frrrr
|
hvala vsem za lepe želje! *anč* - pri vas stanje očitno isto kot pri nas urin smo zjutraj lovili 3 ure verjetno imamo rekord med oktobrčki smo se igrali na previjalni, pri umivalniku iz račke vodo spuščali, pogledali enih 7 nodijev, pol sva mu pa plenico kao namontirala, je pa v 10ih minutah spustil lužico prej sem pa klicarila uro in pol, pa nisem dobila... zasedeno ali pa nihče ni dvignil sem mau pogooglala in sama postavila diagnozo - 4 dni kuhanje, 2 dni brez in spet kuhanje... danes je šlo 2x čez 40 enkrat 40,2 preden je svečka prijela (eno uro prej sem jo pa dala), enkrat pa 40,3 in sva šla direkt v banjo, ker še ni bil čas za svečko... grlo rahlo rdeče, zvečer je začel tudi dihat skozi usta, ker ima očitno sinuse zamašene (iz noska mu ne teče, tudi kašlja ne)... na krvi kaže virus... spušča pline, ki zaudarjajo po driski, driska pa ne (vonj mi je še dobro znan od calici virusa)... po moje je kr eden od adeno virusov. bom jutr poklicala, da mi povejo kolk sem se zmotila. mis - mene bi tut blo mau strah, da bi fižolček pojedel... mislim, da je vava govorila o otročkih, ki to skoz nos vsrkajo in se jim v pljučka zapičijo. spanje pa čez dan od 45 min do 2,5 ure. ponoči od 11-12 ur. aha, pa glede joka pri pediatru sem ti še dolžna odgovor... včeraj mali spet jokal... pa sploh ni vedel zakaj... ko je bil pri meni v naročju, ni jokal in ga je lahko normalno pregledala. al je obdobje, al pa se res tolk spomne une stare coprnice naše noči zadnje dni... iz nedelje na ponedeljek je spal od 20ih do 4ih, se podojil in spal do 6:30, se podojil in spal do 9:45 včerajšnja je bila pa divja... do dveh sploh nisem spala... pol je pa do 7:30 bilo solidno... vročina ni kaj preveč naraščala in smo spali z dvema ali tremi dojenji. nov otroček... lušte delate ja... ampak danes sem ugotovila, da bi bilo kr malo hudo tamaučka pustit samega, ker bi mogla novega nahranit. je bil cel dan v naročju in v primeru konkurence to ne bi bilo mogoče. sicer, če pogledam kako je bilo pri nas pred 9imi meseci, se bo v devetih mesecih še toliko zgodilo in bo tamauček že veliiiiko bolj samostojen. eh, ne še no se bom poskusila malo nazaj držat upam, da ne pojem tega zarečenega kruha (to se namreč meni zelo rado dogaja) Lu - full ste lepi na fotkah! muki - super za rezervacijo morja! pa fajn sem se nasmejala ob prigodah tvoje Neže - res sta bla fanta zlobna, če se nista umaknila, da bi videla skozi okno fine probleme imajo naši otročki... js bi tut vava - pižama je stara... ne vem kje je nabavljena, ker je iz kupa oblačil, ki so izposojena. je pa meni tut všeč... še posebej v času bolezni kot praviš, ker lahko samo zgornji del na hitro menjaš. mi je čist znano kako se je zbudit prepoten, treba slečt pižamo in te zraven full zebe. pri pajackih je malo daljši postopek preoblačenja in dlje časa zebe. če kje vidim, sporočim. grem spat... jutri bom popoldne šla za 4 urce v službo, pa v četrtek isto... morem papirje v tem tednu naprej spravit, so me še od prejšnjega tedna počakali papa
< Sporočilo je popravil frrrr -- 4.3.2008 21:55:51 >
|