|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
26.8.2008 14:21:26   
Maxica
O hvala, grem zdaj preračunavat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
26.8.2008 15:44:20   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kakšne so pa kaj cene? Na funte se ne spoznam. Recimo, piše, da je trenirkica 15 funtov. Koliko evrov je pol to?user posted image

1 gbp = 0,7966 eur

15 gbp = 18,83 eur

a ni 15 funtov 12 evrov?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
   [Brisano sporočilo]
26.8.2008 16:09:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4078
26.8.2008 16:36:19   
Lu
http://www.bsi.si/podatki/tec-bs.asp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
26.8.2008 16:45:41   
Lu
Punce tista, ki želi naj mi do jutri zvečer oz. najkasneje do četrtka javi kaj bi želela imeti od next cunjc. Glede poštnine pa še izvem koliko je in si jo magari razdelimo pa je. Najbolje, da kar v njigovo tabelco vpisuje artikle in mi copy-paste na mail marusapotokar@gmail.com

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
26.8.2008 18:30:02   
Anonimen
funte deliš z 0,8 in dobiš evre- tako je pravilno, ker sem cel teden preračunavala cene stanovanj in vrtcevuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
26.8.2008 19:26:43   
muki1
Mislim babe....user posted image . En funt krat ena cela petindvajset pa dobiš koliko je v evrih.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
26.8.2008 19:50:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mislim babe....user posted image . En funt krat ena cela petindvajset pa dobiš koliko je v evrih.

ne Muki- ceni v funtih prišteješ še 1/4 te cene in jeuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
26.8.2008 20:17:15   
Anonimen
....vaših analiz sploh ne mislim komentirat.....

bili danes pri P, žal sicer naša ni delala, kljub temu napisala le neko antibiotično mazilo, drugače pa nič posebnega ! HB !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
26.8.2008 20:41:53   
piskot
ej punce, za drugic vpisite v google pound to euro, pa vam bom programcek vse zracunal kar hocete vedet.

lina super, potem bo v par dneh dobro.

lu se vedno mi ni jasno, kako ti bo uspelo narocit v slovenijo ... a mi zaupas?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
26.8.2008 20:53:53   
Lu
Seveda. Sošolka bivša tam živi. Ker sem tako neučakana bom kar njej naročila. Tako, da če katera želi naj mi javi. Potem pa upam, da dobim že od nexta mail. Zdaj pa da me nekatere ne bodo imele dost z tem nextom si pišimo raje na zs.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
26.8.2008 22:18:04   
Lu
No pa smo tam. Okoli nas so sami neki dojenčki in mi Maja reče. Da bi ona še eno sestrico imela in Tian bratca user posted image user posted image Japajade user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
26.8.2008 22:29:53   
frrrr
samo javim se na hitro... še smo živi... vas utegnem samo brat, komentirat pa ne glih... bom zdej na hitr

Maxica - lepe fotke, lepi otročki!

@lina - me veseli, da še znaš user posted image še eno punčko spedenat user posted image pa pls geslo od albuma!

borovnicka - super za noči brez plenic user posted image js si tega še ne predstavljam... mogoče naslednje leto tak čas user posted image

moci - kako si se odločila? boš nabavla svojo sanjsko obleko al uno, ki imaš rezervirano? user posted image mogoče avans vrnejo, če rečeš, da sta odpovedala poroko user posted image

preračunavanje iz funtov v eure in obratno me je pa fajn nasmejalo user posted image

