muki1
|
Uh, jaz sem pa tak utrujena, da še spati ne morem. Danes sem odspala že dve kitici, eno na poti proti domu, pa eno še doma na kavču, ampak sem neka zdelana že par dni...mam občutek, da sem vsa težka.... kar nekaj, brez veze... Ja, imeli smo pa res lep vikend. Ma ni nam žal niti sekundo, da smo se tako odločili. Punci sta bili baje čisto kul. Sem jima lepo razložila kam grem, se mi zdi, da je še Iva nekaj pokapirala. Ko so me skipali iz avta v Kranju so šli nazaj, vozili so se z vlakcem okrog jezera in šli na pico, potem pa gledali še film in nato zaspali. Jaz sem pa tudi vesela, da sem prišla ob normalni uri nazaj, ker smo potem lahko še izkoristili današnji dan, še malo pohajkovali po bledu, nato pa šli še v ali na Šobec in tam bluzili.... Pot nazaj je potekala bp. Smo prišli v manj kot treh urah, pa še malo smo se cinclali tam po gorenjski avtocesti. Ampak sta obe punci zaspali v avtu in smo šibnili brez postanka do doma. Ja, res vas je bilo lepo videti babe, kaj naj rečem. Dobro je imeti tale oktober. Sem se že tako navadila na te naše klike, da res ne vem več brez njih. Škoda, da ste tako daleč, to res zmeraj ugotavljam. Ampak kjer je volja, tam je pot . Saj res, punce....kakšne slike bodo? Jaz sploh aparata nisem imela s sabo.