|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
15.9.2008 13:36:22   
Anonimen
ojla

Muki, če ti je kaj v tolažbo jaz sem že 1 teden prehlajena- ma ta smrkelj in nos- to je res kriza.....

Jaz sem bila tudi danes v šopingu- Tinkari sem kupila nove copate za v vrtec, pa tiste bosanke.....pa pajkice in ene 2 majičke, sebi sem privoščila trenirko hlače in rokaviceuser posted image , pa eno knjigico, ker smo včlanjeni v tist Cicido al kaj od Sveta knjigeuser posted image ......zdej grem pa kuhat...

mociuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 17:40:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
15.9.2008 18:20:15   
frrrr
Tristan - vse najboljše za 2 upihnjeni svečki!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
15.9.2008 18:21:06   
frrrr
zunaj pa sonček sije user posted image
sem kr mau energije dobila user posted image
lep dan vsem in hvala za odgovore!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
15.9.2008 18:25:53   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Moram si mal sprostit živceuser posted image  Ful dobro, pridem v vrtec, je Tina ležala na ležalniku in me čakala (sem 5 minut zamujala...), vzgojiteljica rekla da bi jutri spala... Sva prišli domov, jo dam spat in me zdaj že eno uro noro izkorišča. Meče dude, jo pošljem naj jih gre pobrat, jih da na polico, joka da bi jih imela, joka naj jih odnesem, me heca da je pokakana... Eno uro... Zdej me je klicala, pa jok, pa spet, pa pridem, pa sem prijazna, pa sem jezna...user posted image  Tako me izkorišča da je za umret, drži se me kot klop, naredim en korak stran že tuli... Sam mal sem se morala spihat... user posted image

Takle imamo mi za vikend. Da ti film poč. user posted image  Matr, v vrtcu pa zaspu v roku 10min, brez problema.user posted image user posted image

Jap, takole zgleda nase dajanje spat odkar smo brez dude. Tista ki najde recept, naj poroca. Malo se vedno krivim 5ke.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
15.9.2008 18:30:16   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Moram si mal sprostit živceuser posted image  Ful dobro, pridem v vrtec, je Tina ležala na ležalniku in me čakala (sem 5 minut zamujala...), vzgojiteljica rekla da bi jutri spala... Sva prišli domov, jo dam spat in me zdaj že eno uro noro izkorišča. Meče dude, jo pošljem naj jih gre pobrat, jih da na polico, joka da bi jih imela, joka naj jih odnesem, me heca da je pokakana... Eno uro... Zdej me je klicala, pa jok, pa spet, pa pridem, pa sem prijazna, pa sem jezna...user posted image  Tako me izkorišča da je za umret, drži se me kot klop, naredim en korak stran že tuli... Sam mal sem se morala spihat... user posted image

Takle imamo mi za vikend. Da ti film poč. user posted image  Matr, v vrtcu pa zaspu v roku 10min, brez problema.user posted image user posted image

Jap, takole zgleda nase dajanje spat odkar smo brez dude. Tista ki najde recept, naj poroca. Malo se vedno krivim 5ke.

Pri nas je bilo isto z dudo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
15.9.2008 19:27:11   
moci
poroka prestavljena, dec še s meseca na berglah, en teden nehoden gips. iščemo nov datum. jezna sem kot pes.
aja, a sem povedala, da je privatnik in smo odvisni od njegovega dela (fizičnega)?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
15.9.2008 19:36:49   
Maxica
Naš prvi oktobrček Tristan danes piha že drugo svečko. Vse lepo še naprej, veliko veselja v vrtcu, nepopisno veliko užitkov v družbi mamice in očka, pa karkoli že počnete ter veliko veliko super in uporabnih daril, ki bi jih kmalu lahko delil z bratcem ali sestrico.
V S E   N A J B O L J Š E   i n   N E P O Z A B N O   P R A Z N O V A N J E   v   d r u ž b i    n aj d r a ž j i h .

