frrrr
|
piškot - striženje pri nas... ne predstavljam si it k frizerju... prvič se smejal, drugič bil resen, tretjič adijo pamet... sva ga cel mesec pripravljala in vsak dan spraševala, če se bomo strigli, vsakič odločen NE NE dobila celo telebajske sva mu naštimala in sem moža zraven strigla, da bi videl kako je to fajn in oh in sploh, pa je neki časa celo tulil zraven no, po mescu prepričevanja sva prišla do tega, da ni tulil, ko sem prijela za mašinco... sedel je kahlici, mož je pomagal toliko, da ga je držal in se ni mogel pobrat iz nje, js sm pa hitro strigla... šlo brez joka, ker se je pritoževal zarad problemov pri vstajanju ratalo tk tk... tu in tam še kakega dolgega najdemo vmes, a mau hladnjeje mu le je naša današnja prigoda - ker je tolk vroče, hodim bosa po stanovanju in kolkr sem štorasta, sem se zaletela v stolček, zraven pribila kletvico pm in mali pobral vsaj 10x ponovil js sm se na hitr pobrala, mož ga je pa neki časa zabodeno gledal, potem pa nekaj čist levega vprašal in očitno malemu ni bilo več do dopovedovanja kaj hoče povedat očitno bo treba na vsako besedo pazit v soboto odkrila kako mu na miren način dopovedat, da nekaj ni ok... postavim ga v sobo in za minutko ali dve pustim tam... odvisno od situacije... če joka, mau manj... če ne joka, mau več... povem mu, da mi ni všeč, kar je naredil in ga pustim... ko ga pridem iskat, pa nisem vsa evforična in ga ne lupčkam, objemam, čeprav se me full razveseli in bi mi takoj rad kaj novega pokazal... ampak ne trmarim predolgo, ker itaq hitr pozabi zakaj se je šlo... po 5ih dneh prakticiranja morm rečt, da zadevca full deluje in mali ne ponavlja istih stvari, ki jih sicer z nasmeškom na obrazu ponavlja v nedogled. težim grem papa
|