|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
19.9.2008 3:15:35   
frrrr
samo na prvo stran nas pošlepam user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
19.9.2008 3:50:56   
pikapolona2
frrr....evo jst tudi budnauser posted image
tamala bi zdej že kr sredi noči vstajala pa pri nama v postelji skakala in pela....danes smo pa presekali in jo na pol ure mirim v njeni posteljiuser posted image user posted image user posted image p osledično se joče in joče...ampak moram vstrajat ker drgač papa moje spanje ponoči. Zdej sem pa tako zbrihtana da grem knjigo brat...spat itak ne morem...ob šestih moram pa vstat grem v Lj.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
19.9.2008 8:28:24   
psaša
Dan. Midva z malim sva doma. Je nekaj  prehlajen, pa sva rajši preventivno doma. Ga je ponoči nekaj grlo bolelo in je krehal in jokal. Pa popoldan je nekaj kašljal, no danes tudi kašlja. Bomo rajši doma, da se pozdravimo. Saj meni tudi paše, da sem doma user posted image .

frrrr kakšen je Jaša danes? OK?

Lu kako pa je Tian? Tudi OK?

< Sporočilo je popravil psaša -- 19.9.2008 8:29:26 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
19.9.2008 8:30:27   
psaša
Kje je pa kaj naša lucika? Za koliko časa pa so šli na dopust?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
19.9.2008 9:06:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Kje je pa kaj naša lucika? Za koliko časa pa so šli na dopust?

dan, to sem se jaz tudi že spraševala.

Lucika, kje se skrivaš??????????????????????????????????

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
19.9.2008 9:20:26   
Maxica
KATARINISEJEMUDILOMAMICIVNAROČJE

Tako je bilo pred dvemi leti.user posted image Ja, čas gre naprej in danes naša Katarina Velika praznuje že drugi rojstni dan. V tem času je postala že ponosna sestrica malega bratca. Da bi bila vedno tako pridna punčka, v vrtcu uživala, z bratcem se lepo igrala ter preživljala z mamico in očkom čim več prostega časa. Vse lepo še naprej in čim lepše, s sončkom obarvano praznovanje.

V S E    N A J B O L J Š E user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
19.9.2008 9:25:17   
piskot
uau, kaksna fifi.

KATARINA vse najboljse za rojstni dan!

sivkamivka pri nas pa ne pediatrinja, ne urolog ni hotel tega narest. cakamo na operacijo user posted image .

maxica kapo dol, da si vse tole zapomnis oziroma zabelezis.

pikapolona, frrr nase dete je danes imelo budnico 5:30. sem cist zalimana.

mi se selimo jutri samo polovicno. bomo se en teden v starem stanovanju user posted image . v novem je se toliko za narest, da sva ugotovila, da je brez veze da se basemo zdaj noter, pa da nam potem smetijo in zbijajo okoli nas.

pa se konferenco v portorozu sem odpovedala user posted image . mah, saj bo, samo da bo enkrat ze konec vsega tega.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
19.9.2008 11:50:10   
frrrr
dan, naše dete danes še doma... nos zabasan, kašlja ne, vročine nima... ponoči smo spali brez zbujanja... no, razen mami se po 5ih urah in pol spanja obvezno zbudi... pol sm pa na netu strašila in ikea spletno stran prebrskala po dolgem in počez user posted image
sem ugotovila, da je mogoče prespana noč rezultat tega, da je bil včeraj doma... prejšnje 3 so bile katastrofalne... vsakih 10 minut neko jamranje... v sredo preden sva šla spat, je mož 3x posredoval in 3x je mali jokal v spanju kr neki časa... zraven pa govori JAŠA MEL, JAŠA MEL user posted image  zgleda, da mu v sanjah igrače kradejo user posted image

KATARINA - čestitke za 2 svečki! user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

psaša - to je narobe svet... skoraj zdravi otroci so doma, bolančki pa v vrtcu user posted image

luciko sem pa js tut že pogrešala... šli so isti čas kot mi v Moravske...

