|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
16.9.2008 19:25:47   
moci
tristan, vse najboljše tudi od nas user posted image to je pa kar častitljiva starostuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
16.9.2008 20:03:59   
*anč*
najlepša hvala za prelepe čestitke, drage moje punce!! tristan jih je bil full vesel user posted image ! mam kr mal slabo vest,ke vas zanemarjam,ampak smo bli na morju pa jst sm s faxom začela, pa zabava učeri ... je kr pestro. mali je užival 100 na uro,pihal svečke pol pa napadu torto z vsemi 4imi user posted image . pa darilaaaaaaaa user posted image , se mu je skor zmešal. od naju je dobil konjička za jahat,ker je nor na konje in jaha vse žive igrače. je bil full srečen in nismo sploh vedli,če bo šel dol za pihanje svečk. je pa to "sveti" konj in se ga ne smemo dotikatuser posted image user posted image .

moci  kaj je blo? sm sam zasledila zlomljen gležen in prestavljanje poroke ... user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
16.9.2008 20:40:47   
@lina
moci, ja res je štala to, nouser posted image  pa boste res lahko vse samo prestavili na drug datum, al bo treba iskat nove izvajalce in ponudnike?

Tristan, vse najboljše za drugo svečko! Bravo, veliki fant!
No, otvoritev sezone - prihajajo svečke dvojkiceuser posted image

Muki, glavno da so plače šle čezuser posted image  Ste že morali s frrrrčkovimi preveč lumpati, al kaj te je povozilouser posted image  Čimprej se mi pozdravi!

Pri nas smo spet leteči in polni opravkov, po moje bomo sami sebe še kje srečaliuser posted image user posted image  Vrtec je zlaufal, že od prejšnjega tedna...
Tamal me iz dneva v dan preseneča, ker poskusi res vse, tukaj mislim predvsem sadje in zelenjavo... to mi je skrajno nenavadno, glede na tavečjo veliko izbirčno meto... pri tamalmu ni nobenga problema za paradižnik, rdečo peso, brokoli, cvetačo, bučke, sadje pa sploh.... zadnjič je npr. jedel tudi ajvar...

V soboto smo povabljeni na eno poroko. 14 dni nazaj sem nabavljala, kaj bosta tamaladva oblekla, pa sem se v trgovinah jezila, ker so imeli samo žametke in podložene hlače ali pa kavbojke... No, zgleda da so trgovci že vedeli, zakaj to ponujajo, saj bo v soboto glih komaj menda do 14 prilezlouser posted image  A ni to malo prezgodaj? A se spomnite sončnega oktobra 2006 in čudovitega vremena še cel november?
No, skratka, spet moram v nabavo, kupit kaj konkretnega...

Berem vas pa skoraj vsak dan, tako da sem z vami v mislih, če ravno ne na zaslonihuser posted image  Bodite mi fajn!user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
16.9.2008 20:49:24   
moci
smo že vse uredili za drug datum. vsi so bili zelo razumevajoči. in nobenih doplačil niso zahtevali.

bom pa rabila nove čevlje in nekaj za čez oblekouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
16.9.2008 21:03:57   
piskot
cer.

moci go moci go. user posted image user posted image user posted image Zelim ti veliko snega na poroki. pri meni je za vikend vse odvisno od tega, kdaj bo mozek frej. saj ves, kaj nas caka v soboto.

da vam se to povem, da sem klicala k pediatru in so nas po pomoti ponovno vabili na cepljenje. banda slampasta.

zdej grem pa nekaj za jest iskat pa hausa gledat. f

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
16.9.2008 21:51:10   
Lu
NA POMOČ. Tiste, ki obvladate ebay in PayPal help me. Napiše mi tole in se mi tudi sanja ne kje bi bil lahko odprt. Sem pa zmagala en skiro za Majo in zdaj ga moram plačat. Pa sej bi ga, samo kaj k ne gre skoz user posted image

That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
17.9.2008 6:58:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in.

jaz razumem da je številka tvoje kartice že registrirana pod enim paypal računom.
si mogoče že kdaj z njo plačevala preko paypal-a????

dobro jutro vsem!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
17.9.2008 7:46:37   
psaša
Dobro jutro. Kolk je danes mrzlo, pri nas še 5 stopinj ni bilo. Mali se mi pa zmišljuje kaj bo oblekel. Sem mu dala čez brezrokavnik, tak full topel, ja pa ja de. Jok, ne, on ne bo imel tega oblečenega. Skratka, v vrtec je šel čist premal oblečen.user posted image
Pol sem pa šla še mino ene prometne nesreče, pred cestninsko postajlo Log, pa je ena mamica ležala na tleh, zraven nje sta pa klečala njen mož in hčerkica. user posted image  So se mi kar solze ulile. Full je bilo grozno za videt. No, čez par sekund je prišel pa že rešilec. Upam, da je vse v redu z to mamico.

