|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
14.9.2008 0:37:58   
frrrr
Ema - želim ti vsenajlepše za tvoj 4. rojstni dan! (mami ne prebrat ure zraven voščila, plsss)
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
14.9.2008 0:44:58   
frrrr
še nekaj slikic pripnem...

v Moravskih imajo polno igral... v ozadju se pa vidi tudi aqua loop tobogan, po katerem sem se 2x peljala user posted image
user posted image

ena z mami na toboganu (kopenskem... vodnih ni bilo časa dokumentirat user posted image )
user posted image

naš mali plavalec
user posted image

z Ivino čelado pripravljen na kolesarjenje
user posted image

tako sta pa s pikijem brala pikijeve pravljice za lahko noč user posted image
user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
14.9.2008 0:56:53   
frrrr
no, še kratka obnova tedna, ki je prehitro minil... vreme bilo krasno... uživali smo full... dopoldneve smo preživeli na bazenu, po opoldanskem počitku pa smo se potepali, rolali, igrali odbojko, preizkušali raznorazna igrala, kolesarili, obiskali muki family, ležali na travi...
vmes smo imeli 2 mini tortici... v torek je imela nečakinja 3 mesece, v četrtek pa Jaša 23 mesecev.
opoldansko spanje je bilo v moji domeni (12:30 sva vsak dan spala in včasih potegnila tudi čez 15. uro), večerno pa v moževi, mami se je pa šla namakat user posted image
zvečer smo z bratom in njegovo ženo igrali karte ena in zraven crkavali od smeha, ker so moji refleksi podobni refleksom crknjenega konja.
včeraj zvečer je Jaša spal pri mojih starših v apartmajčku (imeli smo 2 ločena 500 metrov narazen), ker smo ga z muki pili user posted image mali je sred noči nasral mamo, da je kakal in ga more previt... ko je odprla plenico, je ugotovila, da je plenica suha, mali pa butnil v smeh user posted image no, sicer so pa spali, midva pa tut.
to je to na kratko... danes smo se zbudili v mraz... na poti domov smo se ustavili v Radencih in ugotovili, da pol parka manjka (rezultat ene  izmed preteklih neviht user posted image )

zdej pa spanje...
aja, branje mi ni uspevalo... Spi z menoj imam še 50 strani do konca... ostale knjige so ostale nedotaknjene user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
14.9.2008 8:21:57   
frrrr
dobro jutro!

midva gledava živ žaaaav user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
14.9.2008 8:43:40   
psaša
Dobro jutro.
Mi smo pa od četrtka popoldne brez dude, čisto brez. Ni bilo nobene krize.user posted image
Sedaj se pa zrihtamo in gremo na Bazar.

frrrr WB

Ema  vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
14.9.2008 9:05:49   
piskot
jutro.

psasa mi smo brez dude od prejsnjega cetrtka. pa je se vedno kriza. vsak vecer prosi zanjo, ponoci se zbuja in jo isce. sam zdaj ne morem popustit, ker sem ga ze tako dolgo mucila. edino pri babici, ker babi ni zdrzala, mu muca vsak dan posodi dudo toliko da zaspi. opoldan mi ne hodi vec spat, ker se ne more umirit, ker nima dude. drama. user posted image

kaksen pameten predlog, razen tega, da mu dam dudo?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
14.9.2008 10:17:41   
frrrr
psaša, super za dudo.

piskot - ne morem pametovat, ker nimamo dude... lahk ta pa vzpodbujam - ne daj se! user posted image

a bazar je? hm... pol morm pa pogledat kaj dogaja in kdaj... moja dva trenutno sesata... se bom morala kmalu umaknit user posted image
kuhamo ne, ker moremo po kruh in kakšen jogurt v trgovino, pa gremo kr v interspar na kosilo...

lep dan vsem!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
14.9.2008 12:51:35   
Lu
Dan!

Mi smo že skoraj pri kosilu. Mali je pojedel samo juhco pa šel spat. Maja mi je spanirala meso in zdaj še počakamo na krompir, da se skuha in gremo jest.

Na bazar bi mi tudi šli, samo kaj ko je moža križ zagrabu. Mater. Skoz neki.

Kuki glede dude. Pri Maji jo je miš vzela. Ti povem, da je bila fuull kriza, res. Ampak, ko smo jo vzel, je nismo smel dat nazaj. Samo imaš pa štalo, ja. Mogoče probaj, če bi šel z kakšno igračko spat, da bi mu bila v tolažbo. Ne vem. Pa tisto, k ima dudo pri babici je pomojem samo potuha in je jaz ne bi pustila. Vsak pa itak po svoje.

