja :)) no, čez vikend in včeraj smo skup spali pa se kr pozna in se ne zbuja toliko… današnjo noč recimo enkrat joškal 3:40 in to je bilo vse do 7:10, ko smo vstali. Vmes spal brez prebujanj… zdej pa spet mau delat… lep in uspešen teden vsem skupaj!
< Sporočilo je popravil frrrr -- 14.4.2008 14:25:09 >
|