|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
30.5.2008 14:38:17   
Anonimen
Gaya in Gaja.....vse dobro !!!! Spočij se !

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
30.5.2008 14:40:03   
Anonimen
Jest se trenutno grebem za karte, za v kino.....SEX AND THE CITY IS COMING TODAY IN TOWN !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, vse je razprodano.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
30.5.2008 15:15:55   
mis
    Šibam iz službe.  Sem koncuser posted image Še 3x pa porodniškauser posted image user posted image

Gaya, samo da sta doma. Kakor ti paše, me držimo pesti.user posted image

Pester vikend vsem. Mi še ne vem kaj bomo. Vem samo da je možek v nedeljo spet na TLP (če bo kera slučajno domauser posted image ), pa bova mogoče šle z njim. Ne vem še.

Danes grem še na aerobiko, po avto moram na servis, mije včeri kar nekaj začel ropotat-. Še kaj takega se mi manjka da bodo rekli da je prestar in da se ga ne splača popravljat. Upam da ne. Ker mi je res superski.

Se pišemo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
30.5.2008 15:24:27   
Anonimen
Mis, meni je pa tale ''Naftalin'' ful šponski komad...

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
30.5.2008 15:31:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Jest se trenutno grebem za karte, za v kino.....SEX AND THE CITY IS COMING TODAY IN TOWN !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, vse je razprodano.....

No, sej pol pa še nismo tako zadaj, pri nas je drug teden premiera.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.5.2008 15:49:34   
Anonimen
Maxica, ja vem...to pa samo zato, ker so bile premiere v Evropi....mislim da se 4.junija začnejo predstave v Celju....

Drugače pa je bila premiera že v torek, samo je bilo samo za zvezde.....

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
30.5.2008 16:14:19   
pikapolona2
ja in Lina...kaj nisi ti ena taka superzvezdauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
30.5.2008 16:31:26   
Anonimen
sanjasvinjakukuruz.....

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
30.5.2008 16:33:10   
Anonimen
jest pa že pakiram majkemilo...sem dones malo igrače v škatle nametala, pa zimske cunje, pa take stvari ki jih ne bomo potrebovali več...

jao, še malo pa bom po dobrih dveh letih po službi strašila....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.5.2008 17:33:25   
pikapolona2
ja čaki mal lina....a niste glih sedežne kupili....ali neke reclinerje...kaj to boste iz amerike v slo vlekli??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.5.2008 17:34:00   
pikapolona2

sanjasvinjakukuruz.....

ti sam vse une podpisane knjige s sabo vleč v dokaz koga vse že poznašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.5.2008 19:07:48   
Anonimen
ja seveda pikapolona...sve to bomo vlekli s seboj v Slovenijo.....sej imamo cel kontejner na razpolago...še avto bi lahko, če bi ga imeli....zakaj pa misliš da cele dneve šopingiram ?

Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.5.2008 19:09:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sanjasvinjakukuruz.....

ti sam vse une podpisane knjige s sabo vleč v dokaz koga vse že poznašuser posted image

ja sej res, sej smo skoraj krave skup pasli....

Neposredna povezava do sporočila: 2688
30.5.2008 20:46:31   
pikapolona2
danes je pa en tak j**** dan!

Glava me boli...alergija me matra za ****....pa noče in noče se ulit da bi spralo tale prah in bi lahko normalno zadihala in gledala....obup.
Sreča da Brina ni bila ekstra zahtevna in sm lahko poleg nje vegetirala.....danes se je v varstvu naučila barčica po morju plava in je ceeeel popoldne sam to pela....pa ne zna čist cele sam do tja devesa se...potem je pa la la la......jst večkrat ko kaj pojem ne znam besedila do konca in tudi jaz zapojem lalala...in ona to očitno ponavljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
30.5.2008 20:47:11   
pikapolona2

ja seveda pikapolona...sve to bomo vlekli s seboj v Slovenijo.....sej imamo cel kontejner na razpolago...še avto bi lahko, če bi ga imeli....zakaj pa misliš da cele dneve šopingiram ?

pol bi mi pa lahko novega maca privlekla.....če maš ceeeeeel kontejner na razpolago user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
30.5.2008 21:02:58   
Anonimen
Pikapolona ni problema sploh......

Sicer pa imamo mi tudi danes vroče in kr mal težko dihamo, še bolj počasi se pa gibljemo......

Film grem pa zdaj kar v nedeljo zvečer gledat....

Pa bravo za Brinino petje.....naš se pa skoz dere abecedo....pa tudi ne zna valjda cele, ampak skoz pa poslušamo A-B-C-D---------, ali pa TWINKLE TWINKLE LITTLE TOES....pa tako dalje....

