|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
28.8.2008 19:42:56   
Lu
Ja kje pa ste vse?

Jaz že enega počasi spat dajem. user posted image Pa potem še tadrugo in potem RRuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
28.8.2008 20:50:36   
moci
jaz sem ravnokar dala zojo spat. danes je spet ugriznila prijateljičino hčiuser posted image včasih obupam nad tem, da bi se sploh s kom dobiliuser posted image

sitna je in že več kot en teden ji nisem umila las, ker jo še umijem komaj, tuli kot nora. pa vedno sva sami in sploh ne morem še las prat. ah ja ...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
28.8.2008 21:14:53   
Lu
moci glede pranja las mi je še kako poznano. Zdaj pri Tianu mu jih pa res že od začetka sama perem in se je fant kar navadil, da gre pač malo še v oči user posted image Pri Maji sem pa parkrat uporabila foro ogledalca, ki ga je tako visoko dala, da je dala glavo nazaj user posted image No ne pali vedno in ima tudi brisačo čez oči. Ah ja.... Sej bo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
28.8.2008 22:14:31   
mis
Čer!

Kako ste kaj? Mi smo danes imeli res lep dan. V bistvu je prav fino te dni. Ati je na dopustu pa smo se odločili da bomo kar doma in se lepo imeli. Nabavljamo stvari za vrtec, veliko smo skupaj, hodimo okrog... Danes smo kupili za Tino nahrbtnik, zame trenerko, pa včeraj čevlje in copate za Tino... prav faca je naša. Govori " Toje (tole) za Tino, za Tino". "Toje Tina jabi (rabi).user posted image Prav lušno je res. Danes zvečer sta z atijem obešala brisačke na njeno stojalo za perilo (ma takega majhnega) in se je zdaj ornk naučila kljukice pripenjat in je noro uživala.
No, pri večerji danes pa je bila ful dobre volje in se rekla da Tina je pa že veliiiika punca in ne rabi več dude, ker Neža je pa majčkena, pa še ne zna govorit in rabi dudo. Kaj pa bi imela Tina namesto dide v postelji? Bi imela drugo Nežiko? (to je dojenček ki ga ima in ga je poimenovala Nežikauser posted image )Ja! No pol smo pa še flašo mleka skenslali in ga je spila iz šalce. Pol jo pa ati nese spat in sem rekla da bo miška dude v luknjico skrila. Pa jo ati nese in ona pravi da bi dudice. Pa ati pokliče miško... "miška, kje si?" Tina bi rada dudice. Pa je oponašal miško in govoril, da lahko ampak potem ne bo Nežike. In se je odličila za Nežiko. Je pa rekla miški "Tina jabi dudice", ampak si je premislila. In to je to. Zaspala je brez dude. Bomo vidli kaj bo ponoči. Upam da smo uspeliuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
28.8.2008 22:16:47   
mis
muki, bravo za vrtec. user posted image Mi mamo v ponedeljek. Upam da bo.

Sicer pa sem bila danes pri frizerju. Pa zjutraj smo šli spet tisto hišo gledat, za katero sva zagreta, pa sva jo res natančno pogledala. Sva še bolj zagreta in verjetno bo kmalu padla odločitevuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
28.8.2008 22:19:15   
mis
Grem počasi spat. Je pa kar fino ker se naspim. Neža se večinoma zbuja okoli pol treh, treh, spala je pa tudi že do 4h. no potem pa še okoli 6h. Spi pa nekje do 7h ali 8h. Super je zaenkrat, upam da se kaj ne sfiži.

Cunje sem pa jaz kar naročila, ane Luuser posted image , moram res celo garderobo zdej Tini v jesensko zamenjat.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
29.8.2008 0:36:15   
frrrr
js sm se pa načvekala... joj, je blo treba 15 let obdelat user posted image sem se dobila s kolegico, ki sem jo nazadnje srečala v 7. razredu o.š. user posted image
na poti v mesto nabrala mau letakov... zdej sem si že zacahnala v koledarju, da grem gledat opereto veselo vdovo in opero siviljski brivec. celo nek body dance me je zamikal, da bi sprobala... no, 5 minut me je držalo user posted image
na poti nazaj sem se pa na benzi ustavla in ker ni delal terminal za plačilo ob tankštelu, sem mogla notr... pa ne morem mimo police s knjigami in sem si 3 za sprostitev nabavla user posted image spi z menoj, navali na moške in pa jej, moli in ljubi... same rahlo erotične user posted image

da vam povem štorijo ob prihodu domov user posted image stopim v sobo, pa jaša reče LAHKO NOČ AVTOBUS in js možu smeje si slišal kaj je rekel? Jaša pa spet LAHKO NOC AVTOBUS user posted image pa sem se ulegla na posteljo in Jaša AVTOBUS PI (spi) user posted image še ponovi 2x in potem MIHA TUT . js poskušam bit tiho in se delam, da spim. pa prileze do mene, me objame okol vratu kot star šankovski kolega in mi reče EJ MAMICA user posted image sem butnila v smeh, on pa meni še 2x EJ MAMICA user posted image ga vprašam kaj je... in mi odgovori MIHA TOPOTA (to je njegova beseda za ropota)... v naslednjem trenutku je spal dalje user posted image svašta mu dogaja ponoči user posted image je mau po men user posted image