kaj mi počnemo?
mau se gugamo na igrišču, brcamo žogo,... 
včeraj sva šla s tamaučkom z njegovim triciklom do Lesnine kupit darilo za prijateljico, ki v soboto praznuje RD na Kolpi... torej bom pred dekliščino že na enem žuru na drugem koncu slovenije user posted image ker je zraven Lesnine Tukano, sva še tja skočila na ekskurzijo in uživala. je ex sošolec upravljitelj in res zna uštimat prijetno bivanje živalcam, je full velika ponudba raznovrstnih živali. 
danes smo mau pred hišo pometali user posted image to zadnje čase skoz počnemo, ker mali obožuje pometanje, grabljenje listja... že razmišljam, da je treba za zimo nabavt lopato za sneg user posted image
proti večeru sem postala zlobna mama -> ni bil priden in sva povečerjala ob mizi, brez risank. sem pripravila solato iz koruze, paradižnika, posebne in sira... pa je večinoma jedel sir in koruzo, tu in tam še mau posebne in kruha... na začetku pa samo koruzo user posted image zgleda je kurica po mami user posted image po kopanju sem bila spet prijazna mama, da sva se lahk v postelji stisnila
full veliko pove kaj se dogaja v vrtcu... ga vprašamo kaj je jedel v vrtcu, pa take odbite pribija - npr. MAKARONE in JUHO... kakšna je bila juha? VROČA user posted image al pa MLEKO in BANANO (za kosilo user posted image )... no, juha je vsak dan na sporedu, pa skoraj vedno je VROČA user posted image
danes je nekajkrat tudi povedal METKA REKLA POČAKAJ, NE VN. JAŠA NI BOGAL... pa sem ga mau naprej zasliševala in je povedal, da sta si šla z Rokom roke umit in nista počakala Metke. prav zanimiv je... le kaj vse vzgojiteljicam pove user posted image

no, sem se razpisala... lepo noč in sladke sanje!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
26.8.2008 22:33:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

No pa smo tam. Okoli nas so sami neki dojenčki in mi Maja reče. Da bi ona še eno sestrico imela in Tian bratca user posted image user posted image Japajade user posted image
Jaša si vsakih 5 minut premisli kaj bi imel user posted image ga vprašaš, če bi imeli dojenčke, zapoje JAAAA in naprej kaj bi pa imel? BRATCA MEL JAŠA, čez 5 minut pa SESTRCO MEL user posted image

mogoče lahk pomagam z nasvetom user posted image taščo sta moj mož in njegova sestra tut neki šuntala za dojenčka... sta rekla, da ga mora samo rodit, ostalo bosta pa sama poskrbela user posted image ob prvem kakanju je tašča rekla svoji hčerki, ki je starejša od mojega moža, naj gre kr ona bratcu rit obrisat, da se bo navadila user posted image no, potem nista več težila, da bi imeli dojenčka user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
26.8.2008 23:51:58   
mis
piskot, dej prosim res preveri kolk ma Martin Next cunjice velike. Pa kolk je on velik in težek? Ker jaz sem zdaj za Tino vse 2-3 leta klikala, pa me je strah da bo preveliko. Kaj praviš?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.8.2008 7:42:12   
muki1
Mis jaz za Ivo naročam 18-24 mesecev. So ji še te malo velike. Tehta pa 10 kg in je visoka nekje 82 cm. So približno tako 18-24 mes je kot 86 od H&M in 2-3 leta je nekaj med 92-98. Sem ji jaz vzela en komplet 2-3 leta, pa ga najbrž pred jesenjo 2009 ne bo mogla nosit, ker kar plava v njem. Ravno včeraj je prispela ena majčka in oblekca 18-24, pa sem ji rokave mogla zavihati za en rob in oblekca, ki naj bi bila do kolen ji sega precej pod kolena.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 27.8.2008 7:50:24 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.8.2008 7:44:26   
Anonimen
dobro jutro,

sej sem se samo prišla pohvalit, da je bila prespana noč....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.8.2008 8:34:22   
Lu
Dobro jutro

Za razliko od Line smo se mi skoz zbujali.

Imam pa danes rezervirano masažo pa nimam nobenega varstva. Oz. še punco od brata moram poklicat, samo ne vem če bo zdržala. Bo prvič tako, sama čuvala, brez brata. user posted image

Zdej pa šibam delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.8.2008 9:53:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

piskot, dej prosim res preveri kolk ma Martin Next cunjice velike. Pa kolk je on velik in težek? Ker jaz sem zdaj za Tino vse 2-3 leta klikala, pa me je strah da bo preveliko. Kaj praviš?

ojej, upam da se ne mudi tako zelo. danes sem v sluzbi, bom preverila potem doma.

ampak sem 99% prepricana da nosi HM stevilko 92, next pa 1,5 do 2 leti. Ima nekaj majic tudi za 2-3 leta, pa se plava v njih. kratke sicer lahko nosi, ker je vseeno ce so prevelike, z dolgimi rokavi pa ni sans. Ceprav zimsko bundo je ze lansko leto nosil 1,5 do 2 leti, pa mu je bila cisto uredu. Nisem pa se probala, ali mu je se prav. Preverim za 100% se zvecer.

