|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
3.3.2008 22:30:01   
frrrr
vava - čestitke!!!!

user posted image

Arabela - lep Sergej!!!! naj ga sestrica Katarina pridno čuva!

user posted image

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.3.2008 22:37:18   
frrrr
mi smo bili danes pri zdravniku, dali kri. zbijat moramo vročino že mau prej, ne šele pri 39+. ob 14ih dali svečko, padlo na 37+. ob 18ih pa narastla temperatura na 40,5 user posted image sem mu dala svečko paracetamola, potem pa v banjo... zdej je v tretji pižami... temperatura zadnjih 2 ur je 36,5. se je že 3x prebudil in sva ga preoblekla, ker je bil čist moker. pridno je in pije, je igriv, nasmejan... ob risanki sodeluje, se smeje, ploska vmes, kaj pove... kot, da ne bi bilo nič. laboratorijski izvidi kažejo na virozo. jutri moram še našo pediatrinjo poklicat, da pove kako in kaj.
jutri bom doma s tamaučkom. se bova crkljala do onemoglosti in še naprej user posted image sem mu glih v BC naročila Nodija, ki je v akciji... nisem si mogla kaj... je bil 5€ ceneje, pa še bon za 8€ sem dobila... in pol itaq samo 10 stane user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.3.2008 23:12:37   
Anonimen
frrrr....mirno noč ti želim !!

Pa tudi Blažu in sivkimivki !!!

Pa crkljajte se na veliko nooooooooo...in to vsi po vrsti.....naš mali je taka crkljanka mala, ponoči me objema, lubčka, stiska, čez dan sicer malo manj, a kljub temu.......upam, da bo toliko ljubezni tudi vračal ko bo star 30 let...ga bom probala lepo vzgajat...( to je za tiste mamike, ki imate punčke, da ne bo pomote.... )......

sedaj pa lahko noč vsem skupaj !!!!! Jutri pa le vesele novičke na plano !!!!!

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
4.3.2008 6:27:57   
Clody
Jutroooooo!!

Arabela, tolk lepga fantka imate, da se ti že more mal zaluščat!user posted image

Frrrrm Jaša zgleda res živahn in igriv, ne pa skorej 40 vročine, ne moreš verjet.

Vava, bravooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi planirala bi težko isti datum trofnila!!!Zdej pa le uživaj!!!

Mis, naš se tud dere. Sicer je res, da imamo P, ki so jih potegnil iz pokoja, tako da bi senajraj drla z njim, ker se jih še sama ustrašim!user posted image Ne pusti NIČ, tako da ta huj pršparamo za na konc - usta in grlo!!

Piškot, prou dobro vem o čem govoriš.  Delam podobno kot Pikabu, ker drugač ima da se ti zmeša. Med tednom mi ne rata NIČ naredit, za vikende se potem neki matram, pa ugotovim, da nism nardila vsega kar bi mogla, na izlet tud nismo šli, pa je spet pon. U glavnem, lahko skoz neki delaš, tako da zaenkrat probavam navajat mojga in sebe da bi vsaj vsak za sabo pospravu, pa bi blo že več kot pol narejeno.
Ti pa povem, če maš bajto je še huj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
4.3.2008 6:52:36   
vava
sem mu glih v BC naročila Nodija, ki je v akciji... nisem si mogla kaj... je bil 5€ ceneje, pa še bon za 8€ sem dobila... in pol itaq samo 10 stane
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

takole računico znam pa tudi jaz pripraviti, če je treba - je bil popust, pa so mi dali nalepke, da lahko naslednjič spet pri njih kaj ceneje kupim, pa še o akcijah me bodo obveščali ... torej sem prišparala v vsakem primeru user posted image  ITAK!

Frrr hitro premagajte virozo, čeprav je Jaša živahen, mu reci, da bo šel lahko spet na sneg ko bo zdrav.
Pa še nekaj sem te hotela vprašati: kje si dobila tisto pidžamico v dveh delih na gumbke (ki jo ima na sliki). Sem jih že iskala, pa nikjer ne najdem. Sicer so podobne tistim bolnišničim, ampak meni so super, ker jih ni je enostavno obleči in zelo prav pridejo, sploh če je mali bolanček. Mi imamo skoraj vse enodelne in ene prav niso praktične.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.3.2008 7:22:57   
Maxica
Dobro jutro. In kaj me čaka navsezgodaj -
taka krasna in super novica, da Vava spet pričakuje. UUUUU, sem vesela.user posted image Vava draga naša, lepo in zdravo nosečnost pa za Lukov rojstni dan enega krasnega in zdravega otročička. Čestitam, čestitam, čestitam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa nehajte, jaz bi tudi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.3.2008 7:53:42   
muki1
Dobro jutro. No, a potem bomo pa januarke 2009 user posted image ?
To bo spet strani..... si predstavljate da ene 4 pridemo na isto debato..... sanja svinja kukuruz user posted image .