aha, še to... popoldne smo šli na igriče... se je hotel gugat, pa so se morali eni smrkolini z ogorkom travce prestavit drugam user posted image potem smo se pa še mau šetkali po travici, tartanu... in sta se 2 smrkolina odločila tekmovat z motorji user posted image po progi namenjeni metanju krogel (na šolskem igrišču)... sem imela fotkič zraven, pa sem ju posnela... in presenetljivo - odnehala sta user posted image

no, zdej pa še neki naredim... pol pa tuš in spat...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
29.8.2008 7:56:43   
tasha23
Dobro jutru.

Po dooooolgeeeeeeeeem času evo tudi mene. Sploh ne utegnem na rr, malo sicer še prečekiram med nosečnicami in še to mi ne uspe do konca ker imam PC v user posted image  in čeprav je moj user posted image  računalničar, saj veste kako je : ''kovačeva kobila je vedno bosa''user posted image

Drugače pa sem na koncu in vsak dan je huje, slabo spim, slabokrvna sem, sumijo preeklampsijo in na srečo imam vsaj pritisk normalen in tako so me po vsakem pregledu spustili domov. Gael je prava čveka in se ne ustavi, včasih ima kar dolge monologe in se vsi tako nasmejimo, da je res lepo. Še vedno rad hodi v vrtec, veliko se je potegnil in na trenutke razlaga kako bo ko bomo imeli dojenčka doma.

sem prav radovedna kako bo, saj bo kmalu... jutri zjutraj imam ponovno pregled in po vsej verjetnosti bomo tudi sprožili. Imam po dnevno kar pesr ker so popadki kar prisotni in  sem zdaj prav radovedna kako bo jutri: ali bo kot zmenjeno CR ali mi mislijo sprožiti po naravni poti.

Tudi spol še ni 100%, tako da tokrat bo kar user posted image  SURPRISE. Bolj ko se blia trenutek bolj se živo spominjam dneva ko sem prvič zagledala Gaela in slišala njegov nežen jok (ki se je zdaj spremenil v pravo sireno user posted image user posted image user posted image ).

Kako pa kaj ostale? Pogrešam vas in upam, da mi bo moj user posted image  v kratkem zrihtal PC in bom lahko kaj več tudi z vemi, Zdaj sem kar njegovega uzela, da se lahko vsaj malo javim.

Nič zaenkrat bo to na kratko. Če bo pa kaj novega (in srčno upam, da bo to jutri) vam javim. Zdaj pa grem počivat, ker že težko sedim (mi pritiska na trebuh ker je precej nizko).

Poljubček vsem oktrobrčkom in oktrobrkam pa se kmalu spet pišemo.

LP

Tasha23

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
29.8.2008 8:04:52   
frrrr
tasha, če se ne beremo pred porodom... želim ti hiter, neboleč porod in eno zdravo dete!

čakam, da se dvd zapeče... pol pa počasi proti službi... sem pa čist hin in grem dans s tamaučkom spat... sem ob treh šla spat user posted image zdej pa rezultate pečem vsa zapečena user posted image
torej dans me neu, jutr pa tut že dopoldne proti kolpi, proti večeru morm it pa moci peprečit, da bi delala neumnosti user posted image enkrat v nedeljo se javim, če neu prehud maček user posted image

mejte se! pa se vidimo user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
29.8.2008 8:36:36   
psaša
O tasha lepo, da si se javila. Sem včeraj že prav študirala kako je s teboj. Jutri ti želim vso srečo in lahek porod. Pa seveda sporoči.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
29.8.2008 8:38:40   
psaša
frrrr vam se pa dogaja, kje je še naš Miha z govorom.user posted image

Pri nas nič novega, vse po starem. Sem bila včeraj tečna kot user posted image , sploh ne vem kaj mi je bilo. Pa mali je potem ponoči afne guncal. Ma saj bo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
29.8.2008 12:12:30   
Arabela
Lep pozdravček z Maribora!

končno sem našla malce časa tudi za RR.. saj sploh nisem več nič na rač..

Trenutno stanje... vsi prehlajeni... Katarina na antibiotiku, Sergej samo zabasan nos tako kot ati in mami.. ni hudega...

Mala je trenutno pri babici, Sergej spi.. v ponedeljek začnemo z vrtcem..user posted image .. se mi zdi da je meni že zdaj hudo, mala tako še ne ve kam gre.. upam da bo brez velikih težav, zadnje čase kadar vidi otroke kar pozabi na mamico...

Za rojstni dan bo najverjetneje dobla kuhinjo, ker že tako rada čaje in kavice kuha...

