|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
3.3.2008 15:01:09   
LIDJOČKA
user posted image user posted image user posted image  Čestitke vsem nosečkam. Ampak jaz pa priznam, da imam dojenčkov za nekaj časa dovoljuser posted image , jih pa zato drugim toliko bolj privoščim.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.3.2008 15:01:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Ma kaj sem tudi jaz blond ali je ena po ovinkih priznala, da je srečka ?
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Ma kaj sem tudi jaz blond ali je ena po ovinkih priznala, da je srečkauser posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud ne vem zakaj gre pri kakšni drugi, ampak zdaj ko ste pa toliko napletle, in po tem ko sem danes uspešno od G, pa priznam:

moj PDP: 14.10.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke, čudovito nosečnost in seveda- brez vseh zapletov!!!! Čudovita novica!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.3.2008 15:03:30   
piskot
no ja. super babe, me veseli za vas, da takole lepo nadaljujte z bratci in sestricami.

mi se vedno cakamo na prvo prespano noc user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.3.2008 15:05:44   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: LIDJOČKA

user posted image user posted image user posted image  Čestitke vsem nosečkam. Ampak jaz pa priznam, da imam dojenčkov za nekaj časa dovoljuser posted image , jih pa zato drugim toliko bolj privoščim.

ja to pa verjamem. sicer ne vem sploh zakaj jaz tezim s tem enim, da mi dela probleme user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.3.2008 15:08:47   
Pikabu
Iiiiii, kakšna lepa novička. user posted image user posted image user posted image user posted image Vava, iskrene čestitke, res sem vesela za vas. Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Iiiiiii, kako lepo.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.3.2008 15:09:31   
Pikabu
Arabela, lušte delaš..... user posted image user posted image user posted image

Še enkrat čestitke za malega lepotca. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.3.2008 15:12:15   
Pikabu
Sem čisto na hitro tukaj. Piskot, še tebi odgovorim, stvar, ki pri meni pali. Mene tudi to precej spravlja ob živce in pri vseh mojih "težavah", mi je s tem le še hujše. Jaz naredim le tisto, kar je res nujno. Če ni nujno, čaka do takrat, da je. To pomeni, da stanovanje ni vsak dan pospravljeno, da včasih ni niti skuhano, pa še kup drugih stvari ni narejenih, ampak če ni nujno, sebe ne živciram in ne obremenjujem s tem. Naredi, napiši si seznam, pa ugotovi, kaj moraš nujno narediti, ostalo pa pusti. Pri meni to res pomaga in od kar to delam, tudi lažje živim. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.3.2008 15:12:45   
Pikabu
Zdaj pa grem, da ne napade še mene kakšen user posted image virus.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.3.2008 15:13:14   
vava
punce hvala vsem
nismo nič načrtovali (razen obkroženega datuma na koledarju user posted image ) in sva še vedno kar malce v šoku. Kar nekako ne dojamem. No danes me je malce prizemljilo, ko sem srček videla.
Za prvega sva se skoraj eno leto "matrala", tole je pa ratalo, da še sama ne veva kdaj.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.3.2008 15:15:04   
Pikabu

punce hvala vsem
nismo nič načrtovali (razen obkroženega datuma na koledarju user posted image ) in sva še vedno kar malce v šoku. Kar nekako ne dojamem. No danes me je malce prizemljilo, ko sem srček videla.
Za prvega sva se skoraj eno leto "matrala", tole je pa ratalo, da še sama ne veva kdaj.

O, še toliko lepše... user posted image user posted image user posted image Ti samo uživaj. Kar se mene tiče, je to idealna razlika. Našedva sta tudi dokaj točno dve leti narazen.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.3.2008 15:15:37   
Pikabu

user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem nosečkam. Ampak jaz pa priznam, da imam dojenčkov za nekaj časa dovoljuser posted image , jih pa zato drugim toliko bolj privoščim.

Zato si pa jaz naslednjič želim dvojčke, da me malo mine ta želja po dojenčkih.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.3.2008 15:22:04   
vava
Zdaj pa grem, da ne napade še mene kakšen virus....
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Zdaj pa grem, da ne napade še mene kakšen user posted image virus.... user posted image user posted image user posted image

love is in the air .........