pikapolona - naj vam le rata malo spedenat, da boste spaliii user posted image

zdej pa še mau delat... sem prišla mau čez 10. v službo in ob 14ih grem domov se crkljat... malice je pa konec, sem kr s sabo imela krof in nektarine.

se vidmo zvečer...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
19.9.2008 12:43:24   
altati
Katarina Velika - vse najboljše za 2.rojstni danuser posted image user posted image !!!

vse ostalo pa itak maxi napiše najboljše....se ne moremo kosatuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
19.9.2008 13:32:32   
muki1
Katarinca, vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 19.9.2008 13:33:24 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
19.9.2008 13:41:24   
muki1
Ja nič....jaz še zmeraj smrkam, kiham, lajam....

Neža je imela včeraj prvi trening gimnastike user posted image . Sem jo vpisala, naj sem malo natelovadi, ker se drugače doma predeva pred tv in zija risanke, za sprehode in kolesarjenja pa se moramo pogajat. Ji je bilo pa zelo všeč. So delali vaje z žogo in kolebnico. Jaz pa sem na pol pri zavesti sedela na tleh telovadnice in preklinjala moža, ki je delal nadure in je ni mogel peljati.
Najboljše je bilo to, da je imela dres in da hodi tudi Maja user posted image . Bom videla, če ji bo ostalo všeč.
Iva postaja prava mala žlehtnoba. Je zadnjič rekla moji mami, idi ti ven, bom šla sama,...... ti.....stara babica. Pa ful se krega z vsemi.....sem ti rekla, da se grem gugat zdaj....... tečna je kot mati. Ampak karakter pa ma čvrst, dosti bolj od Neže. V vrtcu sploh ni nobenega samega problema do zdaj. Kar gre, pove adijo in gre. Nobenega joka, stiskanja....nič.

Blažev lulček, drži se!
Piškot, še malo pa boste uživali na novem.
Luciko jaz tudi pogrešam.

Bolančki pozdravite se user posted image  .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
19.9.2008 18:25:52   
Anonimen
Katarina vse najboljše za 2 svečki, želimo ti veliko zdravja in daril ter predvsem to, da bi te bratec vedno ubogaluser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Remy -- 19.9.2008 18:26:56 >

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
19.9.2008 18:52:29   
Lu
Ojla!

Katarinca vse naj naj za 2. svečki!

Drugače je pa Tian čisto ok. Tako, da ne vem kaj mu je bilo. Sem pa sama čist bad. Grlo me boli, glava,... se filam z lekadoli, da le ne bom obležala.

Punce glede moje kartice in PAyPala. Pa tej nismo normalni. Jim pošljem kopijo osbne in mi nazaj napišejo, da ni verodostojen dokument, da naj jim pošljem še kakšen račun na katerem je razviden moj naslov, pa ime, priimek. Mater no.

A ima mogoče katera ta PayPal da bi plačala jaz pa njej nakažem? Kuki, sivkamivka?
Ker se mi že kar malo mudi in preden bodo oni to zrihtali pomojem bo še trajalo.

Nič grem otroka mirit. Sem spet sama ta vikend. Naj gre k user posted image še moj in te regate.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
20.9.2008 7:46:40   
muki1
Jutro.
Ja šit Lu, jaz zaenkrat nimam paypala in ko kaj kupujem kupujem prek sodelavca, drugače bi bp naredila to.

Jaz sem vstala, sem spočita user posted image . Punci še spita, mož je že šel na jutranji tek. Me matra, da bi šla malo v hosto pogledat, ampak me še zmeraj boli grlo in nisem v stanju po šumi bluzit. Kakšen jurček bi se zdaj že skoraj moral najti, ko je bilo toliko dežja prejšnji teden.
Danes gremo na kosilo za taščin in tastov rojstni dan, in se bo ziher zavleko, pa je sobota mimo. Za jutri pa ne vem kaj bomo, najbrž bova z Nežo končno krasili z jesensko dekoracijo. Imam polno malih bučk. Edino kakšno veliko bi morala še kje izmakniti, pa si ne upam, mam že dve njivi z bučami nagledani, pa me je strah, da se bo ravno takrat kdo mimo peljal. Sem pa prosila že vse živo pa ljudje letos nimajo buč, ker jih je stolkla toča in so zgnile user posted image
He, he, zdaj vam tu o bučah nakladam, kot da vas zanima. Bi pa izrezali luknje, pa dali not svečo, da bi potem imeli duhca. Saj veste, takega iz buče user posted image .