moci user posted image

piskot a se vi selite?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
17.9.2008 9:12:07   
frrrr
dobro jutro...

psaša, to pa res ni lepo brat, kaj šele videt user posted image

moci, sej je tako vreme, da ni za na morje... bom s tabo žurala... v soboto pa mogoče pade ikea user posted image

kaj še? pretekli 2 noči sem full čudno spala... zaspala z Jašo... do polnoči al pa mau čez je bilo super, sva spala kot ubita... pol sem pa js vstala... včeraj spet nisem zaštartala pilatesa user posted image  in včeraj sem brala knjigo supermami z napako... mali pa vsakih 10, 15 minut KJE JE MAMICA? in kr neke more JAŠA SPUŠČAL, JAŠA MEL... le kaj se fantu sanja user posted image  ko sem spala z njim in sem ga za roko držala, da me ni iskal, je pa spraševal KJE JE MAMICA MALE RAČKE? user posted image

nč, zdej pa delat...
mejte se!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
17.9.2008 9:36:57   
piskot
morgen.

zima zima bela ...

po mojem boljse da bunde cisto nazadnje zapakiram v skatle user posted image .

psasa ja v soboto imamo selitev naroceno.

lu mogoce bi morala biti pa ti med tistimi uporabniki racunalnika, ki ima plonk listke za vse svoje racune. Poskusi si na kaksen mail poslat, zgleda da si ze uporabljala PayPal, al pa ti en s kartice krade.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
17.9.2008 10:53:54   
Lu
Ja nekdo posluje z mojo kartico pa nič ne pove, da se bo prijavil v PayPal. Moj mož. In mu danes zjutraj čisto slučajno rečem, da me neki je*** pa reče, ja jaz sem se enkrat prijavil pa je dobil odgovor, da je kartica ukradena. Zdaj je pa cel user posted image  s tem. Jih pop. pokličem, da rešim stvar. Majku mu user posted image

Moci mene pa žal ne bo. Nimam varstva za moja pobalinčka. In sploh ne dvomim, da te punce ne razvedrijo.

psaša res hudo, da si videla nesrečo. Mene je groza ob takih stvareh in sploh ne vem, če bi mogla kdaj pomagat če bi šlo. Bom 100% v šoku. Me čisto iz tira vrže.

In kuki a pol že spite v soboto v novem stanovanju?

Altati zdej imamo spet eno akcijo za Corsice user posted image user posted image

Grem delat. Zebe me pa kot 100 user posted image

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
17.9.2008 11:10:31   
moci
punce, saj jaz sem res čisto fajn. prav zabavam se.
jezo sem usmerila na cilj, zdaj sem pa finouser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
17.9.2008 11:18:51   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

punce, saj jaz sem res čisto fajn. prav zabavam se.
jezo sem usmerila na cilj, zdaj sem pa finouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se dela punca!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
17.9.2008 11:22:17   
pikapolona2
jst sm pa ravnokar ski open rezervirala.....mal me zvija ker bo B trikrat sama prespala pri babici.....ampak jst tud rabim smučanjeeeee in letos bo to še šlo takole pol pa itak spet par let nebo nič (če bomo še kakšno bebo naštimali). Čist sm hapi hapi hapi in glede na to da sem spet na pilatesu bom do začetka decembra v odlični formi in me ne bodo bolela kolena pa pekli podplati in bom lahko smučala cele dneve!
Greva pa v en fensi šmensi hotel v Kreischberg(bdv a je ktera že bla tam?) in nebom niti kuhala ne pospravljala.....imajo tudi ogromen welness in se bomo lahko še razvajali. Komaj čakam da bo december!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
17.9.2008 11:27:24   
pikapolona2
včeraj sem bila že tretjič na pilatesu (po dolgem času) in sem si zdej vplačala tako semiindividualno vadbo in smo v skupini samo 3 punce in delamo tako da ti kr dol teče...res super ....čist drgač kot v skupini. No včeraj sem bila še celo čisto sama in sva z inštruktorjem neke gumice pod strop obesila in potem jih raztegovala....OMG...moj hrbet...ampak je bilo Super!

Neposredna povezava do sporočila: 4490
17.9.2008 11:30:41   
pikapolona2
Psaša.......upam da je z mamico vse OK.....res grozno....in tako kot pravi Lu tudi jst bi kar zatrokirala.
Ko si je moj tast malo pred rojstvom B odrezal na sekularju prste sem jst čist otrpnila on je s tisto krvavo roko naokoli letal....še sreča da je moj dec tolk priseben....je sam roko zavil v brisačo...pobral prste in ga odplejal na urgenco......jst še krvi nism mogla pobrisat jo je mogla potem mama....res sam kozlat sm šla.