Sergej je ok, 25tega je bil star 6mesecev, ima 2zobka, začela sva uvajat gosto hrano in mali jo naravnost obožuje... prav tako obožuje svojo veliko sestrico.. na morju sta bila prav pridna oba.. komaj čakam da se bosta prav začela skupaj igrati...

Kar se velikosti tiče sem zdaj nabavljala jesenske stvari za Katarino pa ima puloverčke in majčke št.98, hlače pa 92 ali 98.. mater hitro raste..

Kahlica... vedno bolj ji uspeva.. zdaj se že dere KAHLICA LULIKA LULALA... pa hitro hlače dol potegnemo pa se lepo polula... tudi kakala je že vanjo... ko pa je kakec videla pa O COKOJADA.. pa je mami zadnj trenutek preprečila degustacijo

Zlobudramo tudi že na veliko.. večino jo domači razumemo, ampak govori vedno bolj čisto.. pa pesmice poje in deklamira...

Evo Sergejček je buden... se še kaj oglasim, pa kakšno slikico pripopam

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
29.8.2008 13:18:40   
Maxica
Tasha, srečno, srečno, srečnouser posted image user posted image user posted image , sem ravno včeraj gledala na tvoj trakec in ugotovila, da bo zdaj zdaj Dan D. Pa ne pozabi nam sporočiti vesele novičke, prav?!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
29.8.2008 13:20:05   
Maxica
Torej, zdaj ko Tasha rodi, nam ostaneta še dve nosečki, imam prav? Vava in Piskot? A sem katero pozabila? Aja, pa Mlada_mamica, pa še ena, ki se nam je javila pred časom z novim nickom, pa se ni razkrila potem, katera je. Pridne, pridne.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
29.8.2008 14:34:57   
frrrr
sem si vzela še mau časa za RR user posted image

prej bla z Evik na pijački, vas pozdravlja...

kahlice... naš mali bo prej spolno vzgojo osvojil kot kahlico user posted image  zdej si vsak dan ponavlja na previjalni JAŠA LULEKA, PUNČKE LULIKO, MAMICA LULIKO, ATI LULEKA user posted image

lep vikend vsem!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
29.8.2008 15:24:38   
frrrr
tolk sem pridna, da je vse popedenano user posted image  vmes sem pa še pokukala na nextovo stran... moci, js bi tamalo tk našemila http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/13/1
je full kjut, v bistvu pa lahkotno... samo ne smeš se sekirat, če jo umaže in uniči user posted image  in full so odbite take male punčke, ko se začnejo vmes afnat in kiklce čez glavo vlečejo, ter kažejo ritke user posted image  sem verjetno js tut to počela in so se mi drugi smejali user posted image

grem domov... ta teden še nismo bili v zoo... gremo danes... sva mu obljubila.
zdej pa res papa do drugega tedna user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
30.8.2008 6:54:40   
Lu
Jutro.

Sem nas komaj našla.

Mi že pokonci.user posted image user posted image Pa vikend je. Sem jima pozabila povedat, ko sem ju dajala spat, da lahko malo pospita zjutraj user posted image

Zdej se gremo pa umit in Kina ven peljat. Od 9 naprej sva pa z Tianom sama. Mi tašča odpelje Majo malo na izlet, mož gre v službo, midva se bova pa samo igrala in igrala. Mi ne bo treba nič kričat. He he. Eden ni nobeden pravijo user posted image

< Sporočilo je popravil Lu -- 30.8.2008 6:55:29 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
30.8.2008 7:08:51   
moci
midve sva tudi že pokonci. že nekaj časauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.8.2008 7:16:58   
Lu
to je user posted image , ko je človek navajen spat. user posted image user posted image Pol te pa tkole otroc presenetijo user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
30.8.2008 8:06:14   
Maxica
Dobro jutro, jaz tudi že pokonci, čeprav vseeno kar naspana. In prav je tako, danes bo dolg dan. Lepo se imejte, se vidimo.user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
30.8.2008 8:44:14   
Arabela
JA ampak ob 5ih tako kot jaz pa verjetno ni nobena vstala...user posted image Mali Sergej je spal od 21ih do 5ih, se zbudil za papat s polnim noskom, nazaj zaspal ob 6.30, Katarinca pa se vstala ob 8ih.. celo uro in pol sem imela zase..user posted image user posted image

ŽDanes gremo na rojstni dan nečakinje,bo piknik,ampak vreme pa ne kaže najbolje..

Pozdravčke vsem.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
30.8.2008 8:48:17   
*anč*
midva tut že od 6.45 naokrog strašiva, tudi s polnim nosom. mejte lep dan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
30.8.2008 8:49:44   
*anč*
arabela  dej nam mal sergeja pokaži, je sigurno že veeeelik fant.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
30.8.2008 8:58:54   
psaša
Jutro, midva sva pa pokonci od 7.30, tudi s polnim noskomuser posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
30.8.2008 9:26:56   
moci
dan bo pa res dolg, ja. user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?