Jaz sem danes gnilo pregnila. Tak nekak se počutim. Pri nas ne bo snežilo, dežuje pa že in je tako mračno da bi se res najraje pod deko zavlekla in odsmrčala še dve uri. Pa nekaj me boli hrbtenica, ne vem, če se nisem prehladila kaj, ker imam tukaj prepih včasih.

Jutri imam 4 ure dopusta, ker greva z Nežo na kontrolo za alergijo. Upam, da je bioresonanca pomagala in bomo lahko dieto omilili, kakšna pest bi pomagala user posted image . Pa danes sem malo klepetala z direktorjem in sem ga kar sfehtala dopust za prvo majski teden, tak da danes tudi rezerviramo počitnice. Najbrž gremo kar v Poreč, ker je blizu, ima ogromno površin za kolesarjenje - gredo bicikli z nami in še kar se spomnim ogroooomno raznoraznih igral za otroke pa prav vse v debeli senci. Ja, bo kar Poreč padel. Uh, komaj že čakam.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 4.3.2008 7:55:11 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.3.2008 7:54:20   
muki1
Bolniki, upam, da boste hitro ozdraveli user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.3.2008 7:57:13   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aha, danes je en gnil dan. jaz sploh nisem za med ljudi driskasto tečna sem. vidim, da se začenjajo sedma nebesa. grem gledat, kako je treba otroke pedenatuser posted image user posted image

Upam, da si danes boljše volje.
Ampak v sevnhevnu user posted image  pa jima tudi ravno ne ratuje najbolj otrok pedenat, saj so kar veselo ven brcali, ko sem še tu in tam pogledala to penasto pocukrano skropucalo od nadaljevanke.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.3.2008 7:59:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ga bom probala lepo vzgajat...( to je za tiste mamike, ki imate punčke, da ne bo pomote.... )......

Upam, da bodo vse mame v okolici naših bejb delale tako user posted image . Neža se že zdaj včasih jezi na kakšnega tipa iz vrtca, ker je nič ne razumejo kako bi se ona igrala. Pa včeraj sta ji ravno dva nagajala, ker sta tako skupaj sedela, da ona ni mogla skozi okno gledat. A si predstavljate? Banda dedovska. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
4.3.2008 9:03:41   
mis
Dan!

evo, mala se pridno igra. Sem ji naštimala dve posodici na pladenj, pa fižolčke, pa žličko, pa jih pridno prestavlja in prelaga. Zdaj že z roko in mimo posodic, ampak vseeno.

Za nami kar lepa noč. Neki se je zbudila ob 4h, sem jo šla pobožat, pol pa ob 6h k nama, no, 7:15 pa auf. Zanima me, koliko ur nočnega in koliko ur dnevnega spanca imajo vaši? Naša tud če jo dam kasnej spat bo zjutraj najkasneje do pol osmih auf. Včeraj zaspala šele 21:15, pa danes že 7:15 pokonci.

Bodite pridne!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.3.2008 9:40:39   
Lu
Dan!

MIS: moj gre spat do 19 ure in šlafa neprekinjeno do 7 ure zjutraj. Če se vmes zbuja pa potegne do 8 ure. Čez dan pa gre spat do 11.30 ure in spi dobre 2 uri. Se nimam kaj za pritoževati.

Je pa pri nas že sneg user posted image  Ga nisem nič vesela, ker bo spet plundra. Sem pa danes za v vrtec oba oblekla v palerino, Maja si je obula še škornje in sta bila prav posrečena. Sploh Maja. Ko vedno komaj čaka, da je dež in luže seveda, da lahko obuje te smešne škornje user posted image

Muki držimo pesti, da bo vse ok.

Mi gremo za 1.maj pa v JAdranovo. NA čoln pa verjetno še ne, ker gre možek danes spet vodo pumpat iz kolena.user posted image

Frrr in sivkamivka naj se fanta čimprej pozdravita.

Drugače pa mi dobivamo zobe kot po tekočem traku. In smo take cmere, da je kaj. Pa trmast je tudi. Zdaj že 12 zobek rine ven. Hitro gre.

Imam pa eno vprašanje. Maji so se naredile afte po jeziku. Motijo je nič ne, samo mene pa. A naj gremo spet nazaj k P, da kaj predpiše? Se mi zdi, da smo skoz tam.

