|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
5.3.2008 20:06:49   
psaša
Čer. Joj, ne vem kaj mi je, že cel teden sem čist čudna, utrujena, brez energije, prazne glave, nič se mi ne da. Vas berem, drugo mi ne gre.
Vsi bolančki se čim hitreje pozdravite.
Mi zaenkrat OK, trkam.
LP

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.3.2008 20:27:08   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Čer. Joj, ne vem kaj mi je, že cel teden sem čist čudna, utrujena, brez energije, prazne glave, nič se mi ne da. Vas berem, drugo mi ne gre.
Vsi bolančki se čim hitreje pozdravite.
Mi zaenkrat OK, trkam.
LP

jaz se pod tole lahko kar podpišem.

a rečemo, da je spomladanska utrujenost?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.3.2008 20:38:37   
Anonimen
kaj pa če je sivkin podpis....love is in the air......in pričakujemo nove user posted image  ???

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
5.3.2008 20:44:14   
moci
mene bolj zanima kaj pomeni tvoj podpisuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.3.2008 20:44:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

kaj pa če je sivkin podpis....love is in the air......in pričakujemo nove user posted image  ???

jaz sem tudi najprej pomislila na tole....
zdaj je na vrsti sm,  psaša, moci, seveda tudi ti lina:)

dajmo, dajmo, punce...love is in the air, pa pokažite da je tudi pri vas domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.3.2008 20:44:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

da kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri:)
sam mal bolj prefinjenouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.3.2008 20:45:05   
moci
moci se mora najprej poročit, kapišuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.3.2008 20:45:24   
altati
clody-pocajtajte se!čim prej!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.3.2008 20:46:02   
altati

moci se mora najprej poročit, kapišuser posted image

to pa res nima veze....a pri zoji si bila poročenauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.3.2008 21:02:27   
moci
ne, noseča se ne bi poročila. DDDDDDDDDDD

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.3.2008 21:04:07   
borovnicka
čer!

tud mi smo v klubu bolniških! Tjan ima vnetje levega ušesa, dobili antibiotik, danes je že ok, samo dva dneva pa sta bila nora. je bil neprestano v naročju.

bolančki - čimhitrejše okrevanje

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 21:13:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu borovnicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
5.3.2008 21:41:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

a provocirate babe, a? user posted image user posted image user posted image saj proti pa res ne bi imela nič. še naprej držite pesti user posted image

Mi bomo držale pesti,a to ni dovolj, moraš pa tudi ti nekaj prispevat. Širi noge Sivkamivka user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.3.2008 21:43:08   
muki1
Ja, Psaša, jaz sem se v drugi nosečnosti najprej počutila kot en zmazek..... in vse skupaj je fino sovpadalo z pomladansko utrujenostjo, torej sem se počutila ko zmazan zmazek.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.3.2008 21:47:01   
muki1
Preden odjadram spat vam sporočam veselo novico.
V bistvu sta dve.

1. Neža je zmagala. Danes na pregledu je bilo vse okej, nobenega sledu o kandidi in o alergijah. Tako sem vesela, da vam ne morem povedati, res user posted image  user posted image .
2. Ivo sem izpisala iz vrtca. Saj v bistvu še ni hodila, ampak bila je vpisana in smo jo nameravali spomladi vključiti. Zdaj pa je moja mama izvedela, da lahko ostane doma do decembra, ko izpolni pogoje za penzijo( zapirajo firmo in je mislila, da bo morala delati v Mariboru) in se je radodarno ponudila za varuško, kar smo z veseljem sprejeli.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.3.2008 21:53:34   
moci
vau, super muki. sem res vesela za nežo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.3.2008 22:36:15   
frrrr
hejho!

najprej čestitke Nežini zmagi nad alergijami user posted image bravo, princess Neža user posted image pa super za Ivino varuško! muki - še takih lepih postov, šeee user posted image

psaša - ti le daj kak glas vsake tolk časa, da bomo vedeli da ste ok... muki je pa neki namigovala... a kej več ve od nas? user posted image

pikapolona - super za lep dopust!
ti ti je našega prababica naučila, ker gresta zjutraj k njej na kavico in gre mož v drugo sobo na cigaret, mali pa k vratom hodi in mu žuga user posted image doma pa k balkonskim vratom user posted image
mušico pa le nazaj pošlji, če ti bo preglavice delala user posted image

Clody - upam, da je ena hitra hitra virozica! mirno noč vam želim!

moci - če na gorenjskem koroški kruh kupujete, pol že ne more bit tolk zanič... ZojKa pač ve kaj je kcaliteta user posted image
drgač pa noseča se poročit... prav fajn je... nihče te ocenjuje kk zgledaš v obleki, ker si pač noseča user posted image user posted image

*anč* - mi smo urin v vrečko lovili ja... si ne predstavljam v lonček ali kakorkoli drugače. morm pa jutri kakšno kupit, ko grem mimo lekarne, ker smo zadnjo porabili.