Ema vse najboljše za tvoj 4. rojstni dan.  Pikabu si nas dala pa čist na ignore user posted image

Frrrčki WB. Zdaj imaš spet energije za cel bataljon, kaj user posted image

Zdej grem pa kosilo dokončat.

Aja včeraj smo šli potem na Brnik in sta otroka čist ven padla. Pri nas letala rulajo. Se je Tian danes zjutraj zbudu in z velikim veseljem pripovedoval kako velika letala letijo po zraku, pa njihovi dojenčki- to misli manjša letala user posted image

Grem in se oglasim še malček pozneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
14.9.2008 13:45:39   
piskot
lu se strinjam. samo nimam toliko dopusta, da bi ga imela medtem ko ga odvajamo doma ... tako da moram pac popustit pri babici. jajca no. mal mi je zal, sam zdaj je kar je.

moci a si se ze kaj pomirila? vse bo se uredu, bos videla.

evo, nase dete spet ni slo nic spat. zdaj kuhava, pa gleda eno narodnozabavno oddajo user posted image .

pikabu a nas vsaj beres se?

frrr ti imas pa res pridne fante.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
14.9.2008 14:16:07   
altati
piskot -  dokler bo babi Martinu dudo dajala, boste imeli krizo. To je dejstvo. Verjemi! Ker deček ve, da duda je in da jo uspe dobit. Dudo bo treba vzeti 100%, drugače pa je kakršnikoli tvoj trud popolnoma bz..

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
14.9.2008 17:00:14   
Pikabu
Hvala tudi Frrr, psaši, Lu za čestitke. Ema jih bo videla, ko pride domov, zdaj pa uživa na počitnicah, mami jo pa noro pogreša, pa šele par ur je ni.... user posted image
Še berem, še....user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
14.9.2008 18:26:40   
frrrr
s tamaučkom sva bla na bazarju... sva božala zajčke (nama je stric dovolil), pa čebelice sa gledala, igrala so bila super in knjige... mami dobila nekaj materiala za predelat... razmišljam o lutkovnem abonmaju http://www.lgl.si/abonma1.swf Jaša se mi zdi zrel... sem dobila še nekaj drugih prospektov danes, a so vsi od treh let ali štirih dalje... v ljubljanskem lutkovnem pa že od dveh dalje

no, zdej se gremo še mau igrat, potem pa že počasi umivanje in spanje... včeraj sva se skupaj kopala in sva imela pene v banji - Jaša se jih je kr malo bal user posted image

papa

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
14.9.2008 18:51:40   
muki1
Evo jaz tudi prišla pokukat kako kaj naš mladoporočenec. Moci? Saj nisi v priporu user posted image ?

Mi preživljamo gnilo nedeljo, poležavamo, se crkljamo, zdaj pa počasi grem na pet žensk. Jutri pa spet ponedeljek..... ufffff, se mi ne da.

Fhhhrrrr. Torhej vam je bilo všeč v Phrekmurju user posted image ? Pridete še, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
14.9.2008 22:10:10   
mis
Čer!

Za nami zanimiv vikend. V petek smo šli v lj, mož je špilal, pa sem ga uspela it poslušat, potem pa mami kliče da obe doma jokata. Tina ni mogla zaspat, Nežo pa je neki šraufal. No, to smo zrihtal... V soboto dopoldan je šla Tina z mojima staršema na izlet, midva z možem in Nežo pa v šoping. Sva bila zmenjena da ko mi bodo vse moje cunje spet prav da grevauser posted image  Potem popoldan na bazar, ampak sem opazila da tina v gužvi čist odpove in če ni bila v naročju je bil jok, tako da sem se bolj namučila kot kaj drugega. Danes pa smo šli k maši, pa domov, mož je šel že včeraj je imel obletnico mature, me pa smo prišle na kosilo. Po kosilu vsi spat, spali 2,5 ure.

duda- mi smo jo enkrat tudi že uspešno odstranili, ampak čez dan nikakor ni mogla zaspat. Zvečer brez problema, čez dan pa ne. Tako da zdaj imamo v igri miško, ki jih prinese, pa jih bo pol enkrat za kakšno zamenjavo odneslauser posted image  Ko bo čas. Baje v vrtcu veliko delajo na tem. Nočem pa zdej pred vrtcem ukint, da bo tam lahko zaspala.