Zdej grem pa mal delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.3.2008 11:08:08   
Lu
Vam pripopam par fotk iz nedeljskega sprehoda user posted image

user posted image
moja kolesarja; Maja je dobila kolo za roj. dan in ko smo ga dali ven smo opazili, da ji je malo majhen user posted image  Bo pa za Tiana user posted image

user posted image
en del skupinske fotke user posted image

user posted image
takole ga pa sredi ceste sračka naš najmaljši član družine

user posted image
Kin si brusi zobe

user posted image
no punce tak pogled pa imajo zlati prinašalci, ko kaj želijo in ponavadi tudi podležemo. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.3.2008 12:10:59   
Anonimen
Vava- čestitke in mirno nosečnost ti želim, oktobra pa eno zdravo deteuser posted image user posted image

sem hotela že sama komentirat, da se mi zdi da je nov PDP skoraj enak.....user posted image - ste pa točni!!

vglavnem- ful lušte delate.....mi bi tudi, ampak zdej nas pa res čaka najprej štalca pol pa kravca- no vsaj približno takouser posted image ...enkrat sept.- nov. leta 2010user posted image

papa

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
4.3.2008 12:28:42   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Za nami kar lepa noč. Neki se je zbudila ob 4h, sem jo šla pobožat, pol pa ob 6h k nama, no, 7:15 pa auf. Zanima me, koliko ur nočnega in koliko ur dnevnega spanca imajo vaši? Naša tud če jo dam kasnej spat bo zjutraj najkasneje do pol osmih auf. Včeraj zaspala šele 21:15, pa danes že 7:15 pokonci.

Bodite pridne!

Dnevno spanje: 2-3 ure
Nočno spanje: 10-11 ur

Sevede če je zdrav.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.3.2008 12:30:47   
Clody
lu, lušne fotke. Pa nevem zakaj sem imela v glavi, da je pesek manjši. Mogoč zato ker ste v bloku, kaj pa vem!!

Tud mi smo skoz pr doktorju, nimaš kej!!

glede aft pa najprej poklič pa vprašej, da boš mirna!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.3.2008 12:31:47   
Clody
Pri nas pa že od 08:00 SNEEEŽŽŽŽIIIIII, debeli cofi, ni za verjet. user posted image user posted image
Napovedujejo do pol metra, pa da vidimo!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.3.2008 13:30:46   
tasha23
Lu lepe slikice!!!!

pri nas dežuje user posted image user posted image user posted image

spanje: čez dan (doma max 1-1,5 urce) v vrtcu pa nekje od 13 - 15
             nočno , če imam srečo zaspi okoli 20.00 pa do 6.00

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.3.2008 13:32:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Pri nas pa že od 08:00 SNEEEŽŽŽŽIIIIII, debeli cofi, ni za verjet. user posted image user posted image
Napovedujejo do pol metra, pa da vidimo!

jah sej...user posted image user posted image user posted image user posted image ......

to bo otroškega veselja, .....mi ga tudi radi imeli vsaj pol metra.....SNOW LOVERJI......

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
4.3.2008 13:33:56   
Anonimen
spanje: če je vse ok, normalno, če je zdrav....čez dan tam okoli 3 ure, pa ponoči od 20 - 7 ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
4.3.2008 14:00:13   
Arabela
Že od jutra imam prižgan računalnik, pa oktobrsko stran, pa mi je šele zdaj zneslo vas brat..

No pri nas je vse v najlepšem redu, moram potrkat, oba sončka sta pridna da ni kaj.. Katarina je trenutno pri babici, Sergej pa pančka... pa je že ugotovil mali vragec da je najlepše spati na mami...user posted image

Jaz pa priznam da sem še kar utrujena... user posted image ... ne bolijo me šivi temveč kolk... me prav opozarja ko kaj preveč delam... saj veste kako je to.. ati je ful priden in ful kuha in pospravlja.. ampak ne pospravi glih tako kot jaz, pa mu malo "pomagam"... ta ženska natančnost...user posted image user posted image

Vava... čestitke čestitke čestitke...user posted image user posted image user posted image ... zdravo nosečnost pa da bi ti hitro minila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.3.2008 14:01:24   
Arabela
Spanje... čez dan 2-2,5 ure (tu pa tam manj), ponoči 10-11ur (ampak ne v enem kosu,se še vedno zbujamo za pit)...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.3.2008 14:42:35   
Lu
Joj Arabela ko sem prebrala, da že ˝delaš˝bi te ker čez rit. Punca komaj si rodila. Zdaj morš počivat. Vsaj 1 mesec. Se ti bo kasnej vse poznalo. Ampak saj, vem. Sem bila ista user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.3.2008 15:03:30   
piskot
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa gledam napoved, da bo se naprej minus, pa da bo v soboto spet SNEEEEEEEEEEEEEEEEEG!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.3.2008 15:56:01   
frrrr
zvečer kaj več napišem... mali ima intervale od 36,3 do 40,5... v 5ih urah gre gor in dol. danes smo še vodo dali. kri kaže na virus. zaenkrat samo zbijat. paracetamol in kopeli. je pa sicer ok, samo malo več se stiska. trenutno zlaga legice.

naj vas ne zamede preveč user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?