Neposredna povezava do sporočila: 2691
30.5.2008 21:22:49   
mis

Mis, meni je pa tale ''Naftalin'' ful šponski komad...

Lepo.user posted image  so pa drugi tud dobri. Kar poslušuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
30.5.2008 21:26:05   
Anonimen
O bom bom....meni so bili že od nekdaj dobri, predvsem pa imam še lepe spomine ko so bili na Rock Otočcu...in to predddddddd davnimiiiiiii leti....takrat ko tisto blato še ni bilo fensi ( kao ! )....

Ma, zdej ste me pa že site s svojimi komentarji, grem še malo ven na vročino....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
30.5.2008 22:02:57   
*anč*
Lep vikend in lahko noč vam želim! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.5.2008 22:16:32   
lucika
anč, a ti boš počasi spet na morje spakirala? se mi zdi, da si šele šla, pa je leto okoli. ne morem pozabit, ker mi je res uvaaaau. bit celo poletje na morju.
jaz upam, da ga letos sploh vidim. sam bog ve:)
hja, sem pa kupla bazen. meter večji od lanskega. samo gričke okol hiše mormo še splanirat. pa mal bi blo fino, da bi trava zrasla. če pa ne, bo pa tud vredu, boli mene, sam da se bom jaz namakala...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
31.5.2008 9:16:21   
*anč*
lucika  zdej še ne pakiram,julija pa user posted image . sej nismo celo poletje,1 mesec pa res.

jst mam pa full probleme z menjavo faxa,ker sm že ponavlala,tko da pišem prošnje in letam do zdravnikov po potrdila ... user posted image   držte pesti!

mi gremo dans na piknik. lep dan tudi vam!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
31.5.2008 9:30:52   
Arabela
Lep vikend vsem....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
31.5.2008 18:36:33   
Anonimen
o drage moje, kakšno zatišje je tukaj gori !

Ampak, moram pa povedati, da dones dopoldan smo se pa gibali v zvezdnatih krogih. Smo bili v enem parku, se glih zasidramo in pride lepo družina Roberts. Ja ja, Julia Roberts, s svojima dvojčkoma. V parku smo bili samo mi, otroci so se lepo igrali, midva z možem sva se spogledovala, ker kar nekako nisva verjela svojim očem. In ženska je čisto normalna...malo se je kregala nad otroci, se lovila, skratka so uživali....

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
31.5.2008 21:27:30   
mis
Kje ste vse? Možek je šel malo ven, jaz sem malo glih spat dala prej. je bila čist gotova, norela cel dan, se kopala na vrtu v bazenčku... sam dol je padla. Upam da jutri zjutraj kaj potegne spanecuser posted image

Lina, kaj naj rečem... Fino...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
31.5.2008 22:15:48   
pikapolona2
lina ti bi lahko bila dopisnica za ladyuser posted image user posted image

mi smo danes dopoldne namenili iskanju opankov za brino.....smo našli model.....potem sva jih pa midva spotoma ko sva šla v gledališče kupila...je pa to ceeel projekt ....sploh v kranju kjer je izbira nikakva.

Sva pa bila danes na takšni gledališki predstavi.....v SMGu......da dol padešuser posted image user posted image user posted image user posted image .......ženske kej tolk odbitega pa še neuser posted image ......vse se dogaja v eni taki lepi obokani dvorani pod festivalno dvorano. Sediš za takim veeeeeeeelikim šankom ob katerem teče tekoči trak. V prestavi sodeluje šest igralcev-kuharjev in ti kuhajo pečejo in zraven pojejo.....vse kar skuhajo položijo na tekoči trak in ti jemlješ dol in papaš...okoli tebe so sama platna kjer proicirajo razne videe.....vmes je en profi bend ki igra spremljavo......res odbito...če mate čas pejte gledat.....aja pa hrana je taka kot v hotelu z 5 zvezdicamni...to so 3 predjedi (suši, rakci, bučke s sirom) potem je riba v foliji z limonco in svinjska ribica z zelenim poprom......potem se mimo tebe pripeljejo majhne živalice ki imajo na hrbtu posodico v kateri so pomaranče in dateljni z mascarponejem.....na koncu je pa še absinth z flambiranim sladkorčkom...aja še ena taka čudna juha iz pese je vmes...pa vinček točijo.....user posted image user posted image user posted image

Seveda je tako res super vzdušje in kar ti poleg mrmraš......so pa pesmi od lorce pa takih znanih pesnikov . Mah pogledat pejteče se vam sliši zanimivo.

grem zdej spat in še mal podoživetuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.