Maxica - slikico snegeca... mi smo brez... plssss

piškot - sem prebrala možu glede simpozija in je ugotovil, da bo on tut ta besednjak izkoriščal user posted image

stanje pri nas se je stabiliziralo. mali ob 7ih imel nazadnje 40,4... dobil svečko... do 16ih pod 37 skoz... potem začelo naraščat, a ni preseglo 38. upam, da tako tudi ostane. sicer pa je danes paket od BC že prispel in je dobil Nodija user posted image usta so se mu razpotegnila do ušes, takoj je moral preizkusiti njegov zvonček, če res dela cin cin user posted image pol sta se pa čez dan menda tepla za igrače user posted image user posted image se je Nodi na kakšno Jaševo igračo zvrnil in ga je Jaša takoj stran odrinil češ pusti moje igrače pri miru user posted image user posted image

danes sem šla mau v službo, čeprav uradno bila na bolniški - za 4 urce, pa jutr grem tut za 4... v petek za enih 6... pol je pa že sobota... če bo vse ok z Jašo, grem v Ikeo z bratom in njegovo ženo. zvečer sem s prijateljicami dogovorjena za ženski večer - gremo na Plestenjaka user posted image

no, lepo spite... js se morm naspat, ker sta bile zadnji 2 noči pestri user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 5.3.2008 22:40:21 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.3.2008 22:39:40   
frrrr
sem mau pobarvala, da se mau lepše vidi user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.3.2008 23:27:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jaz sem tudi najprej pomislila na tole....
zdaj je na vrsti sm,  psaša, moci, seveda tudi ti lina:)

dajmo, dajmo, punce...love is in the air, pa pokažite da je tudi pri vas domauser posted image user posted image user posted image

pri nas si bolj pojemo
 I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you

Whoa! I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
5.3.2008 23:34:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

da kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri:)
sam mal bolj prefinjenouser posted image

moci kva te zdej bega ? Bejž seksat....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
6.3.2008 6:52:10   
altati

ne, noseča se ne bi poročila. DDDDDDDDDDD

aha, štekam:)
to je pa tudi moj način razmišljanjauser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.3.2008 6:52:54   
altati

a provocirate babe, a? user posted image user posted image user posted image saj proti pa res ne bi imela nič. še naprej držite pesti user posted image

sam držat pesti, pa noge skup ne bo šlo....moraš še kaj razpret, odpret, pritisnit.....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 297
6.3.2008 6:53:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mi bomo držale pesti,a to ni dovolj, moraš pa tudi ti nekaj prispevat. Širi noge Sivkamivka user posted image .

no, pa saj ti je že muki vse povedala, kaj klobasamuser posted image user posted image user posted image ....
se podpišem še pod muki! Razširi noge sm!user posted image  Svaki dan, u svakom pogledu....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.3.2008 6:54:20   
altati

Ja, Psaša, jaz sem se v drugi nosečnosti najprej počutila kot en zmazek..... in vse skupaj je fino sovpadalo z pomladansko utrujenostjo, torej sem se počutila ko zmazan zmazek.

psaša - kupi test in nas obvesti o rezultatu! to naj bi bil kar ukazuser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.3.2008 6:54:52   
altati

Preden odjadram spat vam sporočam veselo novico.
V bistvu sta dve.

1. Neža je zmagala. Danes na pregledu je bilo vse okej, nobenega sledu o kandidi in o alergijah. Tako sem vesela, da vam ne morem povedati, res user posted image  user posted image .
2. Ivo sem izpisala iz vrtca. Saj v bistvu še ni hodila, ampak bila je vpisana in smo jo nameravali spomladi vključiti. Zdaj pa je moja mama izvedela, da lahko ostane doma do decembra, ko izpolni pogoje za penzijo( zapirajo firmo in je mislila, da bo morala delati v Mariboru) in se je radodarno ponudila za varuško, kar smo z veseljem sprejeli.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Neža!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image  Iva!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?