po mojem bo 2-3 se malo preveliko zaenkrat. mogoce za zimo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.8.2008 9:54:28   
piskot
aja, martin ima cca 87 cm, pa kaksnih 11 ali pa 12 kg.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.8.2008 10:24:20   
Anonimen
jutro

jaz sem se odločila (čeprav sem že vse v košarico nametala), da trenutno ima Tinkara dovolj cunj za jesen, pa še dinarčkov ni trenutno- moram glavni jermen na avtu menjatuser posted image  

sem dobila še zadnje zapiske za izpit, pa kolk je tega sr****, pa same take stvari, ki so za piflat, kaj je zapisnik, uredba, pravilnik, odločba, odredba,............ bolezni in zakoniuser posted image - no sej imam 1 mesec časauser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.8.2008 14:22:56   
*anč*
helou!

mi smo ta teden začel z vrtcem in jokom user posted image . zjutri joka,ko ga oddam,mi je prou hudo,ker nisem navajena na to. upam,da bo kmal bolš. dans sva pa doma,ker je učeri full čudno kakal ... bolj mehko in z sluzjo (4x), drugač je pa dobre volje,pije,je in nima vročine,skratka je poln energije.

sm si mal pogledala tole stran od next-a ... full luštne cotke majo! sam glede cifer nisem čist ziher.

grem,je pršla mati user posted image .
lep dan še naprej!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.8.2008 14:36:19   
piskot
mis visina majcke (hrbet) za 1,5 do 2 leti je 37 cm, rokavi (dolgi) 29 cm od šiva. majčka za 2-3 je 2 cm daljša in širša. hlače ima samo 3/4 za 2-3 leta in so 35 cm dolge.

1,5 do 2 leti (next stevilka 92) je malo vecja kot stevilka 86 HM.

upam da bo. sibam zdaj po otroka.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.8.2008 14:45:15   
štorkljica
Pozdravljene prijateljice in vaši otročki.

Že resnično dolgo se nisem javila in upam, da še veste kdo sem (mamica od Ajde Ize!)user posted image
Upam, da ste vsi vredu, pred časom sem zasledila, da ste nekatere že drugič rodile in vam čestitam.

Oglašam se pa zaradi enega vprašanja.
Ajda ima 16 zobekov, torej na vsaki strani po 4 zgoraj in spodaj. Pa me zanima ali bo še kakšen zob zrastel ali je to to? Mela sem ful filing, da je mlečnih zob 20, ampak pri nas nič ne zgleda kot da bo še kaj pogledalo ven. No mi boste že razložile kako je s tem.

Kaj vam naj drugače še napišem od moje punce....?

Zdaj momentalno spančka. Velika je 91 cm, tehta 12-13kg, redno govori že od 1 leta starosti, od 18 meseca naprej pa poje že vse otroške pesmice kar obstajajo. Ima pa že tudi občasne napade trme, ki mamici izredno nategujejo živce. Več ali manj pa je pridna. V ponedeljek ponovno začne hoditi v vrtec, ki ga obužuje in vzgojiteljice prav tako. V glavnem čisto povprečno življenej.
OK, lepo se mejte, konpič me opozarja, da ga morem restartar(nimam pojma zakaj, ampak mu nagodim - naj mu bo!)
Hvala za odgovore, se pišemo in beremo!!!
ČAU BAU

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.8.2008 16:39:17   
frrrr
štorkljica, še te poznamo... al pa mogoče sam js, ker je Ajda Iza tut 11.10 rojena user posted image  zafrkavam te... bolj pogosto se javi.
zobki - mislim, da je mlečnih 20... js sm zadnjega mlečnega dobila pri 8ih letih in izgubila v srednji šoli - sem mnenja, da je še čas user posted image
super za pridno in klepetavo Ajdo! pa kr velika je že - super! no, le ubogaj in se javljaj user posted image

next - nimam časa pogledat... tut potreb ni nekih po šopingu oblačil in bi sam brezveze zapravljala

*anč* - mehko kakanje... če pije kakšen pomarančen sok, je lahk tut od tega... kadar jaša težko kaka, mu vedno dam za pit sok in pomaga

sem na hitr prečekirala... zdej pa šibam na službeni piknik... mejte se!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?