@lina
|
moci, ja res je štala to, no pa boste res lahko vse samo prestavili na drug datum, al bo treba iskat nove izvajalce in ponudnike? Tristan, vse najboljše za drugo svečko! Bravo, veliki fant! No, otvoritev sezone - prihajajo svečke dvojkice Muki, glavno da so plače šle čez Ste že morali s frrrrčkovimi preveč lumpati, al kaj te je povozilo Čimprej se mi pozdravi! Pri nas smo spet leteči in polni opravkov, po moje bomo sami sebe še kje srečali Vrtec je zlaufal, že od prejšnjega tedna... Tamal me iz dneva v dan preseneča, ker poskusi res vse, tukaj mislim predvsem sadje in zelenjavo... to mi je skrajno nenavadno, glede na tavečjo veliko izbirčno meto... pri tamalmu ni nobenga problema za paradižnik, rdečo peso, brokoli, cvetačo, bučke, sadje pa sploh.... zadnjič je npr. jedel tudi ajvar... V soboto smo povabljeni na eno poroko. 14 dni nazaj sem nabavljala, kaj bosta tamaladva oblekla, pa sem se v trgovinah jezila, ker so imeli samo žametke in podložene hlače ali pa kavbojke... No, zgleda da so trgovci že vedeli, zakaj to ponujajo, saj bo v soboto glih komaj menda do 14 prilezlo A ni to malo prezgodaj? A se spomnite sončnega oktobra 2006 in čudovitega vremena še cel november? No, skratka, spet moram v nabavo, kupit kaj konkretnega... Berem vas pa skoraj vsak dan, tako da sem z vami v mislih, če ravno ne na zaslonih Bodite mi fajn!
|