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.3.2008 15:25:41   
vava
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem nosečkam. Ampak jaz pa priznam, da imam dojenčkov za nekaj časa dovoljuser posted image , jih pa zato drugim toliko bolj privoščim.

Zato si pa jaz naslednjič želim dvojčke, da me malo mine ta želja po dojenčkih.... user posted image user posted image user posted image

jst sem si jih včasih želela (pred prvo nosečnostjo) zdaj pa bi me bila kar groza.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.3.2008 16:01:52   
mis
VAVAAAAAAAAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image  Mi je kar sapa zastala. Najprej sem seveda lino posumila, in že v naslednjem postu se ti odkriješ. Ja res lepo no. Srečno!

Arabela, joj, kok lušnouser posted image  Še kaj se nam javi in poročaj.

Saj jaz pa kar ne dojemam da bom še eno štručko imela kmalu doma. Danes sem prvič sanjala o porodu, da sem imela EA, pa da sploh nisem potem vedela kaj imamo, pa vse je bilo tako čudno, pa popadki, pa nič odprta... Ah... Čudne sanje. Aja, sanjala sem pa da je bil fantekuser posted image

sem prišla zdajle iz službe, pa danes in jutri ati merka malo tisti čas ko delam, pa tako lepo pančata skupaj na postelji. Tko sta lušna.user posted image Se pa ne upam it k njima stisnit, ker se bosta zbudila.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 189
3.3.2008 16:04:20   
mis
Ajde, gremo gledat kolk časa bo na oktobru vsaj ena nosečka. Začela je Arabela. Zdej vava je tazadna. Do oktobra se mora še katera pojavituser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 17:21:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
3.3.2008 18:14:46   
@lina
Arabela, kakšen cortek je mali... jaz sem se tudi vrnila s spomini nazajuser posted image  in lušti so se tudi prikazaliuser posted image

Vava, čestitke! user posted image user posted image user posted image  Želim ti čudovito nosečnost in še lepši porod!

No, gremo, danes je dan objav in razodetij...Katera je naslednja?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 18:58:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 19:16:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 194
3.3.2008 19:54:33   
psaša

Ma kaj sem tudi jaz blond ali je ena po ovinkih priznala, da je srečka ?
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Ma kaj sem tudi jaz blond ali je ena po ovinkih priznala, da je srečkauser posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud ne vem zakaj gre pri kakšni drugi, ampak zdaj ko ste pa toliko napletle, in po tem ko sem danes uspešno od G, pa priznam:

moj PDP: 14.10.2008

bravo, čestitke user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudiuser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.3.2008 20:04:54   
vava
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Bom zelo presenečen, ko bom uradno zvedel za veselo novico, do takrat pa juhuuuuuuuuu in tooooooooo in yeeeeeeeeeee!
Matej

mislmmmmmmmmm,
da me brat in njegova familija takole razkrinkajo!!!
No ja hvala za čestitke in veselje, pa mislim, da sta opazila, da doma še nisem nikomur razlagala. Torej psssssssst!!!
Bova do nuhalne poskusila zadržat.

Neposredna povezava do sporočila: 196
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 20:41:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
3.3.2008 21:03:28   
moci
bravo vavauser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in srečno.

in bravo za vohuneuser posted image

arabela. še enkrat čestitke. res lušktkan pobič. user posted image

piškot, meni je dobro poznano, kar opisuješ. pri nas je non stop razmetano, ogromno stvari prelagam nekam v prihodnost, da me potem še bolj nervirajo in občasno mi je žal poročnih načrtov, ker enostavno nimam energije za priprave. aja, vsak dan mi je pa žal, da nisem študirala v študentskih letihuser posted image nasvet? pridi pogledat naš nered, boš pomirjenauser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.3.2008 21:05:07   
moci
aha, danes je en gnil dan. jaz sploh nisem za med ljudi driskasto tečna sem. vidim, da se začenjajo sedma nebesa. grem gledat, kako je treba otroke pedenatuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.3.2008 21:39:05   
Lu
Iiiiiiiiiiiiiii vava SUPER !!!!!!!!!!!!!! Čimplešo nosečnost ti želim in pa seveda brez zapletov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Arabela res lušte delaš, ni kaj user posted image user posted image Kar močen fantek, je, auser posted image

Mi bomo tudi imeli še enega. Ko dopolnim 30 potem pa gas. Vsaj mislim, no user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?