Neposredna povezava do sporočila: 4491
17.9.2008 11:34:59   
pikapolona2
aja pa še to da vam povem....a veste da če se odrezan prst neda na led????
No v vseh urgencah in filnih je to tako prikazano in tudi moj je takrat dal prste v vrečko in poleg ledenko in ko je priše na urgenco v ZD so rekli da je prav naredil....ko so ga pa potem z rešilcem odpeljali v Lj na Urgenco je pa kirurg rekel da je to napaka...da je s tem uničil možnost da bi prste nazaj prišil. In še to baje jih je potrebno samo zavit v čisto cunjo in čimprej it do kirurga.

Evo tolk o tem kolk se v filmih pametno naučiš in kolk v ZD vejo kako ravnat z odrezanimi prsti.

Neposredna povezava do sporočila: 4492
17.9.2008 12:20:22   
muki1
Hello.

Jaz še vedno smrkam in kašljam, ampak sem doma in prav po prašičje uživam. Včeraj sem se izležavala na kavču ko breja psica, gledala tv, vse po vrsti kar je bilo, humoristične nadaljevanke, filme, tv prodajo.... možek me je razbremenil otrok in ju šel iskat v vrtec, potem se pa igral z njima ves popoldan, da sta vriskali in kričali od sreče. So se skrivali pa gledali risanke, pa kaj vem kaj še, me ni bilo zraven user posted image . Pa še Műllerja je izropal in svoji ženički, ki itak ne bi smela sladkarij niti pogledat, kaj šele se basat z njimi prinesel same najljubše zadevce user posted image . Oh, ja....ko jaz zbolim zbolim zelo teatralno in sem res boga, zato mi morajo moji podložniki streč odzadaj in odspredaj.
Danes nadaljujem filmski maraton, srebam čaj, polnim robčke in se imam fino. Saj sem vsa švohna, to že priznam, ampak mi paše, ker sem sama in imam mir in lahko delam kar hočem.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 4493
17.9.2008 12:29:47   
muki1
Moci, me zelo zelo veseli, da si tako pozitivno naravnala svoja čustva.

Uspavanje kot ga opisujete je pri nas velikokrat ekzekli d sejm isto user posted image . Grrr, ampak ne bom zdaj o tem, ker bom spet izgubila živce, pa ne smem, ker sem na okrevanju in čistim karmo user posted image .

Pikapolona, jaz vem, da ne smeš dat na led, ampak če bi se mi pa to zgodilo, pa najbrž tudi zraven ledu ne bi bila sposobna naštimat prstov, ker bi bila v globoki nezavesti, saj me že kaplja krvi spravi na rob zavesti. Pa bravo za smučanje, pilates in nasploh vse aktivnosti. Uživaj, Brina bo tudi, v to sem prepričana.

Lu, kako si kaj uredila s to kartico?

Psaša...grozna izkušnja, res. Tudi sama upam, da bo z mamico vse okej in da NIKOLI IN NIKDAR ne vidim kaj takega.

Piškot, veselo pakiranje in selitev želim.

Ja, rojstni dnevi se bližajo. Pojma nimava kaj naredit, kakšno zabavo bi imeli, kaj ji kupit, kakšno torto, koga povabimo....prijetne skrbi. Iva še vztraja pri Jakobu ko jo vprašam, kaj si želi za rojstni dan. Goska mala user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
17.9.2008 12:33:47   
piskot
hm, pravkar me je en mail pripravil do tega, da sem napisala seznam stvari, ki jih moramo se postoriti do sobote.
mi ni jasno kako nam bo uspelo user posted image

tko da zdaj zapuscam sluzbo in grem domov naprej pakirat. skoda ker ne znam laminata polagat. 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
17.9.2008 12:48:28   
moci
moci ma ene take bombončke, da je pol vesela, tud če strop dol padeuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
17.9.2008 12:49:34   
moci
kuki, sej bo. še mal stisniuser posted image user posted image

muki, zdaj me je prijelo, da bi še jaz obležalauser posted image samo nisem na vrsti. ni nobenga, ki bi me pedenal. imam samo nepremičnino v spalniciuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
17.9.2008 13:12:26   
altati
muki, pa tale tvoja bolezen se bere kot totalna uživancija!
jaz bi tud!!!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
17.9.2008 13:12:38   
altati
piskot - uživaj!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
17.9.2008 13:13:09   
altati
moci - mogoče panovga moža najdeš do novega datuma...pol boš pa vedela zakaj je bilo vse tole dobro....
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!