Arabela, glede na to, da je vikend predvidevam, da boste kaj slavili. Obilo užitkov, pa sama velika in lepa darila želim Katarini. Ko bo pa za vami ves rom pom pom, pa hočemo fotke.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.9.2008 7:48:38 >

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
20.9.2008 7:51:06   
muki1
Še to vam povem. Čez natanko en mesec bo Iva stara dve leti.

Danes mineva natanko 12 let, odkar me je moj user posted image , takrat še 12 let mlajši user posted image , zvlekel na prvi randevu, kateremu je sledil potem tudi prvi uradni poljub....takih neuradnih je bilo že prej kar nekaj user posted image . Jutri pa imava šest let poroke.
Ja, srčkasti vikend bo pri Mukijevih. Je kar prav, da je šel laufat, bo rabil kondicijo stari. Jaz pa grem zdaj malo uteži dvigovat, delat salte in špage user posted image . Čau............

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
20.9.2008 8:42:22   
Maxica
Dobro jutro, jaz že kakšno uro strašim po stanovanju, moji pa še spijo. Sonček sije, mi pa se nameravamo po zajtrku odpraviti na goriški konec, malo v shoping, pa malo potepat, sam da smo skupaj, pa bo zihr luštno.
Muki, čestitke za vse sorte obletnicuser posted image , izkoristita jih, v pravem pomenu besede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
20.9.2008 9:24:08   
moci
zakaj imam današnji datum na prstaniuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
20.9.2008 13:09:22   
piskot
dan

evo, mi smo polovicno preseljeni. zdaj sem sama doma (kaksen uzitek) in sem ze vse pospravila, martin pri babici, ati itak tam dela.

odmeva mi pa tako v dnevni sobi, da mi gre prav na zivce ko tipkam user posted image . sam gre pa tole res hitro, fantje so znosili polovico robe v 45 minutah. res pa je da jih je prislo 10.

lu pa poslji racun za elektriko al pa za mobitel. sem tudi jaz ze enkrat to nekam posiljala, da so me preverjali. hvala bogu da tako preverjajo. predstavljaj si sicer, da en sosed pici tvojo osebno ... drugace pa se mi zdi da jaz se imam pay pal, pa povej kaj ces, da ti narocim.

moci nujno prstane popravit dat! sicer je pa res da tako ali tako tega ne bosta nikoli pozabila user posted image .

muki ja si ne predstavljam kako potem odlepis otroka izpred tv-ja, ko si zna sam risanke nastimat. upam da bo nas cim kasneje dojel.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
20.9.2008 13:20:41   
psaša
KATARINA vse najboljše za 2.rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
20.9.2008 14:48:41   
lucika
katarina, tudi od mene vse čestitke!!!! za dve sveckice:)

pa tristanu za nazaj tudi.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
20.9.2008 15:17:45   
lucika
naš dopust je že daaaavno za nami. je minil kot blisk, bil super, super, super...tak da sem bila te dni kr v eni taki "podopustniški depresiji".

v službi me je pričakal en kup nedokončanega dela in drug kup takega, ki ga moram popraviti. torej, slabše, kot da sploh pomagali nebi. v celi gužvi mi je bilo ta teden na trenutke kr malo žal, da smo sploh kam šli. nekak nisem polna elana in delovne vneme, kot bi morala biti.

na morju pa enkratno. vroče, voda pretopla. smo šli v vodo dvakrat na dan. po pol dneva. iz velikega bazena v malega ali v morje. nič sušit, nič igrat, nič. voda, hrana, spanje. ampak je pasalo. in jaz bi šeeeeee. en teden je absolutno premalo, sploh če bi si želel ogledati še kaj več kot samo vodo:) bom naplanirala za drugo leto.

