|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
27.8.2008 17:01:28   
lucika
frrrr, ti si pa tako naspidirana, da te že berem glih komaj. pa kako ti uspe vse zadeve strpat v isto ur, ko jih jaz oddelam v službi, plus minejo popoldan v sekundi. pa še toliko en energije ob vsem tem...dobra si res.
jaz pridem iz službe, kaj pametnega naredimo okoli hiše, mogoče mi uspe še v trgovino, kaj več pa res ne. pa brzinsko umivanje in že sem z malim v postelji. tik tak in ni več dneva.
next, se zavestno trudim sploh ne odpret strani. sem nabavila goro kavbojk, naročila majčke iz laredouta. trenerke še ima, bodije sem kupila...boljše da niti ne gledam:(ker se mi bo samo luštalo potem. sploh ker res fuuuul rabi, ko pa smo skoz doma.

trenutno mojadva pereta avto, jaz pa peglam na terasi. je fino, senčka, malo pihlja...

dopusta še nimam odobrenega. ko se plača deli, sem čisto spodaj; ko pa se gre za delo, sem nezamenljiva:) kje je tu računica, mi rečte?

grem še malo bit pridna.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
27.8.2008 20:47:19   
mis
@lina, prosim geslouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
27.8.2008 21:34:16   
Lu
Mmmmmm jaz sem pa iz masaže user posted image user posted image user posted image user posted image Joj kok to paše. Sem dobila bon še za roj. dan in mi je bilo resnično všeč. Prvič sem to dala skoz, hehe.

Zdej pa šibam cotke naročit.

Malo grem še pred TV in spat.

lahko noč

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
28.8.2008 7:42:32   
Maxica
Dobro jutro.user posted image
Lina, kako je s Tristanovim prstkom? Se mi zdi, da se je Maxu tudi enkrat takole naredilo, pa sem potem kar z Bepanthenom ali celo B.plus mazala, pa je nohtek potem lepo naprej prerastel in je bilo. Upam, da se mu čimprej poštima.
Moci, kako priprave, kako gostilna, kako obleka?user posted image
Lu, super za masažo. Jaz sem en čas kar pridno hodila na te "obične" masaže v salonu, ma odkar sem probala v Olimljah tajsko masažo, bom hodila samo še na te.user posted image
Anč, kako je Tristan, še kaka? Mu kakšen zobek morda raste?
Who the f*** is Štorkljica? Saj se hecamuser posted image , se jo še spomnim, ma se premalo oglaša pri nas. Lepo lepo pozdravljena.user posted image  Glede petic boste morali še malo potrpeti. Našemu Maxu so začele prihajati ven pri nekak dveh letih in pol, morda tudi kakšen mesec kasneje. Več poglej TUKAJ.
@lina, hvala za geslo, grem firbcat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
28.8.2008 7:46:44   
moci
jurto, lu, sem ti malo nevoščljiva, čeprav imam tudi sama bon, pa sem pregnila, da bi šlauser posted image user posted image

maxica, priprave kar grejo, obleko šiva urška drofenik, v salonu sem se pa grdo skregala, ker mi nočejo dat ničesar v zameno za rezervacijo. gostinci so obljubili, da bo vse ok, piškoti se že pečejo. nimava pa še urejenega cvetja in harmonikaša za pred cerkev. aja, pa papirjev za cerkveno poroko, ker župnik iz moje krstne župnije izgine, ko ga iščemuser posted image fotograf je pa vajin, vešuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
28.8.2008 7:48:29   
Anonimen
Dobro jutro,

evo pa je bila spet prespana noč. Prstek je že čisto dobro. Je P rekla, da je to pri otrocih čisto normalno, da sedaj veliko bosi letajo, pa kakšna umazanija in tako dalje....sem očistila z alkoholom, pa garamicin ( ali nekaj takega ) mi je predpisala in je že čisto dobro...

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
28.8.2008 8:28:28   
psaša
Dobro jutro. Mi smo pa danes zaspali, nobeden ni mrdnil sploh. Sem še čist zalimana user posted image .
Sem se odločila, da tudi mi ne bomo nič naročili od Next, ker ima mali že čist polno omaro. Samo meni se luštni delajo. Sem tudi jaz že imela polno košarico, pa sem vse skenslala.
Imamo pa novo predsobo. Je trajalo več kot 2 meseca, da smo jo dobili. Prav lepo pride. Je pa od Gorenja Emotion.

Nič, moram iti delat.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
28.8.2008 8:46:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Imamo pa novo predsobo. Je trajalo več kot 2 meseca, da smo jo dobili. Prav lepo pride. Je pa od Gorenja Emotion.

hihih....mi tudi točno TO čakamo..kje si jo naročila ? Mi smo jo pri Lesnini, na Brdu...