moci-mah, desci. To pa res. Vse pretepst...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
14.9.2008 22:56:30   
frrrr
do kdaj je treba oddat vlogo za otroške doklade, če je zdajšnja veljavna do 31.10.? to na socialno a ne?

in do kdaj vlogo za znižano plačilo vrtca? 15. november? kam že? v vrtec?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
14.9.2008 22:57:55   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Fhhhrrrr. Torhej vam je bilo všeč v Phrekmurju user posted image ? Pridete še, a ne?
user posted image  user posted image pridemo pridemo... še naveličala se me boš user posted image
upam, da si uživala na ženskh.com

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
15.9.2008 7:01:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

do kdaj je treba oddat vlogo za otroške doklade, če je zdajšnja veljavna do 31.10.? to na socialno a ne?

in do kdaj vlogo za znižano plačilo vrtca? 15. november? kam že? v vrtec?

do 31.oktobra je treba oddat vlogo za otroški dodatek, če je veljavna do takrat.
Vlogo za znižano plačilo vrtca smo mi pošiljali oz.oddajali na občino (oddelek za družbene zadeve). Eni jih oddajajo v vrtcu. Zavisi od občine do občine....

Pa dobro jutro v ta prekrasen, mrzel, deževen, jesenski ponedeljek.....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
15.9.2008 7:21:34   
Maxica
Dobro jutro, ponedeljek, mmm, diši po jeseni. user posted image
Sicer za nami prav lušten vikend, v soboto sem naredila, no, pa mož mi je tudi malo pomagal, eno generalno po stanovanju, včeraj smo se pa malo igrali, certali, zabušavali in se lepo imeli.
Imejte lep dan.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
15.9.2008 8:24:44   
muki1
Spet padamo na drugo stran.
Evo, jaz sem čisto vremenu primerna. Z zabasanim nosom in glavobolom sedim tukaj. Tudi Iva je neka zadelana.... jah, radosti, radosti...... spila že dve kavi pa še ne špilata kot bi mogli.

Ženske včeraj so bile okej. V oktobru pa pridejo še moški.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
15.9.2008 9:18:35   
moci
a se meni samo zdi, ali imamo res kar naprej eno sranje?
no, danes ima moj dec zvečer kontrolo, potem se bova odločila kaj in kako.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
15.9.2008 9:30:38   
mis
moci nam zaupaš kaj so počeli da ima zlomljen gleženj?

dobro jutro...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
15.9.2008 9:33:35   
mis
frrrr, pri nas za vrtec oddajamo na občini. doklade pa tako kot je altati napisala. no jaz mam cajt še skoraj eno leto...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
15.9.2008 9:43:54   
altati
moci, saj bo bolje...boš videla!
vse book.
v soboto boš najlepša nevesta, lahko ti pa že plesalca posodim....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
15.9.2008 13:27:24   
mis
Moram si mal sprostit živceuser posted image  Ful dobro, pridem v vrtec, je Tina ležala na ležalniku in me čakala (sem 5 minut zamujala...), vzgojiteljica rekla da bi jutri spala... Sva prišli domov, jo dam spat in me zdaj že eno uro noro izkorišča. Meče dude, jo pošljem naj jih gre pobrat, jih da na polico, joka da bi jih imela, joka naj jih odnesem, me heca da je pokakana... Eno uro... Zdej me je klicala, pa jok, pa spet, pa pridem, pa sem prijazna, pa sem jezna...user posted image  Tako me izkorišča da je za umret, drži se me kot klop, naredim en korak stran že tuli... Sam mal sem se morala spihat... user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
15.9.2008 13:32:00   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Moram si mal sprostit živceuser posted image  Ful dobro, pridem v vrtec, je Tina ležala na ležalniku in me čakala (sem 5 minut zamujala...), vzgojiteljica rekla da bi jutri spala... Sva prišli domov, jo dam spat in me zdaj že eno uro noro izkorišča. Meče dude, jo pošljem naj jih gre pobrat, jih da na polico, joka da bi jih imela, joka naj jih odnesem, me heca da je pokakana... Eno uro... Zdej me je klicala, pa jok, pa spet, pa pridem, pa sem prijazna, pa sem jezna...user posted image  Tako me izkorišča da je za umret, drži se me kot klop, naredim en korak stran že tuli... Sam mal sem se morala spihat... user posted image

Takle imamo mi za vikend. Da ti film poč. user posted image  Matr, v vrtcu pa zaspu v roku 10min, brez problema.user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!