v službi mi konec meseca poteče pogodba. sem se "naročila" na sestanek z direktorji, a smo že prestavili. edino kaj je, je klical računovodkinjo, naj mu plačo po mal večjem količniku zračuna.... mater ej, cel teden sem si govore sestavljala in premlevala, da sem že cela blesava od tega. ja, gre se mi za denar, hvala bogu, tale plača ni za nikamor,ki jo imam zdaj. ampak želim si tudi en odziv na moje delo, plane za naprej, take zadeve. jaz sem odgovoren človek, tako v poslovnem kot v privat življenju. in bi rada dorekla, kaj me čaka. konec koncev delam za šefe. osebno zanje in mogoče še malo za družbeni bdp, in mislim, da bolj ko bomo stvari dorekli, boljše bom delala in posledično bodo imeli več od mene. no, teoretično, praktično pa skor ne bi mogla več delat, ko dejansko naredim. in mi ponudi par desetink večji količnik, uvav, bom kr dol padla. Škoda mi je to, ker je drugače pa res vse super. kolektiv, bljizina doma, delovnik, vse...

moja dva spita. mojega pa čaka sveže pečen štrudelj in dišeč kapučinček. pa je zaspal zraven malega...

edino kaj smo v teh tednih uvedli je to, da res NIČ  ne delamo na hiši. perem in peglam, pa na hitro pospravljam, to je pa tud vse. to smo pa odklopili in sem zadovoljna, ker je bil to namen dopusta:)))

komentirat se mi ne da zdajle, omenjam vse.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
20.9.2008 19:57:42   
frrrr
super lucika za tvoj fajn dopust! pa še naprej lenarite!

piškot , te selitve gredo pa res hitro... no, še mau, pa boste užiiivali

muki, vaša Iva pa je prava diktatorka... čist Jaši podobna user posted image za Nežo pa upam, da jo gimnastika čimbolj dolgo drži. in ne se pretegnit pri špagah v spalnici danes user posted image midva sva imela uraden poljub 7.7. pred 10imi leti... no, ker smo bili ravno na maturantskem izletu, sva bila nekaj dni pred uradnim štartom najine veze že cimra  user posted image user posted image

Lu, pozdravi se! mene je cel teden neki glava bolela... dans me pa ni... zgleda, da sem v službi preveč delala user posted image za ozdravitev predlagam, da se malce razbremeniš... mogoče si omisliš kakšen nov hobi ali oživiš starega... tudi ti rabiš svoje "regate"!

Jaša danes že super truper... samo še iz noska nekaj prozornega curlja. dopoldne sta bila z možem sama doma, sem šla v šoping - Jaši kupila 2 pižami, 2 trenirki, 2 polpulija, bombažno kapo, trak za ušesa, spodnje majčke,... kr neki stvari... potem sem pa še skočila do lutkovnega gledališča po abonma... nazaj grede pa še v bufu imela postanek, naročila pizze in tortice, ter šla v lesnino kupit rjuhe za Jaševo posteljo (še vedno je na hodniku postavljena ob steno). po juhici in pizzi sva šla z Jašo spat, potem smo se pa mau igrali in blo dneva konec.

moci, čez 30 let se bosta fajn smejala na ta račun... od svojega dragega boš lahk pa zahtevala 2 darila ali razvajanja zaradi poroke user posted image

gremo spat... nočko!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
20.9.2008 20:51:14   
Anonimen
dober večer babe,

ma sej pri nas se mora tud skoz neki dogajat. Ravnokar smo prišli od bajte, k bajti. Smo cel dal nekaj delali, ker bi moral naš kontejner nekako že prideti, pa pohištvo nas čaka, škatle....skratka Piškot, mi tudi pol še nismo preseljeni.

Ne vidim nobenega komentarja na Mocino včerajšno ''predohcet''......

Drugače pa, nč dones zjutraj sem zagledala tam nekje na enem termometru en velik +..... moram pa počakat še prve uradne rezultate....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
20.9.2008 20:54:53   
lucika
uvav, tale termometer se pa lepo sliši!!!! bravo, neuradno, seveda:))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 21:23:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

plavanje
tjaShiika

Ali ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki???

da (12%)

ne (85%)

imam namen (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!