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
28.8.2008 8:55:47   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

hihih....mi tudi točno TO čakamo..kje si jo naročila ? Mi smo jo pri Lesnini, na Brdu...

Mi tudi user posted image . Smo jo pa naročili 14.06., dobili pa 25.08.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
28.8.2008 9:01:21   
Anonimen
mi smo v začetku avgusta, pa se nam do konca septembra še ne mudi..... itak nimamo kaj delat v prazni bajti ......

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
28.8.2008 9:52:19   
Lu
jUTRO!

Jaz sem že čist na speedu. delam s polno paro. Pridna jaz.

Maxica včeraj sem bila na Tajski masaži in je bilo abnormalno dobro user posted image user posted image  Imava pa še od poroke en bon, ki je za oba in naju bodo razvajali 4 ure user posted image  Še dobr da kolegica tam dela, ker bi seveda že zdavnaj propadel.

moci vidiš tudi midva sva čakala 2 leti od poroke pa še nisva šla, hehe. Tudi lena.

*lina super da sta uštimala.

kuki tale tvoj avatarček- dej kej poletnega gor, no oz. jesenskega, hehe. me kar zebe. Pa od moci tudi.

moci kako si ne moreš kaj drugega izbrati? Valda, da ja. Mislim, halo?

Jaz bi mogla dat pa tiste deke od ovce v čistilnico pa ne vem kam? Ima katera te deke doma in kam bi me napotilauser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
28.8.2008 9:55:13   
Lu
Punce ste že kaj razmišljale kaj bi kupile svojim tamalim. Tik tak bo 2 leti. Midva razmišljava o tistem tavelikem avtu, za 2. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
28.8.2008 10:24:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Punce ste že kaj razmišljale kaj bi kupile svojim tamalim. Tik tak bo 2 leti. Midva razmišljava o tistem tavelikem avtu, za 2. user posted image

ah nič posebnega....kakšna igračka, čokolada...malenkosti....mislim,da bo še najlepše darilo, če bomo skupaj preživeli kakšen vikend npr. v toplicah....skupaj, sami ....

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
28.8.2008 10:39:07   
muki1
Naša Iva pa je rekla, da bi imela Jakoba user posted image . Tistega od Sreča na vrvici. Ji bom že dala Jakoba.........

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
28.8.2008 10:43:31   
Maxica
Lana sicer nisem še spraševala, kaj bi imel, ampak ga pa zadnje čase ful opazujem, kako nežno ravna s svojim chou chou dojenčkom Pepetom. Res je ful nežen in pozoren do njega, mu daje za jest, pa spat ga da zraven sebe. Prav lepo ga je za gledat. Tudi, ko smo s prijateljico, ki ima polletnega sinčka, je ful nežen do njega, pa če ga potem doma vprašaš, kakšen je pa dojenček, tako fino pokaže z rokicami, kao da je tak mehek, za stiskat.user posted image  
Bo treba nekaj v tej smeri ukrepat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
28.8.2008 12:14:35   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lana sicer nisem še spraševala, kaj bi imel, ampak ga pa zadnje čase ful opazujem, kako nežno ravna s svojim chou chou dojenčkom Pepetom. Res je ful nežen in pozoren do njega, mu daje za jest, pa spat ga da zraven sebe. Prav lepo ga je za gledat. Tudi, ko smo s prijateljico, ki ima polletnega sinčka, je ful nežen do njega, pa če ga potem doma vprašaš, kakšen je pa dojenček, tako fino pokaže z rokicami, kao da je tak mehek, za stiskat.user posted image  
Bo treba nekaj v tej smeri ukrepat.user posted image

Sestrico mu kupite user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
28.8.2008 12:23:25   
muki1
No, evo mam zdaj dopust 4 ure, smo lepo doma, punci nahranjeni počivata pred risanko, pa vam malo opišem, da se mi zdaj v vrtec uvajamo. Oz. Iva se uvaja.
Te dni jo je vozila babica in ni bilo nobenega problema, danes sem jo peljala jaz in ko sem jo pustila samo je baje zelo dobro prenesla, ko pa sem prišla po njo pa je tako jokala, saj je pred tem en ata prišel iskat svojo hčerko, pa se je še ona spomnila, da bi bilo fajn iti domov. Drugače pa se dobro drži, res. Zaenkrat nobenih travm....tudi Neža veselo hodi in se že veseli naslednjega tedna, ko bo šlo zares in pride še njena prijateljica Anja. Oh, ko bi le tako ostalo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
28.8.2008 12:39:48   
psaša
Super za Ivo in Nežo user posted image . Bravo punci.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
28.8.2008 13:24:01   
piskot
mal pavze med delom ...

moci kapo dol, da se ti da vse tole. jaz nisem rojena za take obširne stvari. kaj pa potem honeymoon?

lina kam se boste selili? blizu ali dalec? hehehehe, no pri tebi je to itak relativno vprasanje user posted image

psasa sem vam fous takega fajn spanja. mi imamo budnico vsak dan okoli 6h.

lu kaksen avto za 2? nas bo verjetno dobil ta dvajseti paket duplota, ker je se najbolj uporabno user posted image . aja, pa svojo sobo dobi ... da ne bomo skromni :)

muki bos pa ja ustregla otroku user posted image . jakob pa res ni velika zival user posted image . sicer pa, ko sva midva z mozem hotela imeti psa, nama je nasa mati enega plisastega prinesla. nam se danes cuva stanovanje. je ful uporaben user posted image .
aja pa cestitke ob uspesnem uvajanju. mi bomo se eno leto pocakali, ker nam jasli, ki smo jih dobili niso bile vsec.

maxica ja ja, sestrico rabi.

martin tudi pravi da bo kupil enega dojencka. pa se enega za mami menda. Mogoce mu ga bo pa bozicek prinesel.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
28.8.2008 13:48:05   
Lu
kuki kakšen duplouser posted image  A ne veš kako izgleda avto za 2user posted image user posted image  Bo bolj Maja vozila, samo so cene pa tudi krasne. Bomo še videli.

Maxica ja Lan je pa res nežen fantek.

Moj mali ima eno kravico, ki jo samo za repek drži in z njo gre tudi spat. Do nje je nežen. Vse ostalo je bolj na grobo user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
28.8.2008 13:50:33   
Lu
Muki, da bi se ti Jakob po stanovanju šetkal, pa vsako jutro bi ti enga lupčka pritisnil, pa kak copatek pojedel user posted image user posted image A ga ne bi mela user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
28.8.2008 13:51:19   
psaša
Miha je pa full nežen do sestrične, niti enkrat jo ni grobo prijel. Pa skoz jo lupčka, nobenega ne poljublja toliko kot nje, še mene ne.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
28.8.2008 14:06:10   
Anonimen
madona, sem jest dones brez energije....pa še tele babe v pisarni nočejo imeti priklopljene klime, ker jim piha....pa kva če klima delat, če ne pihat ?!user posted image user posted image

jah, sem pozabla .... tudi naš mulc dobi svojo sobo....sam mi ni to darilo, ampak bolj nuja, ker se hočem končno naspat in preležt v svoji postelji.....

drugače pa bi se jest takoj nazaj v NY preselila... že iščem, če so tam kakšni primerni seminarji, katere bi podaljšala za prijetne nakupe ane ?! Medtem moj mož razmišlja o Pragi, sine pa vsak avion opazi in maha ko norc....

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
28.8.2008 14:53:49   
Anonimen
se še jaz malo oglasim

darilo- še nimam pojma- trenutno je v Fifi fazi, ampak do oktobra bo pomoje imela že vse cvetličnikeuser posted image  trenutno ima najraje m(r)leka- Čmrleka, pa zjutraj reče- mleko pila, fifi gledala.......pa še ene parkrat čez dan...
Duplo (legokocke)jih ima ene 2 al 3 pakete, pa ja, včasih se spomni in kaj sestavi, drugače so kar v škatli- trenutno, mi je pa to vseeno dobra ideja za ROJ. DAN, KER SO DRAGE pardon- in potem če vsak nekaj kupi jih je kmalu dovolj, drugače imamo pa mi teh kock veliko, ker so še moje in od brata zraven! No ampak, so vsaj aktualne potem dolgo časa- pa še uničijo se neuser posted image

Mogoče kakšnega dojenčka pa voziček, pa kaj od gosp. pripomočkovuser posted image , drugače bi bila pa najbolj vesela, če bi ji 1 škatlo fižola za luščit prinesliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
28.8.2008 16:03:55   
frrrr
ojla

darilo za rd - pomoje mu bova kr enga frančka kupla, ker ga rad gleda... al pa mogoče čebelico majo, ker jo tut obožuje... nč velika vglavnem, ker itaq skoz nekaj dobiva... se ne znava zadržat

uvajanje v vrtec - super za Ivo in Nežo! naj tut Tristan čimprej pride na stare tire!

grem zdej domov... ne utegnem več komentirat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?