Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 6.3.2008 16:15:38
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Raho Mi imamo bugabooja. AFNA Ti si večja. Čakaj da pridem domov - ti bom dala vetra
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 6.3.2008 17:48:39
|
|
|
|
rija
|
komaj čakam saj veš, da se rada pičim s tabo
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 6.3.2008 19:00:18
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija komaj čakam saj veš, da se rada pičim s tabo Ljuezen je obojsetranska. Čakaj - zdaj bom vse preštudirala - no, čez kakšno uro, potem pa povem svoje mnenje. Samo veš - ti, ki voziš Stokkeja, kupuješ mulčku same firme, da o tvoji kuči in voznem parku ne bi... kaj naj ti rečem:
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 6.3.2008 20:58:11
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: rija komaj čakam saj veš, da se rada pičim s tabo Ljuezen je obojsetranska. Čakaj - zdaj bom vse preštudirala - no, čez kakšno uro, potem pa povem svoje mnenje. Samo veš - ti, ki voziš Stokkeja, kupuješ mulčku same firme, da o tvoji kuči in voznem parku ne bi... kaj naj ti rečem: samo ne zopet o bajti
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 7.3.2008 0:06:04
|
|
|
|
gaya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Milijonkrat obglodana tema. Najboljše je, če je človek tiho. Mi imamo bugabooja. In vozek ne stane 1000 €. To je čista laž. Stane točno 790 € in to je isto kot buzz z vso opremo. Ja, lanski model. Čeprav jeans model je 890evr pa je tud lanski. Pa pri Buzzu dobiš za tako ceno še lupinico zraven.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 7.3.2008 8:20:59
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Milijonkrat obglodana tema. Najboljše je, če je človek tiho. Mi imamo bugabooja. In vozek ne stane 1000 €. To je čista laž. Stane točno 790 € in to je isto kot buzz z vso opremo. Ja, lanski model. Čeprav jeans model je 890evr pa je tud lanski. Pa pri Buzzu dobiš za tako ceno še lupinico zraven No, mi imamo ravno tega.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 17:47:46
|
|
|
|
andrejaboris
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija zakaj bi otrok vozil fičota, tastari pa bi se preseravali v audiju se pardoniram...... tole je moje...... in jaz pač tak mislim....če sebi privoščim dobro, zakaj potem otroku nebi? v bistvu bom otroku še prej kot sebi..... torej otrok avdija, mami twingota [/quote Saj se otrok tud vozi v tem avtomobilu! A ne ? in tako je poskrbljeno za boljšo varnost v prometu otroka in sebe!
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:24:38
|
|
|
|
rija
|
andrejaboris: ne v twingotu otroka ne prevažam....se vozim jaz v službo če si mela to v mislih.....
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A Twingota maš zdej, Rija? To pa ja ni auto za na un tvoj hrib.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:35:28
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 A Twingota maš zdej, Rija? To pa ja ni auto za na un tvoj hrib. motiš se.....mali prikuri tak v ovinek, da vse sosedove kure po luftu letijo
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tega, kako voziš, pa pojma nimam. Očitno na srečo. Upam, da mladičev ne vozite tako v teh Stoukih in Bugabujih in ne vem čem še vse.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:37:53
|
|
|
|
nejcko
|
Ni ga čez foušnega slovenskega naroda! In kdo si ti, da lahko sodiš o slovenskem narodu? Kdo si ti, da na podlagi enega stereotipa mene označiš za foušljivko? Na podlagi česa? Ker sem Slovenka ali ker nisem kupila novega vozička oz. nisem kupila firme od vozička ali česa že??? Mater me razkačijo taka ljudska posploševanja in žaljenja!!!
< Sporočilo je popravil nejcko -- 10.3.2008 23:38:32 >
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Šenkam predpotopnega Haucka, če ga katera hoče! Zihr se bojo bl za vami obračal, če boste mele mladiča v tem, kukr pa u Bugabuju za jurja.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:40:42
|
|
|
|
rija
|
Plemenita: jaz vozim ful vredu, samo v tem fajercajgu se vse zdi, kot da voziš reli pa stokke tudi leti ko sam vrag....mali prav uživa....sploh, če ga rine on Nejcko: kvariš povprečje pač
< Sporočilo je popravil rija -- 10.3.2008 23:41:15 >
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:41:52
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Šenkam predpotopnega Haucka, če ga katera hoče! Zihr se bojo bl za vami obračal, če boste mele mladiča v tem, kukr pa u Bugabuju za jurja. pa smo zopet na začetku
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj? Jst sm že zdauni rekla, da tut če bi mela jurja za vozičk, ga ne bi dala, mater, pa če bi biu zlat, kaj šele iz đinsa. Majkumilu, no. Vi pa kr furejte mladiče u čemer hočte. Baj d vej, Rija - zadnč si napisala, da je u MS največja koncentracija Bugabujev u SLO. Ja kako pa, bentiš, če se pa povsod omenja, kolk nizk je povprečn standard - da so familje kr vesele, če ma usaj edn šiht za 400€ pa tko? Kva a folk pol use prihranke da za Bugabuja? A švercajo iz AU? Al kredit uzamejo?
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:47:42
|
|
|
|
rija
|
ja, to je res.....na ms ulicah bo počasi več bugaboojev kot peg peregotov......takih in onakvih barv oz. na dva meseca nova preobleka.... očitno ma zdaj otroke tisti del ms prebivalstva, ki zasluži kaj več od 400 eur.....
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:48:47
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Ja kaj? Jst sm že zdauni rekla, da tut če bi mela jurja za vozičk, ga ne bi dala, mater, pa če bi biu zlat, kaj šele iz đinsa. Majkumilu, no. Vi pa kr furejte mladiče u čemer hočte. vidiš napaka......raho je kupila voz za 890 eur, zdaj ga pa rabljenega komot proda za jurja in pol.....ker je limited edition.... vidiš draga moja, tak se dela keš
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
U, dobr, da si me spomnla... enga Peregota mam tut odveč... menjam za tega Bugabuja, da vidm, u čem je razlika... benti, sej se mulc glih tko pelje u enm in u drugm... pa sej spi, vraga - kaj pa mulc ve, kva je Bugabu! Sej še jst nimam pojma. A lohk eno fotko tega čudesa vidm, da usaj zvem, zakva tko norite tle na tej temi?
< Sporočilo je popravil Plemenita007 -- 10.3.2008 23:50:00 >
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kako za jurja pa pou, če je pa nov mau čez jurja? Limited gor al pa dol.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:54:35
|
|
|
|
rija
|
no, tale je pa še baje grši je pa moj samo škoda, da pred dvemi in pol leti ni bilo oranžnega
< Sporočilo je popravil rija -- 10.3.2008 23:56:04 >
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Čak no mau zdej... tole oranžno sranje stane jurja? A ti mene mau... na suh...?
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:57:35
|
|
|
|
rija
|
tu nekje.... samo moj mali je edino v takem sranju zdržal dve do tri ure....pa še zdaj se rad vozi....
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No, krasno... otroka maš u sranju po tri ure, name pa dedc vpije, če mulca po 5ih minutah ne previjem, k se userje... bom mu tale post pokazala, ja, pa da pol vidmo. Jezus, no, ženske... nore ste, use po spisku... z mano na čelu.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 10.3.2008 23:59:40
|
|
|
|
rija
|
evo....še malo uporabnosti našega sranja....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?