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
15.9.2008 20:33:13   
psaša
Tristan vse najbolše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
15.9.2008 21:08:40   
piskot
TRISTAN, vse naj naj! Pa pridne starse user posted image Pa veliko user posted image !

p.s. kako hitro je leto naokoli ...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
15.9.2008 21:12:15   
piskot
moci jao jao jao. si sploh ne predstavljam ... ostani mocna.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
15.9.2008 21:32:09   
piskot
aja, pa jaz bi tem "prijateljem" izstavila racun, za prestavljanje poroke, pa za m. bolnisko. 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
15.9.2008 21:43:05   
Lu
Tristan vse najboljše za 2. svečko user posted image user posted image user posted image user posted image

moci si ne predstavljam. In kot je napisala kuki, zaračunaj jim user posted image user posted image Drži se.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
15.9.2008 21:49:52   
pikapolona2
moci...jebelacesta......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
15.9.2008 21:50:52   
pikapolona2
Tristan..vse lepo in veliko iskric v očeh. Pa kakšen otroški šampanjec naj mami odpreuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
15.9.2008 21:51:34   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja, pa jaz bi tem "prijateljem" izstavila racun, za prestavljanje poroke, pa za m. bolnisko. 

se čist strinjam......bedaki...bedaki...idioti in še kreteni...grrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
16.9.2008 7:08:39   
altati
Tristan - vse najboljše!

Moci- kako si danes? Saj bomo naredile nadomestek poroke v soboto, a ne? kot sva se zmenili.....

Neposredna povezava do sporočila: 4467
16.9.2008 7:25:01   
muki1
No, evo....tudi najboljšim se zgodi. Jaz sem čisto zbolela. Naredim danes plače in šibam k zdravniku, potem pa pod kovter in me ne vidijo več ta teden. Čisto sem uničena.

Moci, še tu user posted image , drugače sem ti pa že napisala vse kar sem mislila. Povzetek: radi se mejte user posted image .

Dragi Tristan, vse najlepše in najboljše ob pihanju druge svečke ti želim. Veliko zdravja in veselih trenutkov v tvoji mali družinici, ob crkljanju s tvojo krasno mlado mamico.

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
16.9.2008 7:39:04   
psaša
moci deci smotani.user posted image   Drži se user posted image . Pa še nekaj: Vsaka stvar je za nekaj dobra. Tako da, vse se zgodi z razlogom, boš že še videla zakaj je bilo to dobro.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
16.9.2008 10:38:58   
pikapolona2
Dober dan.
Zebbbbbbe. Mi smo včera je zakurili in je bilo potem kar naenkrat taka hica v bajti da sem potem luftalauser posted image ...zdej je pa spet mraz. Moj ima pa v naslednjm tednu še 2 piknika..joj kak ga bo zeblo.

Muki nič čudnega da se v takem vremenu prehladiš! Pozdravi se.

Joj sploh nemorem verjet da bo kmalu tudi pri nas 2 svečka. Že iščem idejo za tortico. Tristan te je mami včeraj razvajala?

V nedeljo smo se šli pa potem kar na Bled v Živo kopat...pa nevem mi je Bohinj bolj simpatičen za tele majhne škrate imajo več igrač pa tisto jamo kjer odmeva(to je pri nas sploh aktualno in kadar se sprehajamo skozi kak podvoz ali gremo v jamo se vedno deremouser posted image ).

Maxi zdej pa je konec kolesarjenja kaj?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
16.9.2008 11:02:49   
Anonimen
Ja Moci, tole je pa živo user posted image ....Kljub temu ti pošiljam ogromno dobre volje in potrpljenja.....če ne drugega, takole izgleda življenje tudi v zakonu....stalno podrejanje, prirejanje, menjava, itd....

Neposredna povezava do sporočila: 4471
16.9.2008 11:06:58   
Anonimen
Pa seveda, fantku z najlepšim imenom na svetu - HAPPY BIRTHDAY !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4472
16.9.2008 17:48:57   
Anonimen
še od nas

Tristan vse najboljše za drugo svečko!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
16.9.2008 18:00:23   
frrrr
moci user posted image sem bom odpovedala morju, da te pridem razvedrit v soboto user posted image

muki user posted image pozdravi se, pa spočij.

pri nas nič novega... delamo... ne vem zakaj sploh grem na dopust, če pred njim delam kot zmešana in po dopustu pučem vse za teden nazaj user posted image vse me počaka user posted image
Jaša pa klepeta na veliko, nas komandira user posted image mož pravi, da je čist po meni user posted image trenutno bereta Medota Jako in raziskujeta njegovo hišo... zvečer se lotim Pilatesa, če ne zaspim kot včeraj user posted image

mejte se skrajno lepo... kolkikor se sploh da imet v tem gnilem mrzlem vremenu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
16.9.2008 19:25:02   
moci
joooooooj to pa ne, morju se pa ne odpovedovat. saj jaz sem čisto fajn. sem se sprijaznila in se že veselim, da bo petnajstega novembra sneguser posted image
pa še fino je, ker nisem nikoli sama doma. jutri imam še dopust, potem grem pa kar nazaj v službo. škoda dopusta za pospravljanjeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (24%)

princi in princeze (8%)

poletne žabice (33%)

morski ježki in